Ghid pentru reproducere rottweilers - sănătate, cele mai bune practici & # 038; viitor

Ghid pentru reproducere Rottweilers - sănătate, cele mai bune practici & # 038; Viitor

Aici sunteți, întrebați-vă Cum să creați Rottweilers, acei câini curajoși recunoscuți oficial de către Clubul american Kennel în 1931. Rasa Rottweiler este clasificată în mod constant în top 10 cele mai populare rase din SUA, conform celui mai mult Recent Clasament. O astfel de popularitate ridicată și constantă a încurajat o mulțime de proprietari Începeți să reproduceți Rottweilers.

Dacă gândul de a deține și de a reproduce Rottweilers-ul ți-a trecut vreodată mintea, atunci te-am acoperit în acest articol. În primul rând, vom acoperi un fundal istoric al rasei. Apoi, concentrați-vă asupra probleme de sănătate pentru a fi conștienți de momentul reproducerii Rottweilers. Doar pentru a termina cu cele mai bune practici de reproducere Pentru a vă deplasa înainte cu propria canisa Rottweiler.

Istoria rasei Rottweiler

Rottweiler ca câini de mâncare
Rottweilerul a pornit ca un câine Butcher & Butcher & # 8221 ;: Hearding animale și tragere cărucioare pe piețe.

Rottweiler câinii se spune că au provenit de la Roman Drver Dog și Molossus Dog În timpul Imperiului Roman, în jur de 74 de anunțuri.

Cuvantul "Rottweilerul # 8221; provine din cuvânt DAS ROTE WIL & # 8221;. DAS ROTE WIL a fost o tabără de către malurile râului Neckar, în zona Wurttemberg din Germania. Aici se crede că primii romani care au introdus rasa în Germania.

Rottweilerul a fost cunoscut anterior ca Rottweiler Metzgerhund în Germania, care se traduce literal Câinii lui Rottweil Mutchers. Într-adevăr, au fost folosite Rottweilers și selectiv crescute pentru a excela la tragere căruțe umplute cu carne pentru a merge pe piețe, precum și de animale de vânătoare. Trebuiau să fie puternici, puternici și inteligenți.

După primul război mondial

În timpul primului război mondial, mulți câini de poliție au fost instruiți și mai multe rase au fost convertite din scopul lor original la mai multe locuri de muncă legate de poliție. O astfel de instruire a inclus proiectul de asistență, pază, mesagerie și sniffing.

Clubul Oficial de rasă oficială a fost creat în 1914 în Germania și a fost numit Deutscher Rottweiler-Klub care înseamnă Clubul german Rottweiler. Clubul a înregistrat în jur de 500 de câini Rottweiler, iar accentul a fost pus pe câinii de lucru.

Un an mai târziu, Süddeutscher Rottweiler-Klub (South German Rottweiler Club) a fost creat și a avut peste 3.000 de roți în înregistrările lor, iar accentul a fost pus pe aspectul fizic, morfologia și conformația. SRK a schimbat în curând numele pentru a deveni Clubul internațional Rottweiler.

În 1921, la câțiva ani după primul război mondial, aceste două cluburi principale de Rottweiler German au fuzionat și AllgeMiner Deutscher Rottweiler Klub (General German Rottweiler Club) a fost nascut. Adrk Este clubul de acasă al Rottweilerului, așa cum o cunoaștem astăzi și au muncit din greu de zeci de ani pentru a promova rasa pe plan internațional.

În 1931, influența americană Kennel Club a recunoscut o rasă Rottweiler oficial în timp ce în 1936, Rottweilers au apărut la cel mai mare spectacol de câine din lume, Crufuri. Rott a crescut din nou în anii 1990 și rămân puternice de atunci, prezentând în mod constant în primele zece cele mai populare rase de câine.

Rottweilers-ul german vs american Rottweilers

[Optinform title = & # 8221; Curs de reproducere a câinilor de 7 zile "# 8221; Subcadeder = & # 8221; + bonusuri gratuite disponibile imediat!"# 8221;]

Să reducem povestea lungă cu privire la existența a două rase diferite: există o singură rasă recunoscută la nivel mondial, Rottweiler.

În practică, ambele țări au experimentat evoluții ușor diferite pentru aceeași rasă. Germania Se știe că are standarde de reproducere foarte rigide și stricte, a cerut ca sănătatea câinelui, temperamentul, conformația și capacitatea de lucru pentru toți să fie testate cu atenție. În America, Înregistrarea Rottweilers PureBred este un pic mai indulgent, astfel încât aspectul rasei poate fi diferit în ambele țări.

Prin urmare, este posibil să spunem că în aceeași rasă unică Rottweiler, există Două tipuri de câini Rottweiler:

  • Rottweilerul german,
  • și Rottweiler american.

În general, Robinetele germane Rottweilers sunt mai căutate Deoarece produc cățeluși mai aproape de ideea inițială Ce ar trebui să fie un rottweiler. Cu toate acestea, Statele Unite au, de asemenea, minunate roce americane produse în fiecare an.

Diagrama standardului Rottweiler
Diagrama S Standardul oficial de rasă Rottweiler În conformitate cu orientările AdRk.

Atât câinii germani, cât și caini americani sunt negri, cu marcaje de bronz peste obraji, piept, botul și ochii. Au straturi de lungime medie care sunt drepte și grosiere. Cu toate acestea, diferența este că Rottweiler american este mai scurt și mai masculin, comparativ cu Rottweilerul german, care este mult mai înalt și mai subțire prin corp.

Prin natura, Rottweiler câinii sunt destul de activi și energici. Ei nu acționează numai ca câini de pază excelenți, ci și un animal de companie excelent pentru a deține astfel, dovedind a fi un avantaj neprețuit în orice casă.

Probleme de sănătate care afectează câinii Rottweiler

Acum, este timpul să cunoaștem unele dintre ele probleme de sănătate care afectează în mod obișnuit câinii Rottweiler.

Dacă intenționați să dețineți un câine Rottweiler, este important să vă aduceți câinii de la un crescător de câini reputați. Acest lucru va asigura că câinele pe care intenționați să îl adoptați nu are probleme de sănătate. Și dacă există, atunci crescătorul dvs. vă va informa cum să le descurcați. Deși nu este în mod obișnuit predispus la boli, mai jos sunt unele dintre problemele de sănătate ale câinelui Rottweiler pe care ar trebui să le urmăriți:

Atrofia retinei progresivă (PRA)

Aceasta se referă la o anumită boală a ochilor câinelui afectează și distruge celulele retinei în ambele ochi ducând la orbire. Inițial, PRA a afectat câinii dezvoltă orbire de noapte când sunt de 2 până la 5 ani și mai târziu progresează în orbire totală a ochilor într-un an sau cam asa ceva.

Canin cot dispăsia

Câinele dvs. arată unele semne de lameritate față-membrelor? Atunci câinele dvs. probabil suferă de Canin cot dispăsia. Aceasta se referă la o boală a cotului care determină deformarea articulației cotului care poate duce la deteriorarea cartilajelor și oaselor. Rottweilerele sunt cel mai probabil să sufere de această boală datorită dimensiunilor lor uriașe.

Displazie de șold

Similar cu displazia cotului, displazia șoldului afectează articulația și a fi specifică îmbinării șoldului. Este genetic și, de obicei, provoacă o creștere anormală a îmbinării șoldului, caracterizată în principal de Bunny Hopping și Liming. Un posibil remediu la acest lucru ar include chirurgie sau terapie medicală.

Cancerul

Rotttweilers sunt, de asemenea ar putea dezvolta diferite tipuri de cancer care include limfosarcom care rezultă în principal din limfocite din sistem. De asemenea, ar trebui să verificați Osteosarcom care este un cancer osos comun în câinii Rottweiler.

Stenoza aortica

Acest lucru se referă la un congenital boala de inima care determină îngustarea aortei ca urmare a unui țesut asemănător cicatricilor sub supapa aortic. Este fatal, deoarece a suferit inima atunci când pompează sânge datorită supapelor înguste.

Înainte de reproducere a câinilor dvs., trebuie să vă asigurați o distanță de sănătate completă pentru cele mai comune condiții de sănătate. Contactați-vă practica veterinară pentru a programa o serie de raze X și de sânge de sânge.

Cele mai bune practici la reproducere Rottweilers

O Rottweiler de sex feminin poate da naștere la aproximativ 8-10 pui, iar mai mulți factori vor influența dimensiunea gunoiului. Rottweiler Puppy Care necesită o mulțime de răbdare, timp, bani și efort. La fel ca bebelușii, puii Rottweiler se vor uita la tine pentru protecție, mâncare, dragoste și adăpost. Asigurați-vă că citiți cea mai populară pagină Cum să creați câinii.

Îngrijirea are o importanță multă importanță în timpul perioadei de îngrijire medicală și doriți să păstrați mama de îngrijire medicală cât mai curată, Ditto pentru Cutie de gropi.

Rottweile de reproducere
Rottweilers-ul de reproducere necesită o mulțime de muncă: găsirea liniilor de sânge adecvate, importurile germane vs. Rottweilers american, socializare, managementul kennel și așa mai departe.

Cel mai bun dieta Puppy Rottweiler

La asigurați-vă că dieta este echilibrată, Trebuie să includeți Șase nutrienți de bază În masa lui: proteine, carbohidrați, minerale, grăsimi, vitamine și oligoelemente.

Pentru eficacitate, permiteți rutina dvs. de hrănire pentru puii să cuprindă 4 sau 5 mese mici într-o zi odată ce au fost înțărcate de la laptele mamei lor. Am scris două articole grozave pe care doriți să le citiți:

  1. Cum să puneți greutatea pe un câine de îngrijire medicală? - Asigurați-vă că mama este, de asemenea, în formă de vârf, în timp ce își hrănește puii
  2. Cel mai bun raport macro - Raportul de proteine, grăsime și carb din dreapta și recomandat Pitbull câini, Molossusuri și Rottweilers

Ar trebui să mențineți un anumit timp de hrănire. Acest lucru se datorează faptului că câinii iubesc o rutină bună și acest lucru va crește entuziasmul și apetitul. Pentru a-și satisface dorințele lor carnivore, asigurați-vă că includeți carnea musculară în dietele lor. Dacă optați pentru o clipă convenabilă, Preferați o hrană pentru câini fără cereale.

Socializarea lui Do și Don`ts cu câini Rottweiler

[Pulcquote-dreapta] Aceeași greșeală făcută de un Pomeranian și un Rottweiler va avea două rezultate foarte diferite, iar tu, deoarece crescătorul Rottweiler trebuie să fie responsabil și conștient de aceste diferențe.[/ Pulcquote-dreapta]

Este vital ca Rottweilers de toate vârstele să fie Socializat și instruit, începând cât mai curând posibil, în mod ideal din primele săptămâni de viață. Rottweilers sunt câini foarte mari și orice mișcare bruscă nedorită lângă copii sau ființe mai slabe ar putea duce la răniri sau mai rău. În plus, Rottweilers sunt extrem de puternic și dacă sentimentul amenințat sau anxios, ei pot reacționa violent, ceea ce ar duce la mușcături devastatoare.

Rottwelectorii au urmărit instinctul datorită trecutului lor de vindecare, la fel ca colaboratorii de frontieră. Prin urmare, doriți să introduceți încet grupuri de oameni și animale la câinele dvs familiarizați-l cu grupuri de lucruri și ființe. In caz contrar, vă puteți pune ROTT la risc Având în vedere mașinile de pe stradă sau pe alți câini în parc.

Rotttweilerele sunt o rasă foarte mare și puternică. Sunt necesare socializarea și instruirea adecvată pentru a evita accidentul costisitor într-o etapă ulterioară în viață
Rottweilers sunt o rasă foarte mare și puternică. Sunt necesare socializarea și formarea adecvată pentru a evita un accident costisitor într-o etapă ulterioară în viață.

În cazul în care achiziționați un cățeluș Rottweiler de la un crescător de câini de reputație, trebuie să vă întâlniți față în față și să vă vedeți cum se ocupă de crescător și să aibă grijă de câini și cățeluși. Dacă crescătorul este bine versat, lăsați-l să vă îndrumă pe lucrurile pe care trebuie să le faceți Începeți o canisa Rottweiler și ridicați o familie de rottweiler sănătoasă și disciplinată.

Pentru orice câini pe care îl creați, există unele și nu trebuie să fiți conștienți de faptul că rasa Rottweiler nu este o excepție. Aceeași greșeală făcută de un Pomeranian și un Rottweiler va avea două rezultate foarte diferite, iar tu, deoarece crescătorul Rottweiler trebuie să fie responsabil și conștient de aceste diferențe.

Nu recompensați niciodată comportamente inadecvate și faceți partenerii dvs. Rottweilers, mai degrabă decât discipoli: Uitați de rolul alfa-urilor depășite! Nu pierdeți răbdarea atunci când le pregătiți. Chiar și atunci când catelul tău pare să nu se simtă confortabil cu prietenii tăi sau în jurul articulațiilor tale suspendate, nu încercați să le grăbiți prea tare. Ei sunt doar câini și trebuie să fii răbdător cu ei.

Viitorul de reproducere Rottweiler

De-a lungul anilor, rangul de rottweilers a urcat pe scara celor mai buni și mai populari câini din U.S. În 2016, popularitatea lui Rottweiler a ascuns să-l pună ca fiind numărul 8 cel mai bun și cel mai popular rasă în u.S. Această creștere a creat a cererea masivă pentru rasă și piețele sunt acum inundate cu cățeluși de calitate slabă, crescuți de mori de catelus.

După cum sa explicat în acest articol, Rotty-urile de reproducere nu este un loc de muncă ușor din cauza timpului și a efortului de a pune în fiecare Creștere și în creștere reputația canisei. Când te gândești la asta Cum să creați Rottweilers, Trebuie să înțelegeți că o astfel de călătorie durează anii pentru a fi perfect stăpânită. Înțelegerea dvs câini de sex feminin va dura timp și profitabilitatea, sau lipsa acestuia poate reduce ambiția.

Rottweile de reproducere
Ghidul nostru gratuit pentru reproducerea Rottweilers - Împărtășiți-l!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ghid pentru reproducere rottweilers - sănătate, cele mai bune practici & # 038; viitor