10 Cele mai bune podcast-uri de formare a câinilor

10 cele mai bune podcast-uri de formare a câinilor

Ar trebui să vă familiarizați cu magia asta Podcast-uri de formare pentru câini sunteți. De ce? Ei bine, dacă încerci să-ți înveți caninei niște Doggy Decorum, atunci vei avea cu siguranță un sfat de experți pentru a-ți învăța în mod corespunzător câinele.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale tuning-ului Podcast-uri de instruire despre câini este că poți Aflați de la domiciliu. Dacă viața ta se învârte în jurul unui program strâns, atunci aceste podcast-uri pot fi harul dvs. de salvare. Și, aici este cea mai bună parte - am compilat o listă ambalată cu putere de unele dintre cele mai bune podcast-uri pentru antrenamentele de câine acolo, astfel încât tot ce trebuie să faceți este să continuați să citiți.

Dacă preferați videoclipuri - verificați revizuirea noastră a Cele mai bune canale YouTube pentru iubitorii de câini și Canale YouTube pentru formarea câinilor!

10 Podcasturi uimitoare de antrenament de câine

După orele de spălare a internetului și câteva spectaculoase, aici sunt cele mai bune podcast-uri de formare pentru câini. Lumea este plină de Podcast-uri pentru iubitorii de câini. Cum ar fi podcast-uri de vânătoare și podcast-uri dedicate dietelor canine. Dar numai unele dintre ele sunt pe deplin eficiente atunci când vine vorba de proprietarii de câini care caută răspunsuri.

Compilarea noastră de podcast-uri de câine este o listă completă care poate fi benefică pentru oamenii din toate categoriile de viață. Nu contează dacă sunteți un fan de antrenament de câine, catelus-părinte sau cineva interesat de un câine de serviciu - am făcut tot ce putem pentru a include ceva pentru toată lumea.

1. Ian Dunbar`s iwoofs podcast

Suntem mari credincioși în a începe puternic, și de ce primul nostru podcast al alegerii este Dr. Ian Dunbar`s iwoofs podcast. Ian Dunbar nu este nimic scurt de un whisperer de câine. În afară de faptul că este directorul Centrului pentru comportamentul animalului aplicat, el este un medic veterinar, comportament al animalelor și un antrenor de câini. Vedeți ce înțelegem?

El este, de asemenea, autorul mai multor cărți de renume, iar DVD-urile sale de formare a câinelui includ cum să predați un truc vechi de câine și Sirius® Puppy Training Video. Înarmați cu grade de la institutele ilustrate cum ar fi Colegiul Veterinar Regal și UC Berkeley, dr. Podcasturile Dunbar sunt pline de sfaturi de antrenament de câine și trucuri.

Fiți mituri de formare a catelului, agresiunea câinelui sau obiceiurile icky, cum ar fi doggiul mănâncă poop - Dr. Ian`s Podcast are ceva de oferit pentru toată lumea. Vă recomandăm în mod deosebit podcast-ul pentru noi părinți de catelus, deoarece se referă la subiectul important al socializării. Știați cercetare sugerează că lipsa socializării adecvate la puii tineri poate duce la dezvoltarea necorespunzătoare a comportamentului? Nu știm nici asta, dar asta este exact de ce ar trebui să aflați mai multe despre Podcast-ul Iwoofs.

2. Dog Training Q & A - Ce ar face Jeff

Știi cum medicii tind să se refere la cazuri sensibile la & # 8220; Specialiștii # 8221;? Bine, Jeff Gellman, Proprietarul formării solide K9, este acel tip de Specialist & # 8221; antrenor.

Jeff se ocupă de câini care au probleme comportamentale intense. El crede că atunci când vine vorba de reabilitarea câinilor, este mai bine să se concentreze zilnic lucrurile mici. De exemplu, Jeff spune că rutina și ritualurile pot ajuta câinii să-și păstreze accentul pe abilitățile de bază. Și că un comportament bun de recompensare poate păstra prietenul tău blând departe de a dezvolta orice probleme de comportament mari.

Dar ceea ce ne place cel mai bine despre Jeff este asta el nu crede în renunțarea la animale, Indiferent cât de gravă este agresivitatea lor. Nu e de mirare că este extrem de popular cu proprietarii de câini care au probleme de instruire a animalelor de companie. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care am adăugat formarea câinilor Q & A Podcast în lista noastră. Podcast acoperă subiecte precum instruirea unui câine cu anxietate de separare și cum să începeți o afacere de câine în timpul blocării COVID-19. Acest podcast este o comoară a informațiilor că suntem siguri că nu vă va deranja să vă scufundați.

Podcast-uri de formare pentru câini
Formarea podcast-urilor vă pot ajuta să vă antrenați câinele de acasă.

3. Academia de formare a animalelor

Dacă sunteți tipul de persoană care îi place să obțină a doua și a treia opiniile, atunci Academia de formare a animalelor (ATA) Podcast va face apel la tine.

De asemenea, la fel ca toate celelalte intrări din lista noastră, această formare podcast pentru câini nu este un material de umplutură care să fie menită să angajeze oameni cu Blabber inutil.Acesta oferă nenumărate pietre din lumea consultanților pentru comportamentul animalelor Ken Ramirez, Vidhya Karthikeyan și Sabrina Brando.

Episoadele au personalități spectaculoase din întreaga lume, care se află în vârf când vine vorba de formarea câinilor. Și Fiecare contribuitor aduce perspectiva lor unică asupra comportamentului câinilor. Ca un bonus, podcast acoperă o gamă largă de subiecte. Deci, indiferent dacă sunteți un entuziast de fitness de câine sau doar cineva care caută să-și extindă cunoștințele despre comportamentul canin, Podcast ATA va beneficia cu siguranță.

4. Formarea pozitivă a câinilor

Ați auzit de la Formarea lui Victoria Stilwell Puppy? Dacă nu ai ok pentru că te-am acoperit. Victoria Stilwell este o adevărată mină de aur când vine vorba de toate lucrurile canine. De asemenea, o puteți prinde pe seria de televiziune HIT - Mă duc sau câinele. Nu este nimic mai scurt de o celebritate în lumea formării comportamentului câinilor și a apărut pe multe spectacole pentru canale populare cum ar fi BBC1 și CBS.

Deși nu este exact motivul pentru care o iubim. Faptul că este un avocat pasionat pentru formarea pozitivă a câinilor de armare este ceea ce îi face o legendă pentru noi. În afară de toate acestea, ea este și CEO-ul lui Victoria Stilwell Formarea pozitivă a câinilor. Și ea este o gazdă a podcast-ului popular de antrenament pozitiv. Ce nu trebuie să iubească despre o femeie împuternicită și spirituală? Podcast-ul include Episoade extrem de informate și în timp util care evidențiază mai multe subiecte relevante, cum ar fi încurajarea animalelor în timpul sfaturilor de blocare și siguranță pentru animalele de companie în timpul pandemiei.

În plus, dacă sunteți în căutarea sfaturilor stelare cu privire la modul de a vă întoarce dragostea pentru animale într-o profesie practicată, atunci ar trebui să dați episod 818 A ascultă. Episodul are fotograful de companie extraordinaire, J. Nichole Smith, dând idei despre ceea ce este nevoie pentru ao face ca un antreprenor, în lumea Doggy. Este suficient să spunem, Podcast-ul este plin de sugestii teribile, și nu veți regreta o singură secundă pe care o cheltuiți ascultându-l.

5. Cog Radio Dog

Entuziaștii de podcast insistă că nu există nimic asemănător cu podcast-ul canin. Dar spunem asta Cog Radio Dog este una dintre cele mai bune resurse online pentru comportamentul caninei. Podcastul de câine Cog face parte din Cognitive Canine Online Dog Program. Cele două doamne speciale din spatele inițiativei sunt Sarah Stremming și Leslie Eide.

Sarah este un trotter Globe care îi ajută pe câinii din întreaga lume să fie pe cel mai bun comportament. În timp ce Leslie este o reabilitare canină certificată. Ea este, de asemenea, un veterinar cu centru de reabilitate veterinar de sunet din Seattle, WA. Cu peste o sută de episoade, podcast de câine Cog este o mină de aur a informațiilor. Episoadele acoperă subiecte că majoritatea proprietarilor de câini sunt curioși.

De exemplu, episodul fericit crating vorbește despre modul în care vă puteți învăța cățelușul dvs. pentru a vă relaxa într-o cutie. Am ales acest episod particular deoarece cratingul este controversat printre anumiți proprietari de câini. Dar Sarah explică modul în care scaderea nu este deloc încruntată în lumea formării pozitive de câine. Părinții Puppy care caută răspunsuri la astfel de probleme divizive Stand pentru a învăța multe din acest podcast.

Cog Podcast Radio Dog
Podcast Radio Dog Dog discută subiectele pe care majoritatea proprietarilor de câini sunt curioși.

6. Băutură din toaletă

Nu există nici o îndoială că consultantul câinilor și lumea comportamentului este plin de profesioniști. Dar, uneori, vrei doar un expert cu care poți. De aceea podcast-ul lui Sarah Branigan este ca o suflare de aer proaspăt. Nu ne-am greșit, Sarah știe despre ce vorbește ea. Dar Ea se descrie ca o antrenament de antrenament, care este rece. Câți dintre voi vă puteți referi la asta? Știm că o facem.

În afară de o perspectivă proaspătă, Hannah are capacitatea de a descompune tehnici complexe de formare. Ea face concepte dificile ușor de înțeles și implementat. Oh, și am menționat că Hannah are un fundal în sport și biologie? Tot ceea ce, inclusiv sentimentul ei ciudat de umor, își face ca câinii să meargă să asculte.

Nu numai Băutură din toaletă Podcast au difuzoare mari, dar este, de asemenea, distractiv. Unul dintre episoadele noastre preferate - care lucrează cu câini de îmbătrânire - are Lori Stevens înmânarea sfaturilor prețioase. Episodul acoperă, de asemenea, tot ce trebuie să știți despre formarea câinilor mai în vârstă. De asemenea, puteți afla despre cum să ajutați câinii să treacă la indicii tactile atunci când își pierd auzul. În calitate de iubitori de câini, știm cât de atașat putem crește până la copiii noștri blânde, chiar și atunci când sunt bătrâni și gri. De aceea recomandăm acest podcast tuturor cititorilor cu câini mai în vârstă.

7. Câine vorbește cu dr. Jen

Dacă sunteți în căutarea de a învăța trucuri de câine de la un membru al Societății Veterinare americane de comportament animale, nu căutați mai departe. Dr. Jen este un veterinar și un antrenor profesionist de câini. Ea se concentrează pe aspecte precum agresiunea, anxietatea de separare și problemele de comportament compulsive. Pentru noi, acesta este unul dintre cele mai bune podcasturi de formare a catelului. Toate episoadele dr. Podcast-ul Jen sunt luminante, hands-on și foarte detaliat.

Nu numai că Jen nu pune toate informațiile într-o manieră competentă, dar toate sfaturile ei sunt susținute de știință. Ea acoperă probleme precum Puppy Socializare, Formarea casei și cum să se ocupe de plictiseală canin. Vă sugerăm să acordați o atenție deosebită episodului 12. Aici e locul Jen vorbește despre factorii care ar trebui să ia în considerare atunci când alegeți un câine. Din păcate, unii oameni sunt predispuși să ia un câine în același mod pe care îl aleg mobilierul - pe baza modului în care arată.

Dar Dr. Jen explică de ce oamenii trebuie să fie inteligenți să-și aleagă animalele de companie astfel încât relația lor să nu fie tensionată în viitor. Sperăm că toți părinții viitori de câini vor da acest episod o încercare Pentru că nu este nimic mai rău decât sentimentul că nu poți să te conectezi cu câinele tău.

8. FENZI Academia de sport

Următoarea intrare din lista noastră este o oportunitate remarcabilă pentru toți fanii sportivi de câini competitivi. FENZI Academia de sport (FDSA) este o școală de reputație online. Și oferă o orientare excelentă atunci când vine vorba de sporturile competitive pentru câini. Metodele lor de instruire se concentrează numai pe cele mai inovatoare tehnici.

FDSA este mare pe trei lucruri - claritate, respect și educație. Ei promovează metodele de învățare care sunt ușor pentru toată lumea. Academia crede, de asemenea, într-un mediu de învățare care să fie util pentru câini și proprietarii lor. Uneori, sporturile competitive pot fi luate puțin prea serios, motiv pentru care este important să se concentreze asupra pozitivității. Fenzi Podcast Sports Dog nu este ca majoritatea podcast-urilor de formare a câinilor de vânătoare, deși acoperă locul de muncă în mod extensiv. Cu peste 160 de episoade, acest podcast este o sursă uluitoare de subiecte legate de sport.

Indiferent dacă doriți să aflați mai multe despre instruirea caninei dvs. de la domiciliu sau nu sunt incerte cu privire la modul în care lucrează polonezi - acesta este podcast-ul pentru dvs. Este, de asemenea, un tratament pentru iubitorii de cal și entuziaștii de formare a calului. Tot ce putem spune este că episodul 162 este atât de mult mai mult decât informațional - iluminând.

9. Conversații canine

Știți că ați lovit un jackpot de antrenament de câine atunci când producătorii de podcast susține că sunt obsesivi despre toate lucrurile canine. Conversații canine Podcast (PCC) este efortul comun al următoarelor programe de formare a câinilor:

Kayla Fratt este CEO al formării câinilor de călătorie, iar ea are o listă impresionantă de acreditări. Ea este membru al Asociației Internaționale a Consultanților Bectorului Animal. În afară de aceasta, JDT a fost acoperit de publicații, cum ar fi cititorul cititorului, Popsugar și agitația. Canis Major Dog Training este în Denver, Co, și se mândrește cu o echipă de comportamente de înaltă calificare. Canis majore urmează cea mai puțin intruzivă și minim invazivă (lima) de formare. În timp ce Paws și Recompensă de formare câine este inițiativa lui Marissa Martino. Ea este mintea strălucitoare în spatele cărții - conexiunea comportamentului uman-canin.

Punctul din spatele vă spun că este să vă asigurați că PCC are ceva de oferit pentru toată lumea. Fiecare episod al acestui podcast de formare pentru câini este o experiență descoperită pentru orice proprietar de câini. De la combaterea cățelurilor tulburătoare, la formarea întăririi și sănătatea gâtului de câine - fiecare audiere este un tratament. Dacă nu sunteți încă convinși, dați un episod o încercare. Vă garantăm că vă veți întoarce la Podcast în cel mai scurt timp.

Conversații canine Podcast
Conversații canine Podcast vorbește despre toate lucrurile canine.

10. Hope Service Dogs, Inc: Cum să-ți antrenezi câinele de serviciu

Ultima noastră intrare este Hope Service Dogs, Inc Podcast, și o iubim din mai multe motive. Expunere de motive Numărul este asocierea cu câinii de serviciu. Toți suntem de acord că nu este nimic mai plăcut decât un câine de asistență loială. Hope de service câini Specializați în câinii de service pentru:

  • Dizabilități medicale și mobilitate
  • Psihiatric - PTSD și anxietate (pentru civili și veterani)
  • Sindromul Ehlers-Danlos
  • Dysautonomia

Acestea sunt dedicate furnizării de proprietari cu handicap cu pregătire profesională pentru câinii de serviciu. Și, de asemenea, sunt implicați în educarea publicului cu privire la drepturile persoanelor cu dizabilități cu un câine de serviciu. Pe scurt, ei merită greutatea lor în aur.

Podcastul de specii speculează o lumină asupra tuturor aspectelor de instruire a unui câine de asistență. De la ajutarea proprietarilor alegeți câinele de serviciu potrivit la subiecte precum antrenamentul în afara leșiei, podcast-ul este extrem de util. Cel puțin putem spune despre acest podcast este că scopul său este mai mult decât suficient de o recomandare.

Câinii sunt animale fantastice și fac animale de companie fabuloase. Ei sunt, de asemenea, iubitoare, loiale și foarte generoase cu atenția lor. În timp ce companionul dvs. de blană poate prezenta câteva probleme comportamentale din când în când, există întotdeauna o soluție care să fie găsită. Sperăm că lista noastră de podcast-uri cele mai bune de câine ți-a oferit tot ajutorul pe care-l căutați și că voi și câțiva dvs. continuă să împărtășiți o relație dogtastică.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai bune podcast-uri de formare a câinilor