Babysitters de câine gigant fură inimile noastre

Babysitters de câine gigant fură inimile noastre

Această familie are doi câini giganți care își protejează copiii și ar putea fi doar Câinele de familie perfect! Această rasă incredibil de mare de câini, numită Newfoundlands, poate arăta ca urși, dar sunt blânzi și prietenoși. Aceasta este o rasă non-agresivă care este loială și afectuoasă.

Această familie cu trei copii a decis să-și ia timpul, făcând decizia lor despre ce animale de companie să obțină. Au vrut să se asigure că vor primi o rasă care să se înțeleagă bine cu copiii lor. După cum se așteptau, câinii au legat imediat cu cei doi băieți și acum practic merge peste tot cu ei.

Acești câini păstrează un ochi pentru băieți și este ca și cum ai avea un set suplimentar de ochi pentru a proteja copiii. Newfoundlands sunt mai mari decât copiii, dar părinții nu se tem de ei rănesc copiii lor.

Newfoundlands sunt cunoscute ca fiind bune cu copiii.

Recomandat citit: Adoptarea unui câine care se potrivește stilului dvs. de viață

Uită-te la cât de fericiți acești copii se joacă cu acești câini adorabili. Zâmbetele de pe fețele lor indică faptul că se bucură cu adevărat de compania lor. Permițând copiilor să aibă o legătură cu natura poate fi foarte utilă în dezvoltarea lor. Acești copii iubesc să se joace cu câinii lor, iar șansele vor alege acei babysitters gigant blană peste televizor.

Câinii îi învață pe copii și un sentiment de responsabilitate. Ei învață cum să se gândească la nevoile altcuiva prin hrănirea lor și lăsându-i să folosească baia. Copiii pot arăta afecțiune și pot fi prezise afecțiune și mai mult cu câinii ca Newfoundlands.

Babysitters de câine gigant fură inimile noastre

În timp ce creierul lor se dezvoltă încă și personalitățile lor sunt, de asemenea, ce model mai bun pentru copii decât o rasă de inimă și iubitoare ca newfoundlands?

Îi place că familia Fisher își împărtășește viața cu câinii lor Instagram, Deoarece fotografiile sunt atât de veseli. Bee și Iosua sunt acum părinți la cinci! Newfoundlandurile lor iubitoare, șeful și ralphia și cei trei băieți. Să spunem că mașina este destul de plină și nu doar cu câini și oameni - dar multe zâmbete.

Acești câini dulci sunt probabil cei mai babysitters pe care îl poate cere un copil. În cultura noastră rapidă de tehnologie, un animal mare pufos ne amintește să nu uităm de toate animalele minunate cu care împărtășim planeta.

Babysitters de câine gigant fură inimile noastre

LEGATE DE: Câinii tăi știu cum să fie în jurul copiilor?

Bărbați Newfoundlands poate crește să fie de până la 150 de lire sterline. Femelele pot cântări până la 120. Dacă nu ai făcut-o deja căzut în dragoste cu această rasă Doar văzând imaginile, ați putea după ce vă întâlniți. Ele sunt cuddly și moale, la fel ca un ursuleț de pluș.

Este ca visul fiecărui copil să devină realitate, un prieten cel mai bun prieten! Newfoundlands sunt de fapt în categoria "gigant" din cauza greutății lor. Această rasă vine din Canada și au fost inițial crescuți ca câini de lucru, motiv pentru care intenționează să-i placă proprietarii. Îi place să înoate și să facă bine în climă care nu sunt umede din cauza acelui haină groasă groasă.

Newfoundlands sunt folosite pentru a fi cu oameni foarte mult și iubesc să aibă un loc de muncă, așa că le-a oferit slujba de a viziona copiii le va face fericiți. Alright Newfoundlands, sunteți angajat! Și oameni, acesta este un babysitter care nu trebuie să vă faceți griji că sunteți pe telefoanele lor texting sau doar plopați copiii din fața televizorului. Newfoundlands se vor juca cu copiii dvs. și îi vor ajuta să-și exploreze imaginația.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Babysitters de câine gigant fură inimile noastre