22 De rase de câine cu cea mai puternică forță de mușcătură

22 de rase de câine cu cea mai puternică forță de mușcătură

Deși câinele dvs. nu ar trebui să-și folosească mușcătura, este încă bine să știți cât de puternic poate fi! Această listă de Câine de câine cu cea mai puternică forță de mușcătură pauzeaza fiecare rasa de psi.

În această listă, scriem despre Cele mai puternice rase de câine de forță. Este important să știți cât de multă putere este în spatele mușcăturii câinelui dvs. și a pericolelor care vin cu ea. De la jucării cu jucării, mâncând și tragerea deschiderii gunoiului, aceasta este o defalcare a forței de mușcătură a câinelui. Câinele dvs. face această listă? Continuați să citiți pentru a afla!

Cum este măsurată forța mușcării câinilor?

Forță de mușcătură este puterea pe care câinele tău o poate mușca. Măsurați o forță de mușcătură a câinelui în Pound-forță pe un inch pătrat (Psi), sau kilograme pe pătrat inch & # 8221;. Cercetătorii măsoară utilizarea Măsuri digitale de mușcătură. Puterea forței de mușcătură a câinelui a fost cercetată în multe moduri diferite. Ele sunt plasate în nouă categorii diferite pe baza lor forma craniului și dimensiunea de reproducere.

PSI este folosit pentru a măsura presiunea pe care un câine îl utilizează la un moment dat. Este un sistem foarte comun de măsură, deoarece este chiar folosit pentru a măsura presiunea anvelopelor unei mașini! PSI poate fi înțeles de către cei mai științificați oameni provocați. Presiunea eliberată de fălcile unui câine diferă în funcție de elementul pe care îl mușcă. Deci, de exemplu, un câine nu ar elibera aceeași presiune care mușcă o jucărie, așa cum ar fi într-o situație defensivă.

22 de rase de câine cu cea mai puternică forță de mușcătură

Câinii de pe această listă au locuri de muncă care necesită o forță de mușcătură mai mare PSI. Din acest motiv, sunt considerate a fi mai agresive. Toți câinii au totuși capacitatea de a fi agresivi dacă sunt pusă în situații extrem de negative care induc anxietate și vulnerabilitatea.

1. Kangal - 743 psi

Kangal este o rasă populară de câine în Turcia, folosit pentru apărarea proprietarilor și a caselor. Ei au cea mai puternică forță de mușcătură Din orice rasă de câini în lume. Kangalul crește să fie de 75-84 cm și 110-145 lbs în medie. În timp ce acest câine are o forță foarte mare de mușcătură, este un gigant blând când vine vorba de copiii mai tineri și membrii familiei sale umane.

Această rasă necesită o socializare adecvată atunci când un cățeluș pentru a vă asigura că este în regulă cu întâlnirea cu străinii la o vârstă mai înaintată. Nu numai că Kangal este un pui cu coaja și mușcă, dar este, de asemenea, unul dintre Cele mai mari rase de câine! Din acest motiv, Jucării câinilor grele sunt o necesitate pentru acest pui.

2. American Bandogge - 730 psi

Banda americană are o forță de mușcătură de 730 psi. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, leul are doar o forță de mușcătură PSI de 650. Care pune banda americană peste 50 psi mai mare decât regele junglei! Această diferență câștigă un loc pe lista de câini, cu cea mai puternică forță de mușcătură. Această rasă este a Crossbreed între A Buldog și a Mastiff! Banda americană este o rasă care necesită o pregătire adecvată sau poate deveni în afara mâinii. De asemenea, trebuie să fie stimularea fizică și mentală.

Banda americană nu este o rasă standardizată cu Clubul american Kennel sau orice alt grup de canini majore. După formarea acestei rase, ele sunt un mare prieten și prieten de familie.

3. Cane Corso - 700 psi

Cane Corso a fost crescut în Italia și sunt descendenți ai Imperiului Roman. În ultimii ani, acești pui au fost utilizați ca câini de captură în unele zone rurale. Sunt câini moi și afectuați care, în ciuda aspectului lor stoic, fac prieteni mari pentru întreaga familie. Cu 700 Forța de mușcătură psi, Această rasă este o amenințare la adresa a ceea ce reprezintă un pericol.

Pentru a face acești câini confortabil cu străinii, formarea ca Socializare ca catelus. La fel ca multe alte rase de câine de gardă, trenul Corso face cel mai bine dacă este singurul animal din casă. Odată pregătite, acești pui jucători sunt dornici să învețe și o rasă foarte inteligentă.

4. Dogue de Bordeaux - 556 psi

Dogue de Bordeaux, De asemenea, cunoscut sub numele de Mastiff Francez, este una dintre cele mai mari rase de câine. Acești câini sunt mai puțin activi decât alte rase pe lista noastră. Cu toate acestea, lor 556 Forța de mușcătură PSI le poate face o amenințare la adresa ceva dăunător.

Comparativ cu alte rase de mastiff, cum ar fi Mastiful tibetan, Dogue de Bordeaux este lazier și nu are nevoie de atâta exercițiu. Ei sunt tovarăși loiali și pot face câini de familie mari.

5. Tosa inu- 556 psi

Acești câini au luptat inițial câini. Stereotipul există acum că Tosa inu este o rasă agresivă. Acești câini cresc să fie un minim de 21 de ani.5-23.5 inci în lungime și 100-200 de lire sterline. Datorită reproducerii sale, Tosa Inu are acum o forță de mușcătură PSI de 556. În ciuda stereotipului de a fi un câine agresiv, Tosa are o culoare calmă și un nivel ridicat de ascultare. În vremurile moderne, această rasă este folosită ca un supraveghetor și reprezintă doar o amenințare la adresa infractorilor.

Acești câini au un nivel relativ scăzut de energie și nu au nevoie de multă stimulare ca și alte rase. Pentru a vă asigura că Tosa Inu va fi primitoare față de străini, socializare este esențială ca un catelus.

6. English Mastiff - 556 psi

Mastifful englez este unul dintre cele mai cunoscute rase de caine din lista noastra. Lăudați de cei care dețin rasa, acest mastiff este bun cu familiile, inclusiv cele cu copii mai tineri. În ciuda faptului că este un gigant blând, mastiff-ul englez are o forță de mușcătură de 556 psi. Mastiful englez are un alt titlu ca fiind unul dintre cele mai mari rase de câine din lume! Ele cresc să fie de 27-32 centimetri la umăr și 130-220 de lire sterline.

Deși mastifful englez se înțelege foarte bine cu membrii familiei sale umane, ei nu fac bine cu alți câini. Socializarea este bună pentru acest câine atunci când este un catelus.

7. Dogo Canario - 540 psi

De asemenea, cunoscut sub numele de Perro de Presale Canario, Dogo Canario a fost crescută pentru a fi un câine de război. Mulți oameni cunosc Dogo Canario ca o rasă de câine agresivă și au un Impresionant 540 Forța de mușcătură PSI. Această rasă, datorită agresivității și a forței de mușcătură, este în afara legii în multe țări, dar foarte iubite în patria sa din Insulele Canare.

Acest câine nu este o rasă bună pentru familia medie. Au nevoie de o mulțime de mentalitate stimulare, o curte mare și un exercițiu. Formarea este foarte importantă pentru această rasă, deoarece acestea pot deveni nesupravegheate și periculoase.

8. Dogo Argentino - 500 psi

În Argentina, utilizarea primară pentru Dogo Argentino a fost vânătoare și loialitate neclintită pentru proprietarul său. Această rasă este un descendent al câinelui de luptă Cordoba și al altor rase puternice. Acești câini au o 500 Forța de mușcătură psi pe care nu le eliberează fără motiv. Socializarea și formarea sunt o necesitate pentru acest câine, dar odată instruiți, pot face câini de familie excelenți. Formarea și socializarea lor trebuie să rămână consecvente pentru a păstra câinele bine cu străinii și familia.

Dogo Argentino crește să fie de 23-27 inci și 80-100 de lire sterline. Ei trăiesc pentru o medie de 9-15 ani și vor fi loiali pe tot parcursul vieții lor. Cu o bună pregătire și întreținere, ei fac un plus minunat familiei și pot fi câini de gardă mare.

9. Wolfdog - 406 psi

Wolfdog are a Forța de mușcătură PSI de 406 Datorită a fi un amestec între câini de lup și domestici. Deoarece sunt un amestec din cele două, ele pot fi mai periculoase decât rasa medie. Ele sunt o rasă dificilă pentru a obține AICI și poate fi un pic imprevizibil atunci când vine vorba de caracteristicile fizice. Mulți ar susține că Wolfdog este gestionat greșit și înțeles greșit. Ele sunt considerate de unele pentru a fi animale minunate, dar alții susțin că sunt inutil și inerent periculoase.

Câinele de lupi este permis în unele țări și interzis altora. Acestea apar pe listele de interzicere a rasei alături de Pitbull și Altele, periculoase și # 8221; rase de câini.

10. Leonberger - 399 psi

Leonberger este următorul câine pe lista noastră cu o Forța de mușcătură PSI de 399. Această rasă de câine este una dintre cele mai mari rase de câine din lista noastră și crește să fie de 25-31 inci înălțime și 120-170 de lire sterline. Această rasă are trăsături pentru a se asemăna cu un leu, dar arată mai mult ca ursii de pluș!

Ele sunt jucaus și un câine mare de familie, deoarece sunt bune cu atât copii mici, cât și cu vârstnici. Ele sunt câini de terapie mare, deoarece sunt o rasă sensibilă. Această rasă este un amestec de Newfoundlands, Saint Bernards și Marele Pyrenees.

11. Akita inu - 350-400 psi

Akita inu are o forță surprinzătoare de mușcătură de până la 400 psi! Mulți știu această rasă pentru spiritul său de lucru și dragostea puternică pentru proprietarul său. Deși această rasă este bine iubită, au un potențial de pericol. Această rasă crește să fie de 24-28 inci înălțime și 50-130 de lire sterline. Sunt câini curioși și au un instinct de gardian natural. Ele sunt foarte rasa vocală și par să vorbească înapoi la tine cu yowls și yips!

Această rasă este în mod natural îngrijorată de străini, astfel încât socializarea este o necesitate ca un catelus. Acest lucru vă va ajuta să-și înmoaie partea defensivă și atentă. Această rasă de câine nu este bună pentru familiile cu copii mici sau alte animale de companie.

12. Rottweiler - 328 psi

Această rasă de câine bine cunoscută are o forță de mușcătură PSI de 328. Rottweiler este o rasă puternică și inteligentă. Acești câini sunt calmă și loială, precum și fiind inteligenți și foarte atenți la proprietarii lor. Ei sunt prietenoși și sociali atunci când sunt instruiți și socializați în mod corespunzător ca puii. Ei nu fac bine cu timpul singur, deoarece poate provoca o anxietate ridicată.

Rottweilerul face cel mai bine într-o casă fără alți câini. Sunt Ușor de mirele dar au un nivel relativ ridicat de vărsare. Ele cresc să fie de 22-27 inci înălțime și 85-130 de lire sterline.

Câini cu forță puternică de mușcătură
Rottweilerele au o forță puternică de mușcătură.

13. Siberian Husky - 320 psi

Siberian Husky este o rasă de mare energie care are nevoie de o mulțime de stimulare și exerciții fizice. În ciuda naturii lor prietenoase, Husky are încă capacitatea de a face unele daune cu forța de mușcătură PSI de 320! Mulți oameni știu acest câine pentru natura sa vorbitoare! Acești câini sunt incredibil de fericiți și fac bine cu familiile de tot felul. Ei fac bine cu copii mici, alți câini și chiar străini.

Huskies au un nivel foarte ridicat de energie și astfel au nevoie de o mulțime de exerciții fizice și de joc! Această rasă crește să fie de 20-23 inci înălțime și 35-60 de lire sterline, astfel încât este la o scară mai mică în comparație cu alte rase de pe lista noastră.

14. Dogul sălbatic african - 317 psi

Câinele sălbatic african este un câine mai mic pe lista noastră. Acest câine este un câine de vânătoare de cape ", ceea ce înseamnă că este un vânător strălucit. Această rasă crește să fie de 30 de centimetri înălțime și 40-70 de lire sterline. Ele sunt o specie pe cale de dispariție, cu doar o populație mai mică de 1500. La un sprint complet, această rasă ajunge până la 44 de kilometri pe oră. Combină cu ei 317 Forța mușcăturii psi, ei pot fi un adversar mortal pentru prada lor.

Fiind pe lista de rase de câine cu cea mai puternică forță de mușcătură, nu este o surpriză pentru această rasă. Câinele sălbatic african este ceea ce se numește hiper-carnivor, ceea ce înseamnă lor Dieta este alcătuită din carne de 70%. Aceasta include antelopurile și gazele pe care le pradă.

15. American Bulldog - 305 psi

Buldogul american este un mare câine de familie care vă poate ajusta bine și familiei dvs. de zi cu zi. Acești câini trăiesc 10-16 ani și cresc pentru a fi de 20-28 inci înălțime și cântăresc 60-120 de lire sterline. Ele sunt o rasă prietenoasă pentru copii dar ar face cel mai bine să fie singurul câine din gospodărie. În ciuda faptului că este o rasă prietenoasă, toți câinii au pericolele lor. Buldogul american are o forță de mușcătură PSI de 305. Ele sunt ușor de antrenat și relativ inteligente. Această rasă are un nivel ridicat de energie și are nevoie de o mulțime de exerciții fizice și de stimulare. Buldogii americani sunt animale de companie jucăuș și iubitoare care fac tovarăși loiali și prieteni minunați.

Această rasă nu face bine cu a fi singuri pentru perioade lungi de timp și nu sunt foarte bune pentru viața de viață. Ei au nevoie de proprietari experimentați care îi pot menține fericiți și distrați sau pot deveni distructivi dacă sunt plictisiți.

16. Doberman - 245 psi

Doberman este o rasă de câine de dimensiuni mari, care a devenit un partener foarte popular. Ei au nevoie de socializare și de formare la o vârstă fragedă, dar pot deveni bine adaptate la viața de familie. Cu O forță de mușcătură PSI de 245, Stimularea jucăriilor câinelui sunt o necesitate pentru această rasă pentru a le menține fericiți și ocupați.

Această rasă crește să fie de 24-28 inci la umăr și cântărește 60-80 de lire sterline. Acești câini fac decente cu apartamentul care trăiește, dar ar trebui să fie ținute ca fiecare rasă de câini. Dobermans face bine cu copiii, dar preferă să fie singurul câine din gospodărie.

17. Shepherd german - 238 psi

Ciobănesc german este o rasă de câine foarte cunoscută și iubită. Deși nu-l folosesc, dacă nu este necesar, această rasă împachetează o lovitură cu ea 238 Forța de mușcătură psi. Această rasă hiper-inteligentă este bine cunoscută pentru a fi câini de serviciu, Câini de fermă, și câini de poliție.

Păstorii germani nu fac bine cu străinii dacă nu sunt socializați ca puii și fac cel mai bine să fie singurul câine din casă. Acești câini sunt o întreținere ridicată atunci când vine vorba de îngrijire, deoarece au haine groase care au nevoie de o mulțime de periere.

18. Great Dane - 238 psi

Marele Dane este una dintre cele mai înalte rase de câine din lume. Această rasă are o impresionantă 238 de forță de mușcătură PSI pentru a se potrivi cu dimensiunea sa incredibilă! Denumită în mod obișnuit și # 8216; Apollo de câini "Marele Dane este un mare câine de familie și un tovarăș iubitor. Această rasă crește să aibă o înălțime de 26-34 inci la umăr și cântărește 100-200 de lire sterline.

Ei au un nivel foarte ridicat de energie, astfel încât exercitarea este o necesitate pentru acești pui. Ele sunt ușor de antrenat și ar trebui să fie instruite și socializate la o vârstă fragedă.

19. American Pit Bull Terrier - 235 psi

American Pit Bull Terrier are o Forța de mușcătură PSI de 235. Acești câini cresc să fie de 17-19 inci înălțime și 30-85 de lire sterline. Ei au o durată de viață de 12-16 ani prin care vor fi tovarășii și prietenul tău loial. American Pit Bull Terriers sunt strălucitori cu familia și mare cu copii mici, dar preferă să fie singurul câine din casă.

În ciuda multor credințe că bull-ul american este un câine agresiv, au fost inițial câini de nanny datorită naturii lor blânde în jurul copiilor.

20. Labrador Retriever - 230 psi

Labrador Retriever este următorul câine pe lista noastră cu o forță de mușcătură PSI de 230. Această rasă fiind pe lista de rase de câine cu cea mai puternică forță de mușcătură poate fi o surpriză pentru unii. Acești câini sunt jucăuș și iubitor și fac câini de familie mari atât pentru copii, cât și pentru alte animale. Ei au fost crescuți pentru a fi câini sportivi care și-au recuperat jocul de masterat nemarcat.

Acești câini nu se adaptează bine la apartament care trăiește, deoarece sunt energici și au nevoie de o mulțime de timp și exerciții fizice în aer liber. Va trebui să fiți gata să curățați după retrieverul la labrador, deoarece sunt niște halde și nevoie de o mulțime de îngrijire.

forța de mușcătură labrador
Retrieverii labrador sunt câini jucăuși cu o forță puternică de mușcătură.

21. Păstorul olandez - 224 psi

Pentru a fi oi Herding câini, Păstorul olandez a fost inițial un veterinar de clasă muncitoare care are o forță de mușcătură PSI de 224. Acestea sunt adaptabile și ușor de instruit, precum și incredibil de inteligenți că acești câini sunt buni pentru familiile cu copii și alți câini, atâta timp cât sunt socializați la o vârstă fragedă.

Această rasă crește să fie de 21-25 inci înălțime și 50-70 de lire sterline. Ei sunt jucăuși și iubitoare și sigur că sunteți însoțitorul dvs. loial.

22. Chow Chow - 220 psi

Chow Chow a fost creat pentru a fi un câine de lucru în ciuda pufosului lor aspect asemănător. Ei au fost protectori de animale de la reproducerea lor în nordul Chinei. Se crede, de asemenea, că Chow Chow a servit alături de mongolieni în război. Ca adulți, această rasă poate avea tendința de a fi agresiv sau prea protector, astfel încât socializarea este foarte importantă atunci când acest câine este un cățeluș. Fiind protectori este locul în care lor 220 Forța de mușcătură psi vine la îndemână.

Acești câini cresc să fie de 17-20 de centimetri înălțime și 40-70 de lire sterline. Ei sunt iubiți și loiali, dar ar trebui să vă asigurați și să vă socializați rasa pe tot parcursul vieții sale.

Majoritatea câinilor de pe această listă sunt considerați agresivi rase. Este important să vă amintiți totuși că orice rasă de câine poate deveni agresivă dacă este neglijată și abuzată. Câini, în timp ce omul cel mai bun prieten, vor face ceea ce au nevoie dacă simt că trebuie să se protejeze.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 22 De rase de câine cu cea mai puternică forță de mușcătură