Giant schnauzer: profil de rasa de caine

Portret de schnauzer gigant

Rotiți capetele cu regal și gigantul uriaș. Acest câine mare de rasă are trăsături similare la Schnauzerul miniatural mai mic și diminutiv, cu un aer de autoritate oferit de dimensiunea sa mare. Unele schnauzeri giganți au lor urechi tăiate și cozi, Deși aceasta poate fi o chestiune de ameliorator sau preferința proprietarului.

Schnauzerul gigant poate măsura mai mult de două și jumătate de picioare la umăr și se încadrează în scale la aproape 100 de kilograme. În timp ce se consideră o rasă mare, ar trebui să se menționeze că schnauzerul supersizat nu aparține grupului de "rasele gigantice"(inclusiv Newfoundland, mare Dane, Mastiff și multe altele). În schimb, acești câini sunt considerați "giganți" în comparație cu soiurile mai mici ale schnauzerului.

Personalitatea lor este cea mai bună descrisă ca fiind încrezători și se pot marca pe Aloof dacă s-au socializat necorespunzător. Dar, atunci când este bine pregătit și bine socializat, sunt un câine de familie loial și un partener activ.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Lucru

Înălţime: 25 la 27.5 inci (bărbați) - 23 până la 25 de centimetri (femele)

Greutate: 60 la 95 de lire sterline (masculi) - 55 la 75 de lire sterline (femele)

Palton: Coat dublu scurt

Culoarea stratului: Solid negru sau sare și piper

Speranța de viață: 12 până la 15 ani

Caracteristicile schnauzerului gigant

Nivelul de afecțiuneMediu
PrietenieMediu
Copil prietenosMediu
Prietenos cu animalele de companieScăzut
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăMediu
Nivel de energieÎnalt
TrainitateÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria schnauzerului gigant

Istoria lui Schnauzer gigant începe cu dezvoltarea Schnauzerului Standard. Iniţial dezvoltat În Germania, în anii 1800, Schnauzer a fost numit pentru cuvântul german pentru botul de mufa."Primul tip de rasă a fost o canină de dimensiuni standard, care a excelat în lucrarea generală a fermei, cum ar fi păstrarea animalelor și vânătoarea rozătoarelor mici.

Cu toate acestea, la sfârșitul anilor 1800, a fost identificată o nevoie de un câine de lucru mai mare și mai puternic. Standardul Schnauzer a prezentat multe calități de dorit și a fost un câine popular în Germania. Pentru a adăuga dimensiunea și rezistența la rasă, schnauzers au fost traversați cu câini de rasă mare, cum ar fi Marele Dane. Rezultatul a fost un canin considerabil mai mare și mai puternic, cunoscut astăzi ca schnauzer gigant.

Schnauzerul gigant a devenit o vedere comună asupra fermelor din Alpii bavarezi, deoarece această rasă era capabilă să păzească și să-i hrănească animalele. Dimensiunea crescută a dat acestor câini un avantaj considerabil împotriva prădătorilor mari și o capacitate mai comandantă de a vindeca bovine și alte animale. Mai târziu, aceste atribute au condus la utilizarea acestei rase pentru organizația polițienească și militară din întreaga Europă.

La sfârșitul anilor 1920 și începutul anilor 1930, Schnauzers Giant au început să fie importate în Statele Unite, unde entuziaștii au lucrat pentru a dezvolta standardul de rasă și pentru a câștiga recunoașterea clubului. Standardul actual al rasei a fost aprobat de AKC în 1983 și este în armonie relativă cu standardele europene de rasă, deși ar trebui remarcat faptul că există unele diferențe subtile.

În plus față de un repertoriu solid de lucru, Schnauzers au o lungă istorie de a captura atenția în ringul de spectacol - în special în Statele Unite, unde rasa este în primul rând crescută pentru spectacol și companie. În Europa, rasa este în mare parte crescută pentru rolurile de lucru.

Giant Schnauzer Care

Schnauzerul gigant este o rasă îndrăzneață și frumoasă, dar poate că nu este pentru toată lumea, în special proprietarii de câini novice. Schnauzerul gigant a fost crescut pentru a lucra, așa că ar trebui să nu vină ca nici o surpriză faptul că acest câine are nevoie de un loc de muncă de a face și o mulțime de formare pentru a-și păstra instinctul de pază de a deveni o datorie. Aceștia sunt câini puternici cu o inimă mare pentru familia lor. Socializarea timpurie și formarea continuă a ascultării vor ajuta această rasă să devină un partener bine ajustat.

Un câine mare ca acesta va necesita o mulțime de exerciții fizice și o curte mare. Rasa este potrivită pentru a alerga și drumeții, iar astfel de activități vor anvel mintea și corpul. Ei fac, de asemenea, bine în aer liber, deci o zonă împrejmuită de a rula și a alerga va oferi o altă priză pentru energie. Cu toate acestea, schnauzerul gigant este un câine de familie loial și nu ar trebui să fie ținut în aer liber pentru o perioadă extinsă.

Acești câini sunt inteligenți și alertați - care pot fi văzuți din aptitudinea lor pentru munca poliției. Ele sunt potrivite pentru formarea de ascultare și excelează la acest lucru și alte concursuri de canine, inclusiv studiile de agilitate și de teren.

Datorită istoriei lor de fermă și tutun, schnauzers giganți pot fi teritoriale cu alți câini. Socializându-i mai devreme și adesea în setările controlate este cea mai bună modalitate de a preda interacțiunea adecvată caninei. Și în timp ce ei pot fi păstrați cu succes cu alți câini, sunt, de asemenea, o rasă care se confruntă bine cu faptul că este singura canină. Giant Schnauzers pot fi câini de familie foarte devotați și bine cu copii, dar mărimea lor mare poate fi o răspundere cu copiii mai mici, astfel încât acestea necesită o supraveghere strânsă.

Cu un strat dublu volum, acești schnauzers au nevoie de îngrijire continuă. Planificați să vă spălați câinele săptămânal și să-l baieți după cum este necesar. În plus, o vizită obișnuită la groomer va fi necesară pentru a clipi sau strige haina și pentru a menține acele sprâncene ocupate și stațe caracteristică ".

& # 64-GIANTGRETA "DATA-CAPTION =" "DATA-EXPAND =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_1-0-33 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">
 & # 64-wickedwahkoowah "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_1-0-34 "Container de date =" Adevărat "/">

Probleme comune de sănătate

O reproducere atentă a ajutat la asigurarea integrității rasei și a minimiza problemele de sănătate ale Schnauzerului Giant, dar ca toți câinii de rasă pură, există unele condiții de sănătate pentru a fi conștienți de. Clubul național de rasă recomandă să cumpărați de la ameliorator care poate oferi o evaluare oftalmologă, evaluarea tiroidă și evaluarea șoldului.

Alte preocupări legate de sănătate care afectează uneori Schnauzers Giant includ:

Dieta și nutriția

O rasă activă, schnauzerul gigant va beneficia de două mese bine echilibrate pe zi. Echilibrați producția de energie a câinelui cu aportul caloric pentru un câine sănătos. Tratează poate fi un ajutor util în formare, dar păstrați-le cu moderatie pentru a preveni creșterea în greutate.

10 cele mai bune rase de câine pentru protecție
PROS
  • Câini foarte încrezători și loiali

  • Inteligent și ușor instruit

  • Alertă Natura ideală pentru un Watchdog

Contra
  • Poate fi aloof și teritorial

  • Construirea puternică poate supraviețui alte animale, copii

  • Necesită vizite regulate groomer

Unde să adoptați sau să cumpărați un schnauzer gigant

Găsirea unui schnauzer gigant este mai ușoară comparativ cu alți câini de rasă pură. Comunitatea entuziaștilor pentru această rasă nu poate fi la fel de mare ca și pentru câini în primele 10 cele mai populare rase cu AKC, dar Schnauzerul gigant este 78 din 193 rase. Clubul național de rasă și Registrul AKC fac resurse bune pentru a găsi crescători. Este, de asemenea, o idee minunată de a verifica cu salvarea națională și regională pentru a găsi un schnauzer gigant care ar putea fi în căutarea unei case iubitoare.

Verificați aceste resurse pentru a începe:

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

O rasă mare ca schnauzerul gigant necesită un angajament mare - la fel ca și adoptarea oricărui câine. Asigurați-vă că vă faceți cercetările pentru a identifica dacă acest câine se potrivește stilului dvs. de viață. Discutați cu crescătorii și citiți istoria și utilizarea rasei. Dacă aveți timp și energie pentru a instrui și menține o schnauzer gigant, vă va răsplăti cu o cantitate gigant de dragoste!

Iată alte câini de rasă mare pentru a adăuga lista dvs. de căutare:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giant schnauzer: profil de rasa de caine