Cum crescătorii câinilor își aleg practica veterinară

Cum crescătorii câinilor își aleg practica veterinară

Veterinările și practicile veterinare diferă în dimensiune, facilități, gamă de servicii, dimensiunea personalului și, evident, în prețuri. Un lucru pentru a obține clar de la început este că practicile veterinare sunt întreprinderi precum alții și sunt aici pentru a genera venituri.

În timp ce reproduceți câinii profesional, veterinarul dvs. trebuie să devină cel mai bun prieten al tău, pe măsură ce îl cunoașteți de ani de zile și el se ocupă literalmente după ce animalele dvs. de companie pe o bază săptămânală. Un veterinar bun elimină îngrijorarea crescătorului și oferă sfaturi valoroase. Alegerea potrivirii perfecte cu afacerea dvs. de reproducere a câinelui este primordială, așa cum doriți să vă simțiți confortabil să le deranjeze din ore uneori. Ei trebuie să vă poată vizita ferma, să vă cunoască câinii și istoria lor. Dar cel mai important, Ar trebui să existe o legătură puternică între câini, crescătorul câinelui și VET.

Alegerea veterinarului depinde de factorii cheie

Deoarece găsirea unui veterinar perfect nu este ușor, acest ghid vă va ghida prin puncte pentru a lua în considerare absolut atunci când alegeți medicul veterinar. Rețineți că nu este nimic rău la schimbarea veterinarului dacă veți găsi mai bine sau ați fost mai rău.

Veterinar certificat

Acreditări

Verificați online dacă există o acreditare sau etichetă, în zona sau țara dvs., care ar garanta practicile veterinare ca activitate orientată spre calitate (adică. Practici acreditate de RCV În Regatul Unit.)

Reputatie

Vorbiți cu alți crescători și proprietari de animale de companie din regiune și întrebați-i care sunt veterinarul lor și de ce stau cu el. Gândiți-vă la răspunsurile lor cu propriile cerințe, deoarece situațiile dvs. vor diferi cel mai probabil.

Locație

Apoi, trebuie să înțelegeți că veți avea nevoie de o practică în apropierea locației dvs., ca în caz de urgență, nu doriți să călătoriți ore întregi, chiar dacă va ajunge la cea mai bună practică din țară.

Servicii și facilități

Vizitați practica și cereți un spectacol în jurul valorii; Poate suna un pic ciudat la început, dar vrei să vezi ce se întâmplă în spatele ușilor. În timp ce vizitați, cereți serviciile și facilitățile oferite de practică (și luați note sau veți uita.)

Care sunt echipamentele disponibile direct la fața locului? Chirurgical, ecografie și echipamentul cu raze X la fața locului vă va face să economisiți mult timp și efort prin efectuarea imediat a tuturor testelor necesare pentru a obține un diagnostic.

Un laborator foarte apropiat sau în incinta practicilor va accelera, de asemenea, procesul ca rezultatele mai multor teste vor fi disponibile cvasi-imediat.

Au asistente medicale și personalul peste noapte pentru a avea grijă de animalele de companie care petrec zile și nopți în practica veterinară? Dacă nu, ce se întâmplă dacă animalele de companie necesită îngrijire urgentă sau atenția cuiva? Voi fi actualizat în mod regulat sau trebuie să mă sun de fiecare dată când trebuie să fiu actualizat cu privire la situația animalului meu?

Stetoscop și raportul veterinar
VET dvs. trebuie să fie convenabil și flexibil pentru a vă adapta solicitările de notificare cu întârziere.

Comunicare

Cât de multă notificare au de obicei nevoie de o întâlnire? Care sunt timpul lor de deschidere și cum se ocupă de comunicarea cu clienții lor (telefon, e-mail, texte?)

Urgențe

Poate cel mai important punct este tot ceea ce se învârte în jurul situațiilor de urgență și în afara serviciilor, așa cum este atunci când lucrurile la nu merge așa cum a fost planificat (e.G. cezariana) că veți avea nevoie de cel mai bun serviciu, receptivitate și flexibilitate de la veterinarul dvs.

Aflați dacă se ocupă de situații de urgență sau vă direcționează către o altă practică, dacă acesta din urmă, cât de departe este? Ce servicii sunt oferite în această altă practică?

Când sunați la numărul 24/7, sunteți conectat direct la veterinar sau trebuie să lăsați un mesaj și să așteptați minute lungi pentru a primi un apel înapoi?

Unele practici au un medic veterinar care poate veni în locul dvs. de a gestiona situațiile de urgență, este un serviciu important pentru condiții care să pună în pericol fără viață, deoarece este mai bine să vă aduceți direct animalul în practică pentru a economisi timp valoros.

Vizite

Un alt punct important este modul în care sunt gestionate vizitele. Într-adevăr, veți solicita medicul veterinar să vizitați ferma dvs. în mod regulat pentru a avea o revizuire a instalațiilor dvs., fie pentru a examina unul dintre câinii dvs.

Ia-ți capul în jurul orelor în care pot veni pentru vizite și întreabă dacă sunt flexibile cu aceste vizite.

Cheltuieli

Prețul vine în ultimul rând și într-adevăr ar trebui în mintea ta, de asemenea. Prin intrarea în reproducere, vă aflați într-o afacere în care sunteți în căutarea de creaturi vii, adesea considerate ca oameni. Aceasta înseamnă că trebuie să obțineți cel mai bun serviciu și numai atunci, să vedeți cât costă și să faceți tot ceea ce este necesar pentru a plăti acest preț (de obicei, prin vânzarea de pui la un preț care reflectă calitatea reproducerii dvs.)

O mulțime de țări necesită practicile veterinare să aibă o listă actualizată de prețuri pentru tratamentele comune. Mergeți mai departe și cereți-le pentru prețuri sau taxe și taxe mai tipice, cum ar fi:

  • Taxe pentru out-of-oră și urgențe
  • Prețurile celor mai prescrise medicamente
  • Rase de intervenții sau teste specifice (ex. șorțuri de șold)
  • Prețurile pentru testele comune ADN și testele de sânge

Puteți găsi Un kit mare de călcâie care vă va ajuta să faceți față unor urgențe mici care apar la naștere și dacă sunt serioși, vă vor lăsa să păstrați puii în siguranță până când ajungeți la practica VET. Pentru a evita accidentele de la câinii dvs. și a propriei dvs. persoane, ar trebui să faceți rapid Examinați canisa dvs. pentru a efectua o evaluare a riscului de incendiu și accident și să ia măsurile necesare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum crescătorii câinilor își aleg practica veterinară