10 Cele mai bune formare câine youtube canale

10 cele mai bune formare câine YouTube canale

Câine de formare canale YouTube sunt un mod fantastic de a învăța cum să-ți antrenezi câinele acasă. Deși oamenii angajează instructori profesioniști sau chiar iau cursuri pentru acest lucru, canalele de instruire pe YouTube se dovedesc a fi o alegere de top pentru persoanele care doresc să învețe formarea câinilor fără a cheltui bani.

Există o mulțime de Podcast-uri și Canale YouTube pentru formarea câinilor (si pentru Iubitorii de câini). Unele dintre ele sunt bune, în timp ce altele nu sunt atât de mult. Și, în mod surprinzător, aflând care este în valoare de timpul dvs. poate fi destul de drag. Pentru a vă asigura că nu suferiți, am compilat o listă de 10 canale excelente YouTube care vă învață cum să vă antrenați câinele fără prea multă hassle. Să salvăm.

Să începem să menționăm cel mai bun lucru despre formarea câinilor Canale YouTube: ele sunt pentru toată lumea.

Nu contează dacă sunteți un nou părinte de companie sau un profesionist condimentat, Există atât de multe informații utile cu privire la aceste canale pe care fiecare câine de aficionado le poate beneficia de ele.Deci, aici sunt canalele care prezintă aceste informații într-un format distractiv și prietenos pentru consumatori.

1. Donna Hill

Este o rușine că un canal la fel de bun ca Donna HillSa are o recunoaștere atât de mică. Contele de vedere și abonament sunt o fracțiune din ceea ce se bucură de canalele populare și totuși conținutul depășește adesea în calitate. Și asta ne deflecționează. De ce un canal ca bogat în informație ca Donna Hill`s are o viziune relativ mică?Ei bine, poate pentru că videoclipurile nu sunt strălucitoare. Nu există shenaniganuri sau efecte fantezie asupra lor. Fiecare videoclip este Donna, un câine și cunoștințele ei. Aia este.

În plus, calitatea vizuală a videoclipurilor nu este nicăieri în apropierea standardelor 2020. Ei nu au calitățile de producție ale, să spunem, un canal cu un milion de spectatori. Dar, în ciuda tuturor acestor lucruri, considerăm că este să fie unul dintre cele mai bune canale de antrenament de câine pe YouTube.

Donna este un antrenor profund de câine, iar metodele ei sunt simple și eficiente. Videoclipurile pe care le face să demonstreze metode de formare care nu se bazează pe practici crude. Fiți pregătirea sau predarea ascultării Treiball, Donna Hill excelează în furnizarea de concepte complexe într-un mod ușor de înțeles. Pentru a fi cinstit, ceea ce este vorba de videoclipurile ei în strălucire, ele se compun în substanță. Deci, Donna Hill primește o recomandare plină, consistentă din partea noastră.

2. Zak George`s Dog Training Revolution

Zak GeorgeEste opusul lui Donna Hill`s în toate, dar un aspect: eficacitatea conținutului. Chiar din poarta, puteți vedea că Revoluția de formare a câinilor Zak George este un canal mare. Are peste 2 milioane de abonați, iar calitatea producției videoclipurilor demonstrează de ce. În afară de a fi clar și frumos să se uite la, lungimea videoclipurilor este doar perfectă; nu prea mult timp pentru a părea plictisitor și nu prea scurt pentru a sugera o lipsă de informații.

în plus, Zak însuși este o gazdă incredibilă. El este amuzant, fermecător și, cel mai important, foarte bun cu câinii. Cunoștințele sale despre instinctele comportamentale ale unui câine este incredibil, să spună cel puțin. În plus, concentrarea sa pe formarea întăririi este răcoritoare pentru a vedea.

De exemplu, Aruncați o privire la seria sa de a-și pregăti câinele pe Intertrați. Seria singură îl poate clasifica printre cei mai buni formatori de pe YouTube. Pe scurt, canalul de formare a câinilor Zak George este o resursă incredibilă, indiferent cine sunteți. Categoric, un deget mare din perspectiva noastră.

câine de formare canale YouTube
Instruirea câinelui dvs. la domiciliu folosind videoclipurile YouTube este mai ieftin decât angajarea unui antrenor profesionist!

3. Peter Caine Doging Training

Acesta este unul dintre cele mai ciudate canale de pe YouTube și MR. Peter Caine este motivul pentru care canalul său este atât de unic. Nu are videoclipuri super-de înaltă rezoluție ca unele dintre celelalte canale, nici nu au niciun fel de următor. Dar Canalul lui Peter Caine Are ceva pe care nici un alt canal de formare a câinilor pe YouTube nu are nici un fel: un talent pentru prezentarea informațiilor într-un mod hilar.

Du-te și uita-te rapid la canalul său. Este Un amestec ciudat de formare de câini și videoclipuri de vânătoare, skituri satirice și comentarii politice vrăjitoare. Este uimitor să vezi cum o singură persoană poate face atât de multe lucruri atât de bine. Și acesta este exact locul în care se află farmecul acestui canal. Este brută, originală și, cel mai important, distractiv de vizionat.

Mai mult, atunci când vine vorba de videoclipuri de antrenament pentru câini, Peter Caine are videoclipuri referitoare la antrenamentul de ascultare, instruirea câinilor de serviciu și, de asemenea, videoclipuri care predau maniere generale la câini. Metoda sa de predare se bazează în mare măsură pe comunicarea verbală, mai degrabă decât utilizarea de clicuri. Verbal comunicarea cu câinii este forța lui și este uimitor să vedem cât de bine face asta. Poveste lungă, dacă doriți să obțineți bine cu câinele dvs. și bucurați-vă de o abordare amuzantă de antrenament "în fața ta-fata", apoi dați canalul de antrenament al lui Peter Caine.

4. Stonnie Dennis

Iată oferta: Canalul YouTube al lui Stonnie Dennis este o comoară de trezorerie pentru antrenorii de câini aspiranți. Stonnie Dennis însuși este un antrenor profesionist de câini. El conduce Cabina Creek Kennel și, printre altele, oferă servicii cum ar fi Instruirea cu ascultare, câine de serviciu Instruire, formare de gardă de familie și îmbarcare. Dar aproape fiecare antrenor de câini oferă aceste servicii. Deci, ceea ce face Stonnie Dennis Standout de la restul?

Bine, lucrul minunat despre Stonnie Dennis este profesionalismul său. Vedeți unul dintre videoclipurile sale și veți obține o idee mai bună despre despre ce vorbim. El are propria sa noțiune a ceea ce arată o relație între un câine și un om uman. Metodologia sa de formare se bazează pe ideea sa că cooperarea este relația principală dintre un bărbat și câinele său. Și videoclipurile sale reflectă acest lucru.

Văzând despre modul în care Stonnie Dennis Valorile cooperării față de ascultare Nu este de mirare că este minunat cu câinii. El ascultă câinii săi și câinii îl ascultă în schimb. Acesta este exact ceea ce trebuie să învețe formatorii de a învăța. Cooperarea și comunicarea ar trebui să fie accentul și în acest scop, suntem foarte bucuroși să recomandăm Stonni Dennis ca o resursă excelentă de învățare.

Instruirea unui canal pozitiv YouTube
Formarea pozitivă este una dintre cele mai vechi canale de antrenament de câine de pe YouTube!

5. Larry Krohn

În prezent, prea mulți oameni doresc să-și învețe trucurile de câine ca statul, aduc, apuca, etc. În timp ce aceste lucruri sunt minunate și au un loc în antrenament de ascultare, aceste trucuri nu vor ajuta Probleme fundamentale pe care le se confruntă cu proprietarii de câini. Mai des decât nu, câinii suferă de o lipsă de structură și, prin urmare,. Aici e locul Lary Krohn vine în.

Lary Krohn este un antrenor profesionist de câini și, spre deosebire de majoritatea celorlalți formatori, el nu se concentrează asupra învățării câinilor pentru a prelua sau a sta. Ce El se concentrează pe corectarea problemelor subiacente. De exemplu, conform lui Larry Krohn agresiunea nu este o problemă în sine, pentru că este un instinct natural al câinelui, mai degrabă o lipsă de structură este. Dacă câinele nu știe cine urmează el va face ceea ce vrea.

Filozofia și metodologia de formare a câinilor Lary Krohn sunt ceea ce îl separă de mulțime. Mai degrabă decât să-și prezinte proprietarilor de câini cum să-și corecteze câinii, îi arată pe oameni cum să se corecteze. Filozofia lui pe care nu ar trebui să o dați prea multă libertate poate mânia unii oameni, dar în cele din urmă este opinia proprie a lui Larry că are dreptul. În general, canalul YouTube Lamy Krohn trage atenția oamenilor la elementele de bază și, în opinia noastră, fiecare proprietar de câine poate găsi valoare în învățăturile sale.

6. Formare pozitivă

Formare pozitivă este unul dintre cele mai vechi canale de antrenament de câine de pe platformă. Și Pentru că a fost în jur de mult timp, oamenii au încredere în ea destul de mult. Dacă arăți destul de aproape, nu este greu de văzut de ce.

În primul rând, formarea pozitivă se concentrează pe combinarea științei formării câinilor cu arta procesului. Acest concept a fost definit destul de bine într-unul din videoclipurile sale, unde antrenorul explică ceea ce înseamnă prin fuziunea științei și artei. Știind ce face ca un câine să facă ceea ce fac și apoi croitorând că cunoașterea nevoilor câinelui este factorul cheie în formarea metodologiei pozitive.

Este suficient să spunem că funcționează destul de bine. Videoclipurile de antrenament pot arăta vechi sau nu pot lipsi puțini, dar materialul și conținutul sunt acolo. Totul de la antrenamentul de ascultare la manierele de bază cum ar fi sa meargă la oliță Este acolo pe canal, într-o formă ușor de înțeles. Deci, când te duci la antrenament pozitiv, nu fi descurajat de lipsa de strălucire pe aceste videoclipuri. Deschideți-le și învățați. Vei aprecia efortul.

7. Emily Larlham - Kikopup

Fiecare persoană care are un interes în formarea câinilor și urmează profesioniștii au auzit fără îndoială despre Emily Larlham. Ea este Un antrenor de câini și un vorbitor de câini de renume mondial la conferințe de formare pentru câini. Deci, ce îi face un antrenor atât de bun? Ei bine, totul are legătură cu modul în care se apropie de formarea câinilor. Și acesta este exact ceea ce trebuie să înțelegem. Trebuie să vedem lucrurile care îi fac un antrenor care să merite ascult.

Primul dintre acestea nu este absolut nici o dependență intimidare. Oamenii doresc să obțină rezultate mai rapide. Și în acest sens, ei folosesc acte de intimidare fizică, cum ar fi țiparea sau blestemul la câinele lor. Emily Larlham este un avocat împotriva acestei practici. Ea încurajează tehnicile cum ar fi Armare pozitivă Instruirea prin care un câine este recompensat pentru eforturile sale care nu sunt pedepsite pentru că nu încercau.

Toate aceste calități fac Kikopup un canal care merită urmat. Nu numai că Emily face o treabă minunată de a explica lucruri complexe cum ar fi modificarea comportamentului pe canal, dar ea le face simplu de înțeles. Pe scurt, dacă sunteți un începător și doriți să vă antrenați câinele, Kikopup este un loc foarte bun pentru a începe de la.

Fred Hassen YouTube Videoclipuri
Fred Hassen este un antrenor excepțional.

8. Jesse

Să presupunem că încerci să-ți antrenezi câinele, dar indiferent cât de mult încerci, câinele tău nu ascultă. Într-o astfel de situație, este ușor să pierdeți motivația și unitatea de a lucra. Ce zici de o felie de motivație și de o motivație mai bună decât un pui drăguț, mai mare decât viața?

Jesse nu este un canal de formare pentru câini per se. Canalul se învârte în toată viața de zi cu zi a lui Jesse, a Jack Russel Terrier. După averea lui Jesse, ne face o oportunitate de a observa cum se comportă un câine bine pregătit și ascultător. Este la fel de distractiv ca o inspirație să se uite la.

Mai mult, nu este nimic uimitor despre ceea ce face Jesse. Totul are de-a face cu timpul și efortul pus în formarea sa. Asa de, Ori de câte ori vă simțiți obosiți și vă puteți lua mai mult de comportamentul rău al câinelui, îl puteți vedea pe Jesse și să vă inspirați. Aceasta este ceea ce obțineți când nu renunțați și puneți suficient efort pentru a vă antrena câinele. Dacă sunteți în acel fel de lucru, atunci du-te și arătați Jesse o dragoste.

9. Academia Brightdog

Academia Brightdog este unul dintre cele mai cuprinzătoare canale de formare a câinelui pe YouTube. Alex Antoniazzi este un antrenor uimitor și asta arată în videoclipurile sale.

Ceea ce Alex are cel mai bine să-i înveți publicul corect de formare. Acest lucru este important deoarece modul potrivit nu se rotește în jurul pedepsirii sau mutați-vă câinele. Modul potrivit este de a fi încurajator. Multe studii au remarcat că câinii răspund cel mai bine într-o încurajare și pozitiv mediu inconjurator. Și acest lucru este evidențiat o mulțime în videoclipurile Alex.

Videoclipurile de pe Academia Brightdog sunt produse experimentale. Alex Antoniazzi își arată profunzimea cunoașterii și înțelegerea comportamentelor câinilor într-un mod ușor de înțeles. Chiar și concepte noi ca - De ce nu ar trebui să spui câinelui tău " sunt puse într-un fel pentru a avea sens. Luați tehnicile pozitive de formare a armăturii, cuplați-le cu un sentiment incredibil de instincte de câine și veți avea rețeta pentru Academia Brightdog, un canal YouTube de câine care se concentrează pe fundamente goale, fără a fi crud pentru un câine. Deci, la sfârșitul zilei, avem un canal care nu numai că servește un conținut educațional excepțional, ci într-un mod eficient. Ce nu-i place despre asta?

10. Fred Hassen

S-ar putea să știi Fred Hassen așa cum este el fondatorul Sit înseamnă Sit Franța de formare pentru câini. Este cea mai mare franciză de formare a câinelui din lume și există un motiv bun pentru asta; Sit înseamnă Siting Systeming System doar lucrări.

Fred Hassen se dovedește a fi un antrenor excepțional. El are cunoștințele necesare și competențele necesare pentru a preda formarea câinilor. Videoclipurile sale sunt crude, drepte până la punct și doar lungimea potrivită. În doar câteva minute, puteți vedea îmbunătățiri vizibile în comportamentul câinilor. Acestea sunt tipurile de videoclipuri care de fapt fac o diferență în viața oamenilor care doresc să-și antreneze câinii.

Pe scurt, Fred Hassen este un individ pe care trebuie să-l urmați, mai ales dacă vă aflați în formarea câinilor. Canalul său primește cu adevărat degetele mari.

Învățați cum să vă antrenați câinele este vital pentru a vă asigura că trăiește o viață fericită. Deci, aruncați o privire la această listă a celor mai bune canale de instruire câine pe YouTube și abonați-vă la cele pe care le doriți, astfel încât să puteți rămâne actualizat pe conținutul de formare a câinilor de calitate.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai bune formare câine youtube canale