Interviu: diane, crescător de la saranbeck saint bernards

Interviu: Diane, crescător de la Saranbeck Saint Bernards

Fiecare poveste de reproducere a câinilor este diferită, iar acest interviu este unul Diane Deuchar Fawcett din Saranbeck Saint Bernards. Avea onoarea de reproducere Cel mai bun din rasa La Crugs în 2005, CH Barandi Spymaster, dar își îmbunătățește continuu linia de sânge cu importurile și creșterile cu meticulozitate.

Vă rugăm să introduceți-vă, Saranbeck Saint Bernards și cum ați căzut inițial în dragoste cu rasa.

Familia noastră au iubit întotdeauna câinii și, de mulți ani, am salvat și am reîncărcat umbrele. Copiii mei s-ar sfârși în lacrimi ca câine lăsat cu noii lor proprietari, așa că după multă discuție, am decis să luăm un câine al nostru. Soțul meu a vrut un câine mare.

Tocmai am văzut un anunț pentru o gunoi de Sfântul Bernards la Guiseley, Anglia. Cu cercetarea făcută și o mulțime de gândire - povestea a început în 1969 și cu o mulțime de ajutor de la domnule. Ken Gaunt de bine-cunoscut Cornagarth Kennels și Miss Major Heldes, Proprietarul și crescătorul celebrilor crufuri " Cel mai bun în show CH Burtonswood Boots Bossy, ne-am alăturat Lumea nebună a câinilor de spectacol.

Puteți să ne educați despre asemănările și diferențele dintre Sfântul Bernard, câinele Bernese M0untain, Newfoundland și Mastifful englez?

Sfântul Bernard, Newfoundland și Mastifful englez sunt unele dintre rasele clasate ca rasele de profil înalt de către Clubul Kennel. Câinele de munte Bernese nu este.

Definiția clubului Kennel al unei rase de profil ridicate este că aceste rase pot prezenta condiții vizibile care pot provoca îngrijorări de sănătate și bunăstare care să conducă la posibile probleme de sănătate. Un câine nu poate fi acordat titlul de campion până când nu a trecut două examinări veterinare, de două veterinari diferite, în prezența la două spectacole diferite de campionate. Un premiu cel mai bun de rasă nu poate fi acordat până la examinat și transmis de către VET care participă la spectacol. Apoi va fi permis să concureze în grupul lor special pentru cel mai bun spectacol.

Pentru a compara cele 4 rase:

  • St Bernard - LIFEPAN de 8-10 ani. Înălțime în sus de 30 și # 8243;. Femeie mai mică. Greutate până la 65-120 kg, feminin un pic mai ușor. Două tipuri de straturi: acoperite netede și acoperite. Afectuos, iubitor, poate fi încăpățânat. Iubiți compania.
  • Câinele de munte Bernese - LIFEPAN de 6-8 ani. Înălțime, bărbat 64-70cm și femei mai mici. Greutate de sex masculin 39-50kg, femeie în jur de 36-48 kg. Loial, credincios, inteligent și afectuos.
  • Newfoundland - LIFEPAN de 8-10.ani. Înălțimea bărbatului 69-74cm, femele mai mici. Greutate de 60-70 kg pentru bărbați, femele în jur de 45-58 kg. Blând, dulce-natural și instruit.
  • Mastiful englez - LIFEPAN de 10-12 ani. Înălțimea pentru bărbați este de 70-91 cm, femelele mai mici. Greutate de 75-100 kg pentru bărbați, femele 54-77kg. Protectoare, bunătate, curajoasă, demnă și afectuoasă.
Ch barandi doar toto
Ch barandi doar toto

Care sunt cele mai comune afecțiuni care afectează Sf. Bernard?

Condițiile medicale care afectează ST Bernard sunt în principal displazie de șold și cot și alte probleme osoase și comune. Probleme oculare, probleme de inimă, epilepsie și umplutură apar în mod regulat, de asemenea.

Este esențial să aflați de la crescătorul catelului dvs. că testele obligatorii au fost adoptate de părinți și verificați de către Asociația veterinară britanică X-Rays de șolduri și coate, Testele inimii și oculare și că sunteți în stare să vedeți o dovadă scrisă a acestor teste înainte de a vă cumpăra catelul.

Aceasta este o rasă gigantică, deci cum se poate aborda crescătorii St Bernard Osteosarcom (cancer osos) și alte deteriorări osoase?

Multe cercetări se desfășoară atât în ​​această țară, cât și în SUA cu privire la condiția osoasă osteosarcom. Gândirea actuală este că nu se crede că este legată genetic. Există o teorie că ar putea fi legată de leziuni osoase.

Este destul de excepțional să vezi un ST Bernard ajunge și să treacă 10 ani de viață.

Din păcate, în comun cu alte rase uriașe, Lifespanul St Bernard este relativ scurt în comparație cu rasele mai mici. Orginalul St Bernard crescat de călugări a fost de o construcție mai ușoară, un câine mai agil adaptat la lucrările sale de salvare montan. Pe măsură ce rasa a evoluat de-a lungul anilor, a apărut o construcție mai grea și a trebuit să plătească prețul. După ce am spus că, am avut câini aici care trăiesc la 13 ani și jumătate.

Care sunt linii de sânge și crescătorii din St Bernard pe care îl căutați cel mai mult?

În prezent, canisa remarcabilă Sf. Bernard este Chandlimore St Bernards deținută de dl Tan Nagrecha care a fost crescător de top pentru ultimii 15 ani.

Din cei din urmă crescători de zile, Cornagarth Kennels deținută de domnul Ken Gaunt și Burtonswood Kennels deținută de întârzierea domnișoarei Marjorie Hinds.

Sf. Bernards sunt extrem de buni și blând, dar doar o împingere poate bate un copil peste. Sunt câini de familie buni?

St Bernards sunt câini de familie excelenți și iubesc să fie cu oamenii. Îi cerem tuturor cumpărătorilor potențiali să vină și să vadă câinii pentru ei înșiși și să se întâlnească cu părinții catelului.

Deși excelent cu copiii, datorită dimensiunii lor, chiar și cea mai blândă sfântă ar putea să bată din greșeală asupra unui copil și le-ar fi rănit, astfel încât copiii mai mari sunt preferați și trebuie să fie învățați să nu-i tachineze pe catelus și să-i dea respect.

Proprietarul potențial trebuie să ia în considerare, de asemenea, că acești câini slobber și aruncați părul pe covor și mobilier, deci nu pentru casa mândră!

Dacă vă aflați la locul de muncă toată ziua, Sfântul Bernard nu este pentru dvs! Ei doresc compania și urăsc să rămână pentru perioade lungi de timp. Este esențial ca crescătorul dvs. să vă sfătuiască în ceea ce privește dieta, creșterea și exercițiul foarte atent necesar pentru această rasă și ar trebui să fie întotdeauna acolo la celălalt capăt al telefonului pentru a ajuta la întrebările.

CH Barandi Spymaster, fratele său Barandi Toto `Class =
CH Barandi Spymaster, steaua fratelui său Barandi Toto și mama lor, Ch Bernegardens Jacona

Ce fel de îngrijire are nevoie de un Bernard?

Există două tipuri de strat: un strat neted (strat de păr scurt) și un strat dur (părul lung.)

Neted trebuie să fie periat în mod regulat. Haina brută are nevoie de mai multă atenție și îngrijire regulată, acordând atenție urechilor, ochilor și dinților. Ambele tipuri size - dur mai mult decât neted, așa că privește covoarele, mobilierul și hainele!

Ce ați răspunde oamenilor spunând că nu este nevoie de crescători, deoarece adăposturile sunt pline de creaturi plăcute care așteaptă să primească unele dragoste "# 8230;?

Aproximativ 30% dintre câinii care se termină în adăposturi sunt rariți curați, mulți crescuți de către fermierii de catelus pur și simplu pentru profit, fără griji pentru viitorul lor. Acestea sunt ridicate în condiții îngrozitoare, luate de la mamele lor prea devreme - multe contrabandă în țară cu pașapoarte false și certificate de inoculare.

Clubul Kennel, într-un efort de a educa publicul de cumpărare a catelului, înființat Sistemul de crescători asigurați ale căror membri sunt stabiliți un standard ridicat și inspectați de inspectorii clubului de kennel înainte de a fi adoptați pentru a expune certificatul de crescători asigurați în publicitatea lor. O listă de membri poate fi vizualizată pe site-ul Clubului Kennel.

Toți crescătorii asigurați trebuie să efectueze testele de sănătate și raze X care sunt necesare pentru rasa lor și căștile nu pot fi înregistrate decât dacă acest lucru este întreprins. Ei consiliază, de asemenea, că puii trebuie văzuți la domiciliul crescătorului împreună cu mamele lor și cu alte rude.

Un crescător bun va fi întotdeauna ia un catelus înapoi Dacă nu este dorit. Propria noastră salvare a lui Bernard -Trustul St Bernard- Anul trecut a preluat peste 200 de sfinți nedorite, cu vârste cuprinse între doar câteva luni până la zece ani, doar aruncați când nu mai doriți.

Deci, vă rugăm să vă gândiți cu atenție înainte de a cumpăra că catelul mic adorabil. Amintiți-vă un câine este pentru viață.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu: diane, crescător de la saranbeck saint bernards