Danaff (marele dane și mastiff mix): fapte de rasă și temperament

DANAFF (Marele Dane și Mastiff Mix): Fapte de rasă și temperament

Imaginați-vă că încrucișați două Cele mai mari rase din lume din lume și ați obține cu siguranță un hibrid la fel de gigantic. Cu un părinte cunoscut pentru blândețea, devotamentul, încrederea și prietenia și celălalt părinte au vorbit pentru curajul, comportamentul afectuos și calm și poziția demnă, sunteți obligați să obțineți o încrucișată care este, de asemenea, blândă, iubitoare, loială și protectoare din familia sa umană. Cu o dimensiune de boot, daniful se mândrește cu caracteristicile venerabile ale părinților săi - Marele Dane și mastiful. În timp ce este posibil să nu puteți înregistra acest câine cu orice club de kennel din lume, puteți înregistra întotdeauna daniff în inima ta.

Mastiff câini

Istoria danifului

Marele Mix Mastiff Mastiff este o încrucișată și ca toate produsele de încrucișare modernă, este într-adevăr dificil de a-și stabili istoria. Cu toate acestea, atât Marele Dane, cât și Mastiff sunt cunoscute ca fiind foarte Câini vechi. Acest lucru ar trebui să vă ofere o idee că Danisful ar putea să nu fie cu adevărat complet nou. În timp ce nu veți vedea daniff-ul în registrul Clubului American Kennel sau al oricărei alte organizații oficiale de canisare sub Federația Cynologique Internationale sau Organizația Mondială a Caninei, puteți vedea totuși înregistrat la Registrul Internațional de Designer Canine. Începând cu anul 2009, organizarea internațională a câinilor crossbred sau hibridă a recunoscut oficial daniful ca câine de designer.

Pentru ca IDCR să recunoască o anumită rasă de amestec ca un câine de designer, ar fi trebuit să prezinte deja anumite caracteristici discernebile care pot fi obținute numai în timp. Din punct de vedere istoric, ar dura aproximativ 20 până la 30 de ani înainte ca o rasă să fie recunoscută de FCI, care are reguli mai stricte. Pe de altă parte, regulile care guvernează câinii de designer sunt încă oarecum arbitrari, permițând recunoașterea și înregistrarea unor astfel de câini de designer într-un ritm mult mai rapid. Ca atare, dacă o pură poate fi recunoscută în 2 până la 3 decenii, un câine de designer poate avea recunoașterea de la IDCR în decurs de 10 până la 15 ani. În acest caz, încrucișarea Marelui Dane cu un mastiff poate să fi început în ultimul deceniu al celor 20 de ania secol.

Cine sunt părinții?

Cheia pentru înțelegerea Danistului este în aprecierea clară a liniei părinților săi, Marele Dane și Mastiff. Acest lucru este foarte important deoarece DANIFFUL va obține 50% fiecare dintre caracteristicile sale de la ambii părinți.

Marele Dane

Scooby Doo pot fi cunoscute pentru anticul său Goofy, dar marele Dane este altceva decât. Foarte devotat, prietenos și iubitor, marele Dane este un câine gigant. În ciuda dimensiunii sale, marele Dane nu iubește nimic mai mult decât să vă înghesuiți cu dvs. în timp ce vizionați TV toată ziua. Este unul dintre cei mai mari câini care ar fi potriviți chiar într-un apartament mic Pentru simplul fapt că nu are nevoie de acel exercițiu.

Contrar a ceea ce credeți, Marele Dane este de origine germană, nu Danemarca. Această rasă uriașă își datorează existența și caracteristicile câtorva câini giganți, cum ar fi Wolfhound Irlandez, Mastiff și Ogar. Acestea sunt ceea ce dau marele daneză înălțime caracteristică, heft și fizic elegant, respectiv. Cu toate acestea, originea rasei pot fi urmărite de fapt cât mai departe ca Tiryns din Grecia antică în 14a la 13a Century BC. Ei erau cunoscuți sub numele de Boarhounds. La mijlocul 16a secolul, o încrucișată între lupul irlandez și mastifful englez a dus la marele Dane.

Rasa a fost inițial crescută pentru mistrețul de vânătoare, cerbul și pentru a avea datorită dimensiunii sale masive. Marele Dane era un câine de captură, folosit în vânătoarea de a ține pradă până când vânătorul este capabil să-l omoare.

Marele Dane are un aspect foarte regal, elegant și demn. Poate ajunge până la 190 de lire sterline și aproximativ 32 de centimetri la umăr, deși nu este neobișnuit ca câțiva câini să crească mai mare.

Una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate ale unui mare Danare este dilatarea gastrică Volvulus, care aproape întotdeauna începe cu Bloat. Ele sunt, de asemenea, predispuse la cardiomiopatie, displazie de șold, hipertrofie osteodistrofie și cancer.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru danezi mari

Mastiff

Mastifful englez este un câine gigant, adesea crescând până la 250 de kilograme pentru bărbați și aproximativ 180 de lire sterline pentru femeie. Poate fi mai scurtă decât Marele Dane, dar este sigur că vine cu un aspect de carne de beție, bine musculos. Are un cap masiv complet cu masca neagră acum caracteristică. Mastifful are o haină relativ scurtă.

Se crede cu tărie că mastifful este un descendent al marilor câini străvechi din Asia Centrală. De mii de ani, mastiffs au fost folosite pentru vânătoare, lupte și păziți. De altfel, rasa este cunoscută ca fiind securitatea preferată de către comercianții și nomazi, în special cei care provin din nordul Indiei sau Tibetului. În timpul acestor călătorii, rasa a fost introdusă în alte părți ale lumii, cum ar fi Orientul Mijlociu, Rusia, China și Marea Mediterană. Arheologii au găsit relicve egiptene care au descoperit câini de dimensiuni masive. Cercetătorii vorbesc, de asemenea, despre trăsăturile de cainele cu 3 capete care gardizează lumea interlopă în mitologia greacă. Romani, grecii și alte civilizații au fost de asemenea cunoscute că folosesc mastifful ca câini de luptă.

De-a lungul anilor, rasa a fost dezvoltată lent în câinii mai groși, distanțată de reputația lor fermă ca câini de război. Pe tot parcursul anului 19a secol, rasa a suferit transformarea de la a fi un câine de război la o canină care este evaluat pentru blândețea și dragostea și afecțiunea incontestabilă pentru familia sa. Astăzi, numai dimensiunea sa este tot ceea ce este necesar pentru a descuraja tulburătorii.

Mastiff rasa

Mastifful are o natură foarte blândă și pașnică. Cu toate acestea, în cazul în care familia sa este în pericol sau este amenințat că mastifful nu va ezita să apere și să protejeze exact așa cum a avut întotdeauna în trecut.

Ca toți câinii giganți, mastifful este predispus la displazia de șold, precum și stenoza pulmonară, cardiomiopatia, stenoza subaortică, displazia mitrală și o serie de alte probleme cardiace la câini.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru mastiffs

Idei sumare

Este destul de ușor să vă imaginați cum ar arăta descendenții a două dintre cele mai mari rase ale câinilor din lume. În cazul în care nu puteți picta o imagine în mintea voastră, aici sunt câteva fapte interesante despre DANAFF:

  • Ambii părinți pot crește mai mult de 30 de centimetri la umăr. Ca atare, vă puteți aștepta ca daniful să crească oriunde între 30 de centimetri la 34 de centimetri.
  • Mastifful este mai greu decât Marele Dane, dar ambele cântărește mai mult de 150 de lire sterline. În mod surprinzător, registrul internațional de designer de canini pune greutatea medie de între 115 și 130 de lire sterline, deși au avut loc câini ajungând până la 195 de lire sterline și chiar 210 de lire sterline.
  • Cu o îngrijire adecvată și o nutriție bună, Danistul poate trăi de fapt până la aproximativ un deceniu sau așa. Din păcate, ca toate rasele gigantice, Daniffs nu trăiesc atât de mult cu cel mai scurt timp de 5 sau 6 ani.
  • Danistul are o haină scurtă, scurtă, care nu va necesita multă îngrijire sau chiar periaj.
  • Dacă primiți un ideal de 50-50 împărțiți între un mare Dane și un mastiff, atunci veți obține un daniff care are un corp construit, care este corect - nu prea lanky și nu prea voluminos.

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Înainte de a aduce un daniff la domiciliu, poate doriți să verificați mai întâi următoarele lucruri:

  • Instruire

Atât mastifful cât și Marele Dane pot fi destul de încăpățânați să se antreneze. Ca atare, se așteaptă, de asemenea, ca daniful să fie mai dificil decât alte rase pentru a instrui. Un fel puteți să vă asigurați că DANAFFUL dvs. va răspunde comenzilor dvs. este prin instruirea lui devreme. Dacă aceasta este o sarcină imposibilă sau dacă nu sunteți încrezător în abilitățile dvs. în formarea de bază a câinilor, apoi obțineți serviciile unui a antrenor profesionist de câini ar trebui să facă truc. În rândul câinilor, atât Marele Dane, cât și Mastiff sunt considerate a avea informații medii care pot adăuga la provocarea formării, deși am văzut o literatură spunând că sunt de fapt inteligenți. Indiferent de formarea timpurie este o necesitate.

  • Hrănire

Danistul este un câine mare, care este foarte predispus la umflătură. Puteți ajuta la prevenirea slăbiciunii la câini, oferind daniff-ul cu alimente mai mici, dar mai frecvente. Recomandarea obișnuită este hrăniți câinii de două ori pe zi. Pentru DANIFF, hrănirea de 3 până la 4 ori pe zi este adesea mai bună. Mesele ar trebui să fie distanțate în mod egal și cantitatea totală de calorii și substanțe nutritive ar trebui să fie proporțională la nevoile dansului dvs.

  • Exercițiu

Atât Marele Dane, cât și Mastifful au o medie sub medie Nevoi de exerciții. Tot ce vor cere vreodată de la tine este de aproximativ 30 de minute de mers pe jos în fiecare zi și ar trebui să fie în regulă. Același lucru se poate spune despre daniff. Cu toate acestea, este adesea mai bine să le porniți pe sesiuni de două ori pe zi de cel puțin 30 de minute pe sesiune și să amestecați acest lucru cu exerciții mentale. În trecut, părinții lor ar fi putut fi apreciați ca cel mai bun prieten al lui Hunter. Astăzi sunt mai giganți lapdogi. Exercitarea este încă o necesitate, totuși.

  • Socializare

Ca și formarea, socializarea ar trebui să înceapă devreme în puppyhood. Dacă veți obține un catelus daniff, asigurați-vă că nu este mai tânăr de 3 luni. Acest lucru este de a vă asigura că a legat bine cu littermatele sale și a învățat unele dintre lucrurile esențiale pe care puii le pot învăța numai de la mama și littermatele lor. De asemenea, le puteți înscrie într-o clasă de câini de grădiniță, astfel încât să învețe dinamica interacțiunii câinilor de câine.

  • Îngrijirea

Având haina scurtă este cu siguranță un avantaj pentru Danish. Nu scade atât de bine. Periajul stratului de două ori pe săptămână sau cel puțin o dată pe săptămână este adesea suficient. Bătarea este, de asemenea, pe o bază ascentrică. Un mare plus este că Daniff nu drool la fel de mult ca părinții săi.

Ați putea dori, de asemenea: Perii pentru câini de păr scurt

  • Sănătate

Hip displazia și problemele inimii sunt doar două dintre cele mai frecvente probleme ale unui daniff. Balantajul și complicația asociată sunt, de asemenea, posibilă, deși există această percepție că încrucișările sunt în general mai rezistente decât părinții lor.

Danistul este perfect pentru următorii oameni:

  • Cei care îi plac un câine gigant care nu necesită într-adevăr exerciții intense
  • Persoanele care nu-i plac periajul și îngrijirea animalelor lor de companie în mod regulat
  • Oameni care au copii care au cel puțin 8 ani
  • Persoanele care le place un câine de ceas care poate, de asemenea, să se dubleze ca a caine de paza, dar nu ca un câine de atac

Dacă aveți oricare dintre următoarele, un dansant nu poate fi pentru dvs.:

  • Oamenii care nu-i place să se antreneze și socializați puii
  • Persoanele care nu le place să fie slobered de animalele lor de companie

Great Dane Plasing

Temperament

Daniff este descendenții a doi giganți blânzi. Este, dar este natural că își atrage de asemenea comportamentul blând și natura afectuoasă de la părinți. Este și jucăuș și energic. Este în special afectuos copiilor, Deși nu am recomanda-o cu adevărat familiilor cu copii foarte mici. Dimensiunea pură a Danistului poate zdrobi cu ușurință un copil mic. Supravegherea strânsă este întotdeauna o necesitate ori de câte ori permiteți copiilor să interacționeze cu câinii. Este excepțional de prietenos cu alte animale de companie, de asemenea.

Loialitatea și dedicarea lui Crossbreed familiei sale este incontestabilă. Se va apăra și își va proteja familia indiferent de ce. Nu scapă decât dacă simte că ceva este definitiv. Este câinele de ceas clutessent; aceeași trăsătură pe care părinții ei au fost crescuți în antichitate. Nu este nimic mai semnificativ pentru un mix mare de Mastiff Dane decât să-i avertizeze familia de prezență a străinilor. Și numai dimensiunea sa este suficientă pentru a sperie oamenii cu intenții rele.

Danistul este produsul de încrucișare a două dintre cele mai mari rase ale câinilor planetei. Este un gigant blând, la fel ca părinții săi. Cu toate acestea, moștenește, de asemenea, caracteristicile unice ale marelui Dane și al lui Mastiff, deși nu există nici o modalitate de a spune care va fi mai dominantă. Indiferent, dacă este un câine de familie de care aveți nevoie, daniff mai mult decât se potrivește facturii.

În legătură cu o postare: Marele catelusi dane de vanzare

Surse:

  1. Patty Oelze, Neo Danff, Wag
  2. Marele Dane, Vetstreet

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Câștigă de motociclete pentru câini
ID-uri de câine
Colari de câine din piele
Câine de păr arcuri
Câine de ridicare a câinilor
Conuri de câine
Bile de herding pentru câini
Jucării pentru câinii orbi
Câine conduse de câini
Veste de răcire pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Danaff (marele dane și mastiff mix): fapte de rasă și temperament