11 Fapte maiestuoase despre marele pyrenees

Mari Pyrenees

Mari Pyrenees este un câine masiv, alb care a fost folosit din punct de vedere istoric ca tutore de turmă, urmărindu-se și protejând oile din orice amenințări, inclusiv furtul și prădătorii. Rasa este încă folosită în această capacitate astăzi, deși cea mai importantă slujbă a multor pirinei mari este cea a unui tovarăș de familie iubit.

La fel ca mulți rase de gardian de animale, marii pirineii sunt mari și puternici și întotdeauna pe o alertă mare la pericolul potențial. Rasa necesită o îngrijire și o pregătire specială ca puii pentru a se asigura că acestea cresc pentru a fi bine socializate și acceptarea vizitatorilor la domiciliu. Cu familia, Marele Pyrenees sunt deosebit de devotați și protejați, ceea ce se extinde atât la oameni, cât și la alte animale din familia "pachetul".

Citiți mai departe pentru a afla mai multe informații interesante despre marii Pyrenees.

10 rase de câine gigant care fac animale de companie excelente
01 din 11

Marele Pyrenees este numit după un munte

Rasa își ia numele din Munții Pirinei, o gamă largă care se află între Franța și Spania. În acești munți, Mari Pyrenees au asistat păstori ca tutori de turmă pentru milenii.

  • 02 din 11

    Marele Pyrenees are mai mult de un nume

    Rasa este cunoscută doar ca marile pirinei din Statele Unite. În Regatul Unit și Europa, Marele Pyrenees se numește câine de munte Pyrenean, iar în Franța, rasele este numit în mod alternativ Le Chien de Montagne des Pyrenees sau Le Chien des Pyrenees.

  • 03 din 11

    Puii mari Pyrenees cresc repede

    Un nou-născut Pirinees Puppy cântărește doar 1 până la 2 kilograme, dar cu 3 luni de vârstă Pienei Mare cântăresc 30 până la 40 de lire sterline. La maturitate, masculii de mare Pyrenees cântăresc aproximativ 100 de lire-uri - femelele sunt de aproximativ 80 de kilograme.

    Argumentele pro și contra ale câinilor giganți
  • 04 din 11

    Marele Pyrenees este de aproximativ aceeași dimensiune ca un lup

    O parte din slujba marelui Pyrenees a fost de a împiedica animalele sălbatice care au vrut să facă o masă a oilor. Pentru a ajuta la această capacitate, Marele Pyrenees este de aproximativ aceeași dimensiune ca lupul european gri (lupul Eurasian), un prădător comun câinii întâlnite în timp ce păzeau turmele lor.

    Continuați la 5 din 11 de mai jos.
  • 05 din 11

    Marele pirinei nu sunt întotdeauna purii albi

    Deși corpul este în primul rând albe (variind de la alb strălucitor la smântână), unii pirinei mari au marcaje gri, maro roșiatice sau marcaje pe urechi, cap, coadă și corp (doar câteva pete). Marcajele mai întunecate ar putea să se estompeze ca puii maturi.

  • 06 din 11

    Marele Pyrenees este o rasă antică

    Istoricii de rasă cred că marii pirinei își pot urmări rădăcinile înapoi la un grup de câini de pădure de munte albe, care au trăit în Asia Minor cu 11.000 de ani în urmă. Acești câini mari, albi s-ar fi putut veni la munții Pirinei în jurul valorii de 3.000 î.Hr., unde au evoluat în marii pirinei pe care o cunoaștem astăzi.

  • 07 din 11

    Marele Pyrenees are propriul club național

    Marele Club Pyrenees din America a fost recunoscută în 1935 de Clubul American Kennel ca club parental pentru marii Pyrenees. Fiecare rasă recunoscută AKC are doar un club parental național, care reprezintă rasa în Statele Unite.

    Marea Club Pirinees din America este o organizație nonprofit care oferă cursuri de reproducere, concursuri și evenimente de rasă, facilitează salvarea rasei și menține standardul de rasă, care este descrierea scrisă a Pirineilor ideali de mare.

  • 08 din 11

    Marele Pyrenees pot fi membrii familiei dedicate

    Marele pirinei au o afinitate naturală pentru animale și copii, urmărindu-le și păstrarea lor în siguranță de rău. Demeanorul calm al rasei și temperamentul pacientului le face Câini de familie excelenți.

    Continuați până la 9 din 11 de mai jos.
  • 09 din 11

    Marele pirinei sunt în mod natural de protecție

    Rasa este teritorială, are un instinct puternic de a proteja și Protejați familia și casa și este în mod natural precaut de străini. Socializarea timpurie și instruirea sunt importante pentru a ajuta marii pirinei să învețe să accepte vizitatori prietenoși.

  • 10 din 11

    Marele Pyrenees nu au nevoie de un exercițiu cât de mult vă puteți aștepta

    Deși masiv, marii pirineii nu necesită ore de exerciții o zi. O mare parte din ziua muncii Marele Pyrenees a fost petrecută așezată sau minciună cu turma, alertă vreodată pentru abordarea pericolului. Scopul pentru exerciții zilnice moderate, inclusiv plimbări și leash în afara explorarii într-o curte în siguranță închisă.

  • 11 din 11

    Marele Pyrenees pot avea obiceiuri nocturne

    Mulți proprietari de Pirinei Marei raportează că câinii lor le place să "patrule" noaptea, ținând un ochi asupra casei și a familiei. Marele Pyrenees este, de asemenea, cunoscut pentru a lătra foarte mult (mai ales noaptea) pentru a vă avertiza la ceva suspicios. Mulți proprietari de Pirinei Mari își păstrează câinii înăuntru noaptea pentru a evita înmulțirea vecinilor lor.

  • 62 de nume pentru o mare pirinei
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 11 Fapte maiestuoase despre marele pyrenees