Câine de bază de sănătate - un ghid simplu pentru a obține principiul de bază!

Câine de bază de sănătate - un ghid simplu pentru a obține elementele de bază dreapta!

Dacă nu ați avut niciodată un câine înainte, este posibil să aveți multe întrebări și îngrijorări cu privire la sănătatea lor. Poate fi dificil să știți dacă ați cercetat și pregătit suficient pentru toate diferitele domenii ale sănătății lor înainte de cumpărare. Nu vă faceți griji, acest articol va acționa ca un ghid care acoperă toate elementele esențiale ale Bazele de sănătate a câinilor pentru incepatori.

Sănătatea unui câine nu se limitează la acestea caută sau nu se ocupă de rău, poate include orice, care le poate aduce disconfort sau poate inhiba comportamentul lor normal, cum ar fi un strat excesiv de mat. Am etichetat toate Sănătatea de bază a câinelui Factori de care aveți nevoie pentru a verifica și menține în mod constant pentru a vă menține puiul să vă simțiți sănătoși și fericiți.

Proceduri de sănătate de bază pentru câini

Există câteva elemente ale sănătății câinelui dvs. care necesită o excursie inevitabilă a VET, cum ar fi vaccinări sau de a le obține spionat sau neutered. Iată procedurile de bază pentru sănătatea câinilor pe care trebuie să le luați în considerare.

Vaccinări

Ambele pui și câini necesită vaccinări pentru a dezvolta rezistență împotriva agenților patogeni. Acest mijloc rezumat pur și simplu ele evită să fie afectate de anumite boli după ce au avut aceste fotografii. Puii sunt deosebit de vulnerabili pentru a se îmbolnăvi din cauza unui sistem imunitar slab. Acest lucru se datorează faptului că ei nu au dezvoltat încă rezistența pe care mulți câini adulți îl vor avea și, prin urmare, vaccinările le vor permite să facă acest lucru.

Vaccinurile injectează o formă slăbită sau mortală a agentului patogenului în câinele dvs., ceea ce determină sistemul lor imunitar să dezvolte antigenele corecte pentru a lupta împotriva agenților patogeni. Pe măsură ce sunt deja slăbiți sau morți, cățelușul dvs. nu ar trebui fie afectat, fie afectat minim, spre deosebire de modul în care ar fi dacă au contractat boala. Odată ce corpul lor a format antigenul corect pentru a apăra împotriva agentului patogen, ei stochează acest lucru permanent pentru a se proteja oricând, boala vine în contact cu ei. Repetarea vaccinărilor vă permit ca câinele să-și actualizeze sau să-și consolideze rezistența și sunt la fel de importante ca o vaccinare inițială.

Spaying și sterilizare

Spaying și neutering se referă la Procesul chirurgical Veterinarii conduc pentru a împiedica un câine să fie fertil. Aceste procese au beneficii multiple, dar sunt proceduri grave care necesită animalul dvs. de companie să meargă sub anestezie. În primul rând, prin spargerea unui câine de sex feminin, aceasta împiedică sarcini nedorite care pot duce la avorturi, ceva care ia o taxă fizică și mentală pe animalul dvs. de companie. Dacă vă decideți să păstrați sarcina, acest lucru va costa o mulțime de bani suplimentari și va necesita o mulțime de planificare că nu aveți timp pentru. În ceea ce privește neuterizarea unui bărbat, acest lucru poate reduce comportamentele agresive alături de prevenirea montaj nedorit.

Trebuie Fiți conștienți de Toll Aceste intervenții chirurgicale au deşi. Câinele dvs. va necesita o perioadă de vindecare timp de două săptămâni, cu prevenirea alergării și a săriturilor pe măsură ce se poate rupe locul chirurgiei. În plus, va trebui să fiți împreună cu câinele dvs. în timpul recuperării lor pentru a le împiedica să lingă sau să-i dau pe site.

Curățarea dinților

Iti recomandam Curățarea dinților câinelui în mod regulat folosind șervețele sau o periuță de dinți și Pastă de dinți prietenoasă pentru câini. Cu toate acestea, este de asemenea recomandabil să Obțineți o sesiune de curățare a dinților profesioniști din veterinarul dvs. o dată pe an. Rezervați într-o întâlnire cu veterinarul dvs. local și ei vor putea să-și curățeze dinții într-o singură sesiune. Acest lucru poate împiedica dinții să acumuleze placă și să conducă la durere, inflamație gumă și chiar putregai de dinți.

Câinele dvs. va trebui să fie pus sub anestezie, deoarece efectuarea procedurii treaz ar fi aproape imposibil. Veterinarul tău are nevoie de câinele tău să fie în continuare, să-și păstreze gura deschisă și să nu-și miște limba. Acest lucru este astfel încât să poată îndepărta toată placa din fiecare dinte. Unii veterici vor da câinelui dvs. o injecție pre-medicamente pentru a ajuta la ameliorarea durerii după procedură. Câinele dvs. poate avea o durere în gât atunci când se trezesc ca un tub de respirație este plasat în jos în gât pentru a menține respirația adecvată pe tot parcursul procedurii.

Verificări fizice regulate

Tu și veterinarul dvs. ar trebui să efectuați verificări regulate de sănătate fizică. Ar trebui să începeți inițial de la cap și să lucrați în jos la coada lor. Verificați fața câinelui pentru orice creștere sau anomalii, de exemplu, sunt ochii lor udare? Sau nasul lor este excesiv de uscat? Înainte de a lucra în jos pe corpul lor verificându-și picioarele, trunchiul și picioarele din față. Orice vătămări, anomalii în piele sau ceva neobișnuit trebuie înregistrate și documentate la un veterinar. În cele din urmă, vă puteți uita la stomac, picioarele posterioare, organele genitale, anusul și coada.

Un veterinar poate observa elemente pe care nu le puteți folosi sau nu fiți conștienți de, de aceea Este recomandată o verificare anuală pentru puii ta. Ei sunt capabili să identifice ceea ce este o cauză de îngrijorare, ceea ce este în regulă și sunt capabili să trateze o problemă atunci și acolo. În plus, există unele elemente ca și proprietarii pe care nu ne-am dat seama că sunt anormale, prin urmare aceste controale pot fi extrem de benefice pentru sănătatea puiilor noștri.

Dieta adecvată

Dieta câinelui vă poate influența sănătatea masivă. Din suma furnizată cerințelor lor, există multe de luat în considerare. Am etichetat toate cerințele de dietă și apoi ceea ce puteți lua în considerare pentru că puii dvs. pentru a oferi cele mai bune alimente pentru ei.

Cerințe de dietă

Un câine nu numai că necesită anumite alimente în dieta lor, dar anumite sume. Acestea sunt, de asemenea, influențate pe baza nivelului lor de vârstă, greutate și exerciții fizice. O dietă adecvată este o parte esențială a bazelor de sănătate pentru câini.

Cerințe de dietă pentru câini
Cerințele unei diete sănătoase pentru câini.

Proteine

Proteina ar trebui să fie una dintre principalele tipuri de alimente din dieta unui câine. Un câine adult va necesita o proteină de 18 - 25% în dieta lor Dacă trăiesc un stil de viață mediu. Puppies necesită o cantitate mai mare de proteine, deoarece acestea sunt încă în creștere, de obicei în jur de 30%. Acest lucru se datorează faptului că o proteină contribuie la creștere și reparații, prin urmare este crucială pentru a Puppy în creștere. Câinii vârstnici pot avea o proteină de 25% în dieta lor, la fel ca multe alimente pentru câini adulți.

Proteina oferă aminoacizi esențiali câinilor noștri care pot ajuta la dinți sănătoși, blănuri și oase. Câinii pot câștiga, de asemenea, energie din proteine, iar aceasta este o înlocuire mai sănătoasă decât cantitățile mari de carbohidrați pentru energie. Acest lucru împiedică posibilele stocuri de carbohidrați și, în schimb, utilizează toată proteina față de beneficii.

Grăsimi

Grăsimile folosite într-o dietă a câinelui joacă un rol benefic în Eliberarea pe termen lung a energiei și ajutorul în funcționarea normală a celulelor. Acest lucru poate ajuta totul de la haina de câine, pielea și viziunea. Grăsimea într-o dietă a câinelui poate deveni rapid grăsime stocată dacă cantitatea furnizată este excesivă. Prin urmare, aveți grijă să monitorizați acest lucru în legătură cu nivelurile de activitate.

Un câine adult necesită doar 10 - 15% din grăsime în dieta lor, Multe alimente pentru câini au astăzi o medie de 20 - 40%, ceea ce poate duce rapid la câinele dvs. câștigă în greutate. Puppies necesită o cantitate mult mai mare de grăsime în dieta lor decât adulții, 10 - 25% în medie. Câinii vârstnici nu necesită neapărat o creștere sau o scădere a grăsimilor în alimentele lor, în schimb, această hotărâre ar trebui făcută pe baza greutății și sănătății lor.

Carbohidrați

Carbohidrații sunt o formă de energie, dar similară cu grăsimile, pot duce rapid la obezitate la câinii tăi. Acest lucru se datorează faptului că celulele vor stoca carbohidrați. Cu toate acestea, acest lucru nu face carbohidrați mai puțin importantă pentru o dietă a câinelui. Puii ar trebui să fie păstrați activi și un câine activ încă necesită carbohidrați. O lipsă de carbohidrați poate duce la oboseală și chiar la oboseală anxietate.

Nu există o sumă numerică directă recomandată pentru ca un câine să consume în dieta lor. Alimentele medii de câine variază de la 40 - 70% în conținut, dar unii susțin că nu sunt necesare carbohidrați în dieta câinelui tău. Multe cercetări demonstrează beneficiile carbohidraților incluse în dieta câinelui dvs., dar adesea se rezumă la aproximativ 40%

Alți nutrienți

Deși grăsimea, proteina și carbohidrații compun majoritatea dietei câinelui, există și alte elemente care trebuie luate în considerare, cum ar fi fibre, minerale și vitamine. Fibrele sunt esențiale în dieta unui câine, deoarece ajută la digestia și defecarea. Fără fibră adecvată, câinele dvs. poate obține constipat sau au un stomac general supărat. Acest lucru poate duce la greață, durere și oboseală care poate fi destul de stresantă pentru câinele dvs.

Mineralele și vitaminele sunt titluri largi care acoperă toate celelalte aspecte ale sănătății câinelui, cum ar fi dinții, oasele, blănurile, pielea și chiar sistem digestiv. Fiecare joacă un rol mic, dar care nu le face mai puțin important. Sa înregistrat că o deducere în vitamine și minerale a avut un efect negativ asupra sănătății câinelui nostru.

Opțiuni alimentare pentru câini

Sunt Cinci opțiuni principale să ia în considerare pentru câinele dvs., aici sunt subliniate cu beneficiile și dezavantajele lor.

Alimente de câine uscate

Mâncarea de câine uscată este Mare pentru sănătatea orală a câinelui tău deoarece poate ajuta la curățarea oricărei plăci pe dinții câinelui. Acest tip de alimente pentru câini poate fi ridicat în proteine, carbohidrați, fibre și grăsimi, dar de obicei conține mai puțini nutrienți, deoarece alimentele sunt stocate și nu direct proaspete. Alimentele uscate mai greu și mai dulci pot fi, de asemenea, o formă de îmbogățire. Unii proprietari spun că aceasta nu este cea mai nutritivă mâncare, dar are beneficii suplimentare, deci nutriționiștii recomandă utilizarea unor alimente uscate și unele conserve. Doar asigurați-vă că ați verificat faptul că stomacul câinelui dvs. este în regulă cu ambele tipuri mai întâi și să le introduceți treptat.

Hrană pentru câini umedă

Alimentele cu câine umed se găsește într-o cutie și este adesea o combinație de carne, fructe zdrobite și veg, și un fel de jeleu. Acest aliment are adesea Un procent mult mai mare de apă, care poate face ca alimentele câinelui dvs. să fie mai gustoase și mai ușor de digerat. Acest lucru se datorează faptului că este mai moale și mirosul este mai proeminent. Cu toate acestea, acest produs alimentar nu are cât mai multe beneficii orale, deoarece alimentele uscate nu se face ca fiind moale. Acest aliment moale nu provoacă câinele dvs. să-l mestece și să nu răstoarne nici o placă din dinți. Acesta este unul dintre motivele pentru care mai mulți veterinari recomandă combinarea alimentelor uscate și umede, face acest lucru, desigur,.

Alimente speciale de dietă

Acesta este un tip de alimente care este Specifică pentru câinii obezi pentru a pierde în greutate. Poți obține hrană pentru câini cu conținut scăzut de grăsime care are calorii scăzute, carbohidrați și procente de grăsime. Acestea conduc la o cantitate mai mică de grăsime stocată în celule, astfel încât câinele dvs. nu are greutate excesivă. Acest aliment este grozav pentru un câine care trebuie să piardă în greutate, cu toate acestea, câinele dvs. ar trebui să fie înțărcat de această mix odată ce ajunge la o greutate sănătoasă. Acest lucru se datorează faptului că acesta necesită apoi un procent mediu de grăsimi, carbohidrați și un număr normal de calorii.

Homosexual de casă

Homosexual de casă pot fi unele dintre cele mai sănătoase hrană pentru câini, Acest lucru se datorează faptului că știți exact ce se întâmplă în ea. Cu toate acestea, realizarea hranei pentru câini de casă poate fi un proces obositor, uneori scump și ia o mulțime de cercetări. Trebuie să aflați tipul de mâncare pe care câinele dvs. îl poate mânca și tipurile care sunt toxice. În continuare este de a afla ce proporție din fiecare mâncare este necesară. Trebuie să vă asigurați că mâncarea lor este bine echilibrată. În cele din urmă, creați acest produs alimentar și asigurați-vă că sunt înțepenite ușor pe ea și nu doar au schimbat imediat.

Hrană pentru câini brute

Puppies de hrănire brută poate fi un proces lung și cu siguranță, vine cu el avantaje și dezavantaje. O dietă brută este carnea brută combinată cu fructe și VEG pentru a replica o dietă mai naturală. Vine cu multe beneficii, cum ar fi Dinți sănătoși, oase, blănuri, iar unii spun că câinele lor are mai multă energie. Alte beneficii includ un câine care are un sistem digestiv mai bun și o respirație mai frumoasă. Cu toate acestea, există unele riscuri cu hrănirea câinilor brute, cum ar fi contaminarea potențială a bacteriilor. Cercetați această dietă înainte de a începe o tranziție.

Exercițiu

Exercitarea este o parte foarte importantă a păstrării unui câine sănătos și fericit și poate fi considerat de bază pentru sănătatea câinilor. Împiedică creșterea în greutate excesivă, ajută la mobilitatea articulațiilor și poate chiar ajutați sistemul digestiv. Nu numai că are beneficii fizice, dar există și beneficii mintale. Exercitarea minimizează frustrarea și, prin urmare, poate preveni comportamentul distructiv. În plus, poate minimiza anxietatea, ajută câinele să doarmă mai bine și să-i ajute să formeze o legătură mai puternică cu dvs. Iată câteva dintre cele mai plăcute exerciții pe care le puteți face împreună cu câinele dvs.

Exercitarea face parte din elementele de bază pentru sănătatea câinilor
Exercițiul zilnic face parte din elementele de bază pentru sănătatea câinilor.

Drumeții

Drumeții poate fi luată în considerare o formă de impact scăzută de exerciții fizice că tu și câinele tău pot face împreună. Pur și simplu conduceți la un site de drumeții și puteți începe, doar asigurați-vă că ați adus apă atât pentru dvs. cât și pentru câinele dvs. Exercițiul de impact scăzut poate fi mai bun pentru câinii obezi care încearcă să piardă în greutate sau pe cei cu articulații dureroase sau artrită. Acest lucru se datorează faptului că mușchii sunt împinși, dar nu exersați prea mult, ceea ce poate duce la tulpini și lacrimi, înrăutăind aceste probleme.

Există, de asemenea, beneficiul suplimentar pe care tu și câinele tău poți să stai atâta timp cât vrei. Dacă aveți un câine mai mic sau mai în vârstă, ați putea face o excursie mai scurtă decât cu o grămadă de două ani. În plus, puteți lua ambele pauze ori de câte ori vă place și bucurați-vă de vedere împreună.

Alergare

Rularea este o activitate o mulțime de câini adora, poate fi un joc interesant, mai ales dacă implicați o urmărire! Pur și simplu rulați și sunați câinele dvs. să vă urmeze și pot să conceapă după tine, îi puteți încuraja să facă acest lucru cu o jucărie. Aceste sprinturi scurte sunt plăcute și fac ca câinele să se simtă încântat să joace.

Există, de asemenea, opțiunea unei jogguri blânde, acest cardio este un impact redus și poate fi bun pentru un cățeluș care are exces de greutate sau durere articulară. Asigurați-vă că ați pornit jogging o distanță mai scurtă și creșteți-o treptat, câinele dvs. ar trebui să fie obosit la sfârșit, dar nu epuizat. De asemenea, asigurați-vă că puiul dvs. este complet hidratat înainte și după jog. Acest lucru ar trebui să le împingă, dar trebuie încă să fie o activitate plăcută.

Înot

Acesta este unul dintre cele mai bune sporturi pentru câini cu probleme comune, probleme de mișcare și obezitate. Hidroterapie este unul dintre cele mai bune tratamente pentru câini cu probleme în mișcare, deoarece este sportul ideal de impact scăzut. Prin urmare, acesta este un mare exercițiu pentru pierderea în greutate, fie pentru a începe exercitarea câinelui.

Există centre speciale pe care le puteți aduce câinele pentru a începe înotul, acestea vin cu apă tratată special, precum și lucrători care vă pot ajuta câinele cu tehnică dacă au probleme comune. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji că se poate întâmpla ceva rău, deoarece muncitorii sunt în mod constant cu câinele dvs. dacă le lăsați acolo pentru o sesiune instruită. Există, de asemenea, opțiunea de a rămâne în centrul cu câinele dvs. în funcție de locul în care ați călătorit.

Remorcă de război

Un joc de remorcare de război este unul dintre jocurile preferate ale câinelui tău. Puppies și adulți se vor angaja în acest joc de ceva timp dacă sunt oferite. Câinii vor trebui să folosească o mare varietate de mușchi pentru a juca acest joc care este o mare formă de exercițiu. Acest lucru va trebui să-și folosească puterea de bază pentru a trage frânghia în timp ce își folosesc picioarele pentru a se concentra și pentru a se retrage înapoi. Aceasta este combinația multor mușchi în corpul câinelui tău și poate ajuta cu siguranță să le păstreze fericiți și sănătoși.

Un alt mare avantaj al acestui lucru este că vă puteți angaja în acest moment cu câinele dvs. Nici o planificare nu trebuie să intre în acest lucru, luați doar o jucărie și să jucați. Doar Asigurați-vă că ați lăsat câinele să se odihnească când au nevoie.

Fetch

Fetch este un alt joc minunat pe care îl puteți juca cu câinele dvs. Este suficient de ușor să faceți dacă aveți fie o zonă de spațiu sau puteți merge la un parc de câine. Pur și simplu mergeți la această zonă cu o jucărie și aruncați-o, obțineți-vă să o recuperați și să continuați să mergeți. Aceasta este o mare formă de joc pentru legare, precum și o formă benefică de exerciții fizice pentru câinele dvs. Aceasta este o metodă extrem de ieftină, deoarece tot ce aveți nevoie este o jucărie sau o minge pentru a arunca pe care le puteți apuca de la orice magazin de animale de companie.

Acest exercițiu combină sprintul cu sărituri. Acest lucru combină utilizarea multor diferite Muschii piciorului și corpului. Mișcarea de sărituri necesită rezistență din partea picioarelor posterioare care vor crește în timp. Cu cât jucați mai mult cu câinele dvs., cu atât vor alerga mai repede și cu atât vor sări mai mult.

Jucării interactive

Unii oameni pot crede asta Jucării interactive sunt doar benefice pentru sănătatea mintală, totuși, sănătatea fizică poate fi benefică și. Jucării, cum ar fi un aruncător automat de bile, pot juca un joc continuu de preluare. Pur și simplu trebuie să stocați bilele din mașină sau să vă învățați câinele să aruncați mingea în ea. Această antrenament nu este prea greu de făcut și poate fi învățat de obicei de câteva zile.

Ca și preluarea regulată, acest exercițiu implică sprintul, sărituri și recuperarea articolului. Dar cum este mai bine să aduceți regulat? Bine, Câinele dvs. este păstrat fizic și mental stimulat în timp ce nu sunteți acasă. Aceasta înseamnă că nu vii acasă la un câine frustrat care, eventual, a rupt casa.

Dieta de dietă adecvată
Păstrați carbohidrați, proteine ​​și grăsimi, echilibrate. Numărul tratează în totalul total!

Ingrijirea cainelui

Îngrijirea este o parte esențială a păsării câinelui sănătos, deoarece păstrează multe probleme de sănătate la Bay. Îngrijirea nu se limitează la blană, ci și îngrijirea dinților și a pielii câinelui. Verificați unele dintre preocupările și metodele pe care ar trebui să le gândiți.

Haina de îngrijire

Haina câinelui tău constă din orice blană pe corpul lor. Îngrijirea oferită pentru acest lucru poate fi ceva de la periajul, baie, de-maturi și tăierea. Când un strat de câine devine încurcat sau en-acoperit în ceva, este dificil să se curățească și să aibă grijă. Acest lucru, la rândul său, poate duce la iritarea și durerea pielii din nodurile din blană. Această durere și iritație vor duce la lingerea câinelui dvs. excesiv, mestecând haina lor și o posibilă reticență față de mișcare. După cum puteți vedea, acesta poate afecta câinele dvs. negativ în multe zone ale vieții lor. Dar cum tratați și mențineți haina lor?

Să vă îmbogățiți câinele ori de câte ori este necesar, va elimina orice resturi nedorite sau lichide din hainele lor. Utilizați șampon prietenos pentru câini și asigurați-vă că apa nu este prea caldă. În ceea ce privește haina lor, puteți fie luați-le la un groomer în mod regulat, fie îngrijiți-le acasă. Fiți conștienți de faptul că unele rase de câine pot necesita îngrijire îngrijire mult mai frecvent decât altele. Dacă sunteți interesat de Îngrijindu-ți câinele acasă, Faceți unele cercetări despre tipul de strat de rasă și cumpărați perii corespunzătoare pentru a vă ajuta.

Îngrijirea dinților

Sănătatea dinților câinelui poate influența grav calitatea vieții. Dacă câinele dvs. se simte dureros, ei vor fi reticenți să mănânce și pot începe rapid să piardă în greutate. O altă problemă care poate apărea este răspunsul lor comportamental. Pupul tău se poate izola, devin mai îngrijorați sau chiar începe să arate agresiune. Acest lucru poate fi în special în privința celor care dețin un câine mare sau au copii în casă. Cel mai important, totuși, câinele dvs. poate fi în durere, și niciun proprietar nu vrea să-și lase ca câinele să se simtă așa.

Un program regulat de ingrijire dentara poate preveni multe probleme. Luați în considerare curățarea în mod regulat dinții câinelui sau folosind șervețele dentare o dată sau de două ori pe zi pentru a preveni acumularea plăcii. Dă-ți chews Dental Dogs va elimina, de asemenea, placa excesivă, precum și o mare formă de îmbogățire. Câinii iubesc Jucării de mestecat și tratează deci asigurați-vă că le oferiți atunci când puteți. Dacă vă îngrijorați vreodată de dinții câinelui tău, puteți să vă uitați rapid sau chiar să le luați pentru o vizită veterinică.

Îngrijire a pielii

Dacă pielea câinelui dvs. nu este îngrijită corect, acest lucru poate duce la mătreaţă, Iritarea și alte probleme de sănătate. În timp, aceste probleme mai mici se pot dezvolta în ceva grav, care pot necesita vizite de VET. De exemplu, ceea ce poate începe ca mătreața poate duce la mâncărime și iritarea. Acest lucru poate trece apoi la mâncărime excesiv și lins care se poate întoarce în răni și chiar tăieri după un timp datorită frustrarii și disconfortului câinelui dvs.

Acestea sunt o mulțime de modalități de a păstra sănătatea pielii câinelui tău. in primul rand, să le baieți în mod regulat, deoarece acest lucru poate spăla orice murdărie sau iritanți care pot provoca o reacție negativă din piele. Aceste iritante pot duce chiar la reacții alergice care vor necesita o vizită în veterie. În ceea ce privește prevenirea mătreatului, puteți lua în considerare unele Șampon anti-dandruff pentru a opri și apar simptomele adăugate. De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea Uleiuri esentiale pentru caini pentru a-si imbunatati sanatatea pielii. Cu toate acestea, nu toate uleiurile esențiale sunt sănătoase pentru câinele dvs., deci asigurați-vă că faceți mai întâi cercetarea.

Tăierea unghiilor

Dacă unghiile câinelui dvs. sunt prea lungi, vă pot răni și poate provoca dificultăți și dureri când merg pe jos. Când câinele dvs. merge cu unghii foarte lungi, presiunea de la mers pe ele poate provoca durere datorită patului unghiilor care este presată înapoi.

Asigurați-vă că sunteți Îndepărtați unghiile câinelui în mod regulat pentru a evita orice durere sau dificultăți în mers. Dacă aveți probleme cu tăierea unghiilor câinelui, luați în considerare luați-le la un groomer sau la veterinarul dvs care va putea face acest lucru.

Câine de bază pentru sănătate - Întrebări frecvente

Pentru a vă asigura că am răspuns la toate întrebările dvs. cu privire la elementele de bază pentru sănătatea câinilor, am găsit cele patru întrebări frecvente și le-am răspuns pentru dvs.

Care sunt nevoile de bază ale unui câine?

Nevoile de bază ale unui câine includ alimente, apă, adăpost, libertate de sănătate și durere proastă și sunt capabili să afișeze un comportament natural. Acestea sunt cerințele de bază ale unui câine și doar pentru că acestea sunt satisfăcute, nu înseamnă că este suficient să se facă pentru un câine.

Animalul dvs. de companie nu ar trebui să primească doar hrană, ci o dietă potrivită pentru sănătatea lor. De asemenea, ei nu ar trebui să li se acorde adăpost, ci căldură, confort și intimitate acolo unde este necesar. În calitate de proprietari, slujba noastră este să mergem mai sus și dincolo de animalele noastre și să oferim mai mult decât grija, dar dragostea și prietenia pentru ei.

Cum faci o verificare a sănătății pe un câine?

O verificare a sănătății pentru un câine poate fi rezumată pe scurt ca o examinare pentru orice din normă. Ar trebui să efectuați această verificare a sănătății de la cap la coadă și în această ordine pentru a preveni răspândirea bacteriilor de la anus și genitalia la față.

Verificați mai întâi ochii, gura, nasul și urechile, apoi uitați-vă la pielea pe fața și capul câinelui. Lucrați-vă calea spre gâtul câinelui, umerii și pieptul. Apăsați ușor și simțiți-vă în jurul corpului pentru orice bucăți sau zone de durere. Continuați acest proces până când ajungeți la sfârșitul câinelui. Dacă ați găsit orice motiv de îngrijorare, consultați medicul veterinar.

Dieta este un pilon al sănătății caninei
Dieta este un pilon al sănătății caninei.

Cum pot să știu dacă câinele meu este bolnav?

O schimbare în aspectul fizic sau comportamentul poate indica un câine este bolnav. Dacă au niște bucăți, descărcări, pierderea părului sau orice altă modificare fizică vizibilă, aceasta poate fi o indicație a sănătății proaste. În mod similar, dacă comportamentul lor se schimbă brusc, acesta poate fi un alt semn. Cum ar fi câinele dvs. excitabil este brusc letargic sau câinele calm prezintă semne de agresiune.

Ce vaccinări au nevoie de puii?

Iată un rezumat de bază al Vaccinări Puii necesită:

  • Intranasal Bordetella
  • boala Lyme
  • Leptospiroza
  • Rabies

Înțelegerea elementelor de bază de sănătate ale câinilor este importantă pentru ei și îngrijirea și fericirea lor în curs de desfășurare. Putem pierde semne de sănătate proastă dacă nu suntem conștienți de ei în primul rând.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine de bază de sănătate - un ghid simplu pentru a obține principiul de bază!