Interviu: christy din cer pe pământ newfoundlands

Interviu: Christy din cer pe pământ Newfoundlands

Membru al clubului canadian Kennel din 1988, Christy este un crescător foarte iubitor al gigantului blând Newfoundlands, dar și de câini de munte magnifice Bernese. Dragostea ei pentru creșterea câinilor la cer pe pământ este o afacere de familie - Christy are 5 copii și 2 dintre ei au urmat pașii ei și au și reproducerea.

Site-ul ei de la Raiul pe pamant oferă o întrebare uimitoare care este la fel de bună ca un mare interviu. Ea este cinstită despre modul în care se simte despre noile hypes (adică. Hrănirea brută) și nu vă puteți da vina pentru ea. Cinstea este ceea ce lipsește în lumea de reproducere a câinelui și este uimitor să vedeți uneori crescătorii transparenți!

Cum ați început cu Newfoundlands și Creșterea câinilor?

Am avut 2 mari bărbați negri Bart și Stormer când eram copil, ne-au urmat peste tot, folosim pentru a înota într-un dugout în timpul verii pe care ne-ar supraveghea noi și când au crezut că am avut suficientă apă pe care am avut-o și au venit SUA ieșim. Ei ne-ar merge în autobuz și să fie acolo când am ajuns acasă; cea mai tristă zi a fost când Bart nu ne-a întâlnit după școală. Stormer a trecut câteva luni mai târziu și pot să mă gândesc la băieți, cei mai buni prieteni ai mei

Întotdeauna am știut că viața mea ar avea ceva de-a face cu câinii. În 1988 am avut primul meu gunoi, a fost atât de greu pentru mine să pun puii, să cred că am examinat 100 de familii pentru a vă asigura că am avut casele perfecte. Am făcut un pic de a arăta, dar nu am fost lucrul meu după ce au văzut ce au făcut crescătorii de spectacol pentru a câștiga. În 2001 am cumpărat o secțiune ¼ și am construit o casă nouă, nu am putut să aștept să-mi iau hambarul, așa că am putea obține mai multe noifoundlands și Bernese, acum îmi trăiesc visul înconjurat de giganții mei minunați.

Ce separă Newfoundlands de la câinii de munte Bernese?

O mulțime de oameni cu care vorbesc să gândească pentru că sunt amândoi câini mari sunt foarte asemănători. În unele privințe, sunt, atât loiali, le puteți lua oriunde și stau lângă dvs., excelent cu copiii. Bernese sunt mai active decât cele Newf și mai agile. Bernese sunt extrem de inteligente și pot ține o pradă dacă rutina lor este deranjată ca și pentru noile sale sunt doar fericite să meargă norocos la picioarele tale.

Dimensiunea lui Newfoundland este mult mai mare decât o berneză.

  • Cerul pe pământ Newfoundlands cu un cal
  • Fiecare rasă a luat o direcție specifică în ultimul deceniu. Cum vedeți sincer viitorul rasei?

    Mă sfidează, dar văd că această rasă mai mică cu o împingere extremă în față, pentru că este locul în care se îndreaptă în lumea spectacolului. Newfoundland`s sunt mari nu 26 de centimetri la umeri, cum ar fi standardele AKC. Newfoundland sunt câini de apă, au nevoie de nas și de gură pentru a le ține pe linia de plutire în apa care nu este împinsă în fețele boxerului. Dacă aceștia iau dimensiunea și adaugă o față boxer, atunci nu vor mai fi giganții blânzi pe care i-am cunoscut odată și am iubit-o

    Creșterea extremă este o tendință masivă: oamenii tind să vrea foarte mari sau foarte mici. Vă vedeți cu alți crescători o creștere a dimensiunii deja imense a câinilor Newfoundland? Sunt crescătorii de câini care încearcă să facă mult mai mulți bani cu aceste fțișuri unice?

    Acesta este un subiect sensibil pentru mine, ceea ce văd este nou-născutul mai mic, cred că tendința este de a le face mai mici să se potrivească în condos și apartamente. O mulțime de crescători cred că sunt zei și fac orice posibil pentru a schimba rasele. Ei cred sincer că protejează rasa când, de fapt, ei o distrug. Nu am nici o idee de ce doresc ca rasele să fie diferite și îmi voi întoarce mereu liniile mari cu nasul adecvat.

    Cerul pe pământ câini newfoundland
    Unii îi plac zăpada!

    Care sunt condițiile medicale care afectează rasa câinelui Newfoundland și cum se pot diminua crescătorii în viitorul apropiat? Și cum pot creste crescătorii speranța de viață pentru a trece marcajul de 10 ani?

    Opriți linia și încrucișarea lor! Am văzut și chiar am cumpărat câini îngrozită atât în ​​Newfoundland, cât și în Bernese. Odată ce le întâlniți, vă puteți spune imediat fără să vă uitați chiar la pedigree, dar ceea ce așteaptă acești crescători atunci când sunt mușcați cu Mama Natura, un câine mai sănătos mai sănătos? Nu cred că poate o panglică de spectacol fantezist, cu atât mai mult au încorporat cu atât mai mult veți vedea cancer și alte probleme de sănătate.

    Cum ți-ai construit reputația și ți-ai găsit primii proprietari când ai început pentru prima dată? Și cum găsiți casele dvs. Foreles în aceste zile, online?

    Am un site web și o pagină Facebook (publică și privată) Sunt foarte prețioasă în cazul în care puii mei merg, am un chestionar online care trebuie completat și, de asemenea, o vizită de la familiile pentru a vă asigura că aceasta este rasa pentru lor. Nu am vrut ca familiile care sunt departe de care trebuie să zboare aici și să vină și să-și iau catelul, pur și simplu nu cred că este corect să navighezi pe cineva pe cineva pe care nu l-am cunoscut niciodată

    Uneori numit un leu, uneori un urs & # 8230; Ce tip de coste de la domiciliu este cel mai bun? O eroare și un copil pot fi blocate sever.

    Cele mai bune case sunt cele în care Newfoundland și Bernese fac parte din familia 24/7 și unde cineva este acasă cu câinele, au nevoie de oameni să fie fericiți. Ei nu sunt o neplăcere în casă, le puteți găsi, de obicei, pe un sforăit de câine. Am 14 câini pensionari în casa mea și unii oameni sunt șocați de acest lucru, dar sincer, toți se comportă foarte bine și foarte ușor de trăit și toți se înțeleg minunat

    Atât de mulți oameni cred că sunt un câine mare, cu o haină grea pe care o fac cel mai bine și vor ajuta chiar să protejeze animalele, nu este cazul fie că sunt câini de câini și doresc să fie cu familiile lor

    Newfoundland înțelege copiii mici și, dacă băieți copiii voștri, ar fi datorați o pregătire slabă a puilor / câinelui. Ele sunt o rasă delicată, dar trebuie să fie instruiți la o vârstă fragedă. Ei sunt ca niște copii dacă le permiteți să sară și să bată lucrurile de atunci veți avea un copil de blană răsfățat în casa dvs.

    Puppies Newfoundlands
    Acești băieți mici provin dintr-un gunoi nou de la Christy. Prea drăguț & # 8230;

    Ce instrumente și resurse utilizați pentru a vă desfășura activitatea de reproducere a câinilor? (Instrumente de calculator pentru contabilitate sau contracte, curățători, jucării specifice, pachete de catelus, etc.)

    Am un contabil pentru că nu sunt bun la urmărirea documentelor. Canisele și compusul meu sunt albite zilnic în timpul verii. Eu folosesc dezinfectanți zilnic în interiorul caniselor mele. Am avut atât de mulți oameni să mă întrebe care sunt cele mai bune consumabile pentru câinii lor, atunci am decis să aduc în bucăți de câini și kituri de machiaj Puppy Starter.

    Fiecare rasă este diferită și așa sunt kiturile de pornire. Newfoundlands îi iubesc jucăriile (bebelușii pe care îi numim), deoarece Bernese trebuie să fii foarte atent la ceea ce primesc pentru jucării pentru că le pot mesteca-le și a obține un blocaj, astfel încât fiecare kit este proiectat pentru rasa și siguranța puilor

    În cele din urmă, ce dietă (marcă, cantitate etc.) și exerciții fizice sunt următoarele și cât costă lunar pe câine?

    Mă hrănesc cu cățelușul și adult. Fragmente de masă și lapte Kefir.

    Costul este de aproximativ 100.00 O lună pe adult și 150.00 pe lună pentru a ridica un catelus. Laptele Kefir mă măresc și este un excelent constructor imunitar, iar câinii și puii o iubesc. Resturi de masă, legume, brânză, fructe sunt, de asemenea, un mare favorit cu câinii mei. Nu cumpăr niciodată câine trated, fac propriul meu, majoritatea de câine de magazin tratează sunt gunoi și niciodată nu știi unde sunt cu adevărat făcute sau ce este în ingrediente.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Interviu: christy din cer pe pământ newfoundlands