Snowshoe cat: profilul rasei

Pisica de snowshoe cu marcaje distincte ascunse

Pisica de snowshoe este o rasă relativ nouă și rară. Originile lor pot fi urmărite în anii 1960, când un crescător Siamese, cu sediul în Statele Unite, le-a trecut printr-un bărbat cu părul scurt.

Numele lor a venit din cauza celor patru labele albe distincte care le fac să pară că poartă cizme de zăpadă.

Ei sunt cunoscuți că au o personalitate similară Siamezului, dar au trăsături distincte toate. Ele sunt de obicei afectuoase, legând puternic cu proprietarii lor, încrezători, inteligenți și activi. Cunoscut pentru a se înțelege bine cu câini bine manierați, ei pot să se potrivească cu o parte dintr-o gospodărie cu mai multe animale, dar ei pot fi cei care vă cer atenția!

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: 7 până la 12 kilograme

Lungime: Mai mult decât media

Palton: Scurt până la părul cu păr scurt

Culoarea stratului: Corpul luminos cu "puncte mai întunecate" pe urechi, masca, picioarele și cozile - de obicei un piept alb, labe și părți din față, cu puncte albastre sau de salvare

Culoarea ochilor: Albastru stralucitor

Speranța de viață: 12 până la 15 ani

Caracteristicile pisicii de snowshoe

Nivelul de afecțiune Înalt
Prietenie Înalt
Copil prietenos Înalt
Prietenos cu animalele de companie Înalt
Nevoi de exerciții Mediu
Jucăușă Înalt
Nivel de energie Înalt
Inteligență Înalt
Tendința de a vocalizaÎnalt
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria pisicii de zăpadă

Pisica de snowshoe este o rasă relativ nouă, deși este foarte strâns legată de vechea Siameză.

Ei întâlnesc doar în anii 1960. Un crescător american al pisicilor Siameze, Dorothy Hinds-Daugherty, a descoperit trei pisoi într-una din liturile ei care au avut patru labe albe. Labele, combinate cu marcajele Siamese "lansate" cu adevărat prinși ochii ei. Ea a decis că va traversa aceste siameză cu o pisică internă cu părul scurt cu Marcaje Tuxedo, În încercarea de a dezvolta acest aspect.

De-a lungul timpului, acest lucru a dus la o rasă distinctă care are marcaje albe pe față, labe și piept, apoi arătă, mai întunecată, colorarea pe urechi, cozile și picioarele.

Rasa este încă rară. În anii 1970 a existat un singur crescător. Popularitatea lor crește treptat. Ei au fost recunoscuți pentru prima dată în 1982 de către Federația Cat Fanciers și apoi de Asociația Internațională CAT din 1994.

Ei au câștigat o recunoaștere suplimentară ca urmare a statutului de celebritate pe Internet câștigat de întârzierea "pisicii groaznice", considerată a fi o cruce de pisică de snowshoe.

Snowshoe pisică îngrijire

În timp ce zăpada poate fi uneori puțin departe cu străinii, odată ce vă cunosc, ei dezvoltă atașamente puternice și ar trebui să fiți pregătiți pentru ei fiind lângă dvs. 24/7. Ele nu sunt o pisică care se potrivește ca fiind lăsată singură pentru perioade lungi de timp, deoarece acestea ar putea deveni stresate și sub-stimulate.

Ele pot fi pisici bune pentru a trăi într-o casă cu copii respectuoși și, oferind introducerile sunt efectuate corect, Ei trăiesc și alături de câini și pot fi chiar o atingere bossy!

Snowshoes, cum ar fi rudele lor siameze, sunt foarte inteligente și curioase. Veți găsi adesea să-i supravegheze regatul de la un punct avantajos și se bucură de ocazia de a juca. Ar trebui să vă asigurați că vă oferiți un mediu O mulțime de jucării și alte îmbogățiri pentru a evita plictisit pisica dvs. și potențial distructivă.

Spre deosebire de multe pisici, Snowshoes s-au cunoscut chiar să se bucure că se bucură de o baie în apă.

Ele sunt ușor de antrenat în comparație cu multe rase. Predarea trucurilor și comenzilor simple pentru pisica dvs. folosind Metode de formare a armăturii pozitive poate crește legătura dintre dvs. și ajută la menținerea lor stimulată.

Dacă vă bucurați de pace și liniște, s-ar putea să nu fie o idee bună să optați pentru un snowshoe. Ca și rudele lor siameze, ele sunt o rasă deosebit de vocală care îi place să-și facă vocea. Ei vor comunica cu dvs. printr-o varietate de maxime. Nivelurile lor de volum sunt mai moi și mai puțin jarring decât siamezul, unele chiar o numesc un sunet mellow sau melodios, dar ele sunt adesea zgomotoase, totuși.

Această rasă necesită o întreținere minimă când vine vorba de haina lor. Ele sunt un soi cu părul scurt și sunt cunoscuți că sunt foarte curate. Ei vor vărsa oarecum, dar o frecare o dată pe săptămână cu un cauciuc perie de îngrijire ar trebui să fie suficient pentru a păstra părul mort la Bay.

Veți găsi haina de haină și marcajele pot varia foarte mult pe rasă. Modelul se referă la o genă recesivă, deci poate fi dificil să se realizeze coerența.

Standardul ideal de rasă este pentru ca ei să aibă o întunecare distinctă, arătând pe urechile, cozile, picioarele și partea superioară a feței. Ei vor avea apoi cufere albe, labe și o parte inferioară a feței lor. Ei au adesea o mască în formă de V, unde baza mai deschisă și punctele mai întunecate se întâlnesc în jurul ochilor. Rasa se naște alb, iar indicarea lor mai întunecată începe să se dezvolte în timp ce se maturizează. Un snowshoe are, de asemenea, ochi strălucitori distincți.

Probleme comune de sănătate

Deoarece zăpada este o astfel de rasă nouă, nu există prea multe detalii despre condițiile moștenite majore pe care le pot fi supuse. Ele sunt în general considerate ca fiind destul de sănătoase.

Ei pot fi ocazional predispuși la suferința de ochii încrucișați și de cozile kinked, care sunt trăsături genetice pe care Siameză este cunoscută. Nici unul dintre acestea nu va provoca nici un disconfort sau probleme pentru pisica ta, dacă se naște cu aceste particularități, dar arată doar.

Boala dentară este una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate pentru pisicile de orice rasă și este o problemă perfect preventivă. Asigurați-vă că hrăniți o dietă de înaltă calitate și, dacă pisica dvs. este suficient de tolerantă, puteți chiar să lucrați la adăugarea de dinți periaj în programul lor săptămânal de îngrijire. Pentru a le obișnui având gura examinată de la o vârstă fragedă și de a le asocia cu lucruri bune, pot ajuta.

Dieta și nutriția

Toate pisicile ar trebui să fie hrănite Dietă de înaltă calitate pe bază de carne deoarece sunt obligați carnivorele.

Primul ingredient pe care ar trebui să-l vezi în alimentele de pisică ar trebui să fie întotdeauna o sursă de carne. Dacă pisica ta trăiește în aceeași gospodărie ca câine, nu face greșeala de a gândi că va fi bine să le hrănească aceeași mâncare.

Mâncarea de pisici are un alt echilibru diferit de vitamine și minerale la cea a hranei pentru câini. De exemplu, va avea o cantitate mult mai mare de aminoacid numită Taurină, care se găsește în proteine ​​pe bază de animale. Dacă pisica dvs. are o deficiență de taurină, poate duce la probleme oculare și cardiace care pot pune viața în pericol.

Cele mai inteligente rase de pisici
PROS
  • O pisică de familie foarte afectuoasă

  • Smart și instruit

  • Ei nu au un regim de îngrijire ridicată la îngrijire

Contra
  • Snowshoes sunt foarte vocali

  • Acestea nu sunt potrivite pentru a fi lăsate singure pentru întinderi lungi

  • Au nevoie de o mulțime de îmbogățire și stimulare

Unde să adoptați sau să cumpărați o pisică de snowshoe

Ar trebui să faceți întotdeauna cercetarea dvs. atunci când vă gândiți să primiți un nou pisoi în casa dvs. Căutați un crescător de reputație care ridică pisicile alături de mama lor într-un mediu de origine, unde primesc socializarea și îngrijirea corectă.

Deoarece rasa este rară, nu sunt atât de mulți crescători de a alege, și este posibil să trebuiască să călătoriți mai departe sau să mergeți pe o listă de așteptare.

Mai multe rase de pisică și cercetări suplimentare

Nu uitați - există o mulțime de pisici frumoase, de asemenea, așteaptă să fie adoptată în organizațiile de salvare din întreaga țară. Poate fi rar să găsiți un snowshoe, dar vă puteți îndrăgosti de o altă pisică de-a lungul drumului.

Dacă doriți să căutați alte rase cu trăsături similare, de ce nu ați citit:

Pentru mai multe inspirații și informații, verificați celălalt Profiluri de rasă de pisici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Snowshoe cat: profilul rasei