De ce pisicile își clipește ochii la tine

Pisică interioară fericită

Un ochi de pisică clipește, adesea numit Kitty Kiss, este un comportament comun de pisică. Ochii pisicilor comunică informații în funcție de modul în care sunt deschise pleoapele, precum și ceea ce fac ochii. Ochii pisicilor demonstrează emoție puternică, ușor de recunoscut de alte pisici și de oameni ... cu puțină practică.

O privință prelungită, neclintită între pisici este un gest intimidant care adesea va provoca o pisică de rang inferioară pentru a transforma coada și a pleca. Pisicile agresive pot folosi o stare de lungă durată pentru a controla accesul pe teritoriul lor. S-ar putea să nu observați nici măcar, dar pisicile înțeleg că pisica de vârf este "păzitor" holul care duce la cos de gunoi, De exemplu, și astfel nu vor îndrăzni provocarea sau încălcarea!

Dacă încercați să vă faceți prieteni cu o pisică ciudată în aer liber, ar fi o greșeală uriașă de a privi la el, deoarece îi veți intimiona în părăsirea sau scoaterea naturii sale agresive. În ambele cazuri, încercarea dvs. de a face prieteni va fi probabil scos.

Pisicile își folosesc ochii pentru a demonstra sau chiar a-și ascunde emoțiile. Un aspect cu ochii tăi indică o emoție puternică sau o agresiune. Squinting protejează, de asemenea, ochii de ghearele unui adversar potențial.

Eye clipește Kisty Kisses

Pe de altă parte, ochii largi deschise, de obicei, indică prietenie, curiozitate sau chiar jucăuș. Puteți vedea adesea aceste indicii vizuale demonstrate de pisoi, care nu au fost încă introduse pe deplin în ierarhiile culturii Kitty. Nevinovăția lor atunci când se întâlnesc unul pe altul este o plăcere de a privi.

Blinkul ochiului este un alt mod ca pisicile non-agresive să semnaleze că intențiile lor nu sunt ostile. Pisicile clipesc unul pe altul, precum și la oamenii au încredere, cu un ochi lent clipește "pisica sărut."Kitties care folosesc acest semnal non-amenințare sunt capabili să-și îmbunătățească interacțiunile cu alte pisici. "Blinkul lent" a fost identificat de comportamentul pisicilor, ANITRA FRAZIER, autor al pisicii naturale.

Jackson Galaxy, în cartea lui, Cat Daddy, descrie utilizarea lui lentă clipită în noul său loc de muncă cu Societatea umană a Valei Boulder, ca supervizor de la recepție:

"Într-o dimineață la 2 a.M., Confruntat cu 45 de pisici în cuști care țipă în teroare în timpul unei furtuni de fulgere și fulgere, Jackson a pus la testul "Pisica te iubescBlink lent. Cat-by-pisică, clipește lentă După clipește lentă, după câteva ore, toate pisicile s-au oprit țipând și s-au întors în starea lor de "încredere și liniște" pe care Jackson se referă la "Cat Mojo."

Incearca-l tu insuti. Data viitoare când stați liniștit și observați pisicile voastre peste tot în cameră, priviți înapoi - și apoi cu o mare exagerare, închideți încet și apoi deschideți-vă ochii. Sunt șanse, pisica ta va returna ochiul pisicilor clipeste, si vei fi sosit.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Uita-te acum: 14 moduri pisicile arata dragostea lor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce pisicile își clipește ochii la tine