Brindle dog rases: top 12 cele mai populare

Brindle de câine de brânză - cele mai populare

Deși mulți oameni se află sub concepția greșită că toți câinii înclinați sunt mari, rasele agresive, de fapt, Brindle vine în toate formele și dimensiunile! De la Gigantic Marele Dane la Tiny Dachshund, câinii încurajați sunt incredibil de populari și sunt evaluați printre rasele de top de pe lista Clubului American Kennel.

Ce este Brindle?

Brindle este un model "Tiger Stripe", care este foarte distinctiv. Mai întunecată și neregulată decât culoarea hainei de bază a câinelui, nu se știe ce mutație determină această colorare a stratului, totuși unele rase sunt mai predispuse la acest model de strat decât alții, iar cei cu haine mai scurte sunt mai predispuși. Dacă doriți ca un câine înclinat să se alăture familiei dvs., aproape sigur căutăm un prieten cu patru picioare cu patru picioare.

Dacă sunteți dornici să obțineți un prieten cu blândețe cu această culoare frumoasă, citiți și aflați care sunt cele 12 cele mai populare rase îngrozitoare.

Boston Terrier

Originând din SUA, aceasta este una dintre cele mai populare rase ale națiunii. Deși cel mai frecvent văzut în alb-negru, tipul înclinat este probabil cel mai frumos și este foarte apreciat. Mici, cu urechi și un bot plat, această rasă scurtă de acoperire este protectoare și loială față de proprietarul său și este, de asemenea, afectuoasă și inteligent.

Fericit în interior datorită dimensiunilor sale mici, acest partener cuddly este clasat pe locul 23Rd pe lista Clubului Kennel American de top. Odată crescută să fie un câine de luptă, astăzi, acești câini mici au încă o poziție mândră și o atitudine spunky. Ele pot fi predispuse la problemele de respirație datorită fata lor aplatizată și nu se confruntă bine cu căldura.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Boston Terriers

Boston Terrier aduce

Copaci tennessee

Este o rasă relativ recentă, fiind recunoscută numai în anii 1960. Destul de scurt și de lumină, această rasă este curajoasă și capabilă, fiind cresc pentru a vâna animalele și să le prindă în copaci până când sunt colectați de proprietarul lor. Ei au, de asemenea, o coajă foarte distinctivă, un impresionant Abilitate de parfumare și sunt gânditori rapizi.

copaci Tennessee Brindle

Staffordshire Bull Terrier

Staffie-ul provine din Anglia și a avut adesea o reputație proastă în țara sa natală din cauza fizicului său muscular și a botului puternic, cu toate acestea, când este instruit și îngrijit, sunt blând și Familii de familie loiale care arată o mulțime de afecțiune tuturor, chiar străini. Din păcate, ele sunt restricționate în unele locuri, deci este important să verificați pentru a vă asigura că aveți dreptul să aveți unul dintre acești câini înainte de a obține unul pentru a fi tovarășul tău.

Staffordshire Bull Terrier Brindle

Boxer

O rasă de dimensiuni medii care provine din Germania, boxerul are a o mușcătură puternică și fizic puternic, precum și o față distinctă a squashy. Curajos, afectiv și loial, fac animale de companie excelente de familie și sunt cunoscute ca fiind foarte răbdători cu copii. Boxerii pot fi capace și încăpățânați, deci aveți nevoie de formare la o vârstă fragedă pentru a evita problemele.

Una dintre problemele care trebuie conștiente cu boxerii este că au o etapă de catelus extrem de lungă și nu sunt pe deplin maturi până la vârsta de trei ani, ceea ce înseamnă că pot fi greu de manevrat în timp ce trec prin stadiul lor de bouncy și exuberant.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru boxeri

Boxer Brindle

Cardigan Welsh Corgi

Corgi este cunoscută pentru că a fost regina rasei preferate a Angliei, totuși acest varietate de cardigan este diferită de varietatea de pescăre a rasei. Crescute pentru oi de vânătoare, sunt loiali și jucători și suficient de mici pentru a trăi în case mai mici.

Similar în dimensiune și formă la o vulpe, au nevoie o mulțime de exerciții fizice, În ciuda dimensiunilor lor mici și excelează în formarea agilității. Aceasta este o Rasa antică, și se crede că au fost în jur de mii de ani. De asemenea, își iubesc mâncarea, asigurându-se că pentru a-și limita aportul este esențial pentru a le împiedica să devină obezi.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru Corgis

Cardigan Welsh Corgi Brindle

Dachshund

Inițial crescute pentru a vâna animale mici, Dachshund se caracterizează prin corpul său lung și picioarele mici. Puțini câini au un aspect atât de distinctiv ca dachshund, iar dimensiunea lor mică le face o alegere ideală pentru cei care locuiesc în case mici sau apartamente. Soiul îngrozit este mai puțin observat, iar numai câinii acoperiți scurt au această genă.

Jucăuș și surprinzător de energic, dachshundul poate fi încăpățânat și, prin urmare, au nevoie de o mulțime de formare la o vârstă fragedă. Ei au, de asemenea, un șocant scoarță tare și adâncă pentru un câine de o asemenea dimensiune și sunet asemănător, ca și cum ar fi de două ori dimensiunea pe care o reprezintă într-adevăr!

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru dachshunds

Brindle dachshund

Marele Dane

Dacă aveți loc în viața voastră pentru un partener enorm de patru picioare, Marele Dane este pentru tine. Dimensiunea lor imensă le face destul de intimidante, totuși sunt foarte pasivi și ușor de mers. Ele sunt populare cu familiile care au copii și atâta timp cât sunt instruiți de la o vârstă fragedă, ei fac tovarăși excelenți.

Veți avea nevoie de o mulțime de spațiu dacă intenționați să obțineți o mare Dane și cu siguranță nu vor se potrivi cu viața de apartament, totuși pentru oricine are o casă mare și o curte mare în spate, ele sunt o alegere excelentă și vor fi cu siguranță teribil Orice hoți!

Great Brindle Dane

Akita

Un alt câine care are adesea o reputație negativă, Akita este cel mai bine cunoscut dintr-un film japonez despre Hachiko, un Akita care nu putea niciodată să-și uite proprietarul. Această rasă a fost folosită inițial ca un câine de gardă pentru nobilimea japoneză, și cu siguranță joacă acest rol bine cu aspectul lor nobil și statura mândră.

Cu mufa lor lungă și picioarele musculare, acești câini sunt puternici și intimidați și necesită un proprietar foarte încrezător și puternic pentru a le menține în linie și pentru a le împiedica să devină agresivi. Interesant, Akitas are niște trăsături feline și vor atrage adesea prada lor în același stil ca o pisică - în tăcere, cu corpul lor aproape de pământ înainte de a se angaja.

Akita Brindle

Cursinu

De la Corsica, Cursinu este un câine de dimensiuni medii la mare, care are un pedigree datând din anii 1500. După ce a văzut o renaștere a popularității în timpul celor 20 de ania secolul, Cursino este un câine excelent de vânătoare și vânătoare, atunci când socializat și instruit în mod corespunzător este un partener bun de familie. Deși Cursinu a provenit din mediul rural, se poate adapta bine la orașul care trăiește atâta timp cât proprietarul său este pregătit să-i dea tot exercițiul că trebuie să prospere și să-și piardă plictiseala.

Cursinu Brindle

Terrier de taur

Terrierul de taur este caracterizat de aspectul său unic cu un cap în formă de ou și un craniu aproape plat. Parte a grupului terrier, acest câine vine inițial din Anglia și are o reputație de a fi independentă și încăpățânată. În ciuda dimensiunilor lor relativ mici, ele pot fi greu de manevrat dacă proprietarul lor nu este puternic și dominant.

Cu toate acestea, atunci când iubiți și instruiți corespunzător, acestea nu sunt în mod natural agresiv fie spre alte animale, fie la oameni și sunt de fapt foarte afectuoase și iubitoare de distracție, fiind o alegere bună pentru familiile cu copii. Târrierii de taur au nevoie de o mulțime de exerciții pentru a evita plictiseala, deoarece altfel pot fi foarte distructive. Din nou, unele zone au restricții privind proprietatea asupra terrierilor de taur, asigurându-vă că aveți dreptul să aveți unul dintre acești câini înainte de a aduce o casă.

Bull Terrier Brindle

American Pit Bull Terrier

Foarte similar cu Terrierul de la Staffordshire Bull, APBT a provenit din SUA și face parte din Grupul Terrier și Molosser. Cu stratul său scurt, ea vine frecvent în soiuri marginalizate și are o construcție puternică și musculară cu o maxilară foarte puternică.

American Pit Bull Terrier are o reputație proastă din cauza istoriei de a acționa ca câini de atac și sunt chiar interzise din multe țări, totuși, atunci când sunt instruiți și socializați în mod corespunzător de la o vârstă fragedă, aceasta este o rasă foarte blândă și loială care este potrivită ca un animal de companie de familie. De fapt, dacă v-ați gândit să obțineți una ca a caine de paza, Este posibil să trebuiască să vă gândiți din nou, deoarece un APBt socializat corect poate chiar să-l salute pe străini cu o coadă de vânătoare, mai degrabă decât o coajă!

American Pit Bull Terrier Brindle

American Bulldog

Buldogul american mare vine în mod obișnuit cu modele frumoase de brindle. Originarea din SUA, buldogii americani pot atinge o greutate maximă de aproximativ 120 de lire sterline și o înălțime de până la 26 de centimetri. Construirea lor musculară, stoc și puternică înseamnă că proprietarul lor trebuie să fie puternic și dominant pentru a se asigura că sunt bine sub control.

Deși aceasta este o altă rasă care are o reputație proastă în mass-media, de fapt acest tip de câine poate fi afectuos și iubitor atâta timp cât primește îngrijirea, dragostea, socializarea și formarea de la o vârstă fragedă. În timp ce fac să pară înfricoșătoare, personalitatea lor poate fi foarte ușoară și iubitoare.

Dacă vă place un tovarăș frumos înclinat, aceste 12 tipuri de câini ar trebui să fie cu siguranță pe lista dvs. de rase pentru a lua în considerare. Toate sunt acoperite scurte și necesită foarte puțină îngrijire și dungi de tigru izbitoare îi fac într-adevăr să iasă din mulțime. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui partener puternic și puternic sau dacă preferați un animal de companie mai mic pentru a vă alătura familiei dvs., există sigur că sunteți un câine pe această listă a celor douăsprezece favorite pentru a vă potrivi.

American Buldog Brindle

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Brindle dog rases: top 12 cele mai populare