Aplicația nouă de companie ajută la organizarea celei mai mari nunți de câine din istorie

Creșterea industriei animalelor de companie în China dovedită de cea mai mare nuntă de câine vreodată

Cea mai mare nuntă canină din istoria Chinei a avut loc în această lună, și a fost mulțumită de ajutorul unei noi aplicații sociale media orientată spre proprietarii de câini. Aplicația, a sunat Smack Talk, a fost disponibil doar timp de aproximativ trei luni, dar a câștigat deja milioane de adepți.

Aplicația este disponibilă iPhone și Android în chineză simplificată. Este o aplicație socială media care permite proprietarilor de câini să creeze profiluri pentru poochesul lor. Scopul este ca animalele de companie să ajungă la "să vorbească" unul altuia prin tovarășii lor umani.

LEGATE DE: Cum să-ți aduci câinele în filme

La fel ca în u.S., Piața PET din China a explodat în ultimii ani și animalele domestice au devenit indispensabile multor familii. Aproximativ 200 de milioane de familii chineze dețin un animal de companie, iar numerele au crescut cu cel puțin 10% în fiecare an în ultimii ani.

Acest boom din industrie a adus cu ea o mare creștere a tehnologiei care este disponibilă pentru proprietarii de câini, iar Smack Talk este doar una dintre cele mai multe aplicații noi disponibile. Zhang Zhongshan, CEO-ul Smack Talkshan, spune că prin intermediul aplicației, proprietarii de animale de companie li se permite să organizeze comportamente interactive pentru animalele lor de companie cum ar fi imagini, căutând ajutor și sfaturi, ventilarea emoțiilor lor și chiar căutarea unui partener de căsătorie.

Creșterea industriei animalelor de companie în China dovedită de cea mai mare nuntă de câine vreodată

Alte nunți de câine de masă au fost ținute în diferite țări și par să devină mai populare. Zhongshan spune că Ideea pentru această nuntă a venit, deoarece compania se străduiește să promoveze dezvoltarea industriei animalelor de companie și să îmbunătățească viața socială a animalelor de companie.

El spune că ziua nu a fost concepută doar pentru a oferi o memorie durabilă pentru animalele de companie și proprietarii lor, ci și pentru a promova conștientizarea drepturilor animalelor.

LEGATE DE: 11 fapte interesante de câine pentru copii pe comportamentul caninei

Mai mult de 21 de cupluri canine au fost lovite la ceremonie, care a fost completă cu schimbul de jetoane și cu primirea unui certificat de căsătorie. Oaspeții de celebritate au fost chiar prezenți, printre care Teng Haibing, un campion olimpic, și soția sa Ma Qiuzi, o stea de film.

Nunta Doggy a fost completă cu mirese în rochii de nunta de tul și mirele în legăturile de arc. Un marș de nuntă tradițional a jucat în timp ce cuplurile au mers pe culoar pentru a "schimba jurămintele lor."

De fapt, nici o cheltuială nu a fost cruțată în planificarea și organizarea evenimentului. Cuplurile a ajuns în Convertibles BMW și chiar o limuzină Hummer Limousine. Organizatorii au stabilit decorațiuni generoase, inclusiv arcadele de flori și mesele de banchet bogate.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Aplicația nouă de companie ajută la organizarea celei mai mari nunți de câine din istorie