Mustang horse: profil de rasă

Galoara de la Mustangs

Versatil, Hardy, și inteligent, există multe de iubit despre Mustang. Această rasă americană adevărată are o istorie bogată și poate face un partener de echitabil cu pregătire adecvată.

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: 800 de lire sterline

Înălţime: 14 până la 15 mâini

Tipul corpului: Stocky și Hardy

Cel mai bun pentru: Traseul de echitatie si lucrari de ranch

Speranța de viață: Până la 40 de ani

Mustang Istoria și originile

Astăzi, Mustangs trăiesc sălbatic în vestul Statelor Unite. Acestea au provenit din cai spanioli care au fost aduși în țară de către coloniștii europeni. Unii dintre acei cai au scăpat sau au fost eliberați, iar alții au fost baretred sau capturați de americanii nativi.

Caii au scăpat de caii formate și au trăit sălbatic, fiind împinse treptat spre vest prin interzicerea dezvoltării țării. Populația mustangului sălbatic rezultată a crescut, dar, deoarece țara era din ce în ce mai mult stabilită și fermenții au căutat terenuri pentru a păcătui bovinele, populația crescută a devenit o problemă. La începutul anilor 1900, au existat doar două milioane de mustangi în Statele Unite. În prezent, se estimează că 30.000 de mustangi sunt încă în existență.

Horse-ul sălbatic cu roaming-ul și act de burro a ajutat la protejarea mustangilor de a fi vânate, otrăvite și hărțuite, dar a cauzat și populația să crească din nou. Biroul de Management al Terenului a început să se rotunze și să adopte mustangs pentru a ajuta la gestionarea populației.

Mustang dimensiunea calului

Mustangs sunt cai mai mici, în mod obișnuit în picioare între 14 și 15 mâini înălțime și cântărind aproximativ 800 de lire sterline.

Creșterea și utilizările

Mustangs rasa în problemele sălbatice și în prezent se confruntă cu probleme de suprapopulare, astfel încât programele de reproducere captive nu sunt utilizate. Acești cai sunt versatili și au găsit cariere de succes în traseu, lucrări de ranch, dresaj și multe altele.

Culori și marcaje

Mustangs vin într-o gamă largă de culori. Mulți se găsesc, de asemenea, culorile de culoare alb, gri, pinto, Roan și Palomino.

Caracteristicile unice ale mustangului

Mustangul este cunoscut pentru că este foarte tare și sigur, datorită patrimoniului său sălbatic. Aceste calități fac mustang ideal ca cai de lucru și traseu cais, deoarece pot naviga pe teren pe care alte rase le-ar putea lupta cu.

Dieta și nutriția

Mustangs sunt hardy. În sălbăticie, ei supraviețuiesc pe o dietă de iarbă și perie. Ca rezultat, ei sunt păzitori relativ ușor în captivitate. Un proprietar poate fi necesar să limiteze accesul la Mustang la pășuni luxuriante, deoarece supraîncălzirea poate duce la obezitate și probleme conexe, cum ar fi fondatorul.

Probleme comune de sănătate și comportament

Mustangs sunt hardy și sunt cunoscute pentru că au copite puternice și sănătoase. Ei tind să fie destul de sănătoși.

Comportamentul în Mustangs poate varia în funcție de fundalul calului și de nivelul de antrenament. Un mustang care a fost rotunjit și adoptat cu o manevrare redusă va fi probabil reactiv și infricosator. Având în vedere timpul pentru a obține încredere în oameni, Mustangs poate fi calm și bine manierat cu o pregătire adecvată.

Îngrijirea

Mustangs nu au nevoi de îngrijire specifice. Ei vor beneficia de îngrijirea regulată și de curry pentru a promova sănătatea hainei. În timp ce au copite puternice, îngrijirea regulată a copiilor este, de asemenea, importantă pentru sănătatea lor.

PROS
  • Hardy și sigur

  • Inteligent

  • Mulți cai disponibili pentru adopție

Contra
  • Caii mai mici nu sunt ideali pentru călăreții mai înalți

  • Caii neînțeleasă vor necesita o pregătire semnificativă

Cai de campion și celebritate

Multe mustangi au devenit faimoase:

  • Cobra sa dovedit a fi talentată în dresaj După ce a fost adoptat. El a câștigat un campionat mondial de nivel mondial de nivel 1 de dresaj din Western în 2015 și a fost numit FOREF Horse al anului în Dressage Western.
  • Hwin a fost adoptat de evenimentul ELISA Wallace. Împreună, au concurat în Mustang Magic Makeover și Breyer-ul Breyer a făcut un cal de model după Hwin.

Este dreptul Mustang pentru tine?

Deoarece Mustangs sunt mai mici, ele sunt adesea cele mai potrivite pentru călăreții mai mici. Ele sunt versatile și potrivite pentru o gamă largă de discipline și activități. Mustang Temperamente pot varia de la cald și reactiv la calm și cooperativ, deci este cel mai important să vă asigurați că calul pe care îl cumpărați este potrivit pentru experiența și nevoile dvs.

Cum să adoptați sau să cumpărați un mustang

Biroul de Management al Terenului (BLM) adoptă mustangs în fiecare an pentru a ajuta la menținerea numerelor de efective adecvate, astfel încât caii să poată supraviețui pe teren. Dacă doriți să adoptați un mustang, începeți prin revizuirea cerințelor de adoptare a BLM. Va trebui să îndepliniți cerințele specifice despre tipul de garduri, facilități și chiar ca remorcă de cai pe care o aveți pentru a fi aprobată pentru a adopta. Rețineți că majoritatea acestor cai nu au fost tratați și va trebui să fie instruiți în tot ceea ce se rupe la călărie.

De asemenea, puteți găsi frecvent Mustangs de vânzare de la vânzătorii privați, iar acești cai pot fi deja instruiți să călătorească. Mustangs tind să fie o rasă mai accesibilă și sunt situate în toată țara. Cand cumpărarea unui cal, Este întotdeauna o idee bună să aveți un examen de pre-cumpărare efectuat pentru a evalua problemele de sănătate care ar putea afecta performanța calului.

Mai multe rase de cal

Dacă sunteți interesat de rase similare, verificați:

În caz contrar, puteți verifica tot celălalt cal Profiluri de rasă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Mustang horse: profil de rasă