Cele mai populare rase de câine din marea britanie

Top rase de câine în Marea Britanie

Regatul Unit a fost esențial În crearea multor rase de câine pe care le cunoaștem și le iubim în întreaga lume. Asta nu înseamnă că aceste rase sunt încă populare în zonă. Pentru un imperiu care, la un moment dat, a arătat globul, ei sunt sigur că au o mare varietate de Top rase de câine în Marea Britanie.

Toți părinții potențiali ai animalelor de companie au criterii diferite pe care le caută într-un nou partener canin. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui bug de lux, care se va strânge cu canapea sau un câine de ceas care vă va proteja casa și familia, veți găsi o rasă pe această listă care se potrivește nevoilor dvs.

Deși nu toate rasele de aici sunt insulele totale britanice, ei și-au găsit drumul în inimile și casele multora din Marea Britanie și din întreaga lume. Sunteți sigur că veți găsi noua dvs. rasă preferată aici. La urma urmei, 65 de milioane de oameni nu pot fi greșite!

Doar pentru că acestea sunt cele mai bune rase de câine din Marea Britanie, nu înseamnă că nu puteți adopta unul dintre acești pui dacă locuiți într-o altă țară.

35 de rase de câine de top în Marea Britanie

Top rase de câine în Marea Britanie

1. Labrador Retriever

Aceste canini sunt un favorit de top pentru multe țări din lume. Atitudinea lor prietenoasă și de ieșire le face grozav pentru familiile cu membri de toate vârstele. Inteligent și ușor de antrenat, Labrador Retrievers Faceți câini de lucru excelenți, arată câini și jucați câini. Asigurați-vă că antrenamentul de ascultare începe devreme, deoarece sunt atât de gooși încât ar putea răni cu ușurință pe cineva.

Top rase de câine în Marea Britanie

2. Cocker spaniol

Considerate de unii pentru a fi groși și înseamnă, spanielul cocker este de fapt prietenos și blând dacă obțineți a ta de la un crescător de reputație. Aceste rase de top de câine din Marea Britanie au haine frumoase, matasoase care le fac un favorit celor care doresc să pună timpul și energia în îngrijire. Acești câini de top iubesc Playtime și plimbări. Ei vin într-o varietate de culori.

Top rase de câine în Marea Britanie

3. Buldog francez

Deși Frenchie & # 8221; poate fi independent și încăpățânat, ei fac încă animale de companie. Ca un câine însoțitor, acești blugi sunt iubiți, prostie și devotați. Îi place să vă rog, așa că atunci când antrenamentul începe devreme, este destul de eficient. Dimensiunile lor mici și straturile scurte fac întreținere o briză.

MAI MULT: Profilul francez Buldog Profil

Top rase de câine în Marea Britanie

4. Mops

Vesel și curios, oamenii nu se pot obosi să aibă în jur. Atitudinea lor amiabilă îi ține evaluați de mulți oameni. Ele sunt chiar temperate, previzibile și tratare. Ceea ce unii oameni găsesc enervant în acest pooch, puteți găsi adorabil - ei sforăi și snort. În această rasă, trebuie luată grijă pentru a evita supraîncălzirea.

Top rase de câine în Marea Britanie

5. Bulldog englez

Dacă sunteți un cartof de canapea, acesta este câinele dvs. Acești prieteni cu patru picioare nu doresc nimic mai mult decât să minți și să mănânce. De fapt, trebuie luată grijă sau pot deveni supraponderali. Dacă nu vă deranjează Snoring, Snorting și Farting, Bulldog englez poate fi doar viteza ta. Această fostă rasă de momeală de taur este acum calmă și leneșă.

Top rase de câine în Marea Britanie

6. Ciobănesc german

Fie că este în forța de poliție sau în curtea ta, păstorii germani sunt sălbatici populare. Serios și ușor de antrenat, aceste rase de câine de top în Marea Britanie efectuează tot felul de servicii pentru oameni. Această atitudine le face, de asemenea, câini de protecție excelentă. Aceste canini pot fi distructive dacă sunt plictisite. Asigurați-vă că sunt întotdeauna ocupați cu munca sau jocul.

LEGATE DE: Profilul german de câine de câine

Top rase de câine în Marea Britanie

7. Labrador

Una dintre cele mai populare rase din Statele Unite, de asemenea, Retrieverii de Aur au o personalitate irezistibilă. Mai devotat decât cel mai bun prieten al tău, Labrador nu vrea ca nimic mai mult decât să-i placă omul. Cu o rezistență mare, ei pot vâna toată ziua, joacă toată ziua, sau fii prietenul tău de exerciții.

Top rase de câine în Marea Britanie

8. Dachshund

În timp ce acești câini fierbinți nu sunt cunoscuți să facă bine cu copiii, asta nu înseamnă că familia ta nu poate deține cu succes. Atâta timp cât oamenii tăi mici sunt învățați să nu-i tachineze un câine sau să o deranjeze în timp ce mănâncă, acești băieți pot lucra pentru tine. Ele sunt energice și au nevoie de timp de joc, plimbări și jucării de mestecat.

Top rase de câine în Marea Britanie

9. Miniatura Schnauzer

Rugged și muscular, aceste pooches pot fi A & # 8220; Toy & # 8221; rasa, dar ei pot deține încă propriile lor. Un alt bonus este că ei au vărsat puțin și sunt considerați hipoalergenici. Haina lor încă necesită o mulțime de îngrijire dacă nu-l păstrezi tăiat scurt. Deși nu este agresiv, schnauzers miniatural nu se înțeleg bine cu copiii sau cu alte animale.

Top rase de câine în Marea Britanie

10. Terrier de frontieră

Acești membri ai familiei cu patru picioare fac cel mai bine în țară. Îi place să sapă, la coajă și să urmărească. Loving și High-energy, Terrierul de frontieră se înțelege cu majoritatea oamenilor; Cu toate acestea, ei doresc să fie singurul câine de pe fermă. Cunoscută artistul de evacuare, dacă doriți să păstrați această rasă împrejmuită în oraș, este mai bine să fie sigură și robustă.

Top rase de câine în Marea Britanie

11. Staffordshire Bull Terrier

Crescând să fie un câine de luptă agresiv, acești canini sunt în siguranță dacă le primești de la un crescător de reputație și le antrenezi în mod corespunzător. Acestea sunt greu de antrenat și au nevoie de un antrenor puternic versat în pregătirea pachetului și de socializare. Dacă poți face asta, atunci ai un animal de companie neînfricat, loial și ușor de îngrijit.

RECOMANDAT: Staffordshire Bull Terrier Dog Profil

Top rase de câine în Marea Britanie

12. Cavalier King Charles Spaniel

Cu fața adorabilă și o coadă aproape constantă, acest blană se plimba în inima a mii de cetățeni în Regatul Unit. Sensibile și iubitoare, cavalierul nu face bine cu timpul singur. Proprietarii trebuie să fie răbdători și să utilizeze formarea bazată pe recompensă.

Top rase de câine în Marea Britanie

13. Pudel

Inteligent și intuitiv, Poodle nu este capul de tip snooty pentru multe greșeli. Dacă nu sunteți dornici de îngrijirea necesară pentru părul lor tradițional, părul lor poate fi ținut scurt. În timp ce calm și liniștit în interior, aceste rase de câine de top din Marea Britanie au o mulțime de rezistență și energie pentru jocul și sporturile în aer liber.

Top rase de câine în Marea Britanie

14. Boxer

Acest Băutură bine musculară este intimidantă să se uite, ci o bucurie de a interacționa cu. Iubitor și afectuos, fac bine în familiile care sunt active și jucăuș. Ei nu fac bine în extremele climatice, așa că trebuie să fie un și # 8221; câine. Îi poți lua în continuare pentru plimbări sau joguri atunci când permite.

Top rase de câine în Marea Britanie

15. Chihuahua

Chihuahua a obținut într-adevăr o reputație proastă în ultimii ani, dar acest lucru se datorează practicilor de reproducere nesigure. Dacă sunteți în căutarea unei punți A & # 8221; câine, atunci acesta este unul. Ele sunt ușor de mire și să păstreze curate și au un fizic mic, portabil. Acest fizic face, de asemenea, astfel încât acești câini mici nu fac bine în extremele climatice și schimbările de temperatură.

Top rase de câine în Marea Britanie

16. Shhi Tzu

Un câine mic care nu se potrivește cu stereotipul de câine Hyper, Shi Tzu este un popular Pooch Pooch. Cu tone de personalitate, acest copil-bebeluș este iubitor, afectuos și distractiv. Acești câini sunt dificil de holler, astfel încât să doriți să utilizați cățelușul Pămpi de pee. Datorită feței sale zdrobite, ei nu ar trebui să fie încălzite sau înfășurate - ar putea să moară cu ușurință.

Top rase de câine în Marea Britanie

17. Whippet

Nicknamed "# 8220; Hippetul nu este doar pentru pista de curse. Racetrackul are totuși să-și împrumute personalitatea calmă, prietenia și toleranța acestora față de ceilalți. Aceste rase de top din Marea Britanie au o unitate de pradă mare și o capacitate mare de sărituri. Au nevoie de A Gard înalt, robust să rămână în siguranță.

Top rase de câine în Marea Britanie

18. Maghiară Vizsla

Câine câine și # 8221; Vizsla iubește să coacă, să mestece, să sapă și să fugă. Ei au nevoie de o mulțime de exerciții fizice și să trăiască mai bine în țară. Un pointer și un retriever, sunt un mare partener pentru persoana care îi place să vâneze. Ei sunt prietenoși cu toată lumea și cu atât mai mulți prieteni care se joacă cu ei, cu atât mai puțin probabil că trebuie să mestece totul.

Top rase de câine în Marea Britanie

19. West Highland Terrier

Un nativ din Scoția, această floare albă este încă un favorit în Marea Britanie. Încrezător și independent, Westie & # 8221; a avut ceea ce a fost nevoie pentru a fi un Ratter. Astăzi, ei sunt încă folosiți pentru a vâna Pest, dar mai des decât nu, sunt un membru al familiei cu patru picioare pentru familia modernă. Doar asigurați-vă că aveți energia pentru a ține pasul cu energia lor.

Top rase de câine în Marea Britanie

20. Beagle

În timp ce acestea sunt independente și grele, această rasă americană este un favorit din întreaga lume. Iubitor și prietenos, ei fac bine în case unde trebuie să întâlnească o mulțime de oameni noi - cred că bara de weekend-b-que. Ei sunt câini de parfum, iar odată ce sunt pe traseu, ei nu au renunțat. Au nevoie de un gard bun și o lesa pentru a evita fuga.

MAI MULT: Beagle Dog Profil

Top rase de câine în Marea Britanie

21. Lhasa Apso

Inițial o rasă din Tibet, Lhasa Apso și-a găsit drumul în multe case din Regatul Unit. Acești canini sunt demniți și aloof și nu fac bine cu copiii, străinii sau cu alte animale de companie. Folosit ca gardieni în mănăstiri, ei iubesc să sune alarma prin lătrat. Ei vor avea nevoie de instruire pentru a reduce la lătratul neplăcerilor.

Top rase de câine în Marea Britanie

22. Collie de frontieră

Un favorit în spectacole de câini și ferme, granița Collie este un expert în agilitate și performanță. Inteligent și Ușor de antrenat, Acești prieteni cu patru picioare sunt minunați pentru proprietarul câinelui pentru prima dată. Aceste rase de top de câine din Marea Britanie sunt atât de legate de oameni că se deprimă dacă sunt lăsați prea mult. Acest lucru poate duce la probleme de sănătate și comportament.

Top rase de câine în Marea Britanie

23. Boston Terrier

În timp ce acești terori nu sunt la fel de excitabili ca și alte rase de terrier, pot să devină destul de răniți. Blând și bine manierat, aceste pooches sunt destul de ușor. O excepție este cu copiii mici. Ei pot obține snappy și fac mai bine în case cu copii mai mari.

Top rase de câine în Marea Britanie

24. Dogue de Bordeaux

Înainte de a lua "DDB & # 8221; Acasă, trebuie să decideți dacă sunteți dispus să puneți ore și ore de socializare, pachet-lider și de formare a ascultării. Dacă sunteți, atunci veți fi răsplătiți cu un câine masiv care este loial, curajos și încrezător. În timp ce aceste rase de câine de top din Marea Britanie sunt iubitoare cu familia, ele nu sunt bune cu străinii sau cu alte animale de companie.

Top rase de câine în Marea Britanie

25. Chineză Shar-Pei

Toate drăguț și în creștere ca un cățeluș, potențialii proprietari trebuie să-și reamintească că această canină va depăși în cele din urmă majoritatea acestor riduri. Ceea ce ai rămas cu un câine de dimensiuni bune care nu este foarte afectuos și poate fi agresiv. SHAR-PEI este descris de mulți ca și pisica ca & # 8221; în atitudine. Un punct principal principal este că sunt calm și energie scăzută.

Top rase de câine în Marea Britanie

26. Rottweiler

Această rasă emană încrederea și puterea și asta este ceea ce face o rasă populară. Inteligent și concentrat, fac câini de serviciu excelenți. Cu oamenii, Rottweiler este surprinzător de prietenos și social; Cu toate acestea, ei, de obicei, nu-i plac alte animale. Este important pentru un câine de această dimensiune și putere pentru a vedea toți oamenii ca alfa.

Top rase de câine în Marea Britanie

27. Pointer german cu părul scurt

Acest câine de vânătoare de toate scopurile a fost creat prin traversarea indicatorilor germani, cu indicii spanioli și cu foxhounds englezesc. Este încă popular în țara care a contribuit cu un anumit ADN la realizarea sa. Prietenos și inteligent, cu o natură plăcută, ele sunt încă favorite în vânătoare. Acum folosesc aceste active în ringul de spectacol.

RECOMANDAT: 14 dintre cele mai rare rase de câine

Top rase de câine în Marea Britanie

28. Terrier de taur

Dacă v-ați apropiat în anii 1980, ați recunoaște imediat această rasă ca și # 8220;SPUDS MCKENZIEȘi # 8220;. Mulți oameni afirmă în mod greșit că acest mascot a fost un pitbull, dar de fapt, era un terrier plin de bull. Această rasă a fost crescută ca fiind câini de familie și de companie și de obicei nu sunt agresivi deloc. Ele sunt excelente pentru primii proprietari de câini.

Top rase de câine în Marea Britanie

29. Retriever acoperit plat

Odată cunoscută sub numele de "# 8220;Retriever acoperit cu ondulațieȘi # 8220, acest câine de pistol excelează la sporturile de apă. Aceste blănuri sunt cele mai fericite în casele unde pot face excursii regulate la gaura de înot. Ei au o mulțime de energie și fericire și au nevoie de companie și de piesa de a fi cel mai bun câine pe care îl pot fi.

Top rase de câine în Marea Britanie

30. Terrier Tibetan

Sa gândit să aducă noroc, această rasă nu a fost niciodată vândută, datorată doar ca daruri. În Regatul Unit, unii oameni încă apreciază adevăratul dar pe care îl sunt. Acești puii mici iubesc la coajă și vor avea nevoie de formare pentru a evita lătratul neplăcerilor. Spre deosebire de alți câini mici, aceste rase de câine de top din Marea Britanie nu sunt fragile și pot rezista la temperaturi calde și reci. Prietenos și afectuos, ei iubesc toată lumea.

Top rase de câine în Marea Britanie

31. Doberman Pinscher

În timp ce majoritatea câinilor din familia Mastiff se hrănește, drooling monștrii, Dobie & # 8221; este elegant și grațios. Reputația lor ca a câine de protecție feroce este suficient pentru a descuraja majoritatea tripșerilor și a tâlharilor. Ele sunt inteligente și ușor de antrenat, dar aceste rase de câine de top din Marea Britanie au încă un demulator rezervat. Ei fac mai bine în case cu adulți numai.

Top rase de câine în Marea Britanie

32. Weimaraner

Mare și energic, acești membri de familie cu patru picioare nu sunt dornici de viața apartamentului. Ele sunt sensibile la oamenii lor și nu tolerează singuri sau antrenamente dure. Formarea bazată pe recompensă funcționează cel mai bine cu ei iubesc să urmărească lucrurile și să se rătăcească în jur, astfel încât sunt necesare o lecție fermă și un gard înalt.

Top rase de câine în Marea Britanie

33. Dalmatian

Inițial Putați câinii pentru antrenori, dalmatianul este încă folosit astăzi ca un câine de protecție, un câine de serviciu, un interpret și un partener. Dalmatienii pot avea calități agresive, dar de la un crescător de renume, ele sunt stabile și trimise. Ar trebui să permiteți doar o deplasare pe deplin instruită și socializată și # 8220; în jurul copiilor și a altor animale.

Top rase de câine în Marea Britanie

34. Malteză

Regal și câini albi elegant, maltezi este un favorit de mai multe ocazii. Agilitatea și trainabilitatea lor le fac un câine de spectacol popular. Aceste top rase de câini în Marea Britanie sunt foarte prietenoși și de ieșire, dar sunt foarte fragile. Aceasta înseamnă că nu sunt recomandate în jurul altor câini și copii.

Top rase de câine în Marea Britanie

35. Pomeranian

Un Lapdog adevărat, POM & # 8221; are energie scăzută și dimensiuni mici. Cea mai mare trăsătură, în opinia mea, este că ei nu sunt cunoscuți că sunt chewers. Pantofii, cărțile și șosetele tale sunt în siguranță cu acest pui. Ele sunt creaturi geloase și nu-i plac timpul de împărțire cu copii sau alte animale de companie. Dacă este lăsat prea mult timp, ele pot fi distructive și tare.

Citiți următorul: Top 10 cele mai bune branduri de alimente pentru câini din Marea Britanie ca fiind evaluate și alese de proprietarii de animale de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai populare rase de câine din marea britanie