Două noi rase akc recunoscute: slourdi & # 038; american fără păr fără păr

Două noi rase AKC recunoscute: Slourdi & # 038; American fără păr fără păr

Un terrier fără păr și un vechun Hound de Nord african sunt în căutarea de a alerga cu pachetul de rase de câine recunoscut de Clubul American Kennel.

Asociația a arătat că atât terrierul american fără păr, cât șiSloudi s-au alăturat alte 187 de rase recunoscute. Nobile pot concura acum în aproape toate exponatele și concursurile AKC, deși nu la distinsul Westminster Kennel Clubului până în sezonul următor, deoarece protocolul cere.

Cerrierii americani fără păr recunoscuți acum de AKC

American fără păr terrier AKC
Un terrier american fără păr care prezintă imaginea! (credite: fandom)

Mulți terrii americani fără păr sunt, așa cum este prezentat, jupuit, deși câțiva vin cu haine scurte, dar poartă gena fără păr. Creșterea lor a început atunci când un cățeluș fără păr a apărut într-o gunoi de terrieri de șobolani în anii 1970, uimind un soț și o soție din Louisiana.

Terrierii plini de viață, curioși se pot face foarte bine la activitățile câinilor și ca animale de companie familiale pentru persoanele cu alergii de păr de câine.

Sloudiul din Africa de Nord se alătură!

Slourdi, Pronunțate [Sloo-Ghee], De asemenea, cunoscut sub numele de Greyhound Arabian, a fost conceput pentru a vâna jocul la fel de înalt ca gazelles. Câinii subțiri, picioarele Leggy au unele lucruri în comun pentru Salukis, o rasă de câine diferită din Africa de Nord (Algeria, Maroc și Tunisia în principal.) Sloughis sunt cunoscute pentru viteza, rezistența, grația și degradienii mai degrabă rezervată.

Ei sunt foarte atenți la familia lor, dar nu sunt genul de câine care va sari în poala ta - nu sunt după tine tot timpul.

Ermine Moreau-Sipiere, președinte al Asociația Americană Sloudi și proprietarul de peste 40 de ani.

Câinii necesită educație pentru pacienți, posibilități de a-și exercita, precum și un gard vast dacă sunt capabili să fie liberi într-o curte, pentru că ei pot urma natura lor de vânătoare peste tot dacă vor spiona prada, a spus Ermine Moreau-Sipiere.

Condițiile pentru recunoașterea AKC includ având câteva sute de câini din rasa la nivel național, precum și un club de rasă stabilit de proprietari responsabili și crescători. Rasele care lucrează la recunoașterea completă sunt înregistrate în Serviciul de acțiuni al Fundației AKC.

Sloudi și terrier american fără păr
Mare infographic de către Clubul American Kennel! (credite: Akc)

Unii avocați ai drepturilor de animale sunt critică pentru creșterea câinilor și evidențiază faptul că mulți câini de rasă mixtă caută adopție. AKC declară că trăsăturile de reproducere permit viitoarei proprietari să anticipeze caracterul unui câine și să facă un cuplu de lungă durată.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Două noi rase akc recunoscute: slourdi & # 038; american fără păr fără păr