Acest "câine de urs" misterios a fost identificat

Misterele de internet au o modalitate de a da milioane de oameni în câteva minute. La urma urmei, frumusețea interwebului este că orice tip de informații de rupere poate ajunge la oameni din întreaga lume simultan, corect? - Chiar dacă aceste informații sunt false. Sunt sigur că veți fi încântați să știți că primul mare Misteri de Internet al anului a fost rezolvat cu succes.

Câinele ilustrat mai jos, sări, a fost abandonat la Doggy Daycare Săptămâna trecută în Nashville, Tennessee. Potrivit unui angajat al locului de câine, Ryan Horn, Proprietarul lui Bounce a verificat-o în programul de zi târziu luni. Cornul a făcut o imagine a fetiței pufoase și a trimis-o la câțiva prieteni prin mesaj text, spunându-le că cineva a adus un pui de urs la îngrijirea copiilor.

LEGATE DE: Cum să-ți aduci câinele în filme

Se pare că un prieten nu a primit gluma, când a postat fotografia lui Imgur și Reddit, iar postul a decolat ca focul sălbatic. Sute de oameni au sărit într-o dezbatere despre dacă câinele, a Mixul Pomeranian, a fost de fapt un câine sau un urs. Fotografia a avut peste 1 milion de hituri pe IMGUR în primele 24 de ore.

Dă câine

Proprietarul câinelui, Elizabeth Maguyon, are 19 ani și studiază ingineria chimică și bio-moleculară la Institutul de Tehnologie din Georgia. Era în Tennessee în vacanță cu familia ei când a verificat sări Punctul de câine. Maguyon a primit răspunsuri similare de la străini pe stradă, în timp ce mergeau câinele în jurul orașului Nashville, de asemenea.

Ea a spus că numeroși oameni au oprit-o pe stradă și au cerut să facă poze cu sări. L-au întrebat chiar pe Maguyon dacă era un urs sau un câine. Într-o coincidență ciudată, Maguyon a spus că a glumit cu familia ei despre câinele devenind faimos, fără ca niciunul dintre ei să știe din cauza tuturor oamenilor care fac fotografii ale ei.

Puțin știau, ar fi doar câteva zile înainte ca fotografiile lui Bounce să cuprindă internetul. Maguyon spune că câinele nu arată doar ca un urs, dar ea acționează ca și unii - dormind tot timpul. Mama ei se referă chiar la câine ca Paddington, după ursul popular dintr-o serie de cărți pentru copii.

Dă câine

Există o asemănare gravă între acest câine și un pui de urs, dar mă deranjează că atât de mulți oameni au intrat în această dezbatere și să bea o senzație de internet în doar câteva ore. Nu sunt sigur de ce a fost atât de surprinzător pentru mine, deoarece creșterea selectivă a câinelui a condus la o serie de rase unice care apar în ultimele decenii, iar proprietarii de câini caută mereu modalități de a-și face animalul de companie iasă în evidență din mulțime.

Există mai mulți câini recunoscuți acum decât oricând înainte. De fapt, două noi rase au fost recunoscute de Clubul American Kennel săptămâna trecută. Americanii teritoriului și Sloughisul american sunt acum ambii recunoscuți de clubul de prestigiu.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune filme de câine pe care trebuie să le vedeți

Din cauza acestei reproduceri selective, caninele au acum o diversitate genetică mai mare decât orice altă specie de pe planetă. În primul rând, acestea practici de reproducere au fost dezvoltate pentru a satisface cerințele de lucru. Crediții au vrut să ofere canini mai mari, mai puternici și mai rapizi.

După inițierea câinelui arată că focul de reproducere se mișcă mai mult spre estetică. Există încă anumite rase, cum ar fi labradorii, care sunt crescuți pentru cerințele de lucru. Câinii de vânătoare sunt cei mai frecvenți, dar majoritatea câinilor de lucru sunt crescuți și pentru scopul lor specific.

Ratele, cum ar fi rasele fără păr și rasele deeaș care devin populare pentru aspectul lor unic. Proprietarii doresc un câine care va ieși la parc de câine. Dacă nu își pot permite o rasă unică, ei se vor întoarce adesea la îmbrăcăminte, accesorii și chiar în îngrijire extremă pentru a obține un aspect distinctiv.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acest "câine de urs" misterios a fost identificat