9 Câini celebri care sunt cele mai mari vedete de film

Câini care sunt cele mai mari vedete de film

1Rin Tin Tin

Câini care sunt cele mai mari vedete de filmRin Tin Tin a fost un nume al gospodăriei pentru multe familii în epoca filmului tăcut și cu dreptate.

Rin Tin Tin pe IMDB

Faimosul Ciobănesc german A fost prima și cea mai faimoasă stea de film canine, după ce a fost salvat de tranșele din primul război mondial și a jucat în 25 de filme în viața lui, de la Omul din râul iadului în 1922 la Războinicul fulgerului în 1931. Mulți câini după el au continuat să ia numele lui Rin Tin Tin și să încerce să-și continue moștenirea, atât în ​​viața reală, cât și în film, televiziune și cărți.

Rin Tin Tin este unul dintre motivele pentru popularitatea păstorilor germani în Statele Unite, iar faima de rasă de câini continuă până în prezent. Chiar și recent, în octombrie 2011, Rin Tin Tin a fost oferit prima dată Premiul Legacy Hero Dog La primul an anual american Humane Association Herowing Dog.

Legacia de staniu de rin continuă în formă de Rin Tin Tin XII, care a acceptat premiul în numele și în memoria tinului original de staniu.

23 de terrier

Câini care sunt cele mai mari vedete de filmS-ar putea să nu știți numele Terry, dar cu siguranță știți numele Toto.

Terry Terrierul pe IMDB

Terry Terrier a jucat în 16 filme diferite în viața ei, dar cel mai faimos rolul ei va fi întotdeauna cel al lui Toto în vrăjitorul Oz (1939). Ea a apărut, de asemenea, alături de templul lui Shirley Ochi strălucitori ca personajul numit cârpe.

LEGATE DE: Cum să-ți aduci câinele în filme

Terry, al cărui nume a fost schimbat oficial la Toto după eliberarea Vrajitorul din Oz, au făcut toate cascadorii ei, chiar au supraviețuit rănilor în apropiere de dragul filmărilor. Little Negru Cairn Terrier a trăit pentru a fi unsprezece ani și a avut un memorial ridicat la ea în 2011 la Hollywood Forever Cimitirul.

3pal

Câini care sunt cele mai mari vedete de filmCa Terry, s-ar putea să știți mai bine acest câine prin rolul cel mai faimos al lui Lassie Collie dur.

PAL pe IMDB

El a fost primul dintre cei mai mulți pentru a portreta Lassie și a fost părintele câinilor care vor continua să portreze lassie mai târziu în seria de televiziune.

& # 8220;L-a lovit foarte mult când am murit. El la îngropat într-un loc special pe fermă și de multe ori va vizita mormântul. Tata nu va mai viziona niciodată un film MGM Lassie. El nu a putut suporta să vadă prietenul. El nu a vrut să fie amintit de cât de mult a iubit acel câine,& # 8221; notează Stacy Conradt, autorul articolului privind Floss Mental.

Pal a jucat în șapte filme de la Lassie și a portretizat Lassie în cele două episoade pilot din seria de televiziune înainte de a trebui să se pensioneze în 1954. Sâmbăta seara a fost citată spunând că PAL a avut "cea mai spectaculoasă carieră canină în istoria filmului."

4JEAN CÂINUL VITAGRAPH

Câini care sunt cele mai mari vedete de filmÎnainte ca și Tin Tin Tin în jur, Jean, collie de frontieră, acționa în filme silențioase.

Jean câinele Vitagraph pe IMDB

Ea a fost primul actor oficial al Americii, precedat la nivel mondial numai de un câine englez numit Blair, iar primul care are numele ei în titlurile filmelor și pantalonilor ei.

& # 8220;Jean a fost perfect potrivit pentru a fi un câine actor tăcut. Era o collie de frontieră îmbrăcată în tendriluri moi de păr care curge. Marcajul bogat din haina ei au fost costumul ideal pentru un câine actor pe ecranul de argint,& # 8221; spune articolul privind Animale de companie celebre.

Multe dintre filmele lui Jean sunt acum pierdute în epoca digitală, cu excepția a trei filme, Jean, meciul (1910), Jean salvează (1911) și un alt film din 1908.

5buddy

Câini care sunt cele mai mari vedete de filmBuddy a început viața ca un câine vagabond și a părăsit viața ca film memorabil și stea TV, deși a acționat numai în două producții de filme în timpul vieții sale.

Buddy pe Imbb

Ca actor de film canin, el a jucat în propriul său film numit Air Bud (1997), pentru care a fost nominalizat pentru premiile de alegere ale copiilor lui Nickelodeon în 1998.

& # 8220;Moartea lui Buddy a venit marți la șase luni după ce Retrieverul de Aur a avut piciorul amputat din cauza sarcomului de celule sinoviale, o formă rară de cancer. A murit în somnul său la casa lui San Diego,& # 8221; spune raportul privind Timpul epocii.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune filme de câine

Cu toate acestea, înainte ca Buddy să devină o stea de film de câine, a jucat cometă pentru spectacolul popular din anii 1980 și 1990 Full house pentru șase din cele opt anotimpuri. Primele sale apariții au fost vreodată pe cele mai amuzante videoclipuri de domiciliu ale Americii și spectacolul târziu de noapte cu David Letteman, unde Buddy a efectuat tehnicile de dunking de baschet care le-ar câștiga mai târziu rolul său Air Bud.

6higgins

Câini care sunt cele mai mari vedete de filmAcest câine a fost găsit în adăpostul de animale Burbank ca un cățeluș de către un comportament de animale Frank Inn, care l-a pregătit mai târziu într-o stea de film de câine.

HIGGINS pe IMDB

Higgins a fost steaua filmului canin din anii 1960 și 1970. El a fost cel mai faimos pentru rolurile sale în film Benji și în șase din cele șapte sezoane ale Sitcomului TV Petticoat Junction, care a condus la el având apariții de oaspeți pe Beverly Hillbills și Green Acres.

& # 8220;Formatorul său, care a antrenat mii de animale peste cariera sa lungă, a remarcat că Higgins a reușit să învețe o nouă rutină sau truc în fiecare săptămână și chiar și-a putut aminti de ani de zile! Din cauza memoriei incredibile a câinelui, Inn a reușit să combine trucuri, astfel încât Higgins să poată face cascadorii din ce în ce mai complexe,& # 8221; Langley Cornwell scrie Despre celebrul câine.

HIGGINS " dresor de câini considerată ca această stea de film canin să fie cel mai deștept câine cu care a lucrat vreodată pentru că a reușit să antreneze Higgins pentru a transmite o multitudine de emoții numai prin expresii faciale.

7moose și enzo

Câini care sunt cele mai mari vedete de film

Moose a devenit bine cunoscută pentru capacitatea sa de a repara Grammer Kelsey cu o lungă stare tare, care mai târziu a devenit o glumă care rulează pe spectacolul popular Frasier.

Enzo pe imdb | Moose pe IMDB

Moose și Enzo au fost o echipă tată și fiică a terrierilor Jack Russell, care au jucat în filmul 2000 Câinele meu săriți, cu Enzo jucând rolul principal și moose, jucând versiunea mai veche a lui Skip.

& # 8220;Timp de câțiva ani, Enzo făcea toate acțiunile rapide, săriți în sus și în jos, recuperarea sau rularea mișcărilor. Ceva ce credeam că deveni puțin prea obositor pentru moose. De asemenea, Enzo are dinți și moose nu, o problemă care a avut loc din cauza dificultăților sale de mestecat de când era un catelus,& # 8221; explică dresor de câini Mathilde de Cagny.

Inainte de Câinele meu săriți, Moose a jucat în multe emisiuni TV, în special Sitcom Frasier. Enzo a luat locul lui Moose pe spectacol atunci când Moose a trebuit să se retragă din ea, fiind crescută în mod special pentru rolul acestui film.

8ACE câine de mirare

Câini care sunt cele mai mari vedete de filmAce Câinele Wonder a fost considerat a fi răspunsul lui Rko Imagine la succesul Rin Tin Tin Tin Până când a început să lucreze pentru imagini Columbia.

Ace Câinele de Wonder pe IMDB

Ace, câinele de mirare a fost, de asemenea, un păstor german și a jucat în peste 15 filme, de la Blind Alibi în 1938 la Țara lui Dumnezeu În 1946, inclusiv cel mai important rol de diavol, Sidekick of the Criminger Fighter a numit fantoma, în filmul din 1943 de același nume, care a fugit pentru cincisprezece episoade.

LEGATE DE: 11 fapte de comportament pentru câini de interes

Ace Câinele Wonder a devenit o stea populară de film canine, și a jucat și Rusty în primul dintre Aventurile ruginite Film Series, deși nu a reușit să redacteze rolul în cele șapte filme care au urmat. El a fost, de asemenea una dintre inspirații Pentru un caracter de câine care luptă împotriva criminalității în benzi desenate DC.

9moonie și gidget

Câini care sunt cele mai mari vedete de filmO echipă de Chihuahuas care a iubit mereu fiind pe set și au fost întotdeauna tratați ca celebritățile pe care le-au fost.

Moonie pe Imbb | Gidget pe Wikipedia

Moonie și Gidget sunt Chihuahuas care respectiv joacă, respectiv, mama lui Bruiser și Bruiser în filmele bine cunoscute Blondă legală și Legal blonda 2. Numai creditele de acțiune ale lui Moonie sunt Blondă legală Seria de film.

& # 8220;Când am adus mai întâi Moonie acasă să pregătească pentru & # 8220 legal blonde, & # 8221; Cei doi au avut cea mai drăguță interacțiune, sărind în jur și să se înclece în timp ce ei au salutat unul pe celălalt. Acest lucru a devenit un salut standard destul de mult în orice moment, ei au văzut unul pe altul după ce au fost separate pentru o vreme,& # 8221; spune Veteran Formator de câini de la Hollywood Sue Chipperton.

Gidget a fost un câine celebru chiar înainte de a deveni o stea de film de câine și obținerea unui succes comercial. Ea este cel mai cunoscută ca Taco Bell Chihuahua, deși a apărut, de asemenea, într-o reclama pentru Geico. Gidget nu a fost alegerea originală pentru Taco Bell Chihuahua, dar a fost prima dată ca prietena originală a lui Chihuahua până când directorul comercial a luat o decizie de ultimă oră și a transformat-o într-o celebritate.

Citiți următorul: 30 cele mai populare rase de câine care sunt celebre din întreaga lume

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Câini celebri care sunt cele mai mari vedete de film