10 Cele mai renumite câini din istorie

În timp ce îi place de rezolvarea misterului Marele Dane, Scooby-doo, și romantismul clasic al doamnei și un tramp aduc toate calitățile iubitoare ale animalelor de companie canine la viață, nimic nu se compară cu adevăratul lucru. Nici măcar snoopy. Ca animale credincioase și iubitoare, câinii au fost mult timp un tovarăș preferat. Și în timp ce umil și altruist la inimă, ei găsesc adesea căi în lumina reflectoarelor, câștigând afecțiunea și adorarea publicului și asta a inspirat o listă a Cei mai faimoși câini din istorie.

S-ar putea să fi văzut deja și să știți câteva dintre aceste celebrități. Nu este surprinzător că unii dintre cei mai faimoși câini din istorie au contribuit cu ecranul de argint, văzute de război, au fost omologii cheie în descoperirile noastre științifice și au ajutat militarii noștri în momente de necazuri. Prin urmare, publicul ia recompensat cu atenție și adorație, aducându-i înainte pentru noi să recunoaștem. Cu toate acestea, unii dintre acești câini celebri din istorie este posibil să nu auziți, deci aici mergem.

De asemenea, citiți: 9 câini celebri care sunt cele mai mari vedete de film

10 cele mai renumite câini din istorie

Toto Terrier Cairn

1. Toto, Terrierul Cairn

Mulți dintre noi cunosc linia de la Filmul iubit, Vrajitorul din Oz, Când Dorothy se îndreaptă spre prietenul ei canin, "Toto, am un sentiment că nu mai suntem în Kansas."Dar ceea ce alții nu știu este povestea din spatele acestei faimoase actriță Doggie, chiar dacă acest lucru este ușor unul dintre cei mai faimoși câini din istorie. Toto, al cărui nume real a fost Terry, a fost abandonat ca un catelus. Din fericire pentru ea, ea a fost adoptată de imigrantul german Carl Spitz, care a fost antrenorul de câine neoficial al Hollywood-ului.

Cu ajutorul lui, ea a fost instruită să devină una dintre cele mai râvnite actrițe canine ale generației ei, cu o parte din cele mai mari stele cele mai mari, inclusiv Judy Garland. Înainte de aproape în vrăjitorul Oz, Terry a fost deja bine versat în căile ecranului de argint. Până la sfârșitul carierei sale, ea a fost aruncată în 17 filme, trăind să aibă 11 ani.

Rin Tin Tin Shepherd german

2. Rin Tin Tin, păstorul german

Poate că nu numai unul dintre cei mai faimoși câini din istorie, ci și cea mai faimoasă din rasa sa, Rin Tin Tin, a fost găsită în Franța de război în timpul războiului WWI și adoptată de un soldat american numit Lee Duncan. Restul lui Rinty - o poreclă afectivă pe care a ajuns să o numească - gunoi, din păcate, nu a reușit. În viața sa nouă în Los Angeles, Rin Tin Tin a fost catapultă pentru a staromă când a prins ochiul unui regizor la un spectacol de câine unde a sărit de 12 metri înălțime.

La scurt timp după aceea, Rin Tin Tin a venit să stea în aproape 30 de filme, dintre care multe au fost scrise în mod specific pentru el. Înainte de moartea sa bruscă - care și-a lăsat proprietarul devastat - Rinty a fost mascota neoficială a lui Warner Bros. Studiouri, salvând eficient studioul mic din faliment.

Lassie Collie dur

3. Lassie, Collie dur

Acest câine unic acoperit, a fost cel mai popular vedete de film canine din anii `40 și `50, solidificându-și numele ca fiind unul dintre cei mai faimoși câini din istorie. Bineînțeles, multe alte personaje Canine - Shiloh, Wishbone, Benji - dar nici unul nu îndura destul de mult ca Lassie. Chiar și până la ultimii 40 de ani, Lassie a fost revăzută de o serie de televiziuni din anii `90 și un film de lungime întreagă din 2005 fiind făcut despre faimosul collie.

Deși caracterul lui Lassie este de sex feminin, partea a fost întotdeauna dată cărților de sex masculin. Originalul a fost un collie dur numit PAL. De când am murit în 1958, toate rolurile de la Lassie au fost ținute de puii din linia de sânge. Și este destul de profitabilă afacerea de familie pentru a intra, ca rapoarte arată Pal a făcut de două ori ceea ce co-stele sale umane, Elizabeth Taylor, făcută Lassie vine acasă.

Trakr păstorul german
Echipa Trakr / Flickr

4. Trakr, păstorul german

Mai mult de 300 de câini de căutare și de salvare au ajutat omologii lor umani în următoarele luni după 11 septembriea Atacurile ajută la găsirea și descoperirea supraviețuitorilor de la mile de moloz. Un raport a constatat că câinii au fost deosebit de distrați la lipsa supraviețuitorilor pe care au reușit să o găsească, așa cum au văzut-o ca un mijloc nereușit pentru slujba lor.

Din această echipă K-9 a fost TRAKR și Handler de Ofițer de poliție, James Symington, care a condus la New York City din Canada pentru a ajuta la localizarea celor capturați sau nu mai respiră sub molozul zero. TRAKR și Symington sunt creditate cu găsirea ultimului supraviețuitor, o femeie care a fost încarcerată sub beton greu și oțel timp de peste 24 de ore. Acțiunile lor au câștigat TRAKR titlul de unul dintre cei mai faimoși câini din istorie.

Trakr a fost recunoscut de revista Time ca unul dintre cele zece cele mai eroice animale din toate timpurile, dar faima lui nu sa oprit acolo. În 2009, Trakr a fost ales pentru a fi clonat de Bioats International, care a fost clonarea animalelor de familie cu familia privată pentru un ban frumos. În calitate de câștigător al concursului "Cel mai bun prieten din nou", Clona lui Trakr a fost reunit cu proprietarul său, Symington, care continuă să pregătească descendenții câinelui eroic să fie căutarea și salvarea canininelor.

Bobbie Câinele de mirare, se amestecă Collie-Shepherd

5. Bobbie Câinele de mirare, se amestecă Collie-Shepherd

Mulți dintre noi includ puii noștri cu noi în călătorii. Acesta a fost, de asemenea, pentru Braziers, când au condus de la Silverton, Oregon, la Wolcott, Indianan, pentru a vizita familia cu cele două tinere fiice și animale de companie, Bobbie, scotch-collie și amestec de ciobanesc englezești. După o scufundare cu câțiva câini vagabonzi, Bobbie a plecat. Din păcate, familia Brazier a trebuit să se întoarcă acasă la Oregon și, în ciuda plecării în urmă, ar trebui să se întoarcă pupul, ei credeau că nu vor vedea niciodată animalul de familie din nou.

Cu toate acestea, au fost pentru un șoc când 6 luni mai târziu, Bobbie a apărut zgârierea și pasărea la ușa din față a proprietarului. Inspecția mai strânsă a arătat că Bobbie a trecut peste 2.500 de mile în sezonul rece de iarnă pentru a fi reunit cu braziers. Povestea lui Bobbie a devenit știri naționale într-o chestiune de săptămâni și a fost împinsă în lumina reflectoarelor. Stardomul său a adus și mai multe povestiri, mulți dintre oamenii care au pretins că l-au ajutat în călătoria lui, hrănindu-i resturi, dându-i apă sau tind la labele sale răzuite.

El a câștigat atât de multă atenție că în 1924, Bobbie a jucat într-un film silențios. În 1927, Bobbie a fost îngropată la cimitirul PET a fost de către societatea umană din Oregon. Astăzi, acesta este unul dintre cei mai faimoși câini din istoria pe care o cunoaștem. Turiștii din întreaga lume pot vizita acest mormânt de pui credincios, precum și vizionați o murală de 70 de picioare, onorarea călătoriei sale în centrul orașului Silverton, casa pe care a călătorit atât de multe mile pentru a se întoarce la.

Balto Husky Siberian
Wikimedia

6. Balto, Husky Siberian

În timp ce mulți pot fi familiarizați cu filmul pentru copii din 1995 Balto, Unii nu pot să-și dea seama că desene animate se bazează pe fapt. La mijlocul anilor 1920, în mijlocul unei iernii frigidei, orașul ciudat Nome, Alaska, a avut un caz fatal de difterie pe mâini. Fără mijloace de transport la dispoziția lor decât pentru câini, Anchorage, Alaska părea o distanță de 500 de mile depărtare. Dar, acolo, comunitatea lui Nome trebuia să fie de a obține un ser medical care să rezolve crizele de sănătate.

Mulți voluntari din sat au urcat, gata cu echipa lor de câini loiali, atletici. Crearea unui lanț în Alaska, fiecare mușcătură înființată la diferite "puncte de control", unde vor fi ușurate, permițând echipelor de sanie să experimenteze o odihnă intermitentă în timpul călătoriei de cinci zile. Musher, Gunnar Kaasen, și tânărul său Siberian Husky, Balto, au fost ultima întindere a "cursei."

Serul adus cu succes la Nome a fost munca grea și curajul multor oameni și tovarășii lor canini. Totuși, Balto a devenit fața de succes monumental și este acum cunoscută ca unul dintre cei mai faimoși câini din istorie. Astăzi, o statuie de bronz în Central Park plătește un omagiu la rezistența și curajul constant pe care am venit să le asociem cu prietenii noștri canini.

Nemo păstorul german
Noi caniuri mexicane

7. Nemo, păstorul german

În perioada de aproape 20 de ani a războiului din Vietnam, U.S. Forțele armate au folosit mii de câini militari (peste 3.500 de exacte). Câinii au jucat un rol-cheie în acest război, mai ales în comparație cu alții. Viet Cong a fost lărgit și scufundat, ascuns expert printre jungla umedă pe care o numesc acasă, făcându-l aproape imposibil să le găsească, în consecință, oferindu-le un avantaj uriaș. Datorită sentimentului lor incredibil de miros și abilități auditive, câinii de sentință au putut să-și avertizeze omologii lor umani la prezența soldaților inamici chiar și atunci când câinii nu le-au putut vedea.

Poliția de securitate K-9, NEMO A534, a fost printre câinii de santuri staționați la baza Banului Nhut Air Ca parte a detaliilor de securitate. În timp ce pe ceas, acești câini ar alerta soldații de abordare a dușmanilor. Adesea, acești câini și-au pierdut viața la scurt timp după vocea lor ca un avertisment timpuriu. Pe 4 decembriea, 1966, Nemo și manipulatorul său au ucis cu succes două VC-uri, dar nu fără a suferi răni ale lor. Un glonț a intrat în ochiul lui Nemo și a plecat din lateral al botului lui. În ciuda rănirii sale, Nemo a împiedicat orice potențial de aprobare prin așezarea corpului său rănit, până când paramedicii militari au sosit. Nemo nu ar mai vedea niciodată din ochiul drept.

La scurt timp după aceea, Nemo pensionar militar. Ca veteran de război pensionar și decorat, Nemo a însoțit ofițeri de recrutare, sperând să câștige k-9 înroaderi. La moartea sa în 1972, Nemo a primit o înmormântare corectă, cu piatra de mormânt înscrise ", toți cei care aud povestea lui Nemo, cunosc adevărata măsură a celui mai bun prieten al omului."Astăzi el este considerat nu numai unul dintre cei mai faimoși câini din istorie, ci unul dintre cei mai mari veterani de război.

Jofi Chow Chow
WSJ

8. Jofi, chow chow

Sigmund Freud este un nume bine cunoscut în lumea psihologiei. Freud a împărtășit mai multe teorii psihanalitice, iar majoritatea tuturor, chiar dacă nu sunt interesați de psihologie, își cunosc numele. Dar mulți nu s-ar putea să-și cunoască marele afecțiune pentru câini, în special rasa chow-chow. În timp ce el a venit să dețină mulți câini în timpul carierei sale ca pionier al psihanalizei, nici unul comparativ cu Jofi (uneori scris Yofi).

Freud a fost infatuat cu omologul său canin și a crezut că câinii, în special Jofi, au avut capacitatea de a citi oamenii. El chiar a înscris-o să-l ajute să studieze pacienții prin observarea propriului simț al calmului sau atenției în jurul străinilor. Freud a constatat că un Jofi relaxat mi-a însemnat că pacientul său a fost relaxat, în timp ce un Jofi de stand-offish a însemnat că pacientul său era anxios.

Chow-chow-chow inteligentă, blând a devenit o astfel de capse în biroul stăpânului ei că a început să internalizeze durata faimosului doctor. Când Jofi a ajuns de la locul ei de odihnă și se îndreptă spre ușă, Freud știa că a fost exact 50 de minute de când a început sesiunea și ar putea spune politicos pacienților săi: "Timpul lui!"Pe măsură ce numele lui Freud a devenit din ce în ce mai popular, pu pomul său a devenit unul dintre cei mai faimoși câini din istorie.

Lex păstorul german
L. Rich / Wikimedia

9. Lex, păstorul german

La doar 5 luni de la staționare în Fallujah, Irak, Marine Dustin Lee și partenerul său instruit Canine, Lex, au întâmpinat un atac de rachetă fatală pentru Dustin. Lex, deși rănit de șarpe și șrapnel, a supraviețuit atacului. Câinele credincios, a trebuit să fie tras forțat din partea proprietarului său, astfel încât paramedicii să poată inspecta tânărul marin. În tinerețe, Dustin Lee a fost descris ca un iubitor de animale și a deținut mai mulți câini din copilărie și cai de călători.

În armată, Dustin era un soldat și un antrenor de câini, roluri care ia dat în cele din urmă titlul de master de canisa în timp ce se află în Albany, Georgia, înainte de desfășurarea sa. În timp ce el a iubit formarea tuturor caninilor, legătura lui cu Lex era impenetrabilă. După moartea sa, familia sa bolnav sa plesat cu u.S. Corpul marin pentru a se retrage soldatul canin cu bombă Lex, astfel încât să poată adopta câinele. După luni de conversație și de documente, Lex a devenit primul câine militar de lucru care primește pensionarea anticipată pentru a fi adoptată de o familie de supraviețuire marină pierdută și păstrarea titlului de unul dintre cei mai faimoși câini din istorie.

SINBAD MUTTUL LOVABIL

10. Sinbad, mutt-ul iubitor

În mijlocul celui de-al doilea război mondial, un vas de gardă de coastă a început să se uite la coasta de est. Cu toate acestea, puțină căpitanul navei știe că unul dintre colegii săi și-a cumpărat fără îndoială o cățeluș cu o noapte înainte. Inițial intenționează să-și păstreze compania prietenei în timp ce era la mare, marinarul "Blackie", nu a anticipat proprietarul prietenei sale având o problemă cu animale de companie. Așa că sa îndreptat spre navă Campbell cu prezentul bine intenționat ascuns în interiorul sacului de mare.

Sinbad, un mutt maro și negru, a fost în curând descoperit de căpitan, care într-o oarecare măsură surprinzător a văzut animalul ca o oportunitate de a-și învăța responsabilitatea echipajului, ordonându-i să aibă grijă de câine. Poate că nu departe de linia de raționament a căpitanului, îngrijirea lui Sinbad a devenit o resursă de legare și comiserară printre marinari. Atât de mult, astfel încât Sinbad chiar a devenit înscris, semnându-și hârtiile cu o laba înmuiată în cerneală. Sinbad și-a luat înscrierea în serios; El a fost promovat la câinele șef după câțiva ani de a fi în 1Sf Clasă.

Sinbad a trăit pentru a vedea 14 ani de viață, cu 11 dintre ei care servesc cu mândrie cu Garda de coastă a Statelor Unite. El a fost îngropat cu ceremonie și recunoscut oficial ca un tăietor de gardă de coastă, onorarea celor cinci ani pe care a cheltuit-o pe Campbell în care chiar a fost martor la război. Acum memoria lui trăiește ca unul dintre cei mai faimoși câini din istorie.

Citiți următorul: 30 cele mai populare rase de câine care sunt celebre din întreaga lume

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

10 cele mai renumite câini din istorie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai renumite câini din istorie