10 Cel mai bun angelfish pentru acvariile de apă dulce

Koi Angelfish - Pterophyllum scalare

Grupul de angelfee de apă dulce este alcătuit din trei specii indigene diferite din genul Pterophyllum: P. scalare, P. leopoldi, și P. altum. Cele vândute ca animale de companie de acvariu domestice sunt de obicei varietăți ale P. scalare specii, deși pot fi oarecum greu de identificat genetic, deoarece speciile încrucișate ușor. Unele soiuri pot fi chiar cruci între P. scalare și P. altum.

Fapt amuzant

Angelfishul de apă dulce intern sunt rezultatul multor ani de reproducere selectivă a diferitelor atribute de culoare, cum ar fi culoarea corpului de fundal, dungi, pete, culoarea marmorată (portocaliu și negru) și chiar operculum (capacul lui Gill).

Sănătate și wellness de pește de apă dulce
01 din 10

Silver Angelfish au fost mult timp coloana vertebrală a comerțului cu apă dulce de apă dulce. Ele sunt variația de culoare care seamănă cel mai mult cu "tipul sălbatic" al speciilor, P. scalare. Ele sunt destul de rezistente și printre cele mai ușoare dintre angelfish să aibă grijă. Cele trei dungi negre verticale pot dispărea sau întuneca în funcție de starea de spirit a peștelui.

Prezentare speciala

Lungime: Până la 6 inci (maximum de 10 inci sălbatic)

Caracteristici fizice: Corp de argint cu ochi roșii - trei dungi principale negre întunecate - una prin ochi și încă două prin corp

  • 02 din 10

    Zebra Angelfish

    Această variație interesantă este cunoscută ca o zebră angelfish. Prezența a patru până la șase benzi distinge zebra din angelfish de argint, care are doar trei dungi. Ochiul roșu în orice angelfish este un semn de maturitate completă și sănătate bună. Nu toate soiurile vor dezvolta ochiul roșu.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 6 inci

    Caracteristici fizice: Un total de patru dungi - unul prin ochi și trei mai multe pe corp

  • 03 din 10

    Koi Angelfish

    Koi Angelfish a fost crescută să aibă o colorare asemănătoare cu cea a Koi japoneză. Când tânărul, peștele poate avea o nuanță roșie sub ochi care se estompează cu vârsta. Cantitatea de portocale văzută variază în funcție de nivelul de stres al peștelui - culoarea portocalie se va întuneca sub stres mai mare. Soiul KOI este similar cu varietatea de marmură de aur, dar fără dungi.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 6 inci

    Caracteristici fizice: Colorarea colorată alb-negru - cantități diferite de aur pe cap, în funcție de genele selectate - marblele negre variază de la o acoperire de 5 până la 40%

  • 04 din 10

    Negru dantelă angelfish

    Variația dantelă neagră este un angelfish de argint sau zebră în care sunt prezente gene negre suplimentare. Este considerat unul dintre cele mai atractive din toate angelfistrele. Dansul Angelfish a fost creat pentru prima dată în anii 1950.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 6 inci

    Caracteristici fizice: Un pește foarte întunecat, cu un model elegant de dantelă la aripioare

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Angelden de Aur

    La sfârșitul anilor 1960, un crescător de angelfish din Milwaukee a fost surprins să găsească o coadă ciudată prăji într-o singură reproducere a îngerilor dantelă neagră. Gena recesivă din acel pește unic a avut ca rezultat în cele din urmă la Aurul Naja, care a devenit primul angelfish de aur în comerțul cu acvariu. Îngerii de aur sunt acum relativ obișnuiți și sunt încrucișați cu alte soiuri pentru a crea specimene neobișnuit de culori.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 6 inci

    Caracteristici fizice: Un corp de aur deschis, cu o nuanță mai închisă galbenă sau portocalie pe coroană

  • 06 din 10

    Blushing angelfish

    În aceste angelfish, gena de blushing este pe afișaj complet. Termenul "surprinzător" se referă la o lipsă de pigmentare pe capacul Gill (operculum), permițând astfel culoarea roșie a branhii să arate. Multe alte variante de culori prezintă gena roșie într-o anumită măsură, dar soiul cunoscut pur și simplu ca "îngerii roșii", de obicei, nu au marcaje dusky și nici un indiciu de dungi. Singura colorare se află sub aceste obraji transparente de pește.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 6 inci

    Caracteristici fizice: Argint sau alb în culori, obraji de culoare sânge

  • 07 din 10

    Marmura Angelfish

    Există multe variații de culoare care includ gene pentru marcarea culorii - un aranjament pătrat de colorare care formează un model unic în fiecare pește. Angelfish-ul clasic de marmură va arăta marblingul distinctiv pe corp, cuplat cu dungi pe aripioare. Acest specimen are o bordură de aur aruncată, făcându-l deosebit de atractiv.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 6 inci

    Caracteristici fizice: Un corp marmorat unic de negru, alb, aur,

  • 08 din 10

    Golden Marmura Angelfish

    Îngerii de marmură prezintă o gamă largă de marcare în marcajele de culoare - nici două pești vor fi exact la fel. Marmura de aur sunt adesea considerați un subtip de la Koi Angelfish.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 6 inci

    Caracteristici fizice: Patch-uri de aur alături de modelele de marmură unice

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Semi-negru Angelfish

    Cunoscut ca un angelfish negru, acest tip a fost în jur de o jumătate de secol. Se observă, uneori, trăsături de culoare suplimentare, cum ar fi marcarea sau răscumpărarea. Semi-negru Angelfish poate fi o provocare la rasă.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 6 inci

    Caracteristici fizice: Culoare de argint cu o porțiune spate mai întunecată

  • 10 din 10

    Altum Angelfish

    Pterophyllum Altum, mai simplu cunoscut sub numele de ALTUM ANGEPHISH, nu se vede în mod obișnuit în comerțul cu acvariu. Este mai mare, mai adânc și mai plat decât specia comună, P. scalare, și toate mutațiile încrucișate. Altum Angelfish sunt mai sensibile la schimbările în condițiile de apă și au nevoie de tancuri mai mari și mai profunde.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 7 centimetri lungime și 9 inci înălțime

    Caracteristici fizice: Corp de argint, cu dungi verticale maro sau negru - forma corpului întins vertical, cu înălțimea fiind mai lungă decât lungimea

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cel mai bun angelfish pentru acvariile de apă dulce