10 Cele mai bune rase de câine cu blană galbenă

Un retriever de aur în aer liber

Mulți oameni sunt familiarizați cu Retrieverii Labrador galben. Dar există mai multe rase de câine care acoperă hainele în diferite nuanțe de galben. Câteva din acestea rasele au blană este mai mult un bronz ușor, în timp ce alții sunt o culoare bogată de aur. În timp ce unii dintre acești câini sunt rude, multe variază pe scară largă în personalități și construi. Ceea ce le unește este haina galbenă izbitoare.

Iată 10 rase de câine care au gene pentru haine galbene.

Bacsis

S-ar putea să asociați culoarea galbenă cu o dispoziție însorită, dar culoarea hainei unui câine nu va afecta personalitatea sa. Este important să rețineți că chiar și câinii cei mai adorabili, ar putea să nu fie atât de sociabili.

01 din 10

De la personalitățile lor ușoare și dulci până la grinzile lor mari, Goofy, există multe de dragoste Labrador Retrievers. Laboratoarele vin în trei culori principale cu galben fiind una dintre ele. Haina lor este groasă și rezistentă la apă, ceea ce este de ajutor pe măsură ce acești câini au fost crescuți să înoate și să recupereze pe calea de vânătoare pe o vânătoare.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 22.5 până la 24.5 inci (bărbat) - 21.5 la 23.5 inci (feminin)

Greutate: 65 până la 80 de lire sterline (masculin) - 55 și 70 de lire sterline (feminin)

Caracteristici fizice: Coat scurt, dens, dublu - vine în galben, negru sau ciocolată

  • 02 din 10

    Bulldogii francezi, cunoscuți, de asemenea Franceză, au un strat scurt care este adesea un galben deschis sau bronz. Ele tind să fie modelate moderate. Totuși, haina lor este ușor de întreținut cu o periaj săptămânal pentru a îndepărta blana și murdăria liberă. Dincolo de haina lor, francezii sunt predispuși la problemele pielii, dar băile regulate pot ajuta la menținerea sănătății pielii.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 11 până la 13 inci

    Greutate: 19 până la 28 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coat scurt, neted - vine în galben, alb, fawn sau brindle sau combinații ale acestor culori

  • 03 din 10

    Pembroke Welsh Corgi este adesea văzut sportiv un strat de bronz ușor cu marcaje albe. Acești câini tind să arunce o mulțime. Dar periajul de câteva ori pe săptămână poate ajuta la prinderea blănurilor libere înainte de a face calea pe mobila dvs. Haina groasă a lui Corgi este ideală pentru ao menține izolarea împotriva frigului și a ploii.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 24 până la 30 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coat dublu cu lungime medie - vine în galben, fawn, negru, roșu, sau snable - toate culorile sunt în mod obișnuit asociate cu marcaje albe

  • 04 din 10

    Terrierii din Cairn au un strat wirt care vine în mod obișnuit într-o colorare de sare și piper, deși poate fi o cremă mai ușoară sau galbenă. Acești câini mici sunt doar niște nivele moderate. Și o periaj săptămânal ar trebui să fie suficientă pentru a-și păstra haina liberă de blană, încurcături și murdărie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 10 inci

    Greutate: 12 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Dens, haina dublă cu un strat exterior exterior - vine în galben, cremă, gri, negru și brânză

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Gura neagră curvă are un strat unic scurt, dar gros, care poate veni în galben sau bronz, printre alte culori. Acești câini sunt, de asemenea, cântări moderate, dar îngrijirea este de obicei ușoară. Periajul prin haina lor pe o bază săptămânală va elimina blana și murdăria liberă, iar băile regulate vor păstra haina proaspătă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 18-25 inci (bărbat) - 16 până la 23 de centimetri (femei)

    Greutate: 40 la 95 de lire sterline (masculin) - 35 până la 80 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Blană scurtă, care poate fi bine sau grosieră - vine în galben, bronz, roșu sau maro - distinct negru

  • 06 din 10

    Retriverii de aur pot varia în culori de la un galben foarte pal la un aur roșu adânc. Acești câini prietenoși au un substrat gros cu un strat exterior rezistent la apă și sunt halde mari. O periaj zilnică este cea mai bună pentru a captura blana liberă și pentru a preveni covorașele. Și băile se pot face aproximativ o dată sau de două ori pe lună.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 23 la 24 inci (masculin) - 21.5 la 22.5 inci (feminin)

    Greutate: 65 la 75 de lire sterline (masculin) - 55 până la 65 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Silos, lungime medie, dublu strat - vine în galben, auriu, alb, cremă și cupru

  • 07 din 10

    Lhasa APOS sunt cunoscute pentru straturile lor lungi, care pot veni într-o serie de culori, inclusiv un galben cremos. Unii oameni păstrează haina scurtă pentru o întreținere mai ușoară, în timp ce alții lasă să crească în mod natural. Stratul lung trebuie să fie periat zilnic pentru a preveni tanurile și covorașele. Și indiferent de lungime, haina va avea nevoie de reguli regulate.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 11 inci

    Greutate: 12 până la 18 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat dens, dublu - vine în galben, alb, negru, gri, cremă sau o combinație de culori

  • 08 din 10

    Goldendoodles sunt o cruce între Retrievere și Poodle de Aur. Și, prin urmare, pot veni în creme, galben și aur de rasele lor părinte. Acești câini pot fi niște cizme mici dacă vor lua după partea Pudelă a liniei lor. Dar hainele lor încă mai au nevoie de periaj regulat, ca și blana curată, curat se poate potrivi cu ușurință.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 13 până la 26 de centimetri

    Greutate: 45 la 100 de kilograme

    Caracteristici fizice: Shaggy, Curly Coat - vine în galben, aur, cremă, roșu, negru, maro, alb, sau gri

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Chihuahuas sunt adesea văzuți în diferite nuanțe de bronz, de la un albastru galben la un bronz mai profund roșiatic. Acești câini pot avea straturi scurte sau lungi. Păturile scurte sunt, în general, foarte mici întreținere și nu au vărsat prea mult. Coaturile lungi necesită o periere mai frecventă pentru a îndepărta tangurile, dar încă nu s-au vărsat excesiv.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 6 până la 9 inci

    Greutate: 2 până la 6 kilograme

    Caracteristici fizice: Strat scurt și neted sau strat lung - vine în galben, alb, fawn, roșu, cremă, albastru, argint, ciocolată, sau negru

  • 10 din 10

    Marele Danezii vin în multe culori și modele, dar sunt adesea văzute într-o culoare de culoare galbenă. Chiar dacă au blană scurtă, hainele lor tind să arunce mult, mai ales în timpul primăverii și căderii. Dar o periaj și băi săptămânale o dată sau de două ori pe lună este de obicei tot ce au nevoie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 28-34 inci

    Greutate: 100 la 200 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coat scurt, neted - vine în galben, fawn, albastru, negru, sau brindle

  • 10 cele mai bune rase de câine negru
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de câine cu blană galbenă