Cum să opriți mestecarea distructivă la câini și cățeluși

Puppy și proprietarul jucând remorcher cu un sandal

Chewing-ul distructiv este unul dintre cele mai multe Probleme de comportament comune La câini și cățeluși. În multe cazuri, este un comportament natural care poate fi redirecționat. Uneori, totuși, este un semn că câinele sau catelul dvs. este în durere, anxios, sau plictisit. Odată ce vă dați seama de cauza mestecuirii distructive ale animalului dvs., există un număr de pași pe care îi puteți lua pentru a elimina problema.

Definiție

Chewingul distructiv este pur și simplu mestecând care distruge obiectele pe care le prețuiți. Cu alte cuvinte: mestecarea unui os de câine nu este o problemă; mestecarea unei canapele este o problemă serioasă. Toți câinii mestecă-ți ca proprietar de animale de companie este de a ajuta câinele dvs. să învețe să mestece jucării adecvate și alte articole, mai degrabă decât elemente pe care le prețuiți.

Motive pentru comportament

Înainte de a vă uita la modul de a opri mestecarea câinilor, ajută la cunoașterea de ce câinii mestecați. Există mai multe motive ca câinii să mestece:

  • Puppies, la fel ca bebelușii umani, explorează lumea cu gura lor. Ei iau și mestecă orice și totul.
  • Puppies, de asemenea, mestecam sa amelioreze durerea de datiune.
  • Unii câini găsesc mestecarea liniștitoare. Îi ajută să se calmeze.
  • Mestecând ușurință Plictiseala la câini.
  • Câinii se angajează în mestecând distructiv când sunt anxioși, după cum vedem cu câini cu anxietate de separare.
  • Lipsa de formare este un alt motiv ca câinii mestecând obiecte inadecvate.

Este important să știți că câinii nu mestecă din plin. Deși poate fi frustrant pentru proprietarii de câini, câinii mestecând lucruri inadecvate pentru că nu știu mai bine. Ei nu înțeleg că pantoful tău preferat este diferit de jucăria lor preferată de mestecat până când le înveți altfel.

Adresați-vă problema

La Opriți mestecarea distructivă, Este important să înțelegeți cauza. Apoi, veți putea aborda problema la rădăcina sa. Începeți întrebând aceste întrebări:

  • Este dentiția mea de catelus?
  • Câinele meu este plictisit sau anxios?
  • Câinele meu a fost instruit corespunzător?
  • Câinele meu are suficiente puncte de vânzare pentru mestecarea naturală?
  • A fost casa mea "?"

Odată ce ați abordat toate aceste probleme, șansele dvs. de companie nu va mai fi un chestructiv de chestructiv.

Câine-izolare

Așa cum casele trebuie să fie "protejate pentru copii" pentru copii noi, ei trebuie să fie "protejați pentru câini" pentru noi puii. Înainte de a aduce o casă de câine, asigurați-vă că ați pus sau ați eliminat obiectele masticabile care ar putea fi distruse. Mutați pantofii, îmbrăcămintea, cărțile și knick-gulețuri la recipiente închise, dulapuri sau rafturi înalte. Dacă sunteți deosebit de preocupat de o masă sau un scaun preferat, sunt disponibile spray-uri care pot ajuta să respingă câinii - dar este cel mai bine să nu vă bazați pe repelații pentru câini pentru articole de valoare.

Jucării

Cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a împiedica câinii de la mestecarea distructivă este să aibă o mulțime de jucării pentru câini La îndemână ca câinele tău poate sa Chew. Câinii îi place să mestece. Este mai ușor să-i antrenezi să-și mestece jucăriile în loc de un picior de masă decât să-i antrenezi să nu mestece deloc. Având o mulțime de jucării interesante și adecvate de mestecat la îndemână, va fi mult mai ușor să se încheie mestecarea distructivă. Fiți conștienți de faptul că unele jucării pentru câini și "chewables" pot fi rupte în afară, iar acestea pot reprezenta un pericol de sufocare. Verificați dacă jucăriile sau chewables selectați sunt sigure și adecvate pentru câinele dvs. (câinii mai mari au nevoie de jucării mai mari, mai dure).

Pui de pui

Puii de îngrijire se pot confrunta cu gingii dureroase. În plus față de furnizarea de jucării adecvate, puteți oferi, de asemenea, o cârpă umedă, înghețată, pentru a mesteca frigul poate ajuta la ameliorarea durerii gumei. De asemenea, este posibil să doriți să investiți în câteva cățeluși patentați "jucării de ceuthing", care, cum ar fi jucăriile destinate copiilor umani, pot fi înghețate pentru a ajuta la ameliorarea durerii.

Supravegherea și confruntarea

Până când un câine este complet mestecat instruit, el nu ar trebui să li se permită să se plimbe liber în jurul casei tale. Acest lucru îl pune doar pentru eșec, deoarece există prea multe obiecte interesante pentru a explora și mesteca în jurul casei dvs. Supraveghează-l în jurul casei și când nu este posibil, câinele ar trebui să se limiteze la a ladă sau într-o cameră în care nu este nimic nepotrivit pentru ca el să mestece.

Exerciții și angajare

Câinii sunt animale sociale care au nevoie de interacțiune și exerciții pentru a rămâne sănătoși. Un câine plictisit sau frustrat își poate scoate frustrările prin mestecare. Pentru a evita această problemă, petreceți cât mai mult timp posibil cu câinele dvs. și oferiți o mulțime de exerciții fizice. Dacă veți fi departe pentru cea mai mare parte a zilei, luați în considerare luarea câinelui dvs. într-o "zi de zi Doggy", mai degrabă decât la lăsarea la domiciliu numai pentru perioade lungi de timp.

Redirecționați și laudă

Acum că câinele dvs. este întotdeauna supravegheat, fie limitat, veți fi la îndemână oricând mestecă ceva. Dacă începe să mestece ceva inadecvat, spune-i "nu" sau "greșit" și să-l redirecționeze la o jucărie de mestecat corespunzător. Este posibil să trebuiască să-i angajați puțin prin agitarea jucăriei sau transformându-l într-un joc. De îndată ce câinele este mestecat pe jucărie, dă-i o mulțime de laudă.

Laudă ar trebui să fie, de asemenea, folosită oricând observați cățelul sau câinele dvs. alegeți o jucărie potrivită de mestecat. Acest lucru îl va încuraja să meargă pentru propriile sale jucării, mai degrabă decât pentru mobilier, pantofi și alte obiecte din jurul casei dvs.

Avents

Dacă există ceva ce nu pare să vă păstrați câinele departe, încercați aplicând un aversiv Ca și mărul amar la obiect. Acesta este un spray care nu este dăunător pentru câinele dvs. sau cele mai multe articole, dar are un gust rău. Aplicați unii la articole Câinele dvs. continuă să încerce să mestece, iar gustul amar ar trebui să-l oprească rece.

Indiferent cât de supărat obțineți când găsiți câinele dvs. tocmai ați mestecat posesia preferată, este important să nu pedepsiți. Pedepsirea câinelui dvs. va crește doar nivelurile de stres și anxietatea, care la rândul lor crește nevoia sa de a mesteca. Pedepsirea câinelui dvs. poate servi numai la creșterea problemei.

Instruirea cu ascultare

Mulți proprietari de câini au nevoie de un ajutor suplimentar în instruirea animalelor de companie. Dacă găsiți că este greu să gestionați mestecarea câinelui dvs., luați în considerare luarea câinelui dvs. într-o clasă de formare. Chiar și câteva sesiuni pot oferi atât dumneavoastră, cât și câinilor dvs. instrumentele de care aveți nevoie pentru a minimiza mestecarea distructivă.

Fii răbdător și realist

Chiar și câinii cei mai bine pregătiți au momente rele acum și apoi. În viața câinelui tău, șansele sunt să mestece ceva ce mai degrabă nu ar fi făcut-o. Dacă se întâmplă acest lucru, du-te înapoi la început și întăriți obiceiurile bune de mestecare a câinelui. Răbdarea dvs. va plăti.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Urmăriți acum: elementele de bază ale pedepsei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți mestecarea distructivă la câini și cățeluși