10 Cele mai frumoase rase de câine din lume

10 cele mai frumoase rase de câine din lume

Câinii sunt capabili de multe lucruri, inclusiv să vă iubească necondiționat, precum și furtul spectacolului ori de câte ori le scoateți pentru o plimbare. Aceste animale de companie sunt în mare parte frumoase, dar unele transformă mai multe capete decât altele și oamenii se opresc adesea să-și admiră frumusețea lor naturală. Dar ce caracteristici fac ca un câine să iasă în evidență și la fel de drăguț? Nu este atât de ușor de răspuns, ca alegerea celui mai frumos câine din lume depinde complet de ochii privitorului, dar există anumite caracteristici care sunt vizibil atractive și nu pot fi amestecate.

Câinele de câine destul de în cea mai mare parte vin cu haine lungi fine, care atrage mai multă atenție decât orice altceva, cum este întotdeauna primul lucru pe care oamenii o observă. În plus, atunci când câinele are culori și modele interesante pe haina lungă și strălucitoare de blană, "Oohs" și "Ahhs" de la admiratori de la parc se vor adăuga. Nu face nici o greșeală despre asta; Cei mai buni câini nu sunt doar cei cu haine de blană lungi. Alte caracteristici ale unei rase frumoase de câine includ linii de corp grațioase și captivante ochi drăguț. În nici o ordine particulară, verificați unele dintre aceste showstoppers pe care l-am rotunjit pentru dvs.

Samoyeds

Samoyeds

La fel de drăguț ca un buton, straturile groase, albe, dublu strat Samoyeds nu pot obține mai frumoși. Nu mulți câini frumoși pot ține o lumânare la Samoyeds și întotdeauna provoacă atenția oriunde merg. Înainte de a lua în considerare obținerea de a obține unul, totuși, rețineți că haina densă și pufoasă are nevoie de îngrijire constantă pentru a-și păstra strălucirea și frumusețea. De asemenea, un climat fierbinte nu este potrivit pentru această rasă de câine din cauza densității părului pe care o are, dar dacă de obicei aveți condiții meteorologice răcoroase și vă poate permite să aibă grijă de nevoile de îngrijire a celorlalți, nu există absolut nici un rău în adăugarea unui Samoyed la gospodăria ta.

Rasa de câine este, în general, prietenoasă și minunat să aibă în jur. Ele arată atât de multă iubire membrilor gospodăriei lor și se înțeleg cu toți ceilalți în afara pliului. Cresc pentru a lucra ca vânătoare, Herding, paza, și câinii de sărăciți, Samoyeds ar trebui să fie ocupați să-i păstreze sănătoși și fericiți tot timpul.

În legătură cu o postare: Samoyed pui de vânzare

Pomeranian

Pomeranian

Odată ce Pomerania nu a reușit să lase un zâmbet pe fața oricui care își vede fața drăguță. Dimensiunea sa miniaturală clasifică câinele ca o rasă de câini de jucărie. În afară de aspectul bun, Pomerania este destul de Ușor de antrenat care face ca rasa o alegere mare pentru Rookie câini de prieteni sau cei care nu au mult spațiu acasă. Blana unui pomeranian se caracterizează printr-o haină dublă densă și atractivă, dar spre deosebire de alte rase cu astfel de straturi, aceasta nu necesită o mulțime de atenție în ceea ce privește îngrijirea. Inteligent și foarte activ, varietatea de culori Această rasă intră în numeroase, roșii, portocalii, lavandă, Brindle, merle, ciocolată și smântână.

De asemenea, printre rasele de jucărie câinilor, Pomeranii sunt unul dintre cei simpli de antrenat, deși nu sunt în mare parte drăguți cu străinii; Această atitudine provine din instinctul lor natural pentru a proteja proprietarul. Nu subestimați rasa din cauza dimensiunii, deoarece are o voce foarte puternică de lătrat pe care o aduce în prim plan ori de câte ori apare ceva suspect în sus. În plus, ei nu trebuie lăsați singuri cu copiii fără supraveghere, deoarece copiii ar putea răni câinele, deoarece este foarte mic. În general, Pomeranii se înțeleg cu toată lumea din gospodărie, inclusiv pisicile.

Malteză

Malteză

La fel de membru al grupului de câini de jucărie, Malteză este cu siguranță una dintre cele mai frumoase rase de câine din lume chiar acum pentru toate motivele potrivite. Rasa elegantă are o haină albă care curge (lungime) care se întoarce capul și se încălzește în inima oricui, indiferent de modul în care vă simțiți despre câini. Maltezia poate farmec pe cineva și să-i facă să-și facă oferta cu acei ochi drăguți și cu fața. Ei au, de asemenea, o personalitate iubitoare care îi ajută să socializeze cu oamenii foarte ușor. Pur și simplu nu poți spune nu la una din aceste tăieturi.

În legătură cu o postare: Hrană pentru câini pentru malteză

Malteză poate arăta toate adorabile și drăguțe, dar poate afișa un nivel neașteptat de curaj și de robuză. Ele sunt la fel de inteligente, ceea ce le face ușor să se antreneze. Căutarea de aventură face parte din ceea ce sunt cunoscute malteze, astfel încât proprietarul trebuie să fie gata să îl mențină angajat și activ. Pentru un câine cu o haină atât de lungă, îngrijirea regulată trebuie făcută pe această rasă pentru a aduce cele mai bune aspecte pe care trebuie să le ofere. Dacă doriți ca un câine, puteți juca dress-up, luați în considerare obținerea unei malteze.

În legătură cu o postare: Dog Bandanas

Chow Chow

Chow Chow

Veți fi iertați dacă greșești chow-ul pentru un pui de leu, datorită părului gros în jurul gâtului. Acest câine din China de Nord este numit, de asemenea, Songshi-quan, ceea ce înseamnă câine puffy-leu. Chows sunt, în general, bune în hainele lor unice care vin în culori cum ar fi albastru, cremă, roșu, scorțișoară și negru. Limba sa albastră albastră și picioarele posterioare drepte au pus-o deoparte de alte rase.

Chows nu sunt cunoscute ca fiind jucăuși sau exact cuddly în sensul real și sunt în cea mai mare parte rezervate, preferând să se păstreze singuri. Acest lucru le face alegerea greșită pentru proprietarii de câini noi care sunt în nevoie disperată de tovarășii cuddly. Cu toate acestea, dacă vă petreceți mult timp departe de casă, un chow chow este o alegere potrivită pentru dvs., deoarece nu va deranja să fie lăsată singură pentru mult timp. Pe de altă parte, trebuie să fiți atenți cu aceasta, deoarece tinde să se rătăcească pentru a începe aventurile. Starea de spirit al copiilor îi face independenți și adesea încăpățânați, astfel, formarea acestora de la catelus este cel mai bine pentru rezultate mai bune. Dacă este bine pregătit, un chow chow se înțelege cu oamenii și colegii de companie.

Siberian Husky

Siberian Husky

Caracterizată printr-o haină dublă groasă și urechi triunghiulare care sunt întotdeauna ridicate ca cele ale unui lup, husky-ul Siberian are marcaje distinctive pe haina care atrage atenția. Câinele de dimensiuni medii este o rasă asiatică făcută pentru tragerea, paza, precum și păstrarea companiei de proprietari. Este activ, energic și rezistent, cu ochii multi-colorați în formă de migdale care vă pot îneca în gloria lor. În timp ce ochii albastri frumoși nu pot fi găsiți în toate huskies, privirea lor este foarte expresivă și s-ar putea să vă pierdeți în acei ochi drăguți.

Huskies sunt, de asemenea, răutăcioase în natură, dar loialitatea rămâne cuvântul lor de ceas în orice moment. Nu există niciodată un moment plictisitor în jurul acestor semeni blană. Cu toate acestea, ei sunt cunoscuți pentru inteligența lor și pot fi foarte prietenoși, ceea ce le face o alegere proastă pentru un ceas de supraveghere, deoarece ei se pot împrieteni pe oricine. Când este instruit în mod corespunzător, această rasă de câine poate fi un animal de companie excelent, dar dacă admirați această rasă și doriți să obțineți una pentru familie, fiți pregătiți să o exercitați zilnic pentru a vă întâlni cu cerințele sale de rasă pentru a rămâne sănătoși și fericiți. Rasa iubește să lucreze și să rămână ocupată tot timpul. S-ar putea să fie unul dintre câinii drăguți din lume chiar acum, dar asta nu oprește Huskies să muncească din greu. Ei pot trage sanie prin distanțe lungi, făcându-le un partener de drumeție adecvat.

Alaskan Malamute

Alaskan Malamute

Similar cu husky-ul siberian, malamutul din Alaska, de asemenea arata ca un lup și este cunoscut pentru forța sa, care îi ajută să tragă obiectele grele ca un câine de sanie. Frumusețea din Alaska Bred are structura musculară a unui lup, cu o haină lungă, ureche și un amestec unic de marcaje albe, gri și negre pe corp. Pentru proprietarii de câini care nu vă deranjează să-și exercite câinii în mod regulat, precum și îngrijirea și făcând tot felul de proceduri de stimulare, un malamute din Alaskan va face cu siguranță un mare câine de companie. Cu toate acestea, dacă sunteți nou în afacerea de proprietate a câinilor, este important să știți că aceste tăieturi necesită o întreținere gravă precum îngrijirea frecventă, exercițiile regulate, precum și atenția.

Cu mândrie una dintre cele mai vechi rase de câini încă existente în lumea de azi, malamutele vin într-o varietate de culori, inclusiv gri deschis, sabil, negru și alb, gri și alb, precum și roșu și alb. Combinația frumoasă de culori o face una dintre cele mai frumoase rase de câine din jur. Un câine orientat spre familie, un malamut este foarte prietenos, astfel, ar putea să nu fie un ceas de supraveghere adecvat, dar coabiți bine cu copiii și cu alte animale de companie dacă este bine pregătit.

Pudel

Pudel

Fie că este vorba despre un pudel standard, un pudel miniatural sau un pudel de jucărie, Pudele sunt, în general, adorabile în moduri unice. Sportul de câine a elaborat coafuri și emană eleganță, dar dacă credeți că este toată frumusețea și nici creierul, trebuie să vă bucurați de lucrurile uimitoare pe care Poodle este capabilă. Ele pot părea comice și asemănătoare jucăriei, dar podele sunt foarte inteligente. Ele vin în culori diferite, cum ar fi negru, alb, salbat, argint, negru și alb, maro, caise, cremă, albastru, roșu și multe altele.

Doar pe locul doi la granița Collie pe lista celor mai inteligente rase de câine, Poodles sunt eficiente în multe activități, inclusiv spectacole de circ, urmărire și multe altele. Inteligența și cutețea lor au fost recompensați cu premii la mai multe spectacole din întreaga lume, inclusiv spectacolul de câine Club Club Westminster și spectacolul de câine mondial. Nivelul de inteligență găsită în Poodle ușurează instruirea rasei. De asemenea, este necesară îngrijirea regulată pentru această rasă, dar când este făcut în mod corespunzător, un rezultat satisfăcător este ceea ce obțineți. În mod special, Poodles iubesc înotul și pot fi utile cu tot ce are de-a face cu apa.

Saluki

Saluki

Fără efort, rasele destul de câine nu sunt complete fără o mențiune dată saluki-ului cu picioare lungi. În lumea câinelui, Saluki ar trece cu ușurință ca un supermodel cu structura corporală subțire și perfectă. Ea vine în culori diferite cu modele atractive pe strat, în timp ce estetica este accentuată de botul ei alungit, corpul, urechile de somn pufos și coada elegantă.

La fel ca aspectul lor adorabil, Salukis sunt prietenoși și inteligenți, ceea ce face mai ușor să păstreze ca un câine de familie. Cu toate acestea, atunci când nu este inactiv (care nu se întâmplă cu greu), Saluki vă poate oferi o alergare pentru banii tăi. Ele sunt foarte energice și rapide; acele picioare lungi trebuie să fie puse în uz în cele din urmă. Ca atare, această rasă necesită un compus largă împrejmuit pentru a face față liber și instruirii, poate fi dificil.

Afgan Hound

Afgan Hound

Cunoscut a fi una dintre cele mai elegante rase de câini din lume, unii oameni cred că Houndul afgan este cel mai frumos câine din lume. Rasa se distinge prin caracteristici unice, cum ar fi stratul său gros, fin, matasos, accentuat de o coadă frumoasă, cu un inel de curl la capăt. Doar câteva rase de câine pot concura cu acest câine atunci când vine vorba de sport cel mai bun strat, precum și să combine destul și infricosator într-o manieră ciudată. Această caracteristică este evidentă în fețele lor lungi.

Ca un câine dezvoltat pentru vânătoare de vedere, Houndul afgan are o mulțime de spațiu pentru a fugi și poate fi dificil de antrenat. De asemenea, au vărsat foarte mult, având în vedere densitatea părului pe hainele lor, care trebuie să fie destul de o mână. Luați în considerare aceste provocări înainte de a obține una dintre aceste tăieturi, dar știți, de asemenea, că natura afectuoasă și dulce vă va face să vă îndrăgostiți.

Papillon

Papillon

Rotunjind lista noastră de cele mai frumoase rase de câine este jucăria continentală spaniel, numită popular Papillon. Una dintre cele mai vechi dintre spanielurile adorabile de jucărie, această rasă arată ca un fluture atunci când părul lung și încrucișat pe urechi este erect, astfel numele Papillon, care este francez pentru fluture. Papillonii sunt prea drăguți pentru a ignora, cu ochii lor dulci și expresia curioasă, nu vă puteți ajuta decât să fiți într-o stare bună când în jurul acestei rase. Hainele lor lungi matasoase vin, de asemenea, într-o varietate de culori atractive combinate perfect.

Rasa de câine Agile Papillon este ușor de antrenat, astfel, noi proprietari se pot bucura de compania lor. Ei fac, de asemenea, bine în competiții profesionale sau învățând câteva trucuri pentru a impresiona pe oricine care are grijă să privească. Ei pot arăta ca niște câini de lapte, dar papilonul nu este unul care să rămână într-un singur loc pentru mult timp, natura sa agilă înseamnă că ar trebui să o păstrezi ocupat de cele mai multe ori.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai frumoase rase de câine din lume