Cele mai frumoase rase de câine din lume

După cum se spune, frumusețea este în ochii privitorului. Am auzit cu toții că acest lucru spunând cel puțin o dată. Este adevărat, dar cele mai frumoase lucruri sunt întotdeauna privite de cei mai mulți ochi. Într-o lume plină de canini, mulți consideră că acești câini sunt cel mai mult rasele frumoase de câine de cel mai mare număr de oameni.

Bineînțeles, din milioane de câini din întreaga lume, nimeni nu va fi la fel de frumos ca bebelușul care ți-a furat inima. Dar această listă vă va ajuta să vedeți pur și simplu ce creează alți oameni să se gândească la fel de atrăgătoare. O mulțime de acest lucru bazat pe popularitatea rasei, de asemenea. Deci, dacă doriți ca un pui care este un starter de conversație, unul din această listă va transforma cu siguranță câteva capete la parcul de câine.

Amintiți-vă că aspectul nu este totul. Asigurați-vă că cercetați o istorie a rasei, trăsăturile comune de personalitate și orice probleme de sănătate pe care le pot fi predispuse. Nu puteți alege noul dvs. prieten pentru totdeauna bazat exclusiv pe aspect. Trebuie să știți ce vă aflați pentru lunga tracțiune înainte de a se angaja să adopte o anumită rasă.

LEGATE DE: 30 cele mai populare rase de câine care sunt celebre din întreaga lume

Cele mai frumoase rase de câine din lume

Cele mai frumoase rase de câine

Câini mari de rasă mari

1. Doberman Pinscher

Această rasă faimoasă a câinelui este elegantă și strălucitoare și foarte cunoscută în jurul lumii. Curajos și loial, Pinchers Doberman sunt foarte grațioși și bine plasați.

Energic și jucăuș, Doberman trebuie să fie exercitat în mod regulat pentru a nu fi agresiv și distructiv. Acești puii fac câini de gardă mare.

2. Ciobănesc german

Ciobănesc germanVeți vedea adesea câinii din această rasă care lucrează, fie pe forța de poliție, echipa de pompieri sau ca câine de protecție. Acești canini aloof nu sunt ușor distrași.

Câini de ciobanești germani sunt energice și de dragoste, dar ele sunt calm și restrânse. Păstorii germani știu că există un timp și un loc pentru tot.

3. Chow Chow

DChow ChowOgs în această rasă arată regal ca un leu. Aceste blănuri nu sunt foarte energice și nu au nevoie de o mulțime de exerciții fizice. Chows face bine cu timpul singur, deoarece sunt independenți și votați de sine.

Acest lucru le face din greu să se antreneze. Dacă dețineți unul dintre acestea, va trebui să utilizați instruirea puternică "Pack-leader". Rețineți că această rasă va avea nevoie și de o cantitate semnificativă de îngrijire.

4. Akita inu

Akita inuAcești pui preferă să fie câinele de vârf, așa că au nevoie de un antrenor puternic pentru a le convinge că sunt "beta". Akita nu se înțeleg bine cu alte animale.

În timp ce una dintre cele mai frumoase rase de câine, ele sunt cunoscute a fi agresive fără o pregătire adecvată. Dacă aveți copii În casă, ei trebuie să fie învățați să nu se apropie de o pooch în timpul de hrănire.

5. Alaskan Malamute

Alaskan MalamuteO rasă care preferă temperaturi mai reci, malamutul din Alaska este prietenos și jucăuș, când știi cum să-i gestionezi și să ai grijă de acești câini. Acești câini personalizați "vorbesc".

Ei vă vor fi serenade cu "woo-woos" și "Rouw-Rows". Malamutes iubesc să urce și să sară, deci aveți nevoie de un gard înalt și robust pentru acești bebeluși. Dar trebuie, de asemenea, să fii un handler experimentat.

6. Rhodesian Ridgeback

Rhodesian RidgebackO rasă africană, acești câini sunt puternici și dur. Această rasă puternică va avea nevoie de instruire. Ridgeback-ul este prietenos și jucăuș și poate răni cu ușurință pe cineva în căldura momentului.

Pouches în această categorie sunt musculare și bine construite. Au o linie distinctă (creastă) de păr pe coloana vertebrală.

7. Marele Dane

Marele DaneIubitor și loial, marele danezi sunt minunate pentru casele cu copii și alte animale de companie. Acești câini jucăuși vor trebui să fie învățați maniere în timp ce sunt încă mici.

Odată crescut, Marele Dan Dane poate răni cu ușurință copii și poate sparge lucrurile în timp ce încearcă doar să joace. Dacă credeți că caii sunt frumoși, veți crede că acești giganți sunt una dintre cele mai frumoase rase de câine, de asemenea.

8. Boxer 

BoxerÎn timp ce boxerii pot arăta liniștit intimidant, ele sunt într-adevăr una dintre cele mai prietenoase rase din jur. Musculos și elegant, fac Câini de ceas mare Pe măsură ce apariția lor este un factor de descurajare a criminalilor.

Acești câini de păr scurt sunt ușor de întreținut, dar au vărsat foarte mult. Boxerii sunt, de asemenea, câini foarte activi și necesită o mulțime de exerciții fizice. Fără o priză adecvată, energia lor în exces ar putea ieși în comportamente obraznice.

9. Kuvasz

KuvaszAceastă rasă poate fi agresivă și înfricoșătoare, va trebui să fiți un antrenor puternic și experimentat pentru a deține cu succes acest câine. Deoarece aceasta este o listă a celor mai frumoase rase de câine, ele sunt în mod evident foarte atrăgătoare pentru ochi.

Acești câini calm, lăsați înapoi au nevoie de o gospodărie calmă, laadă. Ei nu fac bine în jurul copiilor și alte animale de companie. Pur și simplu pune, este mai bine dacă Kusasz dvs. este singurul animal din gospodărie.

LEGATE DE: Cele mai scumpe rase de câine din întreaga lume

Câini frumoase de rasă medie

Câini frumoase de rasă medie

10. Shepherd australian

Aussii sunt activi și în aer liber. Îi place să alerge și să se joace și să se udă și să facă trucuri și ... Ei bine, orice. Prietenos și vesel, sunt minunați cu copii și alte animale.

Ochii lor deseori de culoare albastră este una dintre caracteristicile unice care le găsesc pe lista celor mai frumoase rase de câine. Aceste canini pot avea chiar și două ochi colorate diferite.

11. Canaan Dog

Canaan DogCanaanul teritorial este o rasă excelentă pentru un ceas de supraveghere. Ele sunt afectuoase cu proprietarii lor, dar nu-i plac străinii.

Aceștia sunt câini calzi care nu le place să fie în jurul unor copii mici sau alte animale de companie. Cu aproape nici o vărsare și nu este nevoie să periați, acești puii sunt drăguți și Ușor de întreținut.

12. Shiba inu

Shiba inuUn câine de dimensiuni medii, Shiba Inu a provenit din Japonia. În timp ce acești câini frumoși nu arată bine, ei sunt, de asemenea, foarte sănătoși. Acești copii de blană sunt îngrijiți și drăguți și se vor curăța ca o pisică.

Cunoscut a fi agresiv, acești puii nu-i plac copiii sau alte animale. Ele pot fi una dintre cele mai frumoase rase de câine, dar cu siguranță nu sunt unul dintre cei mai prietenoși.

13. Beagle

BeagleAceastă rasă și-a găsit drumul în inimile multor. Ele sunt pline de viață și afectuos, făcându-i să-i ducă pe tovarăși.

Cresc ca câini de vânătoare, Beagle Iubeste la coaja si Howl, si va avea nevoie de formare pentru a reduce această dorință. Deși nu poate fi frumos în sensul tradițional, ei sunt cu siguranță ușor pe ochi.

14. Azawakh

AzawakhAceste canini elegante sunt aproape fără bar. Ei au, de asemenea, o manieră ușoară și o deformare calmă. În timp ce nu-i plac pisicile și copiii înfricoșători, ei sunt afectuosi cu membrii familiei lor.

Azawakh poate părea aloof, dar este de fapt foarte atașat proprietarilor săi și face mai bine ca un câine interior. Acești câini au un aspect unic, care este unul dintre principalele motive pe care le aterizează pe lista celor mai frumoase rase de câine.

15. Siberian Husky

Siberian HuskyPuii din această rasă sunt pufos și preferă temperaturile mai scăzute. Ele sunt răutăcioase și distractive, dar vor avea nevoie de o pregătire strictă.

Cu ochii piercing, Huskies Siberiană fac toate cele mai frumoase liste de rase de câine. Acești câini sunt plecați și prietenoși, dar sunt potriviți pentru un proprietar de câine cu experiență.

16. Belagian Malinis

Belagian MalinisDacă aveți copii adulți (sau aproape) și fără alte animale de companie, nu excludeți această rasă. Malinoisul belgian este în clasa câinilor de lucru. Dacă sunteți activi și doriți un câine pe care îl puteți învăța tot felul de trucuri și locuri de muncă, atunci acesta este cel pentru dvs.

Caninii din acest grup sunt inteligenți și ușor de antrenat. Din păcate, ei nu sunt foarte prietenoși cu străinii. În timp ce sunt una dintre cele mai frumoase rase de câine, Malinoisul belgian nu-i place de obicei copii și ar prefera să fie într-o casă liniștită, liniștită.

17. Faraon Hound

Faraon HoundRasa care apucă zidurile multor piramide și temple egiptene, Houndul Faraon este regal și elegant. Independent și puternic, acești câini sunt puțin mai greu de antrenat decât cel mai mult.

O rasă antică de deșert, acești puii de bine nu fac bine în vreme rece. Acești câini au o mulțime de energie și au fost tradițional folosite ca câini de vânătoare de iepure în Insulele Malteze.

18. Shetland Sheepdog

Shetland SheepdogAcești câini sănătoși au păr lung și vărsat ușor. Dar pentru a depăși acest lucru, ele sunt rezolvatoare de probleme foarte inteligente.

Acești câini, de asemenea, latră puțin și nu sunt cunoscuți că doresc să izbucnească din garduri. Combinați aceste trăsături cu o reputație de a nu mesteca totul, și acest lucru este un mare în jurul câinelui.

19. Whippet

WhippetUn alt câine "fără barc", Whippetul este liniștit pentru a trăi în jur. Acești câini rapizi și agili sunt prietenoși și sociali. Cu toate acestea, ei au nevoie de o mulțime de exerciții și fac cel mai bine cu familia activă, în aer liber.

Acești câini inteligenți sunt ușor de antrenat. Nu vor nimic mai mult decât să fie înconjurați de oameni fericiți. Whippetul este o alegere bună pentru familiile active.

20. Ibizan Hound

Ibizan HoundAceste câini raționalizate, de curse sunt minunate cu copiii. Ei au, de asemenea, scurt, ușor de îngrijit pentru haine care le păstrează sănătoși în vreme caldă.

Dacă acesta este câinele pentru dvs., asigurați-vă că aveți un gard înalt și robust pentru a le menține de la fugă în mod constant. Ibizan Hounds place să fugă și să sară și poate scăpa cu ușurință de cele mai multe incinte.

21. Dalmatian

DalmatianAceasta este o altă rasă veche a cărei origini sunt la fața locului. Se crede că sunt câini vechi de război. Dalmatenii sunt independenți și inteligenți, deci nu sunt la fel de nevoiași și de agători ca și alte rase.

Dalmații sunt cunoscuți ca fiind una dintre cele mai frumoase rase de câine datorită straturilor lor capricioase, spotty. Dacă primiți unul, va trebui să vă asigurați că are o mulțime de exerciții fizice. Dalmații se potrivesc în bine în case cu oameni activi care se bucură de aventuri în aer liber.

RECOMANDAT: 30 cele mai liniștite rase de câine care sunt perfecte pentru apartamente

Câini mici de rasă mici

Câini mici de rasă mici

22. Bichon Frise

Liniște și calmă, acești câini mici nu se potrivesc cu stereotipul "Hyper Lapdog". Acești bebeluși sociabili, curioși fac prieteni mari.

Nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la animalul dvs. de companie, ele sunt aglomerate și preferă să rămână aproape de stăpânul lor. Nu numai că sunt una dintre cele mai frumoase rase de câine, haina de lux a Bichonului nu scade.

23. Havanese

HavaneseUn lapdog cubanez, acești pui mici fac bine treaba. Havanul este afectuos, curios și distractiv. The NO Shed, Hatul matasos înseamnă că acest câine este frumos și Hipo-alergenic.

Un Lapdog adevărat, nici măcar nu trebuie să-i exerciți pe acești pui. Cei mai havanezi sunt mulțumiți să stea și să fie adorați. Ei fac un animal de companie excelent pentru locuitorii orașului care trăiesc în apartamente mici și seniori care caută un prieten mic, afectuos.

24. Yorkshire Terrier

Yorkshire TerrierYorkie este curajos și încrezător, și puii din această rasă iubesc să exploreze. Acești câini populari au haine de argint și aur. Acesta este câinele tău mai tipic "Yappy", dar pot fi instruit să conducă în jos.

Afectuos și prietenos, Terrierul Yorkshire îi place să joace. Cu toate acestea, ei nu-i plac lucrurile prea tare și înfricoșătoare. Este mai bine dacă acești câini nu sunt în case în jurul copiilor tineri sau rambunpțioși.

25. Miniatura Pincher

Miniatura PincherAcești câini au aspectul lui Doberman, dar nu mărimea. "Min-Pin" se deplasează foarte puțin și are un strat scurt, ușor de la-groom. În timp ce prietenos cu oamenii săi, acești pui nu-i plac străinii.

Miniatura Pinchers vor avea nevoie de formare de socializare pornind de la catelus, dacă intenționați să le luați în jurul oamenilor și locurilor ciudate. Acești câini mici sunt întreținerea redusă și devin foarte atașați de proprietarii lor.

26. Malteză

MaltezăPufos și alb, aceste bile de blană sunt o rasă cu adevărat nevoiașă. Ei doresc atenția. Blând și atent, ei iubesc, de asemenea, să-și strică proprietarii.

Maltezul este grozav pentru persoana care dorește să-și trateze câinele ca un copil. Cu arcuri în părul lor și cu unghii vopsite, acești pui frumoși mănâncă o mulțime de atenție.

27. pechinez

pechinezCa o mulțime de rase de jucărie, Pekingeza iubește atenția și nu-i place să fie lăsată singură foarte des. Acești "câini de leu" sunt drăguți și spunky.

Pekingese face un mare supraveghetor pe partea de sus a ființei de pe cele mai frumoase rase de câine. Ei preferă compania doar câțiva maeștri. Calmele, casele liniștite sunt cele mai bune pentru acești canini.

28. Papillon

PapillonPapilonul este imediat recunoscut din cauza urechilor sale de fluture. Această rasă inteligentă este ușor de antrenat, făcându-i excelent pentru proprietarii de câini de primă dată și neexperimentată.

Acești pui mici sunt energici și robuți. Ele sunt pregătite pentru familia mai dură și de tambur. Sănătos și prietenos, acești "fluturi" au totul.

29. Pomeranian

PomeranianPoms sunt alerte și curioase și fac animale de companie excelente pentru copii. Acești pui curajoși fac câini de ceas mare. Ei nu vor ezita să-și stabilească terenul.

Pufos și drăguț, Pomeranii vin într-o varietate de culori, astfel încât să puteți alege preferatul. Acești câini sunt greu de îmbrăcat, astfel încât să aveți nevoie de Puppye Pads.

30. Coton de Tulear

Coton de TulearAcest Ușor de rasă de tren este câinele regal al Madagascarului. Majoritatea câinilor de spectacol din această rasă sunt albi, dar le puteți găsi în alte culori.

De fapt, istoria afirmă că câinii originali erau multe culori diferite, dar cele mai populare albe, unde au fost create efectiv prin reproducerea cu Bichon Frize.

31. Chin japonez

Chin japonezAcesta este câinele poster pentru câinii de lapte. Ei au o expresie drăguță, curioasă. Mulți oameni sunt de acord cu viziunea tradițională japoneză că sunt o ființă ascendentă și mai mare decât alți câini.

Acești pui mici sunt iubiți și sensibili și acționează mai mult ca pisicile decât câinii. Ele nu sunt doar una dintre cele mai frumoase rase de câine, sunt, de asemenea, o mare potrivire pentru aproape orice gospodărie.

32. Bolognese

BologneseBolognese este un câine mare pentru persoanele care suferă de alergie. Au haine lungi albe care nu au vărsat. Acest copil este calm și politicos pentru toată lumea pe care o întâlnește.

Acest câine inteligent se antrenează cu ușurință. Bolognese învață să fie liniștită în interior și rambunptioasă în afara - cum ar trebui să fie.

33. Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles SpanielAcești pui robusi sunt una dintre puținele rase de jucărie care pot merge în continuare de drumeții și chiar de vânătoare. Se spune că regele Charles este în mod natural ascultător și ușor de antrenat.

Un câine prietenos, acești puii frumosi sunt gata să ieșiți și întâlniți lumea - Dacă nu este un animal de blană. Acești canini păstrează un instinct puternic de pradă.

34. Greyhound italian

Greyhound italianGreyhound italian este un câine foarte atletic. Ei au nevoie de proprietari care sunt, de asemenea, atletici sau au timp să dedice pentru a satisface nevoile de exerciții de câine.

Un jumper excelent, aceste pooches au nevoie de garduri mari. La fel ca și oreșul mai mare, variația italiană este elegantă și subțire.

35. Chineză cresterea părului fără păr

Chineză cresterea părului fără părAcest câine are suficient păr pentru a pune într-un arc dacă aceasta este dorința ta, dar restul corpului lor mic este fără păr. Părul pe care îl au este lung și strălucitor.

De fapt, ei arata ca ar putea hariza coperta unui roman romantic. Chineză crescută sunt, de asemenea, calme și liniștite; Cu toate acestea, ei au dificultăți de formare în casă.

Că despre roundurile noastre subiective încă cercetate de câini cei mai frumoși din lume. Esti de acord sau nu? Ai vreo altă rasă de câine la nominalizat ca unul dintre cele mai frumoase câini de pe planetă?

Citiți următorul: 20 cele mai bune rase de câine de păr scurt, care sunt mai ușor de mirele

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele mai frumoase rase de câine din lume

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai frumoase rase de câine din lume