Cele mai frumoase rase de câine din lume: lista definitivă

Cele mai frumoase rase de câine

Dacă mă întrebi, fiecare câine rasă în lume este frumoasă.

Acestea includ mari pirinei maturi, ale căror nu au dormit niciodată în interior; WADDLING HOUNDS BASSET cu urechi de răzuire a solului; și buldogii care arată că au încercat să împingă un tractor cu fața lor. Chiar cred că pugs, terieri de tauri și crestetele chinezești sunt drăguțe.

Dar o mână de rase sunt considerate mai frumoase decât cele mai frumoase. Evident, frumusețea este o calitate subiectivă și mințile rezonabile nu vor fi de acord cu privire la lucrurile care fac o rasă dată atractivă, dar am încercat să concepem o listă care include acele rase pe care majoritatea oamenilor îl consideră foarte bine.

Unii cititori vor fi de acord cu majoritatea raselor pe care le-am enumerat mai jos, în timp ce alții vor deveni iorați că am lăsat unul dintre favoritele lor. Nu fiți supărați - anunțați-ne la cele pe care le-am pierdut în comentariile de mai jos. Putem chiar să le includem în viitoarele actualizări.

Caracteristicile comune ale raselor frumoase

Oamenii diferiți găsesc lucruri diferite despre câini, dar există câteva caracteristici comune pe care oamenii le tind să găsească atrăgătoare vizuală. Unele dintre cele mai frecvente includ:

Paturi lungi, luxoase

Aceasta poate fi cea mai frecventă caracteristică fizică care provoacă OOHS & # 8221; și # 8220; AHHHS & # 8221; de la alți proprietari la parcul de câine. Există doar ceva despre o haină lungă, groasă și strălucitoare pe care oamenii o găsesc atractivă.

Culori și modele interesante

Unele culori de strat par să prindă lumina (în special lumina soarelui natural, nefiltrate) foarte bine și fac ca câinii să iasă din pachet. Acestea includ straturile unor câini cu un singur color, dar s-au înflorit, dungi și Brindle modelele pot fi, de asemenea, destul de frumoase.

Ochii ochi-captivi

Acest lucru este un pic de chestiune de pene în rândul iubitorilor de câini. Unii oameni găsesc gri rece și gri sau ochi albaștrii pentru a fi captivante, în timp ce altele (și aș include-o cu fermitate în această tabără) preferă culori de ochi calde, cum ar fi maro și galben. În mod similar, unii oameni cred că câinii cu două culori diferite ale ochilor sunt superbe, în timp ce altele le găsesc jarring.

Linii de corp grațioase

Mulți oameni găsesc linii de corp grațioase atractive în oameni, deci de ce ar trebui ca câinii să fie diferiți? Dar încă o dată, aceasta este o preferință subiectivă și nu există nici o formă de corp universal iubită. Unii oameni pot găsi construcția musculară a lui Dogo Argentinos superbă, în timp ce alții preferă forma aerodinamică a lui Greyhounds și Whippete.

20 dintre cele mai frumoase rase din lume

Am enumerat 20 de cele mai frumoase rase de câine din lumea de mai jos. Ei nu sunt în ordine particulară - deja suntem siguri că avem suficient pushback pe listă ca și! Dacă le-am pus în ordine, # 15 ar fi cu siguranță rang mult mai mare pe listă [/ evidently_biased_writer].

1. Samoyeds

Samoyed

Puțini câini au un strat mai frumos decât samoyed. Long, dens, și pufos, aceste straturi superbe albe au ajutat strămoșii din rasă să rămână cald în patria lor siberiană. Dar acest lucru face ca rasa să fie oarecum potrivită pentru locurile cu veri fierbinți și au nevoie de îngrijire regulată.

Cu toate acestea, cei care trăiesc în climă rece și sunt dispuși să Plătiți pentru excursii regulate la groomer Vor găsi cu siguranță Samoyeds să fie însoțitori minunați și iubiți. Ei trebuie să fie ocupați, deoarece acești câini au fost crescuți să lucreze, dar sunt foarte afectuosi cu familiile lor și de obicei se înțeleg cu toată lumea pe care o întâlnesc.

2. Shepherd australian

Australian-Dog

Straturile multicolore și pufoase ale păstorilor australieni îi acordă acces instantaneu la clubul de câine frumos și adesea au ochi izbitoare la boot. Pantofii lor aruncați foarte mult și necesită o cantitate echitabilă de întreținere, dar nu necesită destul de mult ca unele dintre celelalte rase cu părul lung.

Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru un câine de mare energie dacă selectați un Shepherd Aussie - acești mici băieți și galeri pot alerga zile și nu vor fi mulțumiți de părinții de canapea-cartofi. La stânga la propriile lor dispozitive, acești câini pot fi un pic distructiv.

3. Pomeranian

Costul lui Pomeranian

Mergeți, uitați-vă la un Pomeranian și încercați să nu zâmbiți - voi paria că nu puteți face acest lucru. Pomeranii sunt în mod evident câini foarte drăguți care au straturi foarte dense și atractive (care necesită o întreținere surprinzător de mică comparativ cu alte rase cu acoperire cu mult timp), dar au și o mulțime de personalitate, ceea ce le face și mai îndrăznețe.

De fapt, Pomeranii sunt câini destul de inteligenți care sunt mai ușor de antrenat decât cele mai multe alte rase mici. Ei nu sunt deosebit de prietenoși cu străinii și veți dori să le urmăriți îndeaproape în jurul copiilor, dar ei sunt destul de iubitoare cu familiile lor.

4. Chow Chow

mâncare

O bucată cu o haină plină, bine păstrată este o vedere de a privi. Ei au un mod corect leu-ca aspect, deoarece blana lungă în jurul capului și a umerilor lor seamănă cu o coamă. Și în timp ce vârfurile ar putea să nu aibă chipuri, ați numi clasic frumos, permanența lor este destul de drăguț.

Chows sunt un pic cam aloof și, din păcate, nu sunt exact "cuddly."Ei își păstrează mai mult decât multe alte rase și nu vor ezita să se rătăcească și să exploreze lumea. Dar, în timp ce aceste trăsături nu pot fi ideale pentru toți proprietarii, Chows sunt animale de companie excelente pentru cei care petrec o mulțime de timp departe de casă.

5. Pudel

Standard-Poodle-For-anxietate

Personal, mă gândesc la pudelii ca fiind "drăguț" mai mult decât "frumos", dar acesta este pur și simplu un alt exemplu al naturii subiective a frumuseții estetice. Poodles au unele dintre cele mai fabuloase haine din întreaga lume canină și pot fi coafat în oricare din mai multe moduri diferite. Poodles necesită un pic de îngrijire, dar rezultatele finale merită, de obicei, efortul.

În ciuda aspectului lor comic, Poodles sunt de fapt câini foarte inteligenți. Ei pot fi utilizate pentru studiile de agilitate, munca nasului (sunt adesea folosit pentru a căuta trufe ascuns pe podeaua pădurii) sau orice a implica apa, pe măsură ce îi place să înoate. Ei sunt, de asemenea, câini de terapie fantastică, iar oasele standard sunt ocazional folosit ca câini de pază.

6. Saluki

Saluki

Dacă aveți vreodată șansa de a vedea un saluki în picioare, veți găsi cu siguranță atractiv. Dar nu conta pe ea; Acești câini sunt la fel de energici cum sunt rapizi și sunt mai fericiți atunci când alergați în jurul unui câmp mare la Mach 2. De fapt, multe dintre cele mai atractive caracteristici fizice - bot-ul lor alungit, corpul lor, și coada elegantă - ajută-i să le facă deosebit de bine adaptate pentru un stil de viață de înaltă clară.

Având în vedere natura lor, este important să gândiți cu atenție înainte de a adăuga unul dintre acești pui la familia ta. Sunt câini foarte îndrăgostiți care îi iubesc să-și lumineze urechile pufoase în timpul tău din când în când, dar ei pot fi complicați să se antreneze și au nevoie de acri de spațiu împrejmuit.

7. Malteză

malteză

Malteza este o rasă foarte elegantă, cu o haină albă curgătoare care impulsionează cu fiecare pas mic. Straturile lor magnifice devin capete oriunde merg, iar personalitățile lor iubitoare îi ajută să facă prieteni rapizi cu toată lumea pe care o întâlnesc. Și cu fața asta? Uita de asta. Du-te și izbucni tratamentele, pentru că este pur și simplu imposibil să spui nu la aceste mici tăieturi.

Deși pot arăta o mică fantezie, maltezii sunt de fapt mici canini puțin accidentați, ale căror curajoși își învinge mărimea diminuantă. Sunt inteligenți și ușor de antrenat și sunt și aventuroși. Cu toate acestea, după cum v-ați aștepta de la un câine cu o haină de lungă durată, maltezile necesită îngrijire regulată pentru a arăta cele mai bune.

8. Afgan Hound

Afgan Hound

Este greu să confunde un câine afgan pentru orice altceva - nu sunt multe alte rase care prezintă aceeași combinație de lumină, elegantă construită cu o astfel de haină remarcabil de lungă și matasoasă. Fețele lor lungi sunt, de asemenea, destul de distinctive, așa cum sunt simultan frumoase și puțin ciudate.

Ca și Saluki și Greyhound, Houndul afgan a fost folosit inițial ca o rasă de vânătoare de vedere, care ar fugi în jos pradă rapidă cu ușurință relativă. Deci, va trebui să oferiți un afgan cu o mulțime de spațiu pentru a alerga. Veți găsi, de asemenea, că sunt puțin greu de antrenat și au vărsat profund. Dar, dacă puteți face față acestor provocări, probabil veți iubi natura lor afectuoasă și dulce.

9. Setter irlandez

setter irlandez

Îmbrăcate în straturi de curgere, mătase, care variază de la roșu la mahon la Blonda de căpșuni, seturile irlandeze sunt frumoase fără a fi înfundate. Și chiar dacă nu erau atât de frumoși, ar fi în continuare animale de companie populare, având în vedere personalitățile lor distractive și de ieșire. Sunt energici, entuziaști, prietenoși și dulci și provoacă suficiente probleme pentru a vă menține pe degetele de la picioare.

În cele mai multe privințe, seturile irlandeze sunt ca și alți câini de păsări. Sunt inteligenți și ușor de antrenat, sunt întotdeauna gata să facă prieteni și vor distruge tot ceea ce aveți dacă nu le acordați suficientă atenție și exerciții fizice. Dar familiile mari care se iubesc în parc vor iubi de obicei la adăugarea unui setter irlandez familiei lor.

10. Faraon Hound

Faraon Hound

Pharaoh Hounds sunt probabil hit-sau-dor de mulți iubiți de câini - fie că crezi că sunt frumos sau un pic ciudat. În ambele cazuri, toată lumea poate fi de acord că Houndul Faraon este o rasă unică (este, de asemenea, una dintre Cele mai scumpe rase de câine acolo). Ele poartă adesea o expresie comică și ușor bizară, ceea ce le face doar mai iubitoare sau ciudate, în funcție de gusturile tale.

Cu părul scurt, mare și grațios, acești câini au fost crescuți pentru a rula o pradă mare și de a vâna alături de proprietarii lor. Dar, spre deosebire de multe rase construite în mod similar, acești puii sunt afectuosi cu oamenii lor și nu au rezervoarele care nu se termină de energie unii câini de vânătoare Zippy fac. Hounds Faraon nu sunt teribil de obișnuiți, dar pot face animale de companie foarte bune - chiar și pentru primii proprietari.

11. Weimaraner

Weimaraner pentru drumeții

Cunoscut de mulți ca "fantoma de argint", Weimaraner este o rasă foarte izbitoare, cu un strat gri recunoscut instantaneu. Dar, în timp ce acest lucru ar face ca câinii să arate rece, Weimaraners au ochi moi și simpatici care pot topi chiar și cele mai reci inimi. Ei arata oarecum ca o versiune mai rafinata a unui Retriever Labrador, dar, spre deosebire de laboratoare, Weimaraners sunt animale de companie exigente, care nu sunt mari pentru proprietarii neexperimentati.

Weimaraners sunt inteligenți, dulci și ușor de antrenat, dar trebuie să li se asigure o mulțime de exerciții pentru a le împiedica să dezvolte tendințe distructive. Și în ciuda straturilor lor frumoase, cu părul scurt, Weimaraners au vărsat foarte mult, provocând probleme pentru persoanele cu alergii.

12. Papillon

papillon

Papillonii sunt ridicol de canini drăguți, care nu pot ajuta, dar să provoace zâmbete de la toată lumea pe care o întâlnesc. Ei au haine de mătase glorioase, ochi dulci și o expresie care te va face să uiți toate necazurile tale lumești. Dar cele mai remarcabile lucruri despre acești mici buggers sunt urechile lor tufted, care sunt de obicei ținute în poziție verticală pentru adorabilitatea maximă.

Papillonul nu este într-adevăr un câine de tur și va trebui să vă păstrați ocupați să îl păstrați fericiți. Din fericire, sunt distractiv puii, care sunt inteligenți și învățați destul de repede. De fapt, mulți papiloni excelează în studiile de agilitate (și arată prea drăguț pentru cuvinte în timp ce fac acest lucru).

13. Shiba inu

Shiba-inu

Combinația dintre capul rotund al lui Shiba Inu, urechile mici și haina densă face ca rasa adorabilă. Ele arata absolut snugglatastice, iar cei mai mulți proprietari de câini vor simți, fără îndoială, forțați să le ofere o mulțime de laudă, iubire și piatră și zgârieturi pe o bază mai constantă mai puțin sau mai puțin constantă. Din fericire, puțini shiba inus vor obiecta.

Shiba Inus vin în câteva culori diferite, inclusiv roșu, negru și bronz, și smântână. Ei au vărsat foarte mult, dar nu necesită foarte multă îngrijire. Shiba Inus sunt animale iubitoare, dar ei manipulează de fapt fiind singuri mai bine decât multe alte rase, astfel încât acestea oferă o valoare specială celor care lucrează ore lungi.

14. Alaskan Malamute

malamute pentru drumeții

Dacă vrei Câini care arată ca lupi, Veți iubi malamutul din Alaska. Ca și lupii, sunt musculari, mari și acoperite într-o haină lungă, groasă; urechile lor verticale completează aspectul. Coaturile lor au, de asemenea, un amestec de tonuri albe, gri și negre, care ajută, de asemenea, să accentueze aspectul lor asemănător lupului. Cu toate acestea, cu tot respectul față de lupi, majoritatea iubitorii de câini vor fi de acord că malamutele sunt mai atractive ale celor două.

Din păcate, malamutele sunt câini relativ de întreținere, care nu numai că necesită îngrijire regulată, ci o mulțime de stimulare, interacțiune și exerciții fizice. Acestea nu sunt cea mai bună alegere pentru proprietarii de primă dată, dar pot face tovarăși excelenți pentru acei proprietari experimentați care au timp și energie să le dedeze.

15. Rottweiler

Rottweiler Guard Dog

Mulți oameni găsesc Rottweilers Intimidant, dar dacă priviți dincolo de mușchii lor impresionanți și dispoziții fără nonsens, nu vă puteți ajuta, dar să le găsiți frumos. Îmbrăcat într-un strat de culoare neagră și de lungă durată, Rottweilers pot să nu dispună de blana matasoasă și să privească ochiul de alte rase, dar ei o fac pentru ea cu un set de ochi galbeni, care se vor topi inima ta.

Și în timp ce sunt animale frumoase, personalitățile le fac și mai frumoase în ochii proprietarilor lor. Ele sunt protejate în mod feroce ale familiilor lor, dar se transformă în grămezi afectuoase de snuggles și smoșe atunci când oportunitatea se prezintă. Rotties poate, totuși, să fie o mână și nu sunt o alegere bună pentru proprietarii de primă dată.

16. Marele Dane

mare-mare-dane

O mulțime de rase sunt atractive, dar puține - de fapt, nici unul - împărtășesc combinația marelui Dane de dimensiuni și frumusețe. Adesea recunoscut ca cea mai mare rasă în lume, marele danezi sunt cele mai renumite pentru corpurile lor gagantuan, dar sunt, de asemenea, destul de destul de drăguțe. Este posibil ca acestea să nu aibă stratul curgător al unui setter irlandez sau contururile corpului unui Rottweiler, dar au o frumusețe demnă, care este destul de impresionantă de a privi.

Cu toate acestea, tendința Marelui Dane de a produce găleți de Drool offsets aspectul lor demn oarecum și poate fi suficient pentru a convinge că unii proprietari ar putea selecta o altă rasă. Evident, va trebui să oferiți marelui dvs. Dane destul de mult spațiu (ele sunt prea mari pentru viața apartamentului), dar au de fapt cerințe de exerciții destul de modeste.

17. Doberman

Doberman Guard Dog

Dobermans sunt în mod evident câini de mare, dar mărimea lor, postura puternică și urechile punctului adesea provoacă un pic de trepidare la cei care nu au întâlnit niciodată unul înainte. Dar, ca și Rottweilers, care se bucură de asemenea din Germania și se laudă cu o lucrare de vopsea similară, Dobermans sunt soiuri mari care iubesc oamenii lor. De fapt, sunt destul de sensibili, iar un cuvânt dur de la proprietarul lor le poate face să se ascundă și să se ascundă.

Dar, înainte de a ieși și de a adăuga unul dintre acești câini frumoși în familia ta, fiți conștienți: nu doriți un Doberman dacă nu sunteți gata să vă înghesuiți. În ciuda dimensiunilor lor mari, majoritatea lui Dobermans iubesc să se târască chiar pe poala proprietarului și să se stabilească pentru o laudă mult meritată și de mângâiere.

18. Dalmatian

Dalmation Dog

Unii pot lua în considerare modelul polka-dot de dalmații drăguț sau comic, mai degrabă decât frumos, dar sunt atât de iconici și fotogeni încât trebuia să le includem printre celelalte frumuseți de pe această listă. Deși sunt cele mai renumite pentru persoanele pompieri însoțitoare, sunt de fapt câini bine rotunjite, care excelează și în contexte de vânătoare și agilitate.

Dalmații sunt plini de energie, deci va trebui să le oferiți o mulțime de exerciții fizice. Nu vrei să-ți păstrezi unul într-un apartament - au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a alerga, salt și a juca. Ei fac de fapt parteneri de alergare mare, iar în mod normal vor fi dispuși să continue mult după ce ați decis să o numiți o zi.

19. Ciobănesc german

ciobănesc german

Fiind unul dintre favoritele lui Hollywood, ciobanul german și-a dat probabil ecranul mare (și mic) mai des decât orice altă rasă. Inteligența și etica lor de lucru le fac cu siguranță potrivite pentru acest tip de muncă, dar adevăratul motiv pentru care sunt atât de populare, sunt destul de simple: sunt superbe.

Păstorii germani au o expresie fermă blândă, iubitoare, care contrastează frumos cu haina lor de lup și construi. Ei vin într-o varietate de culori, variind de la all-alb la all-negru și totul între ele. Din păcate, această acoperire frumoasă se deplasează profund, așa că veți dori să le scoateți și să le dați o periaj viguroasă o dată pe săptămână sau cam asa ceva.

20. Akita

Akita

Akitas sunt câini impunătoare, cu umeri largi și o construcție musculară care emană puterea și competența. Dar, ultra-dense și Pantofi pufos înmoaie această imagine un pic și ajuta la crearea uneia dintre cele mai atractive rase din lume.

Din punct de vedere istoric, Akitas au fost folosite pentru o varietate de sarcini foarte grave, variind de la vânătoarea de mistreți la munca de câine de pază, dar sunt de obicei ținute ca animale de companie în lumea modernă.

Akitas vine în câteva modele de culori diferite, dar majoritatea sunt un amestec de maro, gri, negru și alb. Pantofii lor sunt perfecți pentru a mângâia, dar, din păcate, sunt coze grele (și droolere). Akitas nu tolerează întotdeauna copiii bine, așa că Socializarea și expunerea timpurie sunt importante.

***

Întotdeauna vrem feedback și comentarii de la cititorii noștri, dar am dori să vă auzim gândurile despre acest subiect particular, chiar mai mult decât în ​​mod normal. Spuneți-ne care rasă pe care îl considerați cel mai atractiv și spuneți-ne care credeți că ar fi trebuit să lăsăm pe listă (dacă există)!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai frumoase rase de câine din lume: lista definitivă