8 Dintre cele mai exotice păsări de companie

Verde Aracari (PTEROGLOSSUS VIRIDIS)

Mulți oameni sunt familiarizați cu cele mai comune și populare tipuri de păsări de companie, cum ar fi budgiile, finalele și cockatiels, Dar numirea unor specii mai puțin frecvente și exotice pot fi o provocare. Indiferent dacă cercetați aceste specii rare în speranțele de a adopta un animal de companie unic sau sunteți doar curioși, veți găsi unele dintre aceste păsări să fie extrem de neobișnuite. Aici sunt opt ​​dintre cele mai exotice păsări de companie din lume.

Bacsis

Unele dintre aceste specii de păsări mai mari au cerințe de îngrijire specializate, cum ar fi habitatele mari la sol sau incinte de zboruri ridicate care le fac mai puțin decât perspectivele ideale pentru proprietarul mediu de păsări.

Iată ce puteți face pentru a ajuta la prevenirea dispariției păsărilor
01 din 08

O pasăre care este la fel de impresionantă, deoarece este mai puțin frecventă, Palm Palm Cockatoo este o specie atrăgătoare care provine, ca toate cockatorii, în Australia. Aceste păsări foarte mari sunt foarte inteligente, dar nu sunt cunoscute pentru a fi mai ales afectuoase. Este important ca ei să primească o pregătire adecvată pentru a face animale de companie adecvate. Black Palm Cockatoos sunt recomandați doar pentru proprietarii foarte experimentați de papagali mari provocatoare - această pasăre frumoasă dar îndrăzneață necesită un proprietar îndrăzneț.

Prezentare speciala

Lungime: 20 de centimetri

Greutate: 31 la 42 uncii

Caracteristici fizice: Foarte întunecat, gri fumos până la corp negru, cioc, picioare și picioare - foarte lungi, întuneric creastă - patch-uri roșii strălucitoare de piele goală pe obraji - ciocă superioară intimidantă

  • 02 din 08

    Porumele frumoase și neobișnuite, Victoria încoronate sunt păsări foarte mari, și totuși sunt de fapt destul de blând și ușor de îmblânzit. Ei au nevoie de spații largi în care să trăiască și pot fi provocatoare pentru a păstra din acest motiv. În timp ce dansurile de păsări de pasăre sunt interesante, își petrec o mare parte din timpul petrecut pe teren, astfel încât acestea nu pot fi păstrate ca multe specii de păsări de companie. Păstorii acestor păsări trebuie să le ofere o cameră expansivă sau o curte închisă, astfel încât să fie capabili să obțină exercițiul de care trebuie să prospere.

    Prezentare speciala

    Lungime: 29 inci

    Greutate: 5.5 lire sterline

    Caracteristici fizice: Pene albastre franceze, o mască întunecată, și sânul de maronă - o nuanță mai deschisă de albastru pe aripi - o creastă de dantelă albastră întunecată, cu sfaturi albe vii, ochi roșii

  • 03 din 08

    De asemenea, cunoscut sub numele de Regina Bavariei Conure, convorile mari, colorate și izbitoare sunt cu adevărat o vedere de a privi. Dar, deoarece prea multe dintre aceste păsări au fost capturate din sălbăticie, ei au devenit amenințați, astfel încât acestea sunt din ce în ce mai greu să vină în comerțul cu animale de companie. Ele sunt considerate destul de neobișnuite ca urmare. În timp ce există crescători care oferă aceste păsări de vânzare ocazional, toate vânzările de conse de aur sunt strict reglementate. Poate fi dificil să localizați unul. Supraviețuirea acestei specii nu este asigurată.

    Prezentare speciala

    Lungime: 14 inci

    Greutate: 8 uncii

    Caracteristici fizice: Corpul galben strălucitor - sfaturi verzi închise de pene de zbor - picioare roz și picioare

  • 04 din 08

    O pasăre frumoasă și neobișnuită din jos este papagalul regelui australian australian. Ele sunt singurele specii de papagal cu un cap complet roșu. Păsări foarte inteligente, pot forma Obligațiuni strânse cu proprietarii lor, dar par a fi puțin mai rezistent la afecțiune decât alte tipuri de păsări. Aceste păsări sunt candidați buni pentru proprietarii care au o mulțime de experiențe care păstrează și lucrează cu coarnele de acoperire tare. Ca păsări foarte mari, au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a-și exercita și a juca pentru a prospera în captivitate.

    Prezentare speciala

    Lungime: 16 până la 18 inci

    Greutate: 9 uncii

    Caracteristici fizice: Plăci roșii strălucitoare pe capete și cufere, pene verzi vii pe spate și cozi și pene albastre sub aripile (masculin) - pene verzi pe capete, spate și cufere, burtă roșie, patch-uri de albastru pe cârlige (feminin ) - picioarele gri și picioarele

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Arhanghel Porumbel

    Rasele de porumbei, cum ar fi arhanghelii, regii, fantaile, tamburul și homersul sunt păsări inteligente, frumoase și blânde. Ei au fost selectiv crescuți și îmblânziți și, în timp ce nu pot supraviețui în sălbăticie, ei prosperă ca animale de companie. Arhanghelul splendid este considerat primul și primul pentru a fi o varietate de culori. Acest porumbel strălucitor susține o istorie lungă. Mergând înapoi încă din secolul al XIII-lea, această rasă de porumbel a evoluat alături de monarhiile multor țări europene.

    Prezentare speciala

    Lungime: 13 până la 14 inci

    Greutate: 12 uncii

    Caracteristici fizice: Bronz sau corp de aur cu aripi de picioare neagră, albe sau albastre și ochi de portocale întunecate - eventual crescute

  • 06 din 08

    Verde Aracari

    Verdele Aracari este unul dintre cei mai mici membri ai Toucan familie. Toucan Keepers știu cât de dificil aceste păsări trebuie să păstreze într-o casă - multe mai multe pericole sunt implicate în ele decât cu parroturile mari. În primul rând, cu o nevoie de aprovizionare constantă de fructe proaspete, fructe proaspete, aceste păsări sunt costisitoare pentru hrană. Un fruct al lui Toucan este, de asemenea, aruncat aproximativ toată ziua, astfel încât zidurile din apropierea incintelor Aracari trebuie spălate adesea. În plus, toucanii vor ingera orice fel de obiecte periculoase, care pun în pericol viața, deci vigilența este esențială. În cele din urmă, aceste păsări zboară rapid și direct în fețele de manipulare - ochelari de protecție sau ochelari de protecție sunt o necesitate.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 13 inci

    Greutate: 4.5 uncii

    Caracteristici fizice: Capul negru și gâtul (bărbați) - cap de castan luminos și gât (femele) - piele turcoaz goală în fața ochilor, pielea roșie în spatele ochilor - galben, roșu închis și negru

  • 07 din 08

    Crow american

    Crows și Ravens sunt în familia Corvidae - Sunt păsările incredibil de inteligente ale literaturii și folclorului din lume. Cu toate acestea, Corvidele sunt protejate și ilegale deținând ca animale de companie în Statele Unite și în multe alte țări. Autoritățile sălbatice sunt conștiente de faptul că, dacă li sa permis să fie animale de companie, tâlharii de cuiburi ar vinde păsările pentru copii și populațiile sălbatice s-ar prăbuși așa cum a fost cazul cu multe specii de papagal în multe țări din întreaga lume.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 18 inci

    Greutate: 11 până la 22 uncii

    Caracteristici fizice: Toate ciocul negru, picioare negre și picioare, ochi maro

  • 08 din 08

    Posibil cele mai puțin frecvente ale păsărilor de companie sunt bufnițele. În timp ce bufnițele sunt descrise în mod obișnuit ca animale de companie loiale în cărți și filme, în realitate, ele sunt pur și simplu Nu este potrivit pentru viață în captivitate. Toate bufnițele sunt vânătorii antisociali, care nu se leagă de oameni și mușcă. Dar poate cel mai important factor este cerința lor unică dietetică. Pentru a rămâne sănătoși, acești rapitori trebuie să fie hrăniți cu rozătoare întregi pe o bază zilnică - încercând să completeze sau să-și schimbe în mod inevitabil dieta. Cuplat cu faptul că menținerea bufnițelor captive este ilegală fără permisele speciale în toată America de Nord și cea mai mare parte a lumii, nu este de mirare că sunt animale de companie foarte neobișnuite.

  • Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Dintre cele mai exotice păsări de companie