Cele mai bune rase de câine pentru pisici - care rase sunt cel mai puțin probabil să-ți urmărească pisica?

Cel mai bun câine pentru pisici - care rase sunt cel mai puțin probabil să-ți urmărească pisica?

Lumea este împărțită în oameni de câini, iar oamenii de pisică - sau este? Adăugarea unui câine unei familii care are deja o pisică este mult mai frecventă decât credeți, dar poate provoca, de asemenea, probleme, cum ar fi luptele, anxietatea și urmărirea. În cele din urmă, trebuie să faceți ceea ce este mai bine pentru animalele dvs. existente, și de aceea trebuie să vă gândiți cu atenție care se va întâlni cel mai bine cu pisica dvs., dacă vă gândiți să vă extindeți familia. Aici este ghidul nostru mic pentru a vă ajuta!

Ce ar trebui să căutați într-un câine?

În primul rând, să ne uităm la ceea ce face ca un câine ideal pentru pisici. Există multe trăsături pe care ar trebui să le evitați și trăsăturile pe care ar trebui să le căutați, deci dacă aveți deja o pisică și doriți să introduceți un câine la domiciliu, încercați să găsiți un câine că:

  • Nu a fost crescută din punct de vedere istoric să vâneze sau să urmărească
  • Nu a fost folosit pentru a vâna sau a urmări în trecutul lor
  • A fost creat a fi a Companion sau câine de lapte
  • A fost crescută să facă prieteni
  • Se potrivește personalității și vârstei pisicii dvs., deoarece chiar și un pui tânăr prietenos ar putea să se spele accidental terorizând o pisică obosită și veche
  • Nu are o istorie personală de terorizare a animalelor mici sau a pisicilor, chiar și în parc
  • În mod ideal, are experiență în armonie cu pisici
  • Este fie deja bine pregătită, fie ușor de antrenat pentru a vă ajuta să intervină rapid în orice problemă potențială.

Există excepții de la toate regulile și nu vă puteți baza pe cercetare și reproducere. Dar, dacă urmați acest sfat, ar trebui să vă faceți un început bun în crearea unui mediu armonios atât pentru câinele dvs. cât și pentru pisica voastră.

Rase pentru pisici

Pentru a vă ajuta să începeți să găsiți un câine care va trăi fericit cu pisica dvs., aici sunt câteva rase de câine care sunt adesea considerate pisici, deoarece îndeplinesc multe dintre criteriile stabilite mai sus. Fiți conștienți, totuși, că, dacă adoptați un câine pentru adulți, aceștia pot avea o formare existentă care a îmbunătățit alte aspecte nefolositoare și potențial mai periculoase ale rasei lor. Trebuie să faci acest lucru, și personalitatea lor naturală, în decizia ta.

Beagle

Beagle

În timp ce câinii sunt descendenți de la lupi și au fost în primul rând crescuți pentru vânătoare, este foarte dificil să vă găsiți un câine cu absolut nici o istorie de vânătoare. Cu toate acestea, vă puteți găsi o beagle, care a fost crescută ca un pachet caine de vanatoare. Aceasta înseamnă că sunt susceptibile de a vă vedea, și pisicile dvs., ca membri ai pachetului lor.

Ați putea dori, de asemenea: Alimente pentru câini de vânătoare

Natura lor naturală prietenoasă se extinde de obicei la multe alte animale, în special la cele pe care le-au crescut. Trebuie să fiți atenți cu un nou beagle. Dacă bănuiți că un beagle adult a fost anterior instruit să vâneze, ei nu vor fi potriviți pentru pisica ta. Ele sunt, de asemenea, uneori puțin dificil de antrenat, deci poate fi dificil să se corecteze orice probleme care apar.

În legătură cu o postare: Cele mai bune hrană pentru câini pentru beagles

Buldog

Buldog

Deși au o reputație de a fi agresivi și înfricoșători, Bulldogs pot fi dulciuri complete. Dacă priviți peste fețele lor groaznice, sunt adesea animale foarte bune și blânde care pot deveni cu ușurință prieteni dragi cu orice animal, inclusiv pisica ta.

Merită să ne amintim că nu toți buldogii se vor întâlni cu pisicile și, ca întotdeauna, trebuie să fiți precauți atunci când introduceți un buldog adult în casa dvs., deoarece nu cunoașteți stilul de viață și instruirea lor anterioară. În special, aveți grijă de mâncarea lor. Buldogii sunt în mod obișnuit posesivi despre mâncarea lor și este mai bine dacă le hrăniți fără prezența altor animale și copii.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru buldogii francezi

Bichon Frise

Bichon Frise

Câinii de jucărie sunt o opțiune excelentă dacă doriți un însoțitor pentru dvs. și pisica voastră. Ei au de obicei o istorie de însoțire și afecțiune, mai degrabă decât de vânătoare și sunt foarte sociabile și energice. Bichon Frise, În special, sunt foarte instrabile, care vă pot ajuta să vă impuneți și să încurajați un comportament bun, prietenos cu pisici.

O problemă care poate apărea cu o frisă de bichon, totuși, este energia lor. În timp ce entuziasmul și jocul lor este adesea o bucurie infecțioasă, o pisică mai mare nu va aprecia zgomotul. În timp ce fi iritat de noul dvs. câine nu este la fel de rău ca fiind atacat de ei, ar trebui să vă oferiți în continuare pisica cu căi de evacuare și spațiu dacă suspectați că vor avea nevoie de o pauză de la Frize Bichon.

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel

Ca câine sportiv, puteți crede că toate spanielurile sunt veste proastă pentru pisici, dar nu este cazul. Mulți câini sportivi nu sunt crescuți să fie și vânători și, de fapt, mulți Cavalier King Charles Spaniels sunt foarte timizi. În general, ei se ocupă bine cu alte animale, iar dimensiunea lor mai mică va însemna că nu vă intimidează pisica.

Pentru a fi sincer, unii regele Charles Spaniels sunt mult mai probabil să fie victimele intimidației, mai degrabă decât cauza. Deși rasa este, de obicei, mai timidă și mai dulce decât înfricoșătoare, unii, în special, King King Charles, Charles, ar putea fi intimidați de o pisică dominantă. Asigurați-vă că le socializați împreună cât mai curând posibil și vor fi în curând prieteni buni.

Labrador

Labrador

Retrieverii sunt un alt câine asociat cu vânătoare care poate fi surprinzător de bun cu pisicile. Acest lucru se datorează faptului că au fost în mare parte crescuți pentru a prelua jocul, adesea fără a le deteriora, mai degrabă decât să-l alunge. Retrieverii de aur fac tovarăși mari pentru că sunt ușor de antrenat, foarte prietenos și jucaus. Ele sunt un câine de familie popular pentru un motiv!

Cel mai Retrieveri de aur vă va trata pisica ca un alt membru al familiei odată ce sunt obișnuiți unul cu celălalt. Ei pot juca chiar împreună. Nu vă faceți griji prea mult despre retrieverul de aur care devine prea dur cu pisica dvs. așa cum sunt Câini inteligenți care de obicei știu propria lor putere. Cu toate acestea, este esențial să le supravegheați în primele zile ale relației.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru retrieveri de aur

Labrador Retriever

Labrador Retriever

Un alt mare retriever este Labrador Retriever. Ei sunt câini de familie dulci și prietenoși care sunt bine cunoscuți pentru iubirea lor pentru copii, alte animale și chiar străini! Dorința lor de a le face să le facă foarte trainabili și vă puteți baza pe ei să aibă grijă de orice consideră că o parte a familiei.

Cu multe dintre aceleași beneficii și probleme precum Retrieverul de Aur, nu este de mirare că sunt doi dintre cei mai populari câini din America. Doar asigurați-vă că dimensiunea lui Labrador nu vă sperie pisica prea mult. Ca întotdeauna, cu atât mai devreme sunt introduși cei doi, cu atât mai bine.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru laboratoare

Malteză

câine maltez

Cel de-al doilea câine de jucărie de pe listă, dimensiunea maltezului le face un partener foarte apropiat pentru dvs. și pisica voastră. Așa cum au fost crescuți ca un partener de lux, mai degrabă decât un câine de lucru, ei nu sunt obișnuiți să urmărească alte animale. Ei sunt chiar deseori descrise pe propriile lor perne de lux.

A Puppy maltez iar pisoiul care este adus împreună va avea adesea o prietenie foarte dulce, dar un beneficiu deosebit al maltezii este că, chiar dacă nu este adus împreună, relația lor cu pisicile nu va fi antagonistă. Dacă vrei un partener de câine și ai o pisică mai mare, o malteză este o mare potrivire, deoarece sunt destul de probabil doar pentru a ignora pisica ta cu totul, care este, probabil, toată pisica ta vrea cu adevărat.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru malteză

Papillion

papillion

Un alt câine care poate fi chiar mai mic decât pisica ta este papillionul. Ele sunt foarte adaptabile, ceea ce le pot face însoțitori mari pentru tot felul de animale atunci când sunt instruiți și introduși în mod corespunzător și, deoarece se bucură de aderarea la orice activitate familială, ei nu vor minte cine este acolo, atâta timp cât ei au o mulțime de atenție și de cuddles.

Având un câine de tur și a Cat poate crea un mediu foarte afectuos, dar nu favorizează unul peste celălalt. Puteți să vă asigurați că nici unul dintre animalele dvs. de companie nu se simte neglijat sau gelos, asigurându-vă că, dacă vă prăbușiți la unul dintre animalele dvs., un alt membru al unui membru al familiei este gratuit pentru celălalt.

Mops

Mops

Ultimul, dar nu în ultimul rând, este pugul adorabil. Acești băieți dulci doresc atenție și iubire, deci poate fi greu pentru ei să petreacă ore fără proprietarii lor. La fel de Câini de companie, Ei au fost crescuți să se bucure de compania altora, iar acest lucru include frați sau surori de feline pe care le-ar putea avea. De fapt, având o pisică în casă vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin singuri atunci când nu puteți fi în jur pentru a juca.

Trebuie să fiți atenți la momentul petrecut împreună, deoarece fața plină a pugului îi pune mai mult în pericol de la vătămare gravă dacă pisica voastră oțește cu ghearele lor. Asigurați-vă că sunteți încrezători că nu se vor răni unii pe alții înainte de a le lăsa vreodată singuri împreună și păstrați-vă deasupra rutinei de îngrijire a pisicii.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru pugs

Câini care nu-i plac pisicile

În timp ce acele opt rase de câine sunt cele mai frecvent listate câini prietenosi, așa cum probabil știți, există sute și sute de rase de câine acolo. Este perfect posibil ca un câine al unei alte rase să fie, de asemenea, o potrivire bună pentru pisica ta, dar ei nu pot. Pentru a vă ghida atunci când luați în considerare alte rase, aici sunt trei grupuri de rase pe care ar trebui să le evitați adăugarea la o casă cu pisici:

Terriers

Terriers

După cum s-ar putea să știți, terrierul a fost crescut pentru a nu ucide doar viermi mici, ci să-l vâneze și să-l alunge. Ei fac acest lucru rapid și instinctiv și sunt predispuși la izbucniri bruște și neașteptate de mișcare, în special ca răspuns la a vedea ceva ce consideră pradă. Este posibil să nu fiți capabili să reacționați suficient de repede pentru a opri un terrier care o primește în mintea lor pentru a urmări un alt animal sau, mai rău, astfel încât să facă însoțitori teribili pentru pisici. Jack Russell Terriers sunt o alegere deosebit de proastă.

Swththounds

Swththounds

Hounds, în special optime, au o directivă biologică similară. Au fost crescuți de-a lungul secolelor pentru a trage după animale mici și pentru a le ucide, și poate fi dificil, dacă nu imposibil, pentru a instrui acest lucru din ele. Greyhounds și whippetes sunt preocupări deosebite.

Cu toate acestea, există excepții de la toate regulile și mulți proprietari atestă faptul că o relație bună se poate dezvolta între Hounds și pisici din Basset, datorită naturii lor de docile și prietenoase. Această rasă particulară este, totuși, dificil de antrenat din cauza încăpățânării sale, deci poate să nu fie un animal de companie absolut ideal pentru un iubitor de pisici.

Herding câini

Herding câine

Câinii de herding sunt, de asemenea, o problemă imensă pentru pisici. Deși sunt mai puțin probabil să facă daune fizice pisicii, nevoia lor de a-și deranja pisica îi va face o neplăcere. În cel mai bun caz, acest lucru poate provoca frică și anxietate în multe pisoi și pisici, și, mai rău, acest lucru poate provoca o pisică înfricoșătoare să se afle în auto-apărare.

Unele persoane listează Collies ca tovarăși buni pentru pisici, deoarece sunt atât de prietenoși și buni cu copiii, dar acest lucru nu poate fi cazul dacă vor merge la Badger și vă deranjează pisica. Dacă vă gândiți să puneți o collie și o pisică împreună în aceeași casă, ar trebui să fiți un proprietar experimentat și încrezător câine și pisică, astfel încât să le puteți instrui cu fermitate și să știți cum să intervină dacă apar probleme.

Sa te intelegi bine

Adevărul este că cel mai bun lucru dacă doriți ca un câine și o pisică să le ridice împreună de la o vârstă foarte fragedă. Multe rase agresive de câine care nu sunt considerate bune pentru pisici, cum ar fi Malamutul din Alaska, pot deveni protejați pisicile pe care le văd ca parte a pachetului lor.

Trebuie să fiți conștienți, totuși, că un câine care a crescut cu o pisică nu va fi neapărat, atunci să fie prietenos cu toate pisicile, doar pisica lui. Nu există, de asemenea, nici o garanție că într-o zi ceva nu va porni instinctele de vânătoare ale câinelui și pot să-ți urmărească brusc pisica.

Toate relațiile de pisici-câine, chiar și frați de docile naturale de la naștere, au potențialul de a deveni urât, astfel încât să doriți să puneți în unele măsuri de protecție atunci când sunt acasă singure, cum ar fi crearea unei zone sigure, asigurându-vă că pisica dvs. doarme într-un spațiu unde câinele dvs. nu poate intra. Dacă pisica dvs. are vreodată nevoie de o pauză de la câinele dvs. sau undeva să se ascundă, pot purta patul lor.

Pe lângă pornirea de la o vârstă fragedă, mai multe sfaturi rapide despre introducerea unui câine la o pisică includ:

  • Întrebați despre istoria anterioară a câinelui cu pisici și alte animale mici înainte de a cumpăra sau adopta.
  • Luați în considerare aducerea unei înregistrări a unei pisici și testarea reacției lor la sunet.
  • Pentru câinii adulți, nu le lăsați nesupravegheați cu pisica dvs. pentru introducerea și interacțiunile timpurii.
  • Încercați să utilizați A Poarta de câine Pentru prima interacțiune, deoarece ei pot investiga unul pe celălalt prin vedere și miros, fără a fi capabili să fugă sau să atace unul pe altul.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Coliere de șocuri de câine
Garduri de câine electrice
Amortizoare de zgomot
Câine fluieră
Câine muzele
Cărți de formare pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune rase de câine pentru pisici - care rase sunt cel mai puțin probabil să-ți urmărească pisica?