8 Păsări de animale de companie colorate

Rainbow Lorikeets (Trichoglossus Moluccanus) Perching pe ramură, Paradise Wildlife Park, Broxbourne, Hertfordshire, Anglia, Marea Britanie

Deși papagali și alte păsări de companie vin în aproape toate culorile curcubeului, cele mai multe sporturi doar două sau trei nuanțe principale. Dar dacă vă căutați Adoptați un nou lucru Prieted cu pene care este extraordinar de multi-color, există câteva specii izbitoare pentru a selecta de la. Aici este o privire la cele opt specii de păsări de animale de companie cele mai multe culori și impresionante pentru a vă ajuta să comparați penajul lor.

Bacsis

Frumusețea extremă joacă un rol în conducerea unei specii de păsări la dispariție. Soarele (Arată SolsitiCialis) a fost recent ridicată asupra Uniunii Internaționale pentru Conservarea Naturii (IUCN) Lista roșie de la cel mai puțin îngrijorător de a pune pe cale de dispariție, datorită reducerii foarte rapide a dimensiunii populației sale care a avut loc din 1990. Peste capturarea păsărilor sălbatice de vânzare în meserii de companie ilegale este o cauză principală pentru numerele lor de plummetare.

Ghid pentru speciile de păsări de companie
01 din 08

Când vine vorba de păsările de animale de companie strălucitoare, frumoasa conura de soare este un papagal de dimensiuni medii care combină un curcubeu de culori toate într-o pasăre deosebit de superbă. Cu marcaje neașteptate violet violet pe penajul cozilor lor, ei sporesc un palat de culoare impresionant vizual. Fotografiile nu par să le facă dreptate.

Prezentare speciala

Lungime: 12 inci

Greutate: 4 până la 5 uncii

Caracteristici fizice: Orange strălucitoare și galben, cu momente de culoare verde și albastru-negru și picioarele alb-alb în jurul ochilor

  • 02 din 08

    O clipă apropiată de convorbirea soarelui în ceea ce privește culoarea, dimensiunea, personalitatea și multe altele sunt convorbiile jenday. De asemenea, devenind din America de Sud, convorbirea lui Jenday sunt adesea confundați pentru tinerii convii de soare atunci când sunt de fapt crescuți complet și adulți maturi. Ei sport un amestec frumos de aprindere de culori.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 inci

    Greutate: 4 uncii

    Caracteristici fizice: Roșu-portocaliu de pe corp - aripi verzi și spate-albastru pe coadă și aripi de tăiere - cap galben cu patch-uri de portocale - picioare alb-gri

  • 03 din 08

    Lorikeets, și în special Lorikeets curcubeu, sunt păsări deosebit de frumoase și colorate, care sunt sigur că se vor prinde aproape de ochii unui iubitor de păsări. Originarea din Australia, aceste frumusețe mici au structuri asemănătoare cu perie construite pe marginile limbilor lor, astfel încât acestea să poată bea mai ușor nectar din centrele de flori - o capsură a dietei lor. În plus față de penajul lor frumos, ei au personalități fermecătoare și fac animale de companie excelente pentru oamenii potriviți.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 3 până la 6 uncii

    Caracteristici fizice: Blue penaj pe față și burtă - verde pe aripi, spate și cap cu piept roșu-galben și portocaliu evidențe pe laturi - cioc roșu, picioare gri

  • 04 din 08

    Scarlet Parakeets, de asemenea, în mod obișnuit, cunoscut sub numele de "parakeet-uri splendide", sunt una dintre familiile de parakeeturi de iarbă și sunt, fără îndoială, una dintre cele mai strălucitoare coloratespecii de păsări mici Disponibil ca animale de companie. Utilizați prudență dacă sunteți interesat să adoptați una dintre aceste păsări, totuși, deoarece au o reputație pentru a fi mai greu de Tame decât alte tipuri de păsări de cârnare.

    Prezentare speciala

    Lungime: 8 inci

    Greutate: 2 uncii

    Caracteristici fizice: Un curcubeu de albastru închis, albastru deschis, roșu, verde și galben-dimorfic (bărbați), cufere verzi (femele)

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Eclectus Parrots sunt păsări mari, frumoase, cunoscute mai puțin pentru multe culori diferite pe care le au, ci mai degrabă pentru strălucirea culorilor pe care le afișează. Ca și Parakeets Crăciun, Eclectus Parrots sunt dimorfe - puteți spune imediat diferența dintre bărbați și femele pe baza culorii penelor lor. Foarte căutat ca animale de companie, aceste păsări inteligente grindină din Australia și au devenit favorite ale iubitorilor de păsări din întreaga lume.

    Prezentare speciala

    Lungime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 13 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând, emerald verde, roșu și albastru sub aripi, și cioc de portocale (bărbat) - în primul rând roșu strălucitor, albastru pe piept și coadă și cioc negru (femeie)

  • 06 din 08

    Macaw-urile sunt cunoscute pentru culorile lor frumoase, personalitățile îndrăznețe și capacitățile avansate pentru imitarea discursului uman. Ca și alte tipuri de papagali mari, macaw-urile sunt destul de calificate la învățarea frazelor scurte - unele chiar învață să cânte fragmente de cântece.

    Prezentare speciala

    Lungime: 31-38 inci

    Greutate: 32 la 39 uncii

    Caracteristici fizice: Roșu roșu cu galben și albastru pe aripi și cercuri albe din jurul ochilor - bilanț superior superior și picioarele negre

  • 07 din 08

    Rosella

    Crimson Rosellas sunt papagali din Australia. Ei nu sunt aceleași tipuri de păsări îngrozitoare, prietenoase umane pe care și alte papagali. Această pasăre se poate răsturna cu bunăvoie pe umăr, dar nu poate tolera mângâierea. Dacă foarte toame, o Rosella este o pasăre fină pentru un copil atent. Dar fiți atenți, deoarece există o șansă de mușcătură.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 până la 14 inci

    Greutate: 6 uncii

    Caracteristici fizice: Speciile dimorfice: roșu viu, cu patch-uri de albastru strălucitor pe fețele și aripile lor - pene negre evidențiază pene pe spatele lor - pene de coadă albastru lung (bărbați) - plasture verde închis deasupra mijlocului pene de coadă (femele)

  • 08 din 08

    Cantarul sălbatic este un mic finch, care este originar din Insulele Macraneziene din Azore, Madeira și Insulele Canare. Cantarul sălbatic este de fapt galben verde peste cea mai mare parte a corpului său cu capace galbene. Deși galbenul este cea mai obișnuită culoare pentru canarul intern, canarul intern a fost crescat selectiv pentru a produce o gamă de culori strălucitoare, inclusiv portocaliu, alb, roșu și galben.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 până la 8 inci

    Greutate: 0.5 la 1 uncie

    Caracteristici fizice: Pene galbene strălucitoare (cele mai frecvente), roșu, portocaliu sau alb - unele soiuri au crestături de cap sau pene frilly

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Păsări de animale de companie colorate