Cele 10 rase de câine cu puf

Cele 10 rase de câine cu puf

În timp ce toți câinii sunt frumoși în felul lor, există ceva de spus despre un nor de mers pe jos, care tocmai lovește cu adevărat nota dreaptă de pe Heverstrings. Bineînțeles, în timp ce fiecare aspect al personalității lor - precum și aspectul lor - este extrem de important să se ia în considerare la cumpărarea unui nou câine, nu există nici un rău în preferința raselor de câine cu puf. Dacă nu sunteți sigur care dintre aceste rase de câine cu puff, credeți că se va potrivi bine în casa dvs., citiți mai departe! Am colaborat ghidul final pentru primele 10 rase de câine de fluturi și ceea ce vă puteți aștepta de la rasă!

Rase de câine pufos

Chow Chow

frumos roșu chow câine chow stând pe o bancă

Cu un aspect distinctiv, ursuleț de pluș și natura mândră, chow chow este una dintre cele mai populare rase de câine. Acest câine pufos salută din Mongolia și China de Nord și se crede că este una dintre Cele mai vechi rase de câine in lume. Într-adevăr, cele mai vechi reprezentări ale châtului chow pot fi găsite în picturi și pe ceramică datând de departe ca dinastia Han (206 î.Hr.). Ei pot veni cu două tipuri de straturi - dur și neted - cu haina aspră fiind cel mai comun tip și pufier al celor două. Ele sunt acoperite dublu în ambele cazuri și vin într-o mare varietate de culori.

Extrem de independent și adesea considerat aloof chiar și proprietarilor lor, acești câini se pot adapta cu ușurință la casele și apartamentele mai mici. Cu toate acestea, ei încă mai suferă o mulțime de exerciții și socializare, pentru a se asigura că aceste trăsături nu preluau și provoacă probleme în gospodărie. Ochii lor adânci își pot limita viziunea periferică și vor avea nevoie de experți în mod regulat, astfel încât blana lor pufoasă să nu-și împiedice punctul de vedere, mai departe.

Câinele de munte Bernese

Adorabil Femeie drăguță de câine de munte Bernese Stând în parc

Un câine extrem de versatil care poate fi leneș și relaxat, în timp ce este, de asemenea, potrivit pentru Herding și Pardose. Această rasă de câine de lucru este un partener excelent care este crescut în jurul valorii de Maestrul lor în orice moment - făcându-i cel mai moale câine în mai multe sensuri! Așa cum au fost inițial crescuți ca câini de vânătoare și pentru păzirea turmelor, această rasă poate fi dornică pe lătratul lor și poate dori să urmărească animalele de companie mai mici. Cu toate acestea, ele sunt, de asemenea, destul de ușor de antrenat, datorită naturii lor dornice, astfel încât aceste trăsături pot fi instruite din această rasă de câini pufoasă.

Câinele de munte Bernese este acoperit cu dublu și, prin urmare, se duce aproape continuu. Ca atare, aceste straturi duble vor avea nevoie de îngrijire regulată, în timp ce gospodăria va avea nevoie de un aspirator cu aspirație pentru a se ocupa de periajul zilnic și de a vărsa că acești puii suferă. Ele pot fi excelente câini de gardă, și sunt animale de companie strălucitoare, obținându-se împreună cu toată lumea din gospodărie. Doar fiți gata să vă întâlniți la nivelul lor ridicat de nevoi de îngrijire și acești monștri de puf vor fi a ta pentru viață.

Ați putea dori, de asemenea: Bernese Câine de câine de munte de vânzare

Mari Pyrenees

Portret de câine Pyrenees la plajă

Un alt câine pufos cu un strat dublu, acești câini mari vin în două subtipuri - est și occidental - cu tipul occidental fiind Fluffier și Stocier decât varietatea estică. Mari Pyrenees este un câine bine iubit, datorită temperamentului lor relaxat, iubitor și constant. Cu un strat moale, pufos, combinat cu un instinct de protecție naturală, acești câini fac ca un câine ideal de familie. Fiți conștienți, totuși, că acești pui sunt obișnuiți în adăposturi, deoarece nu sunt cea mai bună alegere în rasa de câini pufoasă pentru proprietarii novici.

Foarte afectuos și sensibil, acești câini de lucru au fost inițial crescuți la efectiv, vânătoare și, în general, să rămână lângă partea stăpânului lor în orice moment. Ei necesită, de asemenea, periaj regulat pentru a gestiona haina lor groasă, deoarece acești câini pufos au vărsat aproape constant. Ideal ca un câine de gardă pentru familie, când sa socializat și instruit în mod corespunzător, acești câini sunt una dintre cele mai bune rase de câine pufoase pe care le-ai putea spera să găsească.

Mastiful tibetan

Mastiff frumos tibetan. câine roșu pe fundalul unui cer spectaculos. Peisaj rural

Cunoscută pentru dimensiunea lor izbitoare de dimensiuni, mastiffs tibetan sunt o rasă de câine care este proiectată să se ocupe de gama de munte dură și de vreme rece, în timp ce vindecă și păstrează animalele. Cu toate acestea, în ciuda mărimii lor masive și a aspectului intimidant, acești pui de puf sunt minunați pentru orice gospodărie de dimensiuni - deși au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a-și arde energia și natura jucăușă. Mastifful tibetan nu este la fel de aloof ca și chow-urile, având același nivel de păr extrem de pufos și haina groasă, făcându-i ideale pentru cei care doresc câini pufos mai mari cu blană groasă, caldă.

Fiți conștienți de faptul că mastiffele tibetan au fost crescute pentru frig, astfel încât straturile lor pufoase vor avea nevoie de periaj zilnic, astfel încât nivelul pufului să poată fi menținut la niveluri maxime drăguțe. Părul lor excesiv, atunci când este combinat cu dimensiunea lor mare, poate copleși rapid proprietarii, deci este important să stați pe partea de sus a nevoilor îngrijirii cu această rasă de câine.

Shetland Sheepdog

Drăguț, blană de blană Shetland Shetland Sheetland

Având în vedere Insulele Shetland (chiar lângă coasta Scoției), Sheetland Sheepdog este una dintre acele rase de câine pufoase pe care nu le veți uita niciodată - în cea mai mare parte datorită rolului lor iconic în Lassie. Adesea, denumită un Heltie, acești câini de bumbac au părul plin de puf, care cade frumos peste întregul lor corp, în timp ce blana din jurul feței rămân scurte. Acest lucru este minunat pentru cei care nu pot întotdeauna să ajungă la groomers ca, în timp ce vor avea nevoie de periaj regulat, proprietarii pot petrece un pic mai mult timp între vizitele la salon, fără riscul de blănuri ale lui Sheltie în ochii lor.

Acești câini sunt străluciți pentru animalele de familie și pot fi instruite cu ușurință, datorită reproducerii lor inteligente. Acești câini iubitoare fac ca unele dintre cele mai pufiene, și fiind atât de afectuoase, se potrivesc bine cu gospodăriile care au copii. Fiți conștienți, totuși, că acești câini de lapte pot fi considerați câini velcro, datorită naturii lor aglomerate. Desigur, acest lucru ar trebui să facă pentru periaj ușor, care va trebui să se facă foarte regulat datorită stratului dublu al rasei.

Bărbați collie

frumoasa distractie barbata collie caine vechi engleza catedog

O altă rasă care salută din Scoția, Collie Bearded este unul dintre cei mai populari, câini, din cauza naturii lor foarte afectuoase. Ele pot fi potrivite pentru o mare varietate de nevoi diferite, de la agilitate pentru a fi pur și simplu un câine însoțitor, iar natura lor blândă face ca acești câini pufos să fie ideali candidați pentru câinii de service.

Collie Bearded salută de la aceeași linie ca vechea sheepogagă engleză, dar deține câteva diferențe vizibile. Pe lângă faptul că au blană mai fină, au și o coadă mult mai lungă, care este împachetată plină de păr, pentru puf suplimentar! Ei, totuși, tind să sufere cu probleme de ochi din cauza modului în care părul lor cade peste ochii lor - așa că se conștientizează că această rasă va avea nevoie de o mulțime de călătorii obișnuite la salonul de îngrijire, pentru a preveni acest lucru.

Bichon Frise

Bichon Frize în acțiune în afara

Una dintre rasele mai mici de pe această listă și adesea denumită câțiva urși de Teddy, Bichon Frise este una dintre cele mai populare rase de câine. Cu straturi mai scurte, curbate, care sunt la fel de răi ca și rasa, acesta este un câine foarte inteligent și poate fi adesea foarte greu de manevrat - în ciuda staturii lor mai mici!

Bichon Frize are o haină albă care nu scapă la aceeași rată ca și alte tipuri de creastă de câine, deci poate fi mai ușor de curățat după, precum și îngrijirea blănului în sine. Coaturile lor sunt, de asemenea, mai puțin susceptibile de a se afla în calea feței lor, așa cum se poate întâmpla cu alte tipuri de haine (rase cu părul lung). Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că acești câini boisteroși au adesea nevoie de o mână fermă, o mulțime de formare de o mulțime de socializare - sau pot deveni destul de mari, indiferent de cât de ușor este haina lor de a menține.

Vechi English Sheepdog

Un vechi Sheepdog englez aflat în vârful muntelui în New Hampshire, privindu-se la vedere

Nu cu totul diferit de Collie Bearded, Vechiul Sheepdog englezesc are aceeași linie și patrimoniu ca și omologul său - dar are câteva diferențe care pot face mai bine adaptate diferitelor tipuri de gospodărie. Pentru a începe, această rasă este adesea menționată ca un "bobtail", datorită lipsei de coadă - sau mai degrabă lungimea sa extrem de scurtă.

Vechiul English Sheepdog este, de asemenea, mai muscular în construire și, prin urmare, necesită o dietă cu mai multă proteină, pentru a ajuta la menținerea acestei energii și a energiei suplimentare. Cu toate acestea, acest cadru muscular îi cauzează doar blana pufoasă să iasă mai mult, făcând această rasă fluturașul celor doi.

Samoyed

Câine samoyed care prezintă în frumosul parc

Când citim despre câinele Floof, aceasta este probabil rasa pe care o imaginam cu toții. Samoyeds sunt câini bine cunoscuți care au o haină albă distinctă și mai mult decât suficientă puf pentru a păstra pe toți fericiți. Inițial, crescute pentru a-și păstra proprietarii calzi în timp ce mersul pe jos, drumeții și herding, nu este surprinzător că haina lor plină devenită a devenit sinonimă cu imaginea raselor de câini cu puf.

Acestea sunt dimensiuni medii, și extrem de prietenoase, loiale și iubitoare, precum și cu haine pe care le-ați putea topi - făcând aceasta dintre cele mai de dorit rase. Acesta este un câine bun care va necesita periaj zilnic, pentru a rămâne în stare fizică de vârf. Rețineți că acesta este un câine care nu-i place să fie singur și prea mult timp și, combinat cu nevoile lor de îngrijire, Samoyeds sunt cel mai potrivite pentru gospodării în care cineva este cu ei în orice moment și poate dedica timp energiei lor ridicate și mentalitatea inteligentă.

În legătură cu o postare: Samoyed pui de vânzare

Lhasa Apso

Lhasa Apso Dog Show Portret campion în Slovacia

O altă rasă care a salutat inițial din Tibet, Lhasa Apso a fost o rasă de pază care stătea alături de forțele de poliție. În aceste zile, totuși, acest câine se află sub tipul de rasă non-sportiv și își folosește creierul în alte zone extrem de traseabile, inclusiv agilitatea - atâta timp cât le place să facă acest lucru.

Ei sunt Capete încăpățânate, și cu siguranță se plimbe ca și cum știu cât de frumoase sunt! Cu toate acestea, pentru proprietarii experimentați care sunt rapid să antreneze și să socializeze acești pui, veți găsi un tovarăș de viață, dornic și iubitor pentru viață în acești câini.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru lhasa APSOS

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele 10 rase de câine cu puf