Cele mai bune rase de câine tricolor - lista & # 038; faq!

Cele mai bune rase de câine tricolor - Lista & # 038; FAQ!

Acestea frumoase rase de câine tricolor Adăugați supraîncărcare cutețe la pui și este, de asemenea, una dintre cele mai frecvente scheme de culori pe câini în multe rase. De cele mai multe ori, câinii tricolorați au o combinație clasică de straturi albe, maro și maro, care sunt în modele diferite, cum ar fi brindle și spotted. Se întâmplă din cauza Genele trecut de la câinii-mamă.

Cu toate acestea, chiar și cu toate aceste varietăți, încă întâlnim câini care arată atât de special încât trebuie să oprim și să apreciem frumusețea. Să admirăm unele dintre cele unice tricolor rase de câini și modele pe care le puteți vedea în mod obișnuit.

20 cele mai frumoase rase de câine tricolor

Câinii cu un singur colorat sunt drăguți, cât mai mult dacă vedeți rase de câine multi-colorate? Să începem prin a explica cele 20 de cele mai frumoase rase de câine tricolor acolo. Cine știe, ați putea avea chiar și șansa de a adopta unul dintre aceste pooches superbe superbe adorabili în viitor? Vom vorbi, de asemenea, despre cele mai bune lucruri despre acești canini.

1. Câine de munte de la Entlebucher

Câini de munte Entlebucher sunt rasele de dimensiuni medii care aproape întotdeauna vin Modele tradiționale de acoperire tri-color - Blaze din piept alb, un corp negru negru și marcaje maro. Este posibil să nu fie la fel de popular ca și ceilalți canini în lumea spectacolului de câine, dar această cutie este un catcher de atenție, cu un aspect bun și o inimă iubitoare.

Entrabuchers sunt rase hardworking. Deci, dacă vă place să stați pe canapea toată ziua, este genul de câine potrivit pentru dvs., deoarece necesită exerciții zilnice și activități. Entlebucherul nu este, de asemenea, potrivit pentru proprietarii de câini de primă dată din cauza nivelurilor ridicate de energie și a voinței puternice. Datorită blănurilor sale scurte, această rasă este rapidă la mireasă. Mai mult, este extrem de loial părinților lui "# 8216; Hooman".

2. Câinele de munte Bernese

Câinele de munte Bernese, sau ceea ce alții numesc Berner, "are un strat masiv construit și perfect echilibrat, maro și alb. Negru este culoarea dominantă la spatele corpului său, în timp ce maro este obișnuit pe picioare și alb pe piept. Cu toate acestea, ia notă de faptul că ar trebui să iubești exerciții fizice și activități dacă doriți să adoptați această rasă.

Berners arată ascuțite în exterior, dar are o inimă blândă și loială în interior, făcându-l un partener excelent chiar și pentru copii. Cu toate acestea, trebuie să o antrenezi în stadiile incipiente pentru controlul instinctelor și atitudinilor față de alte persoane.

Câini tricolor frumos
Câinii de munte Bernese sunt, de asemenea, cunoscuți sub numele de Berners.

3. Basset Hound

Basset Hounds sunt una dintre cele mai adorabile și mai cute rase mici de câini tricolor. Majoritatea acestei rase are o culoare albă dominantă și câteva pete negre și maro pe spate, cap și coadă. Dacă sunteți o persoană asemănătoare, această rasă se va înghiți cu voi toată ziua și noaptea. Cu toate acestea, formarea poate deveni dificilă, deci trebuie să profitați de simțurile sale mirositoare de a învăța.

O altă calitate excelentă despre Hound Basset este că blănurile sale scurte necesită îngrijire minimă îngrijire, dar menține curățarea urechilor datorită infecțiilor sale predispuse la urechi. În menținerea greutății, exercițiile zilnice de mers pe jos este o idee bună, de asemenea.

4. Terrier de taur

Cel mai Bull Terriers sunt albe sau maro și culoare sau combină cele două cu câteva pete negre pe cap sau corp. Este o altă rasă mică de câine tricolor, care este atât de ușor de iubit. Finist că a fi bucuroasă și jucăușă, nu există niciun motiv pentru tine să nu-ți placi Târriei Bull. În plus, trebuie doar să-i îngrijești frecvent blănurile. Tot ce trebuie să faceți este o baie săptămânală, iar unele periaj pentru a păstra această canină curată.

La fel ca și alte rase, este mai bine să instruiți terrierii de taur în stadiul incipient pentru a fi sociabil față de alte animale de companie și alți membri ai familiei. Datorită fermei sale construite, moderate, este esențială pentru ao menține. Dând unele durabile Chew toys este, de asemenea, o pregătire adecvată de la aceste Pooches iubesc la GNAW.

5. Pitbull

Tauri de pit au multe modele de haină, dar dominantul din Tricolor sunt cele negre, cu pete maro și albe pe picioare și piept. Această rasă arată ca un mușchi, dar are o inimă moale și o atitudine jucăușă. Cu toate acestea, necesită o pregătire regulată pentru a-și menține construirea. În caz contrar, grăsimile se vor aduna pe burta taurului Pit. Totuși, menținând aspectul său bun este ușor.

Când adoptați tauri de pit, poate doriți să păstrați niște bile de tenis și durabile jucării unde pot consuma energia lor mare. În timp ce duzele pot să arate scurt, această rasă poate fi, de asemenea, amicul tău de jogging. Cel mai bine este să-și canalizeze pozitiv puterea și entuziasmul într-un sport cum ar fi alergarea, preluarea sau zgomotul.

6. Mai mare câine de munte elvețian

Câinele de munte mai mare elvețian are cea mai mare parte un corp negru, cu linii albe de la capul lui până la piept și pete maro pe picioarele sale. Această canină este un verișor apropiat al câinelui de munte Bernese în versiuni cu părul scurt. Dacă doriți o poveste gigant gigant, Swissie este cea mai bună opțiune.

Câinii mai mari de munte elvețian sunt mari, puternici și este obișnuit să aparțină acelor rase de câine multicolore. Mai mult, este afectuos față de membrii familiei și chiar și pentru copii. Cu toate acestea, la fel ca și alți canini mari, formarea este esențială pentru a-și controla comportamentul. În ciuda istoriei sale de lucru, el are nevoie doar de nevoile de exerciții zilnice ușoare, cu o plimbare lungă de zi cu zi sau o excursie adecvată pentru a-l păstra mulțumirile.

7. Basenji

Basenji este una dintre cele mai populare mici rase de câini tricolor. Cea mai mare parte are doar două tone de blană, dar un tricolor este de obicei negru, cu nuanțe albe și maro pe fața, picioarele și coada. Unii îl numesc un câine tăcut, deoarece tinde să scadă mai puțin decât alte canini, dar această rasă poate face o varietate de zgomote ca Yodele, Chirps și chiar țipete.

Dacă sunteți un proprietar de câini pentru prima dată, Basenji nu este o idee bună de a adopta. Da, arată drăguț și frumos, dar poate deveni încăpățânat fără o pregătire adecvată. Această canină necesită, de asemenea, exerciții de a-și consuma energia. În caz contrar, ar mușca sau mesteca lucrurile pe care le dețineți.

8. Chihuahua

Chihuahuas sunt scurte, dar oferă o mulțime de personalități. Această rasă mică și tenace este incredibil de loială stăpânului său și perfectă pentru proprietarii de câini laaid-back. Cu toate acestea, poate fi foarte încăpățânat, deci este o provocare pentru părinții câinilor de prima dată. Cu o greutate regulată de 6 kilograme, imaginați-vă un Chihuahua tri-colorat care rulează în jurul casei dvs. Cât de adorabil ar fi asta?

Chihuahuas sunt una dintre cele mai lungi rase și, în afară de boala dentară sau oculară, cea mai mare parte sănătoasă. Cu toate acestea, trebuie să o susțineți cu o dietă adecvată și câteva exerciții și piese de interior.

9. Panda Shepherd

Din numele însuși, Păstorii Panda arata ca o panda cu acele cercuri negre din jurul ochilor. Este de fapt a Ciobănesc german! Acesta aparține familiei câinilor ciobănesc, dar ceea ce face diferit este acoperirea tri-colorată cu urechile mari ale mărcii de rasă. Dacă vă place jucăuș, afectuos și iubitor canin - ar trebui să priviți pe această rasă.

Doar știți că păstorii Panda necesită exerciții fizice și mentale zilnice să-și antreneze ascultare și Abilități de socializare. Luând în considerare acest lucru pentru a-și arde resursele în timp ce creștea nu ar face rău.

10. Boxer

Majoritatea boxerilor au un corp maro cu un strat alb pe frunte până la piept și pe pete negre în jurul ochilor. Este o rasă de dimensiuni medii celebre pentru capul și corpul său construit pe pătrat, la fel ca un boxer real. Ce este mai impresionant boxeri tăiate corect au o proporție armonioasă de botul la craniu, membrele rigide, spatele scurt și strat de fixare strânsă. Nu e de mirare că a fost în top 10 din cele mai iubite rase ale Americii.

11. Câine de bovine australiene

Aceste rase de câine tricolor au adesea dominând culorile stratului negru, cu blană brună pe picioare și față și pe pete albe pe corpul său. Cel mai Câini de bovine australiene au un cap puternic, cu un craniu larg și obrajii musculari care adaugă mai multă putere la apariția lor. Mai mult decât atât, ea a dat urechile, strălucirea suspicioasă și dinții sănătoși, cu o deformare ușor intimidantă.

Câinii de bovine australieni sunt excepționali musculari, dar nu înseamnă că nu sunt iubiți. Aceste canini sunt extrem de energice, jucăușă și prietenoase față de proprietarii lor. Dacă doriți să adoptați una, asigurați-vă că sunteți gata să vă dați timp, deoarece necesită un exercițiu amplu și timpul de joc.

12. Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier regele charles spaniels sunt una dintre cele mai mari, să nu mai vorbim de cele mai pufoase, rase de jucărie. Acesta vine în combinații diferite de tricolori, în care unii au haine negre dominante, în timp ce alții au blană albă. Totuși, combinația alb-negru, maro și alb are ca rezultat un cavalier tematic adorabil tri-colorat. Datorită dimensiunii sale, vă puteți aștepta la atletism, rezistență ridicată și canini de încredere potriviți pentru aventuri sportive și de vânătoare.

Poate suna ca o rasa puternica si independenta; Cavalier King Charles Spaniels este prietenos și iubitor până la punctul în care sunt câini de terapie activă. Cu toate acestea, rețineți că această rasă nu este capabilă caine de paza, Deși uneori îl auziți la latră pe ușă. La urma urmei, acestea sunt rase de jucărie care pot juca unele sporturi și sunt foarte active.

13. Collie tricolor câine rasă

Odată ce o vezi, nu îndrăznim să nu îmbrățiți a Collie tricolor câine rasă Chiar dacă este imposibil. Un tricolor collie perfect va avea o blană care este netedă ca culorile negre, maro și alb întinse prin corpul său. Este o canină cu energie înaltă și întotdeauna dornică să-i placă proprietarii. Dacă doriți cel mai bun candidat pentru agilitate și ascultare, acest câine este potrivirea perfectă.

Cele mai multe colonii au o haină lungă și groasă, care necesită combinarea și periajul regulat, care pot consuma o mulțime de timp. Mai mult, rețineți că aceste rase sunt sensibile la câteva medicamente comune, astfel încât întotdeauna o duceți la veterinar ori de câte ori observați că ceva nu este corect. Proiecțiile de sănătate sunt, de asemenea, esențiale pentru detectarea posibilelor probleme oculare în rasă.

14. Beagle

Tricolor Beagles
Beagles sunt scenarii.

Beagles sunt una dintre cele mai comune rase de câine tricolor și vin într-un caleidoscop colorat cu un model de 11 strat care îndeplinește standardul AKC-șase dintre care sunt variante tricolor. Este un câine mic care este atât jucăuș, cât și un prieten de familie excelent. Inițial, Beagles se vânează în pachete, deoarece este un scenariu care poate urma piese prin nas.

Cu toate acestea, știți că această rasă necesită exerciții regulate, deoarece este cel mai sensibil câine Anxietate despre separare. Deci, ori de câte ori mergeți la birou, asigurați-vă că vă lăsați să jucați ceva pentru a juca unde își poate consuma energia. Este esențial să se evite comportamentele distructive. Check out unele tri-color cool Numele câinelui pentru beagles.

15. Nue Bernese Mountain Dog

Frumos tricolorat nu Câini de munte Bernese au un strat natural negru cu blană albă de pe frunte până la piept, în timp ce firele de păr brun sunt adesea vizibile pe picioarele sale. Este o altă rasă gigant blândă pentru ridicarea grea și ajută fermierii înapoi în zilele pentru a trage cărți și pentru a conduce animalele.

Astăzi, cele mai multe câini de munte Bernese sunt, de asemenea, excelente fiind un partener, deși unii preferă încă locuri de muncă și activități mari și dure. Cu toate acestea, este un prieten superb la domiciliu, un câine de gardă și chiar să se prăbușească atunci când simțiți că vă aflați pe canapeaua dvs. toată ziua.

16. Pembroke Welsh Corgi

O frumoasă pembroke tri-colorată Welsh Corgi nu se întâlnește cu Standardul de rasă AKC, Dar este un alt model tipic pe care îl puteți vedea pentru această canină. Este un animal de companie distractiv și iubitor, cu o coadă scurtă, ceea ce face ca această rasă să fie chiar mai curată. Chiar și cu picioare scurte, puteți lăsa în continuare pooch-ul dvs. să facă niște trucuri de vânătoare și agilitate. Cei mai mulți oameni iubesc micile sale haine construite și trăsături jucăuș, făcându-l să se ridice spre partea de sus a diagramelor de popularitate.

Cu îngrijire și formare adecvată, Pembroke Welsh Corgi va deveni un membru natural al familiei dvs. datorită prieteniei sale și manierelor clundei, făcându-l un câine de terapie excelentă. Când vă place să jucați, un Corgi este meciul dvs. de blană de vis, pentru că întotdeauna va aștepta să aruncați următoarea minge.

17. Shepherd australian

Amestecul de culori maro, negru și albă Australian Shepherd`s blana este un exemplu perfect pe care nu toate defectele sunt urâte. Această rasă este renumită pentru a fi chameleonii din lumea câinelui datorită multi-culori și modelelor sale în blană. În afară de aspect, acești câini sunt versatili când vine vorba de sport și să exceleze în ascultare și de herding.

Dacă sunteți un proprietar de câini care iubește exercițiile fizice, acest câine ar trebui să facă parte din lista dvs. Shepherd australian necesită exerciții zilnice, ceea ce îl face un tovarăș de jogging excelent. Cu toate acestea, ar fi mai bine dacă sunteți, de asemenea, răbdători în combaterea stratului său de lungime medie pentru a evita încurcările și împarte.

TRICOLOR AUSTRALIAN SHEPHERDS
Păstorii australieni sunt chameleoni ai lumii câinilor.

18. Pomeranian

Adesea vedem alb sau maro Pomeranii, Dar ceea ce este chiar mai drăguț este blana tri-colorată a acestei rase. Pomeranianul vine în multe culori și modele de blană PM Galț pufos îi conferă a Uite de ursuleț, dar este o provocare de a ține pasul cu periajul regulat necesar pentru a evita covorașul. Aceasta ar ajuta dacă vă curățați și dinții în mod regulat pentru a preveni problemele dentare care se întâmplă în mod normal în rasele de jucărie.

Pomeranii sunt diverși cu demulatori vibranți. Poms sunt mai fericiți atunci când sunt cu părinții lor. Ca o rasă de câine activă, această rasă are două fețe - un lapdog și un amic de aventură. Pomii sunt dulci și afectuosi, dar nu sunt ideali pentru a adopta dacă aveți copii care trăiesc cu dvs. datorită naturii lor fragile și sensibile.

19. Papillon

Papilonii sunt câini speciali și distinși datorită blănurilor lungi care pot crește în jurul urechilor sale în picioare sau ceea ce numesc urechi de fluture. Este un alt câine mic de câine tricolor cu o exuberanță pentru viață. La fel ca beagles, vă puteți bucura, de asemenea, de diferite sporturi cu această canină datorită agilității sale excelente și a jucătorilor. Cel mai bun dintre toate, necesită doar o cantitate moderată de exerciții pe care le puteți face cu ușurință prin plimbări scurte și piese de interior.

20. Bulldog englez

La fel ca Tauri de pit, Bulldog englez prezintă un corp considerabil și picioare scurte. Credeți sau nu, aceste rase au atras o dată tauri și le-au ținut prin nasul buldogilor. Astăzi, gena punctului de tan amestecat cu alb și negru a devenit obișnuită în crescătorii diferiți.

Buldogul englez este un animal de familie perfect, care este de încredere și fiabil și îngrijit pentru majoritatea copiilor. Fiind orientate spre oameni, acest lucru solicită în mod conștient interesului uman. În plus, puteți obține rapid împreună cu ea în prima zi de adopție. Luați în considerare totuși că buldogii englezi pot fi ostili față de câinii străini și chiar străinii.

Despre rasele de câine tricolor

Una dintre cele mai preferate animale de companie din întreaga lume sunt câini datorită supraîncărcării lor de cutenitate, iar unele au rase frumoase de câini tricolor. Mai mult, fiecare canină are inteligență, loialitate și ascultare de neegalat, care le face o terapie bună pentru oamenii singuri. Cel mai bun lucru despre a avea rasele tricolor de câini sunt ele atractive. Totuși, poochesul unic sau dual colorat vor arăta întotdeauna clar.

Ce înseamnă Tricolor la câini?

Rasele de câine tricolor sunt de obicei O combinație de culori alb-negru, alb și maro Datorită genelor sale. Alb înseamnă absența culorii în loc de pigment, câinele exprimă. Pe de altă parte, pooches cu culori negre și bronzante trebuie să aibă și # 8220; n / n & # 8221; ca gena dominantă negru sau locusul k. Înseamnă doar că nu există nici o expresie în locusul K, rezultând la câini cu blană neagră. Brindele pot avea, de asemenea, trei culori, dar ele sunt combinate sau dezbrăcate împreună, în timp ce Merle este un model mai marmorat de patch-uri întunecate de culoare pe același fundal de culoare.

Care este cea mai tare rasă de câine?

Cea mai tare rasă de câine depinde de preferința dvs. Unii părinți de companie preferă câini cu haine groase; unii doresc un tovarăș cu o întreținere minimă, în timp ce alții caută cerințe specifice de culoare. Cu toate acestea, fiecare rasă de câine are trăsături și caracteristici unice pe care le puteți iubi și aprecia. La fel ca oamenii, Pouches au de asemenea defecte, dar este o chestiune de acceptare a faptului că aceste defecte sunt lucrurile care le fac mai frumoase.

Pugs, Shi Tzus, Terriers și Beagles sunt unele dintre cele mai frecvente rase de jucărie. Pe de altă parte, păstorii, huskies și labradorii sunt opțiuni excelente pentru canini de dimensiuni medii și mari. Când alegeți companionul dvs. blană, asigurați-vă că puteți avea grijă de ea. Adoptarea unui animal de companie este ca și cum ai avea un copil. Trebuie să dedicați ceva timp, să jucați, să vă exercitați, să vă hrăniți și să o oferim o casă confortabilă.

Ce câine este negru, alb și maro?

Cei mai buni, albi și maro sunt menționați ca tricolor câine rases. Se întâmplă datorită genelor moștenite din canini parentală. Culorile cele mai distincte sunt maro, negru și alb, albastru, negru și gri. Indiferent, blana de frumoase rase de câine tricolor le face să fie unice și adorabile. În unele cazuri, Tricolor este, de asemenea, un rezultat al brindle sau merle.

Brindele pot avea, de asemenea, trei culori, dar ele sunt combinate sau dezbrăcate împreună, în timp ce Merle este un model mai marmorat de patch-uri întunecate de culoare pe același fundal de culoare. Indiferent, toate pooches sunt minunate în căile lor unice și trăsături speciale.

Ce este numit un câine multi-colorat?

O canină multi-colorată cade în frumos câini tricolor. Există mai multe modele și culori utilizate la câini, iar numele culorilor sunt adesea rareori specifici. De exemplu, toate cele trei rase sunt genetic la aceeași culoare, dar sunt numite Dapple, Merle și Harlequin. Această culoare este, de asemenea, aceeași ciocolată genetic, dar numită, roșu, maro și ficat.

Genele sunt un factor principal de conducere al culorii stratului de câine. Câinii au aproximativ 19.000 de gene în genomul lor, dar doar câțiva afectează variațiile fizice ale hainei. Regulile normale se aplică atunci când majoritatea genelor vin în perechi, una de la mama câinelui și una de la tatăl său. Există mai mult de un tip de gene de interes sau alele.

Câinii sunt singurele lucruri vii pe Pământ care vă va iubi mai mult decât în ​​sine și fără a cere nimic în schimb, bine, poate, cu excepția unor kibble. Indiferent, rase de câine tricolor sau nu, aceste Poohes va fi întotdeauna cel mai bun prieten al nostru loial.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune rase de câine tricolor - lista & # 038; faq!