Top 10 rase de câine tricolor

Top 10 rase de câine tricolor

Rasele tricolor, tricolor, cu siguranță, se întorc capete, cu combinația lor clasică de culori, aducând haina lor la viață. De obicei negru, bronz și alb, deși albastru, negru și gri nu sunt neobișnuite, obțineți trei culori clar definite într-un model care este diferit de fiecare rasă. Să nu fie confuzi Brindles sau albastru Merle, Tricolor este, de asemenea, una dintre cele mai frecvente scheme de culori găsite la câini, cu peste 20 de rase renumite pentru modelele lor de trei culori. Dacă sunteți în căutarea de a adăuga o anumită culoare la viața dvs. deținută de câini, atunci aruncăm o privire la 10 dintre cele mai populare rase Tricolor.

Shepherd australian

Păstorul frumos australian de mers pe josCâinii inițial de herding, Shepherd australian se crede că de fapt provin din Spania și a fost dezvoltat în statele pentru a deveni rasa pe care o cunoaștem astăzi. De asemenea, cunoscut sub numele de Aussie, ele sunt similare în privirea la granița Collie și Română Reads și prezintă un strat de tricolor uimitor cu o blană luxuriabilă. Haina lor vine în două variații tricolor - roșu / alb / cupru și negru / alb / cupru. Cu toate acestea, la câțiva pui datorită geneticii lor, culoarea de cupru nu se dezvoltă și astfel sunt cunoscute sub numele de Bicolor Aussie. Un câine de dimensiuni medii, atât de tare, cât și agil, ciobanii australieni sunt foarte inteligenți și pot fi cunoscuți pentru a rula inele în jurul unui proprietar timid sau mai puțin experimentat.

  • Exercițiu: Câini de energie înaltă, Aussie are nevoie de aproximativ două ore exercitarea unei zile
  • Îngrijirea: Ca niște nivele continue, au nevoie de îngrijire regulată, în mod ideal zilnic
  • Speranța de viață: 12-15 ani
  • Ideal pentru: Gospodăriile foarte active, cu animale de companie

Ați putea dori, de asemenea, articolul pe Amestecurile Australian Shepherd - X Aussie Mutts pe care îl veți iubi.

Beagle

Beagle pe iarba verdeUna dintre cele mai populare rase de câine multi-color, Beagle este renumit pentru natura sa iubitoare, prietenoasă, comportamente accentuate și uneori Personalitate încăpățânată. Ca un câine de ambalaj, ei iubesc compania familiei lor umane și se dezvoltă să fie centrul atenției, dar au nevoie de răbdare atunci când vine vorba de instruire. Și cu stratul său tricolor și o șa de "negru distinctă pe spate, Beagle este, de asemenea, o rasă recunoscută instantaneu. Culorile clasice pentru begle sunt negru, bronz și alb, dar pot veni și în alte variante tricolor, inclusiv roșu și albastru. Haina Beagle are, de asemenea, un miros distinct care este unic pentru rasele de cauciuc.

  • Exercițiu: Beagles iubesc să se miște și să se distreze, deci aveți nevoie de cel puțin o oră de exerciții o zi
  • Îngrijirea: Îngrijirea regulată va ajuta la controlul acelor fire de păr vărsate
  • Speranța de viață: 12-15 ani
  • Ideal pentru: Pentru familii și încrezători Proprietarii de câini de primăvară

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru beagles

Boxer

Boxer DogInițial crescute să fie câini de gardă, boxerul este un pooch exuberant care face un minunat în cazul unui animal de familie de înaltă energie. De fapt, cu toate jucăușile lor fără limite, un boxer nu este considerat complet matur până la vârsta de trei ani. Cu corpul lor muscular la corpuri mari de dimensiuni și capete pătrate, înmuiate de ochii maro mari, răutăcioși, boxerul este, de asemenea, un aspect, și cu o haină cu părul scurt, sunt ușor de mire. Culorile stratului Boxer includ Brindle și toate Fawn sau Tan, și pot fi, de asemenea, cele mai uimitoare animale de companie cu trei culori, inclusiv o varietate de marcaje alb-negru pentru a-și defini sprancenele, botul și forma corpului.

  • Exercițiu: Un amuzant energetic, un boxer va avea nevoie de aproximativ două ore exercitarea unei zile
  • Îngrijirea: Cu haina scurtă de îngrijire, este recomandată o perie săptămânală cu un mitt de cauciuc
  • Speranța de viață: 10-12 ani
  • Ideal pentru: Pentru familiile active cu copii mai mari

Papillon

Câini de rasă Papillon

Papillon este francez pentru fluture și acest câine negru, alb și maro cu inima mare, este numit astfel datorită formei fluturelor create de urechile cu pene pert. Rasa se crede că se întoarce până la 16 ania Secol și este descendent de la spanioli de jucărie. Dar papillonul nu este un câine pasiv Mini Lap. În ciuda, mini-dimensiunea sa, Papillon are o personalitate mare și este activă, inteligentă și iubește oamenii săi. Ca un standard de rasă, haina lor curge și cu părul fin, cu o culoare de bază de alb, de obicei definită de patch-uri de negru și maro pe față, în jurul nasului și urechilor lor.

  • Exercițiu: Două treimi de 20 de minute sau sesiuni de joc pe zi sunt ideale
  • Îngrijirea: periați o dată sau de două ori pe săptămână pentru a-și păstra blănurile în stare de sus
  • Speranța de viață: 14-16 ani
  • Ideal pentru: Pentru familii sau o distracție Companion Pet

Corgi

Câine rasă Welsh Corgi PembrokeCorgi vine în două rase, Pembroke Welsh și cardiganul și, în ciuda staturii lor mai scurte, ambele au fost crescute inițial ca un câine de bovine. Acest patrimoniu înseamnă că Corgi este un coleg energetic care necesită o mulțime de exerciții și stimulare. Dimensiunea, temperamentul și apetitul pentru joc fac, de asemenea, Welsh Corgi un super-animal super pentru familiile cu copii. Ele sunt, de asemenea, foarte inteligente, încăpățânate și vocale, atât de devreme și coerente formarea este necesară. Ambele rase au o haină dublă luxuriantă și vin într-o varietate de culori, inclusiv un tricolor frumos în combinații de roșu, salariat, alb, alb și fawn.

  • Exercițiu: Cel puțin o oră de mers pe jos pe zi
  • Îngrijirea: Cu subaccesul lor, Corgis sunt nivele prolifice, astfel încât este necesară îngrijirea regulată.
  • Speranța de viață: 12-13 ani
  • Ideal pentru: Pentru familiile cu copii

Bulldog englez

Portretul frumosului buldog englezesc în aer liberBuldogul englez este construit ca o putere mică, cu fața plată, zdrobită a unei rase tipice brachycefalice. A crezut până în prezent la 13a Secol, unde a fost folosit ca un câine de momeală de taur în Anglia, astăzi acest tip de spate, cu personalitatea sa dulce îl face un câine mare de familie sau un partener individual. Haina lui este o întreținere scurtă și redusă și vine într-o varietate de culori de strat, inclusiv un tri destul de uimitor. Culoarea dominantă în majoritatea buldogilor este fawn sau alb, îmbunătățită de plasturi mari de negru sau de brânză.

  • Exercițiu: Un iubitor de canapea, buldogul are nevoie de aproximativ 15-30 de minute de exerciții fizice sau de joc activ pe zi.
  • Îngrijirea: Cu o haină fină, cu părul scurt, va avea nevoie de periaj o dată sau de două ori pe săptămână
  • Speranța de viață: 8-10 ani
  • Ideal pentru: Apartamente locuitori și familii

Collie

Grup de câini fericiți Sittingon iarbaSensibile și inteligente, collie este renumită pentru blana luxuriabilă, care întotdeauna transformă capetele. Cu rasa cu părul lung cunoscută ca o collie brută, rasa vine, de asemenea, într-o varietate mai scurtă cu părul. Când vine vorba de colii de colorat, există patru: un model uimitor de strat tricolor în alb-negru, cu nuanțe de bronz, precum și salle, albastru și alb. Fabricat în seria TV din anii 1950, Lassie, rasa de Collie Rough este un nativ din Scoția și a fost folosit inițial pentru animalele de herding. Astăzi, acești câini de culoare de culoare atletic fac animale de companie minunate, datorită naturii lor iubitoare și loiale, deși natura lor de vânătoare nu este prea departe sub suprafață!

  • Exercițiu: Câini energetici, collie are nevoie de aproximativ două ore de exerciții pe zi
  • Îngrijirea: Collie brută are nevoie de periaj de cel puțin două ori pe săptămână
  • Speranța de viață: 10 - 14 ani
  • Ideal pentru: Familiile cu copii activi

Câine de bovine australiene

Blue Portret de câine de bovine australieneMuncitor, activ și inteligent, câinele de bovine australieni este o rasă tare, cu o haină scurtă care are un strat interior rezistent la apă și dens. Câinele de bovine australiene este fie albastru, fie roșu Mottle, cu colorarea parțială de bronz și negru pentru a crea aspectul câinelui tricolorat. Crescute de către Setters australieni pentru a-și lucra bovinele, rasa este încă folosită ca un câine de vânătoare astăzi. Acestea ar trebui să fie socializate timpuriu și au nevoie de o mulțime de stimulare mentală. În schimb, obțineți un câine care este extrem de loial, dar are o tendință de a fi membri ai propriei sale familii.

  • Exercițiu: Cel puțin două ore pe zi; Clasele de agilitate sunt, de asemenea, o idee bună
  • Îngrijirea: Perie săptămânal, cu excepția cazului în care el este vărsat, când are nevoie de îngrijire mai frecventă
  • Speranța de viață: 12-15 ani
  • Ideal pentru: case cu o mulțime de spațiu în aer liber

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel DogConsiderate de multe animale de companie de companie, elegant Cavalier King Charles Spaniel îi place, de asemenea, să devină activ, așa că nu este doar un câine de lap. Ei își iau atleticismul de la moștenirea lor Spaniel, astfel încât acești câini gregari fac animale de companie bune, deoarece sunt la fel de fericite, cum se rătăcesc la picioarele tale. Cu o blană de mătase superbă, marcajele de pe cavalier sunt distinctive și vin într-o gamă de culori, inclusiv un model de tri-uri uimitoare de marcaje negre pe o haină albă, cu marcaje de bronz adorabile peste ochi și coadă. Și nu este nimic mai curat decât un cățeluș de culoare cavalier tri!

  • Exercițiu: O plimbare zilnică scurtă pe lesa, cu un anumit acces la un spațiu exterior pentru joc
  • Îngrijirea: Perie de 3-4 ori pe săptămână, acordând o atenție deosebită blănii mai lungi pe urechile și coada lor
  • Speranța de viață: 9-15 ani
  • Ideal pentru: Câini de companie sau pentru familii mai puțin active

Mai mare câine de munte elvețian

Mai mare câine de munte elvețian, adult și catelusStrâns legată de Câinele de munte Bernese, Acest minunat munte al unei canine se mândrește cu un model distinctiv al stratului, făcându-l unul dintre cei mai populari câini tri colorați. Haina sa dublă este densă, cu un model tipic de acoperire a unui exterior negru cu marcaje albe și de culoare rugină pe fața și corpul său. Pentru a fi un câine de lucru în munții din Elveția, "Swissie" este considerat a fi o familie bună, precum și de supraveghere, deoarece el este loial și iubește fiind ocupat. Dar ele sunt animale puternice datorită dimensiunii lor (peste 100 de kilograme), astfel încât pregătirea este esențială.

  • Exercițiu: Sesiunile zilnice de mers pe jos și accesul la spațiul mare, închis în aer liber
  • Îngrijirea: Perie de câteva ori pe săptămână, mai mult când vine în sezonul său de vărsare
  • Durată de viață: 7-9 ani
  • Ideal pentru: Gospodăriile active cu o mulțime de spațiu
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 10 rase de câine tricolor