Cum de a rasa hounds basset

Cum de a rasa Hounds Basset

Când te gândești Cum de a rasa Hounds Basset, Trebuie să fiți conștienți de principalele probleme fizice: urechile lungi și piticul. Aceste două sunt principalele cauze ale afecțiunilor medicale și chiar a problemelor de naștere.

Restructura Basset Hounds este relativ neted datorită sănătății generale a rasei, dar totuși trebuie să vă acordați atenție urechilor, corpului și dietei din Basset. Rasa nu este mică, este piticată (sau înghițind).

Vă vom oferi mai multe despre acest lucru mai târziu în acest articol, precum și acoperind cele mai bune practici de reproducere pentru această rasă uimitoare.

Fundal de reproducere a lui Basset

Cu originea sa europeană, rasa Basset Hound a cucerit întreaga lume datorită ochilor ei droopie și temperamentului fantastic.

Iată o defalcare asupra modului în care a apărut rasa, de ce, și cine este responsabil pentru rezultatul său final uimitor!

Origine

Basset Hounds sunt cunoscute ca au au originat atât în ​​Franța, cât și în Marea Britanie. În Franța au fost înregistrate în Franța, după care au fost trimise în Marea Britanie. Acolo, au fost îmbunătățite în continuare, iar variația finală a rasei a fost creată și fixată.

Houndul Basset este o rasă de a treia generație care coboară direct de la o mare rasă de accentuată Sf. Hubert Hubert. Acești câini au fost găsiți în Belgia și au fost numiți și numiți Bloodhounds pentru capacitatea lor de a vâna animale mari. Bloodhounds, la rândul său, au coborât dintr-o rasă veche de câine numită Hounds Laconian sau Spartan. Aceste sângerare și câinii periculoși erau cunoscuți că nu renunță la pradă lor până când nu au găsit-o.

Să vă imaginați că ceva sălbatic și agresiv ar putea încuraja în cele din urmă un hound dulce, prietenos și adorabil Basset este amuzant.

Primele menți

Basset Hounds au găsit o mențiune într-un text de vânătoare ilustrat francez, La Venerie, scrisă în 1585 de către Jacques du Fouilloux. Rasa a fost menționate ca fiind vânători buni ai animalelor mici cum ar fi iepuri, vulpe, cerb, veverițe și fazani. Aceasta este prima menționare a câtorilor de la Basset din istorie.

Apoi, în 1870, există o altă mențiune despre modul în care a început împerecherea controlată de reproducere a câinilor de la Basset. În anii care au trecut, există mențiuni despre cum Hound Basset a fost a Muse de împărat Napoleon III.

Restii similar

Basset Hound Creșterea a primit o mulțime de atenție în timpul și după 1870 în Franța, ceea ce este atunci când contele Le Coultul de Canteleu a creat o rasă de la câinii existenți, care avea picioare drepte și la numit Chien d`arteois. Un alt gentleman, Louis Lane a luat o fascinație de a se bucura de reproducerea Hound și a dezvoltat o rasă cu picioare strâmbe, numindu-l Basset Normand.

În cele din urmă, aceste două au fost împerecheate pe plan intern și o nouă rasă numită Basset Artesien Normand a fost adus în ființă.

Sir Everett Millis

Odată ce reproducerea controlată a Hounds Basset a început în Franța, au început să fie importate în Anglia. Aici, un om numit Sir Everett Millais, Tatăl Hound Basset modern Așa cum o știm astăzi, a reglat bine rasa și a făcut-o mai greu prin reproducerea cu un sânge de sânge. A pus ștampila finalității creației. De atunci, standardele stabilite de Millais au fost Instrumentul pentru creșterea Hound Basset.

Popularitate

Houndul Basset este destul de popular cu masele - mai ales familiile cu copii. Basset Hounds a început să ridice popularitatea după 1870, mai ales în Franța și Anglia. Astăzi ei ajung la lista câinilor că majoritatea familiilor din SUA sau Marea Britanie ar dori să adopte.

Basset Hounds sunt blânde și familii, dar au un talent grozav de pază și protejare. Instinctul lor de hound sunt intacte, chiar și atunci când se înghesuie cu proprietarii lor și se joacă cu copiii.

Popularitatea lor a fost încurajată în continuare de apariția filmelor Disney care au prezentat Hounds Basset (E.G. Toby de Marele detectiv de șoarece). Și mai târziu, de marca de încălțăminte Hush -ppies care a făcut ca un Basset să-și facă ca băiatul posterului din întreaga lume.

Dwarfismul (Achondroplasia)

Acele picioare scurte stubby de pe Hound Basset care adaugă un extra oomph la coeficientul său de cutenitate este de fapt a deformarea oaselor (sau achondroplasia), în care oasele nu cresc la dimensiunea lor normală.

O condiție genetică numită osteochondrodysplasia, care provoacă creșterea anormală a oaselor la ditarfism sau achondroplazie. Acest lucru se datorează probabil încrucișării câinilor din Franța și Anglia. Citiți articolul nostru Piscine de gene închise și endogamie Pentru o mai bună înțelegere.

Deoarece acest lucru a devenit un factor definitoriu pentru calitatea de rasă a Hound Basset, înălțimea acceptată pentru Hounds Basset este de 14 inci. Câinii mai mari sau mai înalți de 14 inci pot fi greu să se înregistreze cu popular Cluburi de kennel. Verificați standardul de pe rasă Site-ul Clubului American.

Alți câini afectați de această problemă includ Bulldogs și Dachshunds.

Aspect

Sincer, Hounds Basset este incontestabil super drăguț și irezistibil. Urechile mari de floppy, picioare scurte stubbly, ochii mari rotunzi care vorbesc volume și un corp mic, dar robust, care permite Bassetului să fie agil încă puternic. Basset Hounds sunt Ultimate cuddle-Bums.

Cu toate acestea, unele dintre trăsăturile lor fizice prezintă amenințări potențiale pentru bunăstarea și sănătatea lor. De exemplu, acelea urechile sunt lungi și droop pe ambele părți ale fețelor lor. Acest lucru face imposibil ca aerul să circule în interiorul urechilor, mărind șansele unei infecții ale urechii. Prin urmare, Curățarea periodică a urechii este necesară.

O mulțime de oameni cred că Hounds Basset arată ca niște sânge care au fost înghițiți la pământ. Și există o mulțime de adevăr în asta - au un aspect ciudat! Basset Hounds cresc până la 14 inci în înălțime și au un corp de carne, carne, cu piele liberă. Pielea din jurul corpului lor aproape întotdeauna pare a fi agățată leneș, ca și cum ar fi în jurul lor.

Al lor o coadă super lungă este disproporționată, dar este întotdeauna purtată în sus pentru a evita întârzierea în urmă. Basset Hounds au, de asemenea, foarte mult picioare mari, mai mare decât ceea ce se potrivește corpului lor. Astfel, arată ca niște sânge.

Stratul de câine de la Basset este scurt, dar nu sunt hipoalergenic. Admis Culorile straturilor din Houndul Basset sunt:

  • negru,
  • alb, și
  • bronz.

Un lucru notabil despre stratul unui Hound Basset este că este impermeabil, făcându-i tovarăși excelenți pentru plimbări lungi ploioase.

În timp ce Bassets Hounds poate arăta puțin și amuzant, dar au un Sentimentul excelent de miros și sunt foarte agile, de asemenea. Aspectul lor droopie poate face ca ei să pară leneși, dar sunt destul de opus.

Preocupări de sănătate în Hounds Basset

Basset Hounds sunt câini de dimensiuni medii care au o durată de viață de aproximativ 8 până la 12 ani. De obicei, câinii mai mici sunt cunoscuți că trăiesc mai mult, dar acest lucru nu este cazul acestei rase. Acest lucru ar putea fi datorită faptului că Hounds Basset nu are câini mici, pur și simplu suferă de Dwarfismul genetic.

Există câteva alte probleme de sănătate asociate cu creșterea Hound Basset. Asigurați-vă că utilizați cât mai multe proiecții de sănătate pentru a reproduce o linie de sânge sănătoasă!

Osteochondrodysplasia

Când reproduceți Hounds, ca proprietari sau ca crescători, trebuie să fiți conștienți de faptul că picioarele drăguțe stubby pe corpurile mari nu sunt pur și simplu o caracteristică adorabilă. Este numită o problemă de sănătate genetică osteochondrodysplasia. Basset Hounds coboară direct de la sânge, care sunt mai mari în dimensiune. Ei sunt o versiune ascunsă a descendenților lor. Squish & # 8221; este de fapt incapacitatea cartilajului în oasele să crească în mod normal, provocând pitic al membrelor, o afecțiune numită Achondroplasia.

Aceasta nu este doar o problemă specifică câinelui, osteochondrodysplasia este văzută și la om. Este o tulburare musculo-scheletică ereditară, care face ca Basset să plece așa cum sunt. Torsul lor este de dimensiuni normale ca și coada și urechile lor. Singura problemă se află în membrele scurte.

În timp ce acesta este nu o tulburare fatală Pe cont propriu, există alte complicații de sănătate care apar din osteochondrodysplasia care afectează sănătatea câinelui într-un mod rău. Ar putea duce la obezitate sau incapacitat artrită chiar. Fiecare hound de la Basset este afectat de această tulburare, deci trebuie să fii precaut în legătură cu ei nutriție și mișcarea lor. Dați-le exerciții adecvate în fiecare zi pentru a reduce complicațiile care decurg din ea.

Infecții ale urechilor și acarieni de urechi

Basset Hounds sunt mai mult susceptibile la acarieni de urechi și infecții ale urechii recurente decât majoritatea câinilor. Acest lucru se datorează urechilor lungi pe care le au, care restricționează fluxul de aer în interiorul canalului urechii. Spațiul cald și umed dintre urechi provoacă un mediu pe care acarienii îl dezvoltă în. Câini, ca noi, produc în mod natural Earwax, pe care acești acarieni se hrănesc. Din moment ce mănâncă ceara, provoacă mâncărime, disconfort și durere la câine, care la rândul lor le dă stres. Stresul are ca rezultat producerea mai multor etape, începând cu un ciclu vicios.

Pachetele de urechi sunt paraziți albi minuscule, vizibili la ochiul liber dacă se uită în mod corespunzător. Dacă verificați urechile câinelui, veți vedea specile de negru - care este doar ceară. Dar dacă observați mici pete albe în mijlocul negrii, Acestea sunt acarieni de urechi. Pe o privire mai atentă, veți vedea că aceste creaturi se mișcă prea!

O modalitate sigură de a ști dacă câinele dvs. are acarienii urechii este de a verifica simptomele. Dacă ei sunt incomod sau zgâriați urechile lor, se agită prea mult capul, atunci trebuie să le dați la veterinar. Tratamentul este ieftin și rapid.

Același lucru este valabil și pentru infecțiile urechilor, canalele urechii fiind oprite de la fluxul de aer fac ca bacteriile să prospere în interiorul urechilor. Puteți observa chiar a miros neplăcut Emaning din urechi. Salvați-vă Basset Hounds toate problemele prin curățarea urechilor în fiecare săptămână. Ei nu au nevoie de o mulțime de îngrijire și hainele lor sunt întreținere redusă, sunt doar urechile care au nevoie de atenție. Dacă nu este privită sau tratată la timp, acestea pot determina eardrumurile să se infecteze și să nu mai funcționeze. Surzenia este cea mai gravă rezultatul neglijenței aici.

Lista paraziților de câini
Ilustrație a celor mai frecvenți paraziți de câini: purici, căpușe, acarieni de urechi, acarieni de recoltare, pahar și acarieni de blană.

Boli cardiace

Basset Hounds sunt predispuși la o boală numită Cardiomiopatie dilatativă (sau DCM, vedea studiu). Acest lucru face inima câinelui atât de umflat încât zidurile din jurul inimii încep să se subție. Într-o perioadă de timp, ei slăbesc într-o asemenea măsură încât pomparea sângelui devine dificilă. Câinele dvs. poate începe cu șuierătoare sau are probleme cu respirația. Dacă se obosesc prea curând sau tuse într-un mod ciudat înainte de culcare sau după o luptă de exerciții, trebuie să vă verificați imediat animalul de companie.

În cazul în care cardiomiopatia este suspectată, se efectuează o verificare aprofundată împreună cu un ECG pentru a analiza ritmul inimii de la Basset Hound. Dacă ritmul inimii este găsit anormal, veterinarul dvs. poate pune câinele dvs. pe medicamente pentru a ameliora simptomele și poate oferi, de asemenea, sugestii dietetice printre altele. Basset Hounds sunt, de asemenea, printre acele rase de câine care suferă de defecțiuni de inimă. O verificare regulată cu veterinarul și prudența în timp ce le exercitați este tot ce este nevoie pentru a vă salva PET POOCH. De asemenea, acordați atenție dietei lor, deoarece, de cele mai multe ori, o obezitate care duce la eșecuri de inimă în ele.

Probleme oculare

O problemă comună pe care Hounds Basset se pare că se confruntă în mod specific ca o rasă glaucom. O condiție atât de dureroasă încât poate simți că ochiul este înțepător de un obiect ascuțit și rece! Citiți această explicație de laboratorul de biologie al celulelor Glaucoma. Pentru glaucom, în special, sunt văzute semne precum bluarea colțurilor ochiului sau înroșirea ochiului în general. Pentru cea mai bună măsură, este întotdeauna o idee minunată pentru a obține Basset Hound o verificare anuală a glaucomului.

Ochii bigniți mari de rasă sunt susceptibile la o mulțime de probleme oculare care ar putea provoca în cele din urmă orbire. Apelarea frecventă a ochilor, scuturarea, ochii umflați sau bulgii de ochi sunt doar câteva dintre semnele și simptomele pe care ar trebui să le priviți întotdeauna. În Hounds Basset, aceste condiții de ochi sunt în mare parte genetice.

Mai vechi Hounds Basset ar putea, de asemenea, să cadă pradă cataractă Dar soluția la care este simplă și destul de dureroasă.

Alte probleme de sănătate

Basset Hounds, la fel ca și alte rase de câine, au anumite probleme de sănătate predispuse Hip și displazie cot. Severitatea acestora în Hounds Basset este puțin mai mult, datorită susceptibilității lor anterioare față de suferință osteochondrodysplasia. Ei suferă, de asemenea, de o tulburare foarte disconfuzată numită Dilatarea gastrică și Volvulus (GDV) care îi determină să înflorească. Aceasta este o problemă de sănătate foarte fatală și trebuie tratată ca o urgență.

Basset Hounds suferă de o serie de probleme cu spatele, care afectează vertebrele lor și le poate face invalide și în durere pentru viață. Din cauza formei și mărimii lor ciudate, o mulțime de stres cade pe spatele lor chiar de la o vârstă fragedă. Acest lucru poate fi evitat cu puțin prudență în timp ce le luați pe plimbări. O vertebre stresată în Hounds Basset poate duce, de asemenea, la tulburări neurologice, cum ar fi boala lui Wobbler. Prinderea nervului poate duce la alimentarea cu sânge de la picioarele tăiate, rezultând într-o răsturnare, ieșire la câini.

Tulburările de genunchi și osoase sunt, de asemenea, destul de frecvente printre Hounds Basset, datorită piticismului lor.

Dwarfism la câini
Dwarfismul este adesea genetic și ia generații care urmează să fie inversate sau atenuate.

Cum de a rasa Hounds Basset

Creșterea Basset Hounds este destul de populară din cauza cererii crescânde pentru aceste frumusețe adorabile, cu picioarele scurte. Ele sunt inteligente, jucăușă, activă și protectoare și orientate spre familie. Statura lor scurtă și restricțiile de exerciții le fac bine să trăiască și într-un apartament.

În afară de câteva lucruri pe care crescătorii de la Basset Hound trebuie să fie precauți, este un câine destul de ușor de ras și de propria. Nevoile lor de îngrijire sunt, de asemenea, destul de limitate și sarcini de sarcini tind să meargă fără probleme.

Iată tot ce trebuie să știți înainte de a-l întoarce pe acești oameni mici.

Dimensiunea gunoiului

Creșterea Basset Hounds vă va primi a gunoi de aproximativ 6-8 pui în medie. Liturile mai mari de până la 14 pui nu sunt neobișnuite fie totuși.

Rata mortalitatii

Rata mortalității Puppies Hound Basset Basset este, de asemenea, destul de mare. Fii atent avariere, de asemenea. Cu toate acestea, uneori, o mamă bogată de la Basset Basset se poate răsturna și a sufocat copiii în necunoștință de noroc (ei au fost cunoscuți că fac asta). Acest lucru provoacă o mulțime de durere nu numai pentru puii, ci și la mamă și la ameliorator.

Creditorii de câini de la Basset trebuie să fie extrem de atenți cu puii. Rămâneți în jurul mamei și păstrați un ochi 24 și 7 pe progresul căpușilor.

Lactație în gunoi mari

În Litters mai mare, Mama nu poate avea suficient de lapte Pentru toți și astfel crescătorii ar putea fi pregătiți să fie pregătiți Mâna ridică puii (hrăniți-le formulă, și așa mai departe).

Basset Hound Mamele au tendința de a pierde interesul pentru curățarea puilor după un timp și că responsabilitatea poate, de asemenea, să cadă asupra voastră. Amintiți-vă, cu atât este mai mare dimensiunea așternutului, cu atât responsabilitățile dvs. sunt mai mari ca un crescător de vânătoare de la Basset.

Secțiuni de cezariană

Basset Hounds poate avea anumite Probleme de naștere datorită lor structura morfologică în formă ciudată. Ele pot avea, de asemenea, până la 15 bebeluși într-un singur gunoi, care ar putea deveni fatal pentru propria lor sănătate dacă apar complicații.

Datorită piticismului rasei, canalul de naștere, în timp ce este dezvoltat în mod corespunzător, are o dimensiune ciudată. Acest lucru creează probleme, mai ales când așternutul este mare. Uneori, femelele pot găsi, de asemenea, dificil de a naște în mod natural puii și a c-secțiune devine crucială. Aveți întotdeauna un veterinar de partea dvs. când Houndul Basset intră în muncă. Dacă treceți 45-60 de minute între nașterea fiecărui catel, o secțiune C trebuie efectuată pe o bază de urgență!

Încălzirea Basset Hounds (Poster)
Distribuiți acest articol pe social media pentru a ne ajuta să ajungem la mai mulți crescători de la Basset Hound!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a rasa hounds basset