Cum să antrenezi câini de fermă la gardă, turme și # 038; ajutor

Cum să antrenezi câini de fermă la gardă, turme și # 038; Ajutor

Te întrebi Cum de a instrui câinii de fermă pentru a păzi, a ajuta și turma cu animale? Ești surprins când ești salutat cu Wows Bow-Wows pe vizitarea unei ferme care alergând proprietarii că un outsider a sosit? Orice persoană care lucrează sau trăiește într-o fermă este conștientă de cât de vital poate fi un câine pentru protejarea, colectarea și cortralarea animalelor de fermă.

Un număr extins de rase de câine domestice au fost inițial crescuți lucrează ca câini de fermă. Acești câini sunt cunoscuți ca câini de fermă pentru un motiv. Ele oferă camaraderiei și își extind protecția pentru a ajuta la mișcarea și herărea animalelor de fermă.

Pe baza comunicării și a interacțiunii pe care câinii de fermă au cu efectivele de animale; Există două categorii largi de câini de fermă sunt împărțiți în:

  1. Herding câini ajutând la mișcarea animalelor și
  2. Câini de pază de animale ridicată pentru a proteja animalele domestice de la prădătorii locali.

Aceste două tipuri diferite de câini de fermă au fost dezvoltați prin anii de creștere deosebită, care au modificat comportamentul canin instinctiv. Aceste două atribute care sunt comportamentele sociale și pradă au fost deturnate într-o conexiune de lucru între câini și animale. Dar acest lucru necesită o îngrijire specială și o pregătire a câinilor de hrănire și de păzire.

Herding câini

Instruire și Pregătirea unui câine de herding adolescent pentru a avea grijă de turmă poate fi o experiență palpitantă. La început, nu veți crede că un astfel de pui mic, comic, va transforma într-un sidekick credincios și ajutor cu adunarea și rotunjirea animalelor.

Datoria principală Herding câini este de a ajuta la mutarea unui număr mare de animale de fermă în mod eficient și capabile la comenzile proprietarului. Există multe rase de câini care sunt mai bune cu oile, unele sunt mai bune cu bovinele, iar unele lucrează cu multe specii de animale de turmă. Unele rase de colectare a câinelui includ Shepherd australian, Câine de bovine australiene, Collie și, regele tuturor sheepogilor, Collie de frontieră. Welsh Corgi, heelerul australian sau Heelerul Blue Queensland, Bouviers din Flandra sunt alte rase populare de câini de bovine.

Astfel de câinii de vânători au fost dezvoltați de-a lungul secolelor Creșterea selectivă Alegerea unui set de atribute comportamentale. Câinii de vânătoare sunt aleși pentru a descrie trăsăturile de vânătoare care implică păstrarea unui ochi vigilent la efective, urmați, prindeți-le într-o anumită direcție, astfel încât aceste animale să nu se rătăcească. "Ochi", "tulpină" și "chase" - acestea sunt cele mai căutate trăsături atunci când aleg un câine de vânătoare. Dar, îngrijirea trebuie luată înainte ca aceste rase să se mute caracteristicile lor de răsturnare și morală de mușcătură.

Colonele de frontieră mențin animalele într-un cerc strâns și lucrează la zona de zbor a animalelor, deplasându-se conducerea cu prezența și privirea lor. Instinctele lor sunt de așa natură încât, doar pe impuls, se poziționează direct peste manipulator Pe cealaltă parte a animalelor de fermă. Când manipulatorii se deplasează spre dreapta, câinele se va muta spre stânga și viceversa. Acest sens de herding este o parte a modelului de prădăciune al câinilor, dar poate fi învățat să ieșiți, cerc rotunjiți animalele și să le aduceți unde este manipulatorul.

Există trei instincte genetice bine-cunoscute ale Collie:

  • Placă (crouching)
  • Ochelari (uitându-se la oi)
  • Lătrat

Aceste caracteristici sunt căutate într-un câine de herding, dar nu sunt într-adevăr folosite atunci când a călcat. O indicație acustică, cum ar fi fluierul să fie folosită comanda câini de vânătoare în principal, deoarece acestea pot fi auzite peste o distanță care este în general implicată atunci când adunați o turmă mare de oi în țările vasta pășuni.

Instruirea câinilor de vânătoare

Menționate mai jos sunt câteva sfaturi pe care ar trebui să le luați în considerare pentru a instrui câinii de călcare.

Ține un ochi vigilent - Primul lucru pe care trebuie să-l înveți pe câinele tău de vânătoare este să păstreze un ochi vigilent. Încercați să vă păstrați câinele departe de situații periculoase sau contraproductive. Evitați orice fel de contact între un tânăr câine și un efectiv de animale, cu excepția cazului în care este sub supravegherea dvs. Este bine să vă păstrați câinele în jurul altor animale în timp ce faceți alte treburi atâta timp cât îl puteți păstra în siguranță și din necazuri. Întotdeauna rețineți că pentru un tânăr tânăr este foarte ușor de scăpat și să ajungeți la stoc dacă nu sunteți atenți și rezultatele pot fi dezastruoase.

Vârsta de antrenament pentru câinele dvs - Începeți să vă antrenați câinele numai atunci când este suficient de matur pentru a rezista rigorilor fizice și cognitive de antrenament. Vârsta obișnuită pentru formarea efectivă a unui câine este de 10 până la 12 luni, deși depinde de câinele individual. Dacă vă confruntați cu o problemă în Instruirea câinelui, Atunci nu te supăra pe el, poate că nu este pregătit să se antreneze chiar acum.

Semnalizarea câinelui - Dacă nu vă puteți apela câinele când își urmărește una din oile printr-un gard de siguranță spre autostradă, puteți avea probleme. Deci, înainte de a începe să vă antrenați câinele, asigurați-vă că aveți o comandă solidă peste ea. Câinii tineri devin adesea încântați când încep să lucreze cu stoc și s-ar putea să nu vă ascultați, ci o poruncă fermă din partea dvs., spunându-le să urmeze ceea ce li se spune că va trece prin eventual în creierul lor hiperactiv. De asemenea, unii proprietari de ferme își antrenează câinii să se culce înainte de începerea antrenamentului. Dar întrebându-vă câinele să se culce pe podeaua bucătăriei față de stiloul cu stiloul cu cursele de oi în jurul câmpurilor este complet diferită.

Caracteristicile fizice și desfășurarea câinilor de herding sunt diferită de cea a câinilor de păzire. Câinii de herding vin sub categoria de 10 până la 20 de kilograme greutate cu urechi care sunt mai mult sau mai puțin înțepați. Culoarea câinilor de herding este adesea întunecată, cu marcaje albe sau mai întunecate, cu toate acestea, unele rase sunt albe sau gri cu pete mai întunecate.

Creșterea coloanei de frontieră
Citiți postarea noastră Cum să reproduceți coloanele de frontieră!

Câini de gardă

Mulți proprietari de ferme au învățat valoarea adăugării câinilor tutorelui de animale în fermele lor, deoarece le oferă șansa de a fi mai ecologice. Formarea câinilor tutorelui este o alternativă mai bună în orice zi decât să folosiți capcane, arme și otrăvire. Llamas și măgari sunt animale cu adevărat eficiente, dar când prădătorii sunt în jur, sunt susceptibile de a deveni pradă. Rasele de câine de păzire sunt de obicei Mari Pyrenees, Komondor, Kuvasz, și Maremma.

De-a lungul secolelor, câinii de fermă au beneficiat de mulți producători de animale din întreaga lume, printre care producătorii de bovine au beneficiat cel mai mult! Simpla prezență a unui câine de protecție este suficient pentru a evita prădătorii care reduc pierderea oilor și munca pe măsură ce diminuează nevoia de a cornade noaptea. Câinele de gardă alertează proprietarii la perturbațiile cauzate în turmă prin lătrat atunci când simte că se apropie un prădător. În acest fel, acești câini protejează familia, precum și proprietatea ranch.

Câinii de pază sunt adesea câini mari, în picioare de 25 de centimetri înalți sau mai mult la umăr și veniți în categoria de 30-50 kilograme greutate cu urechi care stau jos. Culoarea câinilor de pază este de obicei albă sau gri, dar unele dintre rase sunt maro cu marcaje mai întunecate. Comportamentul câinilor de păzire este adesea diferit de cei de câini de vânătoare care pot fi atribuite secolelor reproducere pentru trăsături selective care face pentru un câine de gardă de succes. Câinii de pădure sunt aleși pentru a demonstra mai mult de comportamentul lor asemănător cu pui sau adolescenți al strămoșului lor sălbatic - lupul. Creșterea unui câine de gardă progresează să aibă comportamentul social, exploratoriu și compatibil ca câinii se maturizează. Acest lucru nu lasă loc pentru comportamentul de mușcătură de mușcătură pentru a se forma și a se exprima.

Câini de gardă de instruire

Pregătiți-vă câinele de păzitor de animale este o afacere care nu vă va dezamăgi atâta timp cât o faceți în mod corect. Menționate mai jos sunt câteva sfaturi pe care ar trebui să le luați în considerare pentru a vă ridica câinii de protecție.

Achiziționați câini de la părinți de lucru - Este mai bine să cumpărați câini de animale de la părinții care au fost utilizați cu aceleași specii pe care doriți ca câinele dvs. să îl protejeze. Mulți producători de animale care folosesc câinii gardian vor avea așternut de pui disponibili ocazional. Deci, încercați să găsiți puii din astfel de ferme, unde au fost ridicate cu aceleași animale pe care le aveți, fie că este vorba de oi, capră sau bovine.

Vârsta ideală pentru a plasa câinele - Prima perioadă Pentru a obliga câinii gardieni cu animale domestice se situează cu vârste cuprinse între 8 și 16 săptămâni. Așa că este esențial ca câinii gardian să fie plasați cu animalele pe care le vor crește în timpul perioadei lor primare de legare. Un câine tutore recent înțărcat solicită compania unei turme de mieluri. Știm cu toții că animalele tinere ridicate în strânsă asociere cu alte animale dezvoltă legături de-a lungul vieții.

Timp pentru a elibera într-o zonă mai mare - Odată ce câinele câștigă încrederea de a fi în compania speciilor protejate și devine un membru cu normă întreagă al turmei, el poate fi eliberat într-o zonă mai mare, cu întregul efectiv al turmei. Un proces constant de adăugare a animalelor împreună cu lărgirea gamei pășunilor permite ca câinele de protecție să se obișnuiască cu împrejurimile sale și turma mai mare de animale de fermă pe care ar trebui să le protejeze. În acest fel, câinele își găzduiește încrederea în sine în îndatoririle sale de păzire pe măsură ce crește.

Dă-i atenție și laudă câinelui tău de gardă - Proprietarii de ferme trebuie să fie capabili să cheme și să-și manipuleze câinii cu grijă. Așadar, întăriți conexiunea la câini de câine pentru a vă asigura că câinele dvs. de gardian este confortabil și conținut cu partenerul dvs. de lucru. De asemenea, fiți clar în predarea câinelui ceea ce vă așteptați de la acesta, inclusiv că rămâneți pe teritoriul său. Dacă câinele se strânge de la turmă sau te urmărește la casă, întoarce-l la efectiv. Pornirea comunicării verbale este o idee bună de a învăța câinii o lecție valoroasă. Expuneți câinele dvs. într-o varietate de experiențe pe care se va aștepta să le înțeleagă mai târziu în viață. Ajutați-i să înțeleagă pericolele vehiculelor și echipamentelor agricole și să ajute la reacție la întâlnirile care implică biciclete și motociclete de echitatie. Expunerea precoce la experiențele noi va ajuta câinele în viitorul său succes.

Câinii gardieni sunt diferiți de câinii obișnuiți - Ridicarea unui câine gardian este complet diferită de creșterea unui câine de companie care trăiește cu dvs. în casa dvs. Următoarele metode corecte și adecvate de formare vă vor asigura că câinele dvs. de gardă își îndeplinește sarcinile fără probleme pentru restul vieții sale.

Stabilirea unei legături puternice între câinii agricoli și a animalelor

Câinii tutorelui de păsări vin cu o abilitate inerentă de a păzi cine se simt conectați. Când aduceți o casă de câine de gardă, instruiți-l să petreacă noaptea în care vă așteptați să rămână ca câine adult. Aceasta înseamnă că petreceți mai mult timp în jurul valorii de stoc și nu în casa dvs., deoarece va spori legătura dintre câine și alte animale de creștere a animalelor.

Câini tutorelui tutorelui
Este important să aveți legătura câinilor dvs. de păsare a animalelor dvs. cu stocul dvs., astfel încât ambele sunt confortabile între ele.

Scopul principal atunci când creșteți un câine de gardă Asigurați-vă complet socializare și legarea cu animalele pe care le va îngriji în viitor. Relația timpurie a câinilor gardieni cu animale de animale va perfecționa instinctele naturale ale câinelui pentru a stabili o legătură cu animalele domestice și păsările.

Câinii gardieni cer Exercițiul regulat și interacțiunea cu efectivele de animale pentru a menține o legătură. Blocați câinele în primele câteva săptămâni, când nu sunteți acolo pentru a supraveghea. Puteți folosi o canisa de câine mare pentru ao păstra în hambar cu caprele în timpul fazei sale de catelus. Va permite ca câinele să miroșească și să iasă cu caprele și puii, dar gardul îl va ține departe de a dezvolta orice obiceiuri de urmărire a animalelor.

De asemenea, rețineți că nu vă aruncați niciodată câinele cu efectivele voastre și așteptați ca el să ia în mod natural rolul unui câine de protecție a animalelor. Marele Pirineii fără nici o antrenament nu face ca un câine de gardian bun, dar, atunci când investești timpul în a învăța bine, veți avea un câine care știe ce se așteaptă să facă! Dacă câinii sunt lăsați să-și facă propriile alegeri, ei ar conduce animalele Helter-Skelter. Același lucru pentru Collele de frontieră, care deține, de asemenea, titlul celei mai inteligente rase de câine; ei nu vor fi născuți pe deplin instruiți!

În primele câteva luni, țineți filele de închidere pe câine și să-l disciplineze pentru a împiedica orice acțiune inutilă față de animale. Aceasta include mestecarea, urmărirea și mușcătura. Prin disciplină, nu implicăm lovirea sau lovirea câinelui gardian, deoarece poate distruge comportamentul câinelui. Prin disciplină, înțelegem să-i dau comanda, cum ar fi & # 8220; # 8221; și apoi plecați de la câine și nu plătiți nici o ținută. Întotdeauna animale de companie și hrăniți câinele când este cu șeptelul și nu atunci când el este departe de ei, astfel încât să nu dezvolte niciodată obiceiul de a fi posesiv de mâncarea lui.

Pregătirea câinilor agricoli pentru slujbă

Comportamentul protector al acestor câini este în mare parte instinctiv, iar antrenamentul corect aduce instinctele sale naturale care se maturizează în comportamentul de lucru util. Dacă un pui este prea jucăuș sau agresiv, trebuie ia măsuri de remediere înainte ca acest comportament răutăcios să se transforme în comportament dur. La fel ca copiii mici, puii tind să înțeleagă lucrurile și să învețe ușor de la început.

Utilizați comanda & # 8220; Nu & # 8221; și dați puii un scutură scurtă de către scruff pentru al face să se comporte corect. Aceasta este o modalitate eficientă de a cerceta puii care sunt extrem de jucăuși față de miel. Pentru a stabili acest comportament drept, introduceți acești puii la mieii sau anuale mai mari, care nu vor pune cu natura jucăușă a puilor.

Dacă puii se dezmembrează, îi izolezi pe scurt de la oi într-o manieră în care le pot vedea în continuare. Acest lucru va merge mult timp în a le învăța să se comporte în mod corespunzător. Proprietarii ar trebui să fie un obicei de a utiliza comanda & # 8220; Nu & # 8221; adesea când câinii își urmăresc bovinele și oile în jos sau sari pe oameni. Trebuie să-i antrenezi să ajungă la fața locului cât mai curând posibil. Asigurați-vă că această experiență este plăcută pentru câini, laudându-i sau oferindu-le tratează astfel încât ei să știe că au fost răsplătiți pentru a fi buni.

Câinii de fermă trebuie să fie instruiți să meargă când pe o lesa, deoarece, uneori, devine necesar să-l conducă pe câini sau să-l legăm temporar. Independența este natura fundamentală a unui câine de gardă astfel încât formarea ulterioară poate fi un pic peste partea de sus. În timp util, câinele de protecție va învăța și se va adapta la muncă fără supravegherea umană.

La atingerea unui anumit nivel de dezvoltare, câinii de fermă vor începe să demonstreze Natura teritorială și defensivă spre prădători care pot reprezenta o amenințare la adresa turmei. Nu există o vârstă standard ca atare la care un câine de gardă se maturizează. Există diferite semne că puteți păstra un ochi pe măsură ce vă vor informa că un câine este gata să ia rolul unui tutore.

  • Câinii de sex masculin și de sex feminin vor folosi piciorul ridicat pentru a urina în loc de ghemuire, lăsându-și mirosul și marcând teritoriul lor.
  • Lătrat la lucruri care sunt destul de noi, devine mai așteptat și orientat spre direcție.
  • Câinii devin mai activi și pentru perioade mai lungi de timp.
  • Durata și frecvența activităților de patrulare cresc considerabil.
  • Câinii vor deveni mai interesați de oi decât de oameni.

Aceste Atributele comportamentale poate fi extrem de utilă pentru a determina dacă câinii de fermă au atins maturitatea. De asemenea, câinii de gardă trebuie să fie suficient de mari pentru a avea grijă de ei înșiși în cazul în care vin față în față cu prădători nativi.

Învățați câinele dvs. de gardian să respecte poarta și limitele de gard

Un aspect major al creșterii câinilor tutore este Învățați-i cum să respecte limitele. Supravegheați și corectați orice încercare dacă câinele trece sau scapă sub garduri. Când vă aflați lângă câinele dvs., utilizați timpul pentru a-l ajuta să le obligă cu animalele de stoc și Configurați incinta cu fire fierbinți. De asemenea, permiteți câinelui să învețe consecințele traversării gardurilor electrice.

De asemenea, porțile agricole ar trebui incluse în formare. Câinii tutorelui de păsări sunt inteligenți și vor da seama că, dacă nu gardurile, atunci porțile sunt bune pentru ca ei să treacă peste. Tu ar trebui Antrenează câinele dvs. pentru a nu traversa porțile decât dacă sunteți invitați de dvs sau să se miște cu turma. În timp ce crește un câine gardian, învățându-l respectul pentru garduri și porți va merge mult în eliminarea problemei de bază văzute la câinii tutorelui de animale. Deci, când aduceți un nou cățeluș în fermă, asigurați-vă că umblați perimetrul proprietății dvs. în fiecare zi timp de câteva săptămâni, astfel încât câinele să-și înțeleagă limitele.

Sănătatea câinelui tău de pădure

Indiferent de faptul că câinii de protecție își petrec majoritatea timpului cu turma, ei încă mai au nevoie de îngrijire și supraveghere umană. Sănătatea generală a câinilor fermei este extrem de importantă, astfel încât să își poată îndeplini îndatoririle.

Alimente

Trebuie furnizați câinelui suficient de alimente și apă să-și susțină nivelul de activitate și în cazul condițiilor meteorologice furtunoase, face aranjamente pentru un robust canisa exterioară. Deoarece câinii de gardă conduc un stil de viață foarte activ, este important ca acestea să consume alimente nutritive și de înaltă calitate. Trebuie să vă asigurați că mâncarea este ușor accesibilă, deoarece dacă câinele trebuie să caute alimente, este probabil să-și petreacă mai puțin timp patrularea și protejarea animalelor.

Prefera Food-uri pentru câini fără cereale cu carbohidrați complexi și proteine ​​de înaltă calitate pentru a oferi o cantitate constantă de energie pe parcursul zilei. În timpul sesiunilor de antrenament, mergeți cu Formare mică tratează pentru câini sau dacă le puteți permite, plasați o comandă în vrac pentru câini cu un singur ingredient tratează.

Asistență medicală

Îngrijirea medicală adecvată trebuie să fie dată chiar de la stadiul incipient. Puii ar trebui să aibă seria de vaccinare pentru a proteja împotriva rabiei, parvovirus, Tusea canisei, Bordetella, și Alți viruși. Aceste vaccinări ar trebui să fie amplificate anual pentru a menține viruși transportați de alți câini și faunei sălbatice la Bay. Din moment ce câinele va petrece majoritatea timpului său într-un mediu de pășunat, șansele sunt că sunt mai susceptibile de a purta viermi. Deci, ar trebui făcută de-vierming-ul regulat.

Alte probleme comune pot include covorașe în blană, infecții ale urechilor și a ochilor și alergii. Consultați veterinarul și păstrați petele uscate, deoarece poate vindeca problema. Utilizare câine trimmers ocazional tăiați câinii dvs deoarece este o parte importantă a menținerii sănătății.

De asemenea, ar trebui să vă gândiți la viermele inimii. De asemenea, trebuie să se acorde o verificare regulată câinelui pentru a verifica tăieturile, abcesele și schimbările în comportament sau greutate. Observarea câinelui dvs. vă va ajuta să vă dați seama dacă are nevoie de îngrijire profesională sau nu.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să antrenezi câini de fermă la gardă, turme și # 038; ajutor