25 Cele mai rapide rase de câine pe planetă

În timp ce majoritatea oamenilor se gândesc la Greyhound Când vă gândiți la câini rapizi, există alte rase care sunt, de asemenea, destul de rapide. Deci, indiferent dacă sunteți în căutarea unui partener de conducere sau un câine de companie atletic, rămâneți la un număr de o parte din Cele mai rapide rase de câine in lume.

Cele mai rapide rase de câineCa și în cazul oricărui animal de companie nou, nu vă uitați la o singură trăsătură pentru a determina dacă o rasă este potrivită pentru dvs. Faceți cercetarea și comparați sincer trăsăturile câinelui cu stilul dvs. de viață pentru a obține câinele drept pentru dvs. și familia dvs.

Dacă nu ați deținut niciodată un câine înainte, cel mai bun loc pentru a începe este vorbind cu experții. Discutați cu un medic veterinar, specialist de comportament canin, antrenor profesionist de câini, groomer sau orice alt expert Doggy în zona dvs. Explicați ceea ce căutați și cereți unele recomandări de rasă.

Verificați câteva cărți la biblioteca locală sau faceți unele cercetări online. Căutați câini care tind să aibă atributele pe care le căutați. Vrei un câine bun cu copiii? Căutați un câine de ceas? Căutați o rasă activă sau una dintre cele mai lente rase de câini?

Capacitatea atletică și nivelurile de energie reprezintă un lucru foarte important de luat în considerare. Sperăm că această listă a celor mai rapide rase de câine vă va ajuta să faceți o alegere bună despre un câine care va fi o potrivire bună pentru casa dvs.

Similar: 25 cele mai lente rase de câine de pe planetă

25 cele mai rapide rase de câine pe planetă

Cele mai rapide rase de câine

Cel mai rapid rase de câine de până la 30 de lire sterline

1. Whippet

Deși destul de puțin mai mic, Whippetul (imaginea de mai sus) este similar în aparență la o gamă. De fapt, este, de asemenea, cunoscut sub numele de Greyhound limba engleză sau "Greyhoundul lui Sărac". La 35 de mile pe oră, ele pot duce aproape la fel de repede ca o margine standard de dimensiune.

Puteți vedea în continuare acest câine în acțiune pe pista de curse în multe zone. Un câine de cursă de iepure, acești pui vor urmări, și probabil ucide, orice animal mic blond. Luați în considerare acest lucru înainte de a aduce o casă.

Cele mai rapide rase de câine

2. Jack Russell terrier

Cu energie fără limite și flexibilitate, acest mic dinamit are mare în Cursuri de obstacole temporizate. Jack Russell este curios și alertă. Ei fac mai bine într-o casă unde nu sunt lăsați doar prea mult timp.

În timp ce această rasă este o mulțime de distracție, asigurați-vă că sunteți la sarcină înainte de a aduce o casă. Pouchele din această rasă sunt întotdeauna în căutarea de a-și dovedi viteza și atitudinea lor. Îi place să sapă, coaja, chase și mestec.

Cele mai rapide rase de câine

3. Greyhound italian

Un alt viteză mică, "iggy" este clasificată în grupul de jucării. La 25 de mile pe oră, acești puii fac animale de companie excelente pentru joggers, dar nu sunt doar pentru oamenii activi. În timp ce îi place să se joace, ei și ei doar răciți pe canapea.

Nu cea mai ușoară rasă de a se antrena, în special în calea housetraining, este posibil să aveți nevoie Păstrați plăcuțele de pee la gata. Dacă sunteți în căutarea unui câine mic care este mai mult decât un câine de tur, acesta poate fi cel pentru dvs.

Cele mai rapide rase de câine

Cele mai rapide rase de câine de 30 până la 60 de lire sterline

4. Vizsla

Făcute pentru vânătoare de zile lungi, Vizsla nu este doar rapid, dar are și rezistență. Aceasta este o canină de mare energie care trebuie să fie într-o familie activă. Cunoscut sub numele de "Velcro Vizsla", ei devin foarte atașați de proprietarii lor și nu fac bine ca un "câine în afara".

La aproximativ 40 de mile pe oră, această pooch rapid poate da o alergare o alergare pentru banii lor. Legenda o are că cineva a bătut o unică într-o cursă.

Cele mai rapide rase de câine

5. Dalmatian

Cu un loc de muncă de păzind cai și căruțe toată ziua, dalmatianul trebuia să fie rapid și neobosit. În timp ce iubesc cu familia lor, ca și multe alte rase de pază, ei trebuie să fie instruiți cu pregătire de pachete și bine socializate.

Nu numai că sunt repede, dar au o tona de energie. Ei fac mari blănuri pentru oameni care alerg, skate, excursie sau înot. Dacă aveți o familie activă, atunci acest pui poate fi câinele perfect pentru dvs.

LEGATE DE: Cele mai mari rase de câine din lume

Cele mai rapide rase de câine

6. Saluki

O rasă elegantă, Saluki este un conflict care va recupera sau va ucide, pradă. Crescute de arabi, porecla ei este "nobil", și au fost considerați a fi un dar de la Allah. Aceste pooches sensibile sunt independente și au nevoie de un antrenor consistent, dar blând.

Dragostea lor de a alerga și de urmărire înseamnă că aveți nevoie de un gard înalt, robust și o lesă bună. Ei vor urmări copiii, animalele și mașinile. De fapt, mulți și-au îndeplinit moartea cu roata unui vehicul.

Cele mai rapide rase de câine

7. Collie de frontieră

Una dintre cele mai deștepte și cele mai populare rase în jur, granița Collie are multe lucruri pentru el. Un lucru este viteza și rezistența. În timp ce ei nu pot fi cei mai rapizi, la 20 - 30 de kilometri pe oră, ei pot depăși majoritatea oamenilor.

Această rasă de lucru este folosită în principal pentru herding. De fapt, el încearcă să devină ceva și oriunde. Recent Știrile spun despre "Rocky" care a răsturnat o grămadă de oi în bucătăria cuiva.

Cele mai rapide rase de câine

8. Alaskan Husky

Deși nu este o rasă înregistrată, Alaskan Husky este încă bine cunoscut pentru capacitatea sa de a trage sanie. Deoarece nu există un standard oficial de rasă, ei pot avea o mare varietate de aspect. Rasa a fost creată prin amestecarea altor rase husky.

Vitezele mari realizabile de această rasă au condus-o să se ridice la partea de sus a concursurilor de sărăcire. Acești membri ai familiei blană iubesc să se hrănească. Dacă este plictisit, ele sunt foarte distructive. Dacă dețineți una dintre acestea, trebuie să o păstrați activă.

Cele mai rapide rase de câine

9. Boxer

O rasă musculară, acești câini pot arăta intimidant. De fapt, nimic nu este mai departe de adevăr. Acești canini sunt iubiți și jucători. Ei se înțeleg cu toată lumea pe care o întâlnesc, dar mușchii lor nu sunt doar pentru spectacol.

Agile și rapide, boxerii sunt minunați pentru Playtime și în sport. Cu trăsături excitabile și energetice, asigurați-vă că vă faceți pentru provocare înainte de a aduce unul dintre aceste cele mai rapide rase de câini Acasă.

Cele mai rapide rase de câine

10. Shepherd australian

Deși are numele "Australian" în ea, rasa pe care o avem astăzi a fost de fapt dezvoltată în întregime în Statele Unite. Un câine de vânătoare, au viteza și inteligențele să le ia în fața pachetului ... er, vreau să spun efectivul.

Aceste canini prietenoși au nevoie de loc de plimbare și sarcini pentru a fi cu adevărat fericiți. Cu o agilitate excelentă și rezistență, chiar fac ca animalele de competiție excelente pentru cursuri de obstacole și cursuri de curse.

RECOMANDAT: 20 cele mai grele rase de câine pentru a se antrena

Cele mai rapide rase de câine

11. Siberian Husky

Un câine tradițional de sanie, acești bebeluși au viteză, rezistență, putere și agilitate. În timp ce se află în aparență, pot veni într-o mare varietate de culori. Nu lăsați lupul să vă păcălească, sunt foarte prietenoși și fac câini de protecție săracă.

Aceste pui cu dublu acoperire doresc să fie ocupați cu activități în aer liber, deci nu dețineți unul dacă locuiți în locale tropicale sau sub-tropicale. Păstrarea acestor animale de blană într-un loc fierbinte este crudă și inumană.

Cele mai rapide rase de câine

12. Pitbull

Ce se califică ca un "pitbull" este de dezbatere. Ceea ce nu este în dezbatere este faptul că poate ajunge la viteze de până la 30 de mile pe oră. mușchii pe aceste animale de companie poate să-l propulseze înainte într-un bliț. În timp ce acești canini au, în general, o reputație proastă, pot fi tovarăși generoși, iubiți atunci când sunt instruiți corect.

Cu toate acestea, ei preferă să fie alfa ambalajului și de obicei nu-i plac ceilalți câini. Cu excepția cazului în care puteți muta 30 mph, trebuie să vă asigurați că acest câine este sigur.

Cele mai rapide rase de câine

13. Faraon Hound

Dezvoltat cu mai mult de 5000 de ani în urmă, această rasă a fost pentru Gazelle de vânătoare în pășunile africane. Trebuiau să fie repede. Cu o acționare puternică de pradă și viteze mari, acest câine trebuie păstrat securizat în orice moment.

Odată ce ajung, nici o cantitate de strigare va opri aceste rase de câine mai rapide. În timp ce o rasă veche, ei păstrează în continuare trăsături originale. Houndul Faraon este singurul câine pe care "roșii". Ei pot fi, de asemenea, instruiți să zâmbească și le place să o facă.

Cele mai rapide rase de câine

14. Ibizan Hound

Un alt câine din Egipt, Houndul Ibizan este apreciat pentru abilitățile sale de sprint și sărituri. "Beezers" au fost Creat pentru vânătoare joc mic, inclusiv iepurii. Aveau nevoie de viteză, agilitate și determinare.

Astăzi, au pus acele trăsături la o bună utilizare cu familii active, concursuri și chiar de vânătoare - încă. Pouches în această rasă poate sări cu ușurință 5 picioare, deci un gard înalt și robust este o necesitate.

MAI MULT: 20 de rase de câine

Cele mai rapide rase de câine

Cel mai rapid câine rase de peste 60 de kilograme

15. Ogar

La 45 de mile pe oră, acest lucru rasa este un favorit pentru câine piste. Cu maniere de agilitate și ascultători, ei concurează în multe spectacole de câine și sport. Dulce naturat și blând, ei fac minunat ca un animal de companie.

Asigura-te ca ai cel puțin un gard de șase metri. Aceste rase de câine cele mai rapide nu sunt doar alergători buni, sunt și jumperi buni. Greyhounds (imaginea de mai sus) păstrează încă o unitate de înaltă pradă, deci trebuie să vă asigurați că sunt întotdeauna asigurați. Odată ce ajung, nu veți putea să le prindeți.

Cele mai rapide rase de câine

16. Ciobănesc german

Inteligent și supus, veți vedea adesea acești câini care lucrează pentru poliție, căutare și salvare sau ca un câine de serviciu. Viteza lor este un factor în motivul pentru care sunt atât de populare.

Nu numai că sunt suficient de repede pentru a rula un criminal, dar sunt, de asemenea, alertă. Din acest motiv, Câini de ciobanești germani sunt, de asemenea, câini de protecție populară. În timp ce sunt prietenoși, jucăuși și iubitoare, ei le place și un timp "ME".

Cele mai rapide rase de câine

17. Borzoi

Un conflict de vânătoare care vânează lupi, iepuri, păsări și multe altele, trebuie să fie rapid. Borzoiul are viteze superioare de aproximativ 35 - 40 de mile pe oră. În timp ce sunt rapizi, ei nu au o tonă de rezistență.

Acești bebeluși de blană preferă un joc rapid de preluare la o excursie de-a lungul pădurilor. De asemenea, numit "lupul rus", această rasă regală a fost deținută și crescută de aristocrație. Din păcate, mulți au fost sacrificați în timpul revoluției rusești.

Cele mai rapide rase de câine

18. Doberman Pinscher

Făcut ca fiind un câine de gardă și un câine însoțitor, Dobermanul poate ajunge rapid acolo unde trebuie să fie. La primul semn de necaz, acești tovarăși cu patru picioare izvorăsc în acțiune. În timp ce ei pot avea o reputație urâtă, această rasă este blândă și iubitoare, dacă nu este instruită să fie altfel.

Aceste rase de câine cele mai rapide sunt destul de sensibile și au nevoie de compania umană să fie fericiți și sănătoși. Dacă este lăsată prea des, aceste animale elegante pot deveni agresive și distructive.

LEGATE DE: Cele mai frumoase rase de câine din lume

Cele mai rapide rase de câine

19. Weimaraner

O rasă germană, "Ghost Gray" poate accelera într-o neclaritate. Nu numai că este această canină un confruntat, dar a fost crescută cu o bună capacitate, agilitate și inteligență. Acest lucru îl face un mare hound în jurul valorii de vânătoare, spectacole și concursuri.

Un Weimaraner era chiar "primul câine" când a trăit cu președintele Eisenhower în Casa Albă. Această rasă trebuie să fie bine pregătită de puppyhood. Ei iubesc să prindă alte animale și vor fi oprite înainte de ao opri.

Cele mai rapide rase de câine

20. Labrador

Prietenos și tolerant, acești canini fac animale de companie excelente pentru familii cu copii mici. Ei rulează aproximativ 15 - 20 de mile pe oră, deci în timp ce nu se pot alătura curselor, sunt dispuși și capabili să joace jocuri de frisbee și să prindă.

Acești canini sunt inteligent și ascultător. Ei fac parteneri de vânătoare mari, bume de plajă și babysitters. Aceste caracteristici le-au aterizat pe lista primilor trei câini cei mai populari de ani de zile.

Cele mai rapide rase de câine

21. Marele Dane

Acești câini de tip mastiff sunt cea mai mare din lume. Cele mai multe măsuri la dimensiunea unui ponei. Picioarele lor lungi sunt mai mult decât o trăsătură frumoasă. În timp ce ei pot să pară neclintiți și gangly, pot ajunge la viteze de până la 30 de mile pe oră.

Nu din Danemarca, ele sunt de fapt cunoscute ca mastiff-ul german. Originea numelui este pierdută în timp. Datorită dimensiunii lor, aceste rase de câine mai rapide trăiesc de obicei mai puțin de 10 ani.

Cele mai rapide rase de câine

22. Labrador Retriever

Bun la plasele de trasare, preluarea frânghiilor și recuperarea peștelui pentru pescar, această jack-all-meserii face de asemenea un mare câine de vânătoare și însoțitor de familie. Cel mai popular câine din America de mai mulți ani, ați fi greu de apăsat pentru a găsi orice greșeli în aceste bebeluși.

În timp ce fac această listă de cele mai rapide rase de câine, viteza lor de 15-20 mile pe oră nu sparge nicio înregistrare. Lucru bun că nu sunt un favorit pentru piesele de curse!

LEGATE DE: Profilul de rasă de câine labrador retriever

Cele mai rapide rase de câine

23. Pointerul german de scurte

Cu un aspect clasic câine de câine, acești prieteni cu patru picioare sunt populari pentru vânătoare și companie. Pointerul german de scurte iubește să ruleze și să se joace. Ele sunt minunate pentru oamenii care se îndreaptă sau jogging. Ca câine de apă, acești puii iubesc, de asemenea, să înoate.

Având în vedere nivelurile lor de energie, au nevoie de cel puțin o oră de exerciții pe zi. Nu uitați - un câine obosit este un câine fericit. Când este plictisit sau rănit, acești câini pot fi tare și distructiv.

Cele mai rapide rase de câine

24. Rottweiler

Acești canini frumosi sunt un descurajator pentru hoți, și un câine de serviciu comun. În timp ce au o reputație proastă, popularitatea lui Rottweiler ca Câini de poliție, câini de ghidare și animale de companie familiale ar trebui să vă arate că factorul determinant al personalității unui câine este modul în care este ridicat și instruit.

Da, unii oameni vor rasa pentru calități agresive. Deci, ca și cu orice rasă, asigurați-vă că noul dvs. membru al familiei Burry vine de la un crescător de reputație.

Cele mai rapide rase de câine

25. Rhodesian Ridgeback

De asemenea, cunoscut sub numele de "Hound Leu african", câinii din această rasă sunt dur. Aspectul lor elegant și încrederea îi fac atât îndrăzneți, cât și frumoși. La viteze de până la 25 de mile pe oră, au tăiat o vedere frumoasă a mușchilor și puterii brute.

În rolul lor nativ, au protejat oamenii și animalele de la lei și alte prădători. Ele pot fi distructive, așa că asigurați-vă că aveți destule diversiuni pentru acest câine activ.

Citiți următorul: 10 Cei mai buni caini pentru a rula cu & rase care iubesc sa alerga

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 25 Cele mai rapide rase de câine pe planetă