Expert interviu: ce este psihologia câinilor?

Ce este psihologia câinilor

Asociația formatorilor profesioniști de câini a declarat ianuarie pentru a fi instruirea națională a câinii dvs. pentru a evidenția importanța socializării și a instruirii corespunzătoare. În ultima coloană am împărtășit unii Sfaturi de formare pentru câini De la antrenorul profesionist de câini Casey Newton.

În această săptămână am vrut să obțin o opinie diferită, așa că m-am așezat pentru un chat cu psiholog bine cunoscut Val Desantis Pentru a discuta despre diferențele dintre formarea și psihologia câinilor și abordarea sa față de formarea adecvată a câinilor.

Lucrul trebuie să înțeleagă când vorbim despre psihologia câinilor este că este vorba despre De ce de comportament câine, nu ceea ce. Psihologii de câini sunt formatori de câini, dar nu sunt în mod special îngrijorați de acțiunile câinelui. Ei lucrează pentru a înțelege de ce câinele face ceea ce face sau nu face ceea ce vrei să facă.

Psihologii canini înțeleg mentalitatea numeroaselor rase de câini și lucrează cu animalul dvs. de companie pentru a evalua comportamentul câinelui și apoi creează o abordare personalizată de formare care va corespunde modului specific de învățare al câinelui.

De obicei lucrați cu câini care au probleme grave cum ar fi teama sau agresiunea, dar pot ajuta, de asemenea, cu Formarea casei, lesa trage și totul între ele.

Citiți și: 10 trucuri de antrenament de câine psihologic

Ce este psihologia câinilor?
(Expert Interviu)

Ce este psihologia câinilor

Știm că nici doi câini nu sunt la fel, de ce ar trebui să fie instruiți exact la fel? Există atât de multe tipuri diferite de formare de câini și numeroase tehnici diferite. De unde știi care va funcționa cel mai bine pentru câinele tău?

Vă înscrieți ajutorul unui psiholog câine!

Val spune că toți câinii pot fi instruiți, în afară de puțini care suferă de probleme fizice care influențează comportamentul câinelui. Formarea ar trebui să înceapă ziua în care aduci o casă de cățeluș, însă nu toți proprietarii de câini fac asta. Și despre părinții de companie care adoptă câini mai în vârstă care au deja probleme de comportament?

Să nu vă faceți griji! Val mi-a explicat că câinii care au dezvoltat deja probleme de comportament pot fi reabilitate. La fel ca noi, câinii răspund la diferite abordări și să învețe în moduri diferite. Acesta este motivul pentru care Val funcționează cu multe metode diferite de formare dovedite, în loc să se concentreze pe una.

Deci, acum, despre Val, deoarece probabil că vă întrebați ce sunt calificările sale. Așa cum am discutat în coloanele anterioare, regulile și reglementările pentru profesioniști Câine de câini nu sunt foarte stricte. Chiar dacă Val nu este obligat să dețină nici o certificare în statul Colorado, el are multe.

El a fost de formare câini de aproape 30 de ani și a lucrat cu mai mult de 1.000 de câini în acel moment. Val este un consultant comportamental certificat, formator principal certificat și este, de asemenea, certificată de Clubul American Kennel ca un evaluator de cetățean bun canin. Deoarece orice antrenor bun de câine ar trebui, el este, de asemenea, certificat în primul ajutor canin de crucea roșie americană.

LEGATE DE: Top 15 cele mai bune kituri de antrenament de agilitate pentru câini pentru câini

Ce este psihologia câinilor

Val a absolvit singura școală de formare a câinilor licențiată de către statul New York, Școala de antrenament de câini Anthony Jeone.

El este, de asemenea, membru al Schutzhund USA. Dacă nu sunteți familiarizați cu metoda formării câinilor Schutzhund, se concentrează pe evaluarea și dezvoltarea trăsăturilor la câini care le fac un partener mai util și mai fericit pentru proprietarul lor.

Schutzhund este un cuvânt german care înseamnă și # 8220; câine de protecție.& # 8221; Lucrarea Schutzhund este ruptă în trei părți - urmărirea, ascultarea și lucrările de protecție. Acesta este conceput pentru a demonstra un utilitar și inteligență al unui câine.

Nu puteți pune cu adevărat un nume pe metoda de antrenament Val`s. În formă de psihologie reală de canină, el folosește multe forme diferite de Câine de antrenament și cunoaște animalul înainte de începerea antrenamentului.

El a explicat că metoda pe care o folosește diferă, deoarece fiecare câine are un prag diferit de stres. Unele animale de companie pot fi corectate mult mai ușor decât altele. Pentru unii trebuie să vă afirmați dominația și să utilizați o corecție mai aspră, în timp ce alți câini pot să vă supună deja dominației și pur și simplu necesită un pic de redirecționare.

Toate astea are de a face cu inteligența câinelui. Unele rase sunt doar mai inteligente decât altele și câinii din aceeași rasă pot avea diferite niveluri de inteligență. Trebuie să înțelegeți acest lucru pentru a vă antrena corect. Câinii cu inteligență înaltă vor învăța mai repede, în timp ce alții pot avea nevoie de mai multă practică.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de formare pentru câini

Val mi-a explicat că o problemă comună pe care o vede este că părinții de companie nu sunt pregătiți să-și asume rolul unui lider cu câinele lor. Asta nu înseamnă că nu se pot distra cu câinele lor și nu își pot arăta afecțiunea câinelui.

Înseamnă că atunci când se spune ceva, câinele dvs. trebuie să înțeleagă că sunteți șeful casei. Tu ești liderul pachetului.

Formarea corectă vă va învăța câinele că sunteți lider în casa dvs. V-ați culcat cel mai înalt pe polul Totem și dacă vă aflați câine greșithaves el va trebui să răspundă în cele din urmă.

Care ar putea fi ceva la fel de simplu ca și înclinarea gunoiului și pentru a vă răspunde. De asemenea, poate însemna că, dacă este agresiv și provocând un alt animal în casa dvs., va trebui să răspundă la tine.

Potrivit lui Val, dacă câinele dvs. vă respectă și vă vede ca un lider, el va urma regulile dvs.

LEGATE DE: 5 cele mai bune formare de câine tratează pentru a instrui rapid câini și pui adulți

Ce este psihologia câinilor

Este timpul să începeți să vă antrenați câinele

Desigur, ca orice alt antrenor de câini, Val recomandă ca părinții de companie să înceapă să-și pregătească catelul de îndată ce este adoptat. Cu toate acestea, nu fiecare părinte de companie adoptă puii. Dacă adoptați un câine mai în vârstă care încă are nevoie de o pregătire?

Nu este niciodată prea târziu să începeți formarea câinilor. Nu aruncați prosopul doar pentru că aveți un câine mai în vârstă cu probleme de comportament. Val a pregătit câinii la vârsta de 12 ani! Poate dura ceva mai mult pentru a instrui o poochă mai veche, dar dacă rămâneți cu ea, veți avea un partener bine comportat în cel mai scurt timp.

El spune că cea mai importantă parte a formării este unitatea. Trebuie să construiți unitatea dacă aveți un catelus sau un câine senior. Trebuie să arătați câinelui dvs. că timpul de învățare este timpul distractiv. Cu cât construiți mai mult, cu atât mai repede va învăța câinele dvs. și cu atât mai plăcută va fi pentru amândoi.

Dacă sunteți în căutarea unui antrenor de câini, Val recomandă să pună la dispoziție o mulțime de întrebări. Asigurați-vă că obțineți informații despre ce școală a mers antrenorul și ce certificări dețin.

Veți dori, de asemenea, să aflați despre experiența lor în domeniu și obțineți informații despre mai multe referințe.

Vreau să iau acest timp să vă mulțumesc lui Val Desantis pentru a împărtăși sfaturile, cunoștințele și sfaturile de antrenament de câine cu noi toți. Nu uitați să verificați site-ul web al lui Val la K-9 Psiholog. Simțiți-vă liber să vă împărtășiți sfaturile de antrenament câine în comentariile de mai jos și să cunoașteți ce vă gândiți la informațiile partajate în acest interviu.

Citiți următorul: Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Expert interviu: ce este psihologia câinilor?