Găsirea unei case bune pentru câinele dvs

renunțând la un câine, căutând o casă nouă pentru câinele dvs

A renunța la un câine iubit poate fi o situație înconjurătoare pentru toată lumea din familia ta. Odată ce ați făcut această decizie foarte dificilă, următorul pas este să găsiți o casă nouă pentru câinele dvs. Nu va fi ușor de spus la revedere, dar este esențial să luați pașii potriviți pentru a vă oferi câinii cea mai bună șansă la o viață fericită.

Sunteți sigur că nu vă puteți păstra câinele?

Înainte de a vă decide renunță la câinele tău, Asigurați-vă că ați explorat și ați epuizat toate opțiunile. Câinele dvs. este un animal social care a devenit atașat de tine și de familia ta. Trimiterea lui într-o casă nouă va fi traumatică și stresantă. Pot exista câteva moduri în care puteți obține ajutor (în funcție de motivul pentru care nu vă puteți păstra câinele).

Dacă câinele dvs. are o problemă medicală, discutați cu medicul veterinar despre opțiuni. Dacă există o problemă de comportament, căutați ajutor de la un antrenor de câini sau de un comportament al animalelor. Dacă banii sunt problema, încercați să lucrați la bugetul dvs. și să găsiți modalități de a Economisiți bani pe îngrijirea câinilor.

Ce să faci dacă trebuie să renunți la câinele tău

Dacă ați încercat totul și încă nu sunteți în stare să vă păstrați câinele, atunci depinde de dvs. să găsiți o casă bună pentru el. Găsirea unei case bune pentru câinele dvs. face parte din a fi a Proprietarul câinilor responsabili.

Adăpozitarea adăpostului animale duce la eutanasia a milioane de animale de companie în fiecare an. Dacă vă aduceți câinele la controlul animalelor, cunoscut și sub numele de "lira", el va ajunge probabil la fost eutanasiat.

Abandonarea nu este o alegere acceptabilă. Este un fapt tragic că unii oameni se vor îndepărta și vor lăsa un câine în urmă sau își duc câinii în țară și îi vor lăsa pe toți singuri. Acesta este unul dintre cele mai crude lucruri pe care o poate face o persoană unui câine.

Dacă câinele dvs. are comportament agresiv, Este iresponsabil să-l rerami. Lucrați cu un antrenor sau comportamentist pentru a îmbunătăți sau a rezolva problemele înainte de a fi retrimite. Din păcate, eutanasia umană poate fi cel mai etic lucru de făcut atunci când un câine are probleme de agresiune extremă.

Cum să găsiți o casă nouă pentru câinele dvs

Poate fi o provocare pentru a găsi pe cineva care nu numai că poate să-ți ia câinele, dar cine poate oferi o casă minunată. Sunteți în cele din urmă responsabili pentru găsirea celor mai bune case posibile pentru câinele dvs., o sarcină care se poate simți foarte copleșitoare, mai ales în timpul unui astfel de timp emoțional. Există câteva modalități de a face un pic mai ușor de căutat casei câinelui dvs. nou.

  • Scrieți o scurtă foaie de fapt despre câinele dvs. Acoperă detalii cum ar fi vârsta, rasa, dimensiunea, culoarea, sănătatea, temperamentul și personalitatea. Fii cinstit despre câinele tău, mai ales când vine vorba de probleme de comportament și de sănătate. Includeți și câteva fotografii drăguțe! Puneți totul pe un mic poster sau flyer pentru distribuție (lăsați informațiile personale ca adresa de familie pentru a fi sigură).
  • Spuneți tuturor prietenilor, membrilor familiei, vecinilor, colegilor și cunoștințelor pe care căutați o nouă casă pentru câinele dvs. Explicați-vă situația și faptul că doriți să găsiți o casă excelentă pentru câinele dvs. Dați-i copii ale fluturașului câinelui pentru a renunța.
  • Postați informațiile despre câine pe medii sociale, etichetați sau alertați pe oricine știți cine funcționează cu animale de companie sau pur și simplu iubește animalele. Din nou, explicați-vă situația și descrieți câinele dvs. cu detalii. Postați fotografii drăguțe ale câinelui dvs. care arată personalitatea sa unică. Încercați să vă răspândiți informațiile câinelui dvs. în jurul Web! Asigurați-vă că nu includeți informații personale (cum ar fi adresa și prenumele) care ar putea pune familia la risc.
  • Fii deschis și cinstit despre problemele medicale și problemele de comportament. Este nedrept pentru câinele și noua sa familie, dacă nu dezvăluiți aceste lucruri în avans.
  • Spune-i medic veterinar și personalul despre situația dvs. - pot fi capabili să vă ajute. Vedeți dacă vor posta flyerul câinelui în lobby și vor pune informațiile pe social media. Cu toate acestea, nu vă lăsați câinele pentru servicii și nu reușiți să vă întoarceți și să-l ridicați. Nu Abandonați câinele dvs. la ușă a unui birou veterinar. Acestea sunt acte iresponsabile serioase și sunt nedrepte pentru câinele și VET!
  • Dacă potențialii proprietari noi vin înainte, asigurați-vă că le verificați bine, astfel că câinele dvs. nu ajunge să aibă nevoie de o casă din nou. Întâlniți mai întâi într-o locație publică neutră. Cereți informații de caractere și informații despre angajare, astfel încât să puteți încerca să verificați că aceștia vor fi responsabili responsabili. Cere să-și vadă casele și să se întâlnească cu alte animale de companie sau membri ai familiei. Dacă au deja animale de companie, cereți referințe medicale și o scrisoare de recomandare de la VET.
  • Dacă nu vă puteți plasa câinele într-o casă pentru totdeauna, contactați Grupuri de salvare a animalelor și adăposturi de animale "fără ucidere" în zona dvs. Dacă câinele dvs. este pură sau amestecat cu o rasă specifică, evidentă, încercați a Grupul de salvare specifice rasei. Vedeți dacă cineva poate favoriza câinele.
  • Vă rog, Vă rog nu face Eutanizați-vă câinele sau să-l abandoneze pur și simplu pentru că nu-l puteți găsi acasă.

Nu uitați să fiți răbdători. Găsirea casei potrivite poate dura ceva timp.

Notă importantă: Animalele în situații abuzive sau neglijente ar trebui să fie întotdeauna îndepărtate și plasate în case bune. Dacă vedeți un câine care este tratat inhumanely, vă rog ia măsuri. Contactați imediat autoritățile locale.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Găsirea unei case bune pentru câinele dvs