Top # 5: cum să păstrați câinii în siguranță folosind garduri de companie cu martin havrilla

Pentru cea de-a cincea teorie a episodului Podcast Podcast Vă aduc un expert pe gardurile de companie pentru a discuta încă o altă parte importantă a proprietății câinilor: păstrarea câinilor noștri în siguranță când sunt în afara și cum putem face cu ușurință, în mod eficient și pentru ieftin.

Martin Havrilla, Manager de birou la Ușor de gard de companie, Are o cantitate mare de cunoștințe despre tot ceea ce este legat de proiectarea și fabricarea siguranței PET Garduri Mulți proprietari de câini utilizează pentru a-și conferi canini în curțile din spate. Pentru mulți dintre noi, aceasta este o completare importantă a gospodăriei pentru a se asigura că câinii noștri nu fuge și rămân în siguranță.

În afară de importanța conținutului de animale de companie în curți, eu și Martin vorbind și despre pericolele gardurilor de câine electronice și ale barierelor fizice. Ați fi surprins de câți proprietari de animale de companie nu încep chiar să ia în considerare gardurile de companie numai până când tovarășul lor canin fuge sau intră în necazuri.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Cum să păstrați câinii în condiții de siguranță folosind garduri de companie
(transcrierea podcast)

Cum să păstrați câinii în condiții de siguranță folosind garduri de companie cu Martin Havrilla

În acest podcast încerc să vorbesc despre toate lucrurile câinele și animalele de companie și unul dintre lucrurile pe care le simt mulți proprietari de animale de companie nu știu destul despre garduri. Știu că sună puțin prost pentru a face un spectacol întreg despre garduri de câine, dar este foarte important pentru siguranța unui câine și cu mine constată că majoritatea oamenilor nu înțeleg motivele din spatele gardurilor sau a tuturor opțiunilor disponibile.

Cred că o mulțime de momente când am auzit garduri că te gândești la aceste garduri de picket alb adorabil, care nu au putut păstra într-un câine hiperactiv sau cu adevărat mare; sau ne gândim la aceste bariere de legătură în lanț care sunt urâte și neatractive și nimănui nu-i place modul în care se pare că în curtea lor. Dar există atât de multe alte opțiuni și am vrut să-i aduc pe cei în atenția voastră și, de asemenea, simt că știm că o mulțime de oameni care au încercat să facă garduri de câine pe cont propriu, uneori funcționează, uneori nu este.

De multe ori dacă aveți o rasă mică sau un câine care într-adevăr nu încearcă și să scape de curte foarte des, este ușor să fii capabil să faci acea garduri pe cont propriu, să-ți dai seama de tipul de garduri și să-l instalezi singur Nu aveți nevoie de un gard super puternic sau un gard foarte înalt pentru a păstra într-o rasă mică și dacă câinele dvs. nu va încerca să scape, știți că nu aveți nevoie să faceți foarte sigur.

Așa că am văzut acea muncă, dar știm, de asemenea, o mulțime de oameni care înțeleg faptul că au nevoie de garduri de câine, deoarece dacă au o scăpare sau dacă au un câine care nu va rămâne în curte, nu o fac Doriți să-l conectați la ceva staționar sau să puneți un alergător de câine sau ceva de genul ăsta, ei doresc ca câinele să aibă o zonă frumoasă frumoasă să se plimbe în jurul ei, așa că se gândesc la gardurile de companie.

Apoi, primul lucru, și într-adevăr singurul lucru care vine în mintea lor este că lanțul de legături de legătură pe care unii oameni nu o deranjează, dar o mulțime de oameni nu-i plac atât de mare aspect voluminos, este atât de mult din dvs. Yard și este doar un fel de ochi, mai ales dacă te mândri cu adevărat pe amenajarea peisajului și aspectul curții tale, asta e ceva ce nu vrei acolo. Deci, așa că am auzit multe de la oameni, de asemenea, știi că într-adevăr ar trebui să le punem în dar nu ne place cât de mare și volum și urât este.& # 8221;

Există atât de multe alte opțiuni și, dacă aveți un câine care încearcă să scape, dacă aveți nevoie de acea garduri de companie și este într-adevăr o problemă de siguranță pe care ar trebui să o lucrați cu un profesionist și aș recomanda să nu lucrez cu a Compania de gard profesionala, dar pentru a lucra de fapt cu o companie care face garduri special pentru caini si motivul pentru care spun ca sunt fata de companii de gard profesioniste stiu cum sa instaleze gard, ei cunosc cat de mare si cat de larg si aspectul gardurilor si re mare cu acele lucruri, dar nu cunosc câinii, deci aveți nevoie de cineva care știe un pic despre amândouă și asta e.

Fac un interviu și vei auzi asta într-un minut cu un bărbat de la o companie numită Gard de Pet Easy Pet, și asta este o singură companie, sunt cu siguranță alții acolo, dar vrei să lucrezi cu a companie care are cunoștințe atât de garduri, cât și de câini. Și motivul pentru care spun că este pentru că câinii pot fi complicați, sunt foarte imprevizibili, pot scăpa de o mulțime de garduri regulate pe care le iubim, cum ar fi, de exemplu, acele garduri frumoase frumoase, există spații între lamele pe acele garduri pe care câinii le pot " Dacă câinele dvs. este suficient de mic, el poate manevra prin chestia, el poate obține labe prin și să bată pe cei liberi și să poată ieși afară.

Uneori, aceste garduri nu sunt suficient de mari pentru a conține un câine care într-adevăr sare sau urcă, lucruri de genul asta. Unii câini sunt "ne referim la ele în familia noastră ca și # 8220; Houdinis & # 8221; Pentru că pot încerca să iasă din tot, pot încerca să urce și să încerce să sapă sub, ei încearcă și să treacă, oricare ar putea face pentru a ieși din acea izolare pe care o vor face și cu adevărat trebuie să lucrați cu o companie care cunoaște ambele aspecte ale acelui, garduri și câini. Deci, aceasta este recomandarea mea și de ce astăzi am vorbit cu un reprezentant din gardul ușor de companie, astfel încât să putem obține mai multe informații despre aceste garduri specifice create pentru câini.

Dacă aveți întrebări cu privire la faptul dacă credeți că aveți nevoie de un gard, știți că este într-adevăr să scadă la siguranță, acesta este cel mai mare lucru, puteți să vă conțineți câinele în curtea dvs. fără un gard? Asta depinde de tine, nimeni nu știe câinele tău și nimeni nu știe situația ta. Trăim într-o zonă mai rurală, nu că vreau ca câinii mei să scape de curte, dar dacă câinii mei se rătăcesc, există o mulțime de zonă împădurită, trăim pe un drum foarte spate, de fapt trăim pe un drum din spate Asta e de la un alt drum din spate, așa că trăim în mijlocul nicăieri; Și din nou, evident vreau să-mi păstrez câinii conținut, dar există probleme majore de siguranță pentru ei dacă se rătăcesc puțin timp?

Probabil că nu, cu siguranță, în măsura în care ar fi dacă locuiți într-o zonă urbană, dacă ați trăit pe un drum principal, dacă există mașini care merg, dacă ați trăit cum să spuneți în jurul oricărei zone în care aveți o mulțime de vecini , există și alte lucruri, o mulțime de oameni cred că mașini imediat când sunt câini, dar trebuie, de asemenea, să vă gândiți la alți câini, ar putea fi alți câini agresivi în cartierul dvs. care stau în curtea lor, dar dacă câinele tău a rătăcit curtea lor atunci vor fi agresivi.

Există probleme legate de ceea ce intră în câinele dvs., aveți vecini că poate că pot să poată fi "# 8230; Câinele dvs. poate găsi o modalitate de a intra în garaj și de a intra în lucruri cum ar fi substanțele chimice, antigel, lucruri diferite care le-ar putea otrăvi? Ei vor intra în coșul de gunoi al altcuiva, mănâncă oase de pui, apoi, având stomacul lor perforat sau intrarea într-un material otrăvitor sau material toxic în gunoi? Deci, există o mulțime de alte preocupări de siguranță care nu se concentrează în mod necesar pe câinele dvs. de a fi lovit de o mașină sau doar un fel de rătăcire și de a intra în necazuri. Așa că este ceva de gândit, de asemenea.

Am vorbit cu Martin Havrilla, iar el este managerul de birouri la gardul ușor de companie, iar gardul ușor de companie este una dintre acele companii despre care vorbeam, se specializează în garduri pentru animalele de companie, nu doar câini, ci și pisici și găini, de asemenea. Așadar, au lucrat cu proprietarii de animale de companie care au avut toate aceleași întrebări pe care probabil că le aveți despre cum să le continui câinele lor, iar unii dintre ei au probabil câini mai ușor, care nu vor încerca să scape și au pus doar gardul pentru o măsură de siguranță, dar unii dintre ei au, de asemenea, alpiniști și argugeri și ceva de genul asta. Așa că Martin va vorbi puțin despre asta și voi sari chiar în asta și vă voi lăsa să auziți acele informații.

Interviu cu Martin Havrilla

Samantha: Vorbesc cu Martin Havrilla și este de la Ușor de gard de companie, Acestea oferă tot felul de opțiuni diferite pentru animalele de companie diferite, de la garduri de câine la garduri de pui și astăzi vom vorbi un pic despre garduri, diferitele opțiuni care sunt disponibile și împrejmuirea umană că ofertele ușoare de gard de companie. Așa că vă mulțumesc Martin pentru timpul dvs. de astăzi și pentru a ne alătura pe podcast.

Martin: da. Mulțumesc că m-ai făcut Samantha.

Samantha: Nici o problemă. Așa că am vorbit puțin înainte de a începe să înregistrez despre modul în care gardurile animalelor de companie este un fel de unul dintre acele lucruri despre care vă gândiți când apare și aveți nevoie de ea, dar, evident, toată lumea se gândește la animalele care scapă de curte și de aceea ar dori să le gângădoreze, dar există multe motive bune pentru a gard în câinele tău. Poți să ne spui puțin despre ce oamenii caută gard pentru animalele de companie?

Martin: Da, există o mulțime de motive importante pe care oamenii trebuie să le ia în considerare garduri atunci când primesc un câine nou sau se deplasează într-o locație sau au doar un câine și au nevoie de upgrade de ceea ce au. Gardul pe care îl vindem este un gard fizic pe care l-ați pus în jurul proprietății și vă place foarte mult această soluție din mai multe motive.

În comparație cu unele dintre celelalte opțiuni acolo gardul nostru, când îl puneți, este o barieră fizică care oferă un mediu sigur și sigur pentru ca un câine să joace și să fie activ și un pas pe care o mulțime de oameni nu o fac Gândiți-vă cu o barieră fizică, cum ar fi că, de asemenea, împiedică prădătorii și alte animale, animale nedorite, deci dacă aveți câini mai mici încât "o considerație foarte mare că ar trebui să țineți cont.

Samantha: Oh da, absolut. Mare, și voi, aveți și # 8230; dați-i drumul.

Martin: Îmi pare rău. Deci, da și, de asemenea, una dintre părțile mai mari, exercițiul lor este uriaș pentru câini și trebuie să vă asigurați că au un loc în care pot ieși în siguranță și exerciții timp de cel puțin 30 de minute pe zi, chiar mai mult dacă aveți câini mai în vârstă Ei pot să iasă mai mult și să-și întindă picioarele, ajută la construirea unor mușchi puternici și oase într-adevăr ajută la longevitatea și calitatea vieții pentru câini.

Samantha: Deci, atunci când oamenii se gândesc la un sistem de izolare pentru câinele lor, aveți specificații? Sunt sigur că există lucruri diferite pentru rasele mari în comparație cu rasele mici.

Martin: Da, exact că unul dintre factorii mai mari de luat în considerare este tipul de câine pe care îl aveți și dimensiunea câinelui pe care îl aveți pentru că există diferite puncte forte și diferite dimensiuni și înălțimi disponibile, toate potrivite pentru diferite tipuri de câini. Apoi, un alt lucru de luat în considerare este nivelul de energie, deoarece știm cu toții toate rasele diferite au diferite tipuri de nivele de energie, unii vor alerga în jur de o zi, alții au nevoie doar de un loc de trot în jurul valorii de și avem soluții pentru toate acestea.

A treia considerație va fi într-adevăr o atitudine care are câinele dvs. și într-adevăr felul de lucruri în care se află. Unii câini le place să sapă, așa că avem soluții care să păstreze câinii să fie capabili să scape și să scape sub un gard; alți câini le place să mestece, deci este un alt aspect important atunci când puneți și un gard în sus.

Samantha: Și aveți vreodată câini care pot să sari sau să urce peste garduri?

Martin: În cazuri rare vedeți, sau am văzut toate pozele câinilor pe care îi cunoașteți și # 8230; și poate scăpa printr-o mulțime de sisteme complicate de garduri, dar avem câteva combinații pe care le putem face pentru câini care pot urca, precum și pentru a include arcuri și lucruri care fac foarte dificil sau imposibil ca ei să iasă peste partea de sus a lui un sistem de garduri.

Samantha: Minunat. Și știu o mulțime de oameni, aspectul acelei bariere fizice nu vor ca astfel încât să încerce gardurile electronice. Care sunt diferențele dintre barierele fizice și gardurile electronice pe care unii oameni optează pentru?

Martin: Da. Deci, la un gard de companie ușor, nu avem niciuna dintre acele opțiuni de garduri electrice, deoarece preferăm să mergem cu soluțiile mai umane, este o barieră fizică care înseamnă că este posibil să fie văzută, spre deosebire de opțiunile de garduri electrice, dar vine cu o serie de compromisuri. Așadar, vom vedea opțiunile de gard electric ca un fel de tehnica de formare-de-pedeapsă, cu alte cuvinte, există o barieră invizibilă și pentru câine și trebuie să învățați și să asociați acest zgomot și acest șoc cu acest șoc un fel de capăt al unui mediu de graniță și de modul nostru de gândire care creează un mediu pentru câine, care nu este neapărat la fel de sănătos, cum poate fi, îi permite libertatea de a se deplasa în mod liber, da, dar ar putea fi, de asemenea potențial nu-și cunosc limitele și, de asemenea, are probleme implicate cu câinii care evacuează că atunci nu se pot întoarce înapoi în curtea lor, sunt, în esență, interzise de a fi capabili să se întoarcă înapoi în curtea lor, astfel încât câinele să se rupă & # 8230 ;

Samantha: Dreapta, dacă provoacă că cineva să se întoarcă.

Martin: Dreapta. Ei ies și apoi dintr-o dată acum nu pot ajunge acasă, așa că ai un câine care vrea să se întoarcă și nu poate. Așa că am pus o barieră fizică, un gard uman și ceea ce ne place foarte mult este că oferă câinelui o cunoaștere vizibilă a zonei sale, cu alte cuvinte, pe teritoriul său, este acolo, știe exact ce Are. Apoi, de acolo permite câteva alte avantaje, una pe care o place foarte mult este potențialul de a ține celelalte prădători și animale; Dar, de asemenea, una care ca o mulțime de oameni nu consideră că oamenii preferă să socializeze, de asemenea, ei doresc să interacționeze cu alți câini.

Putem avea o barieră fizică ca PET & # 8230; Sistem, puteți aduce pe alți câini, în timp ce pot juca, o comparăm cu unele dintre aceste opțiuni electrice de gard, unde, dacă aveți un câine al vecinului care vrea să vină și el și nu poate pentru că nu poate Du-te și jucați în curtea din spate, nu există o zonă limitată pentru a juca și # 8230;

Samantha: Da, acesta este un plan excelent, și știu că există diferite stiluri de garduri, am căutat prin site-ul dvs. care este EasyPefence.COM, Și voi lega acest lucru în notele noastre de podcast, astfel încât ascultătorii noștri să poată sară acolo, dar există diferite stiluri asemănătoare cu descărcarea în formă de hexagon, și apoi cu Wardbing în formă de pătrat. Există o diferență între diferitele stiluri?

Martin: Da, este absolut este. Astfel încât plasa pătrată este materialul poli-propilenic, este material plastic reciclat pe care îl puteți pune și care funcționează foarte bine pentru un fel de câine mai asemănător, astfel încât câinii nu vor mesteca gardul pentru că este un gard de plastic, dacă este un câine îi place să mestece în cele din urmă, care ar putea deveni o problemă. Deci, ca o soluție pentru acel fel de lucru, oferim acest gard de oțel pe care l-ați descris acolo și acesta este un fir de oțel cu o acoperire din PVC pe ea, așa că este negru și arată foarte bine, dar împiedică cainele să fie capabili să-și mestece calea și să încerce să scape în acest fel.

De asemenea, avem opțiuni de sârmă sudate, care sunt un fel de aspect metalic mai fin, un pic de beefier, un pic mai puternic dacă aveți câini cu adevărat activi care doresc cu adevărat să încerce să împingă limitele "# 8230;.

Samantha: Da. Și cum rămâne cu instalarea, pentru că a fost una dintre întrebările pe care le aud că mulți dintre părinții de companie este că aceste garduri electronice aveți fie cutia mică, fie în casa dvs., fie că faceți firul subteran și rotiți gulerul Pornit și sunteți bine să mergeți și sunt îngrijorați de instalarea unui profesionist și # 8230; Vreau să spun un gard de barieră fizică.

Martin: Da, sigur. Ia luăm cât mai mulți pași, pentru a face instalarea într-adevăr foarte ușoară pentru proprietarii de animale de companie, în esență, sistemul nostru vine cu un manșon pe care îl conduceți în pământ, nu primiți și nu obțineți și nu primiți și nu obțineți ". Ești chiar acolo la nivelul solului și # 8230; Tocmai conduceți mâneca în și un fel de auto-se potrivește chiar în postarea dvs., pe care o veți pune pe gardul dvs. și într-adevăr este "# 8230; gardându-vă de-a lungul acelor postări pe care le creați pentru bariera dvs. și ați creat o zonă protejată. Este un sistem de pericol foarte frumos pentru că este "# 8230; Cu manșoanele, ceea ce înseamnă că dacă doriți să configurați o zonă pe care aveți nevoie doar de anumite momente ale anului pentru anumite zone puteți apoi să trageți gardul în sus atunci când nu este în uz dacă nu obțineți-l pe tot parcursul anului sau dacă nu intrați în anumite zone sau doriți să creați o zonă în continuare înapoi pe proprietatea dvs. că vă aflați "# 8230; Gândiți-vă la tipul de aspect modular care face foarte ușor de utilizat și menținut.

Samantha: Da, cred că este un lucru pe care nu l-am gândit niciodată, dar acum să-l aduci, avem prieteni care au câini care trebuie să fie împrejmuiți și una dintre problemele lor este dacă se mișcă atunci acel gard pe care îl instalați, Dacă faceți un gard tradițional de lanț de lanț sau un gard frumos de lemn, fie că trebuie să săpați acel gard și să mutați întregul lucru, ceea ce este într-adevăr & # 8230; ar putea fi un hassle, sau trebuie să cheltuiți acești bani pentru a pune un gard într-o singură casă și acum vă mișcați și trebuie să puneți oa doua structură la noua casă.

Martin: da.

Samantha: Acesta este un mare beneficiu.

Martin: Da, funcționează foarte bine pentru asta. Folosim un pic de timp pentru a crea o zonă de câine cu adevărat specială, câinele dvs. se desfășoară, dacă au proprietăți foarte mari ca și cum ar avea o curte de curte pe care trebuie să o lucreze și nu trebuie să se descurce tot drumul, Ele pot crea o zonă foarte frumoasă mare la un preț rezonabil pe jumătatea din spate a proprietății lor și apoi au garduri mai mari în alte locuri.

Samantha: Sigur. Unul dintre lucrurile pe care le observă și pe site-ul dvs., că ma lovit la fel de amuzant pentru că trăim într-o zonă rurală și avem pisici, dar vin și merg așa cum vă place printr-o ușă pisică, vă oferă și garduri de pisică, și cred că a fost "# 8230; La fel ca la început mi-a lovit puțin amuzant, dar pentru oamenii care trăiesc în mai multe zone urbane, sunt sigur că este de fapt un lucru foarte popular și pisica lor și de a lua ceva în afara timpului fără a fi nevoie să vă îngrijorați sau să mergeți în stradă sau lucruri de genul asta.

Martin: da da. Gardul de pisică este de fapt foarte mare pentru noi, există un fel de aprovizionare pe piață, ei chiar asemănătoare modului în care oferă o oportunitate pentru ca pisicile să se încadreze, deoarece este cu adevărat una dintre provocările mai mari, dar Are acest sistem de extindere foarte mare, care vine peste gard, și, practic, filozofia este ca pisica încearcă să o urce, acest metal în partea de jos îi menține să-l mestece și apoi ajung la următoarea fază care este "# 8230; care este puțin mai slăbită și mai floppy și o dă un pic pe măsură ce urcați și apoi l-au lovit pe acest extender, care îi împinge, un fel de spate peste capul lor pentru a încerca să scape și nu-i plac că astfel nu tind să atingă acest lucru "# 8230; Asta e un mijloc de a ieși. Și este grozav pentru că este un fel de # 8230; și să prindă o oportunitate foarte plăcută de a ieși afară pentru a-ți exercita cel mai important, dar și tu știi explorarea.

Samantha: Da, așa cum am spus, că suntem într-o zonă rurală care nu este într-adevăr o problemă pentru noi, dar absolut odată ce m-am gândit la asta, un gard de pisică ar fi o mare opțiune pentru unii părinți de companie care trăiesc în cazul în care pisicile lor pot " t doar roam liber.

Martin: Da. Bine și pentru o mulțime de zone ca ale tale, care sunt rurale, am găsit că oamenii au luat de fapt gardul și un fel de adaptare, ceea ce fac este că ei iau acei extinderi care se confruntă în mod normal pentru a păstra acele pisici, fliping-le În jur și acum puteți păstra pisicile pe care nu le doriți în curtea dvs. sau în grădina dvs., deci un câine fără câine și # 8230; veți folosi acest lucru la fel de păstrați-le și din curte.

Samantha: Oh, interesant. Wow că este minunat! Și știu că există informații despre prețuri și toate chestiile astea pe site-ul dvs. și așa cum am spus că voi trece și mă asigur că am legăturam asta în notele de spectacol, astfel încât oamenii să poată fi "# 8230; Știu că diferă de ce fel de gard pe care îl vrei și cât de mare ai nevoie de ea și de lucruri de genul asta, așa că este o problemă grea despre care să vorbim, garduri. Dar sunt gardurile tale în siguranță pentru animalele de companie? Știu că unii oameni se îngrijorează ca și cum câinele lor sare pe ea sau ceva de genul asta, că gardurile nu vor fi în siguranță pentru animalele lor.

Martin: Oh da, absolut. Da, gardurile sunt concepute astfel încât să fie în siguranță pentru animale, nu au cu adevărat margini ascuțite sau ceva asemănător unui metal ca o legătură de lanț sau poate face în sus, acolo " Su un fel de puncte ascuțite sau ceva de genul ăsta, gardurile noastre au margini terminate concave care nu au nimic de genul asta, așa că dacă un câine ar încerca să se ridice acolo și să-și pună labele spre partea de sus a gardului și # 8230; pentru labe sau ceva de genul asta.

Samantha: Excelent. Deci, sunt în siguranță, sunt accesibili, există atât de multe opțiuni diferite. Și din nou, voi lega acest lucru cu Facebook, astfel încât oamenii să poată verifica acest lucru pe cont propriu. Mai există ceva pe care nu l-am atins sau nu am vorbit despre că doriți să vă asigurați că toată lumea știe?

Martin: Doar cred că este foarte important să știți că este important să aveți o zonă sigură pentru ca câinii să se joace și că preferăm să mergem cu această metodă cu adevărat umană și să nu optăm cu adevărat pentru gardurile electronice, ne place foarte mult ceva Asta va oferi un mediu sigur pentru joc și exercițiu doar pentru sănătatea și bunăstarea emoțională a animalelor de companie.

Samantha: Absolut. Eu fac & # 8230; Îmi fac griji și despre aceste garduri electronice și nu folosim pe cei cu câinii noștri. Cred că una dintre îngrijorările mele, așa cum ați spus, când traversează această limită, atunci ei sunt acum pedepsiți să se întoarcă acasă. Întotdeauna vedem "# 8230; Și știu că sunt puțini și departe, dar uneori acele sisteme vor avea un defect și câinele dvs. poate fi rănit purtând acel guler, va trimite un semnal atunci când nu este chiar lângă gard și lucruri de genul asta, așa că Există multe probleme diferite care apar cu aceste garduri electrice.

Singurul lucru pe care îl pot gândi, știu că unii oameni care le plac proprietățile de închiriere și lucrurile nu li se permite să aibă un gard de barieră fizică pe care îl puteți vedea sau trebuie să îndeplinească anumite prevederi și lucruri de genul ăsta; Dacă aveți ca o asociație a proprietarului de acasă, așa că știu că unii oameni nu au prea multă alegere pentru gardul invizibil, dar dacă puteți evita pe cele cu toate costurile, vă recomand acest lucru.

Trebuie să-i mulțumesc lui Martin pentru că a fost aici din nou. Acesta a fost un interviu minunat și am primit multe întrebări, sperăm că a răspuns la multe întrebări și despre animalele de companie și lucrurile. Mi-a plăcut să vorbesc cu el despre pericolele gardurilor electrice, și știu că îi facem pe cei foarte evidenți, dar o mulțime de părinți de companie nu au opțiunea, cum am menționat, dacă închiriați sau închiriați uneori că nu sunteți a permis să pună la dispoziție bariere fizice, orice bariere vizuale, așa că este greu.

Există opțiuni pentru acoperirea de acolo, care sunt o barieră fizică, dar sunt greu de văzut de la distanță, astfel încât aceste garduri sunt un lucru bun pentru a verifica și dacă vă gândiți la garduri, dar nu puteți "# 8230; cum ar fi o asociație a proprietarului de case, de exemplu, nu va permite nici o bariere vizibile, puteți încerca aceste garduri de companie, ele nu sunt cu siguranță garduri invizibile, dar ele sunt despre cel mai apropiat lucru cu acesta și vă permite bariera fizică, așa că nu vă faceți Trebuie să ai gardurile electrice.

După cum am menționat, îngrijorarea este că dacă câinele dvs. se întâmplă să treacă linia, atunci este blocat să se întoarcă peste linia care îl va pedepsi de fapt pentru că a venit acasă și că poate fi un lucru cu adevărat negativ. Celălalt lucru pe care doriți să-l țineți cont de aceia este că vor păstra câinele dvs., dar ei nu vor păstra alte animale, iar acele garduri de barieră fizică este chestia frumoasă despre acestea este că va păstra alți câini sau alții critters și alte lucruri de la intrarea în curte și răniți câinele. Deci, există o mulțime de beneficii pentru barierele fizice că gardurile electronice nu se pot potrivi cu adevărat.

Deci, sperăm că băieți, așa cum am spus, am primit câteva informații minunate din acest lucru și dacă vă gândiți la garduri sau priviți în garduri, acest lucru ți-a dat un punct de plecare mare. Din nou, notele de spectacol sunt disponibile pe site-ul nostru care este Teyoryofpets.COM, Puteți găsi aceste acolo, există și o secțiune de comentarii acolo și puteți lăsa un comentariu sau puteți pune întrebări. Există un loc unde vă puteți înregistra întrebările, astfel încât, dacă înregistrați întrebarea dvs., aș putea să o folosesc pe o podcast viitoare, deci păstrați-vă că în minte dacă sunteți interesat de asta.

Mi-ar plăcea să aud de la dvs., dar și-ați putea scrie și întrebările și comentariile dvs. și cu siguranță voi încerca să răspund tuturor celor pentru voi. Nu vreau să las nici o întrebare în aer, știi că întregul obiectiv al acestui podcast este de a ne uni toți pe toți proprietarii de animale de companie și iubitorii de animale de companie și să ne aducă pe toți pe aceeași pagină. Dacă există o întrebare pe care o întrebi, există șanse că există și alți proprietari de animale de companie, punând aceleași întrebări, așa că nu fi timid.

Dacă nu sunteți suficient de confortabil pentru a vă înregistra întrebarea, acest lucru este complet bine, îl puteți scrie acolo și vă voi asigura că a primit acest răspuns. Și din nou aș putea să o prezint pe viitoarea podcast, astfel încât, dacă ar fi interesat de asta, ar fi minunat, dacă nu sunteți interesat de faptul că vă asigurați că menționați că atunci când părăsiți comentariul sau întrebarea, că nu faceți acest lucru Vrei a fi difuzat și apoi mă voi asigura că nu fac asta dacă nu te simți confortabil cu asta.

Săptămâna viitoare am un interviu foarte interesant pentru a împărtăși cu voi. Am vorbit cu un membru al echipei de îmbarcare, iar Imbark este o companie care face testarea ADN de câini, așa că știu că sună un pic cam nebun pentru unii oameni și un fel de prostie, dar este de fapt extrem de benefică. Sunt foarte încântat să împărtășesc acest lucru cu voi și să vorbim despre asta cu reprezentantul de la îmbarcare. Așa că va fi săptămâna viitoare. Sper că voi vă veți întoarce pentru asta și voi vorbi cu voi toți foarte curând. Vă mulțumim că ați ascultat băieții, aveți o după-amiază minunată.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 5: cum să păstrați câinii în siguranță folosind garduri de companie cu martin havrilla