Seria de formare pentru animale de companie: cum să antrenezi un câine

Câinii au o reputație bine câștigată ca "cel mai bun prieten al omului", dar să ne confruntăm cu: ei pot fi, de asemenea, o durere în fund! Toți canini necesită o mulțime de muncă, dar un câine neinstruit vă poate face viața mai stresantă și dificilă. Responsabilitatea și recompensarea câinilor de proprietate va necesita cel puțin un nivel de formare. Dacă vă întrebați cum să vă antrenați un câine, acest ghid vă va ajuta să începeți pe laba dreaptă - err, picior! În primul rând, o scurtă trecere în revistă a pașilor de instruire câinelor vom discuta astăzi:

  1. Alegeți rasa potrivită pentru stilul dvs. de viață
  2. Obțineți echipamentul potrivit
  3. Identificați rezultatele dorite
  4. Creați sau urmați un plan de instruire detaliat
  5. Dați recompense imediate
  6. Fii consistent
  7. Știți când să solicitați ajutor profesional

Formarea cu succes a unui câine este un proces lung și implicat - dar dacă intri în ea cu cunoștințele și resursele potrivite, puteți face o aventură mai reușită. Ghidul de mai jos este destinat să fie o introducere în formarea câinilor. Veți găsi, de asemenea, linkuri către resurse valoroase, unde puteți învăța tehnici specifice și stiluri de instruire. Să începem!

  1. Alegeți rasa potrivită pentru stilul dvs. de viață

În primul rând, este imperativ să selectați rasa potrivită de câine pentru stilul dvs. de viață, personalitate și obiective. Diferite rase au vast diferite niveluri de energie și cerințe de instruire. Unii câini sunt perfect mulțumiți de locuit acasă timp de 8 ore pe zi în timp ce mergeți la serviciu, în timp ce alte rase vor fi nemulțumite de ceva mai puțin decât un stil de viață cu fulgerie. Pentru mai multe informații despre selectarea rasei corecte, verificați Ghidul de rasă de câine a clubului american Kennel.

  1. Obțineți echipamentul potrivit

Formarea de câine de succes nu necesită neapărat o tonă de echipament scump sau fantezist, dar va trebui să cumpărați câteva elemente de bază pentru a începe instruirea. Pentru puii, o lecție de 6 metri și o configurare a gulerului plat va face. Pentru câinii și câinii deplini cu un comportament deosebit de slab, este posibil să fie nevoie să achiziționați un ham fără tragere, lider de promisiune etc. În plus, veți dori să stocați pe tratate pentru a mita prietenul dvs. mic.

  1. Identificați rezultatele dorite

"Formarea unui câine" poate însemna o mulțime de lucruri, în funcție de cine cereți. Un crescător profesionist care ridică ca câinii să aibă așteptări foarte diferite ale câinelui său decât persoana obișnuită va avea pentru animalele de companie. Acesta este motivul pentru care este important să identificăm rezultatele dorite de formare și să vină cu un plan. Lista ASPCA Misbehaviorile obișnuite de câine vă va ajuta să identificați problemele potențiale de abordare. De asemenea, va trebui să vă prioritizați eforturile de formare pentru a vă concentra pe comportamentele care sunt cele mai importante pentru dvs. Nu copleșiți câinele dvs. cu încercarea de a preda 10 comportamente simultan - identificați cele mai importante și concentrați-vă pe cei mai întâi.

  1. Creați sau urmați un plan de instruire detaliat

Câinii învață bine prin practici consistente, bazate pe recompense. Pentru a vă stabili intențiile de formare, veți dori să faceți un plan de formare detaliat - sau să găsiți unul online pentru a urma împreună cu. Acest Ghid de instruire de 6 săptămâni este un loc bun pentru a începe, sau puteți utiliza Ghidul lui WikiHow la formarea de comportament specifică pentru a veni cu planul propriu. Acest pas ar trebui să implice, de asemenea, stabilirea unei perioade adecvate pentru instruire - în mod ideal undeva în intervalul de 15-20 de minute, cel puțin o dată sau de două ori pe zi.

  1. Dați recompense imediate

Câinii răspund cel mai bine Formare pozitivă de armare, care implică de obicei oferind recompense imediate după ce un câine demonstrează un comportament pozitiv. Recompensele pot fi tratate, laudă verbală, laudă fizică sau o combinație a tuturor celor trei. Cheia pentru armarea cu succes a câinilor este sincronizare. După ce câinele dvs. efectuează un comportament dorit, trebuie să furnizați un imediat recompensa - adică în 2-3 secunde. În caz contrar, câinele dvs. poate începe să asocieze recompensa cu comportamentul greșit. De exemplu, dacă recompensați Little Fido cu un tratament pentru a sta jos, dar nu-i dați-l până când nu se întoarce, va începe să asocieze răsplata cu stând în picioare, nu stau jos.

  1. Fii consistent

Când instruiți un câine, consistența este esențială. Fiți în concordanță cu tehnicile de formare, recompense, încurajare și descurajare. Dacă există și alte persoane din gospodăria dvs., asigurați-vă că folosesc aceleași comenzi și recompense, astfel încât câinele va învăța să asocieze comportamentul și să recompenseze cu comenzi, și nu doar persoana. Cu tot ce a spus, dacă o tehnică de antrenament pur și simplu nu funcționează, este posibil să fie nevoie să încercați o altă abordare - ceea ce duce la ultimul punct.

  1. Știți când să solicitați ajutor profesional

În timp ce auto-formarea unui câine este cu siguranță posibil și poate fi destul de recompensat, nu funcționează întotdeauna. S-ar putea să terminați cu un câine deosebit de dificil, care necesită comanda fermă a unui antrenor profesionist de câini. S-ar putea să nu aveți timp în programul dvs. aglomerat pentru a renunța la instruire. Sau, probabil că nu aveți personalitatea și răbdarea necesare pentru a avea succes în formarea unui câine. Indiferent de raționament, este vital să recunoașteți când este timpul să căutați ajutorul unui antrenor profesionist. Dacă decideți să mergeți la acest traseu, verificați Acest ghid Pentru a ajuta la selectarea unui antrenor.

Formarea de succes poate hrăni o legătură de-a lungul vieții între dvs. și câinele dvs., deci merită efortul. Sperăm că acest ghid ți-a oferit resursele de care aveți nevoie pentru a începe. Mult noroc și ne vom vedea la parcul de câine!

Dacă sunteți în căutarea unui sfat suplimentar de instruire, asigurați-vă că ați verificat celălalt Formarea animalelor de companie articole.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Seria de formare pentru animale de companie: cum să antrenezi un câine