20 De rase de câine

Nu vezi mulți oameni Mergându-se cu pudele. Deși nu trebuie să tăiați blănurile Pudele în forme amuzante, acestea nu sunt încă considerate a fi foarte bărbătene.  rasele de câine manly Pe această listă sunt potrivite pentru orice proprietar de animale de companie, dar cu siguranță vor ieși în evidență atunci când mergeți prin parcul de câine.

Nu este doar bărbații care sunt interesați de aceste rase de câine manly. Unele femei se bucură de un câine manly care îi face să se simtă în siguranță. Și toate tipurile de proprietari de animale de companie doresc un câine care va acționa ca a câine de protecție tare pentru casa lor.

Indiferent dacă sunteți o femeie care dorește un partener masculin sau un bărbat care are nevoie de un câine pentru a se potrivi cu propria sa personalitate, există multe rase de câine manly pentru a alege de la tine. Întotdeauna amintiți-vă că formarea și socializarea sunt totul. Obțineți aceste dreptate și aveți câinele viselor voastre.

De asemenea, vedeți: 20 cele mai multe rase de câine feminine pentru femei și bărbați

20 de rase de câine manly

Rasele de câine pentru băieți

1. American Bulldog

Descendent de la vechiul buldog englez, nu este surprinzător să vezi buldogul american listat cu rase de câine manly. Ele sunt consistente și sănătoase. Iubitor și loial, acești câini fac minunat în familii cu copii. De fapt, ei vor urmări și vă vor proteja și familia până la respirația lor moarte - la fel ca bărbatul familiei puternice.

PROS

Neînfricat și energic, acești canini fac bine într-o fermă sau cu o familie activă. Stratul scurt pe buldogii americani face ca îngrijirea rapidă și ușoară. Inteligent și dornic să vă rog, un puști din această rasă este ușor de antrenat.

Contra

Din cauza sport de câini de luptă, Multe rase "bully" au fost crescute pentru a crește agresiunea. Asigurați-vă că obțineți puii dvs. de la un crescător de reputație. Începeți să vă socializați și să împachetați formarea mai devreme pentru a evita agresivitatea.

2. Shepherd australian

Shepherd Australian Rase de câine manlyAgil și energic, Aussie este distractiv să dețină. Aceasta este rasa perfectă dacă vă imaginați-vă la plajă, aruncând frisbee pentru câine care primește atenția tuturor. Dacă această rasă era un om, ar fi cel care spune: "Hei, toată lumea, urmăriți acest lucru".

PROS

Acești câini inteligenți sunt ușor de antrenat. Shepherds australieni sunt minunate pentru familia activă. Loial, energic și jucăuș, acești canini sunt minunați pentru familia activă cu copii de toate vârstele.

Contra

Coat dublu de pe Aussie are nevoie de periaj regulat pentru a preveni coridarea și scăderea vărsării. Acești pui pot fi distructivi dacă sunt plictisiți și lăsați singuri.

3. Beagle

Beagle rase de câine manlyCu fața iubitoare a unui câine de câine, este posibil să nu fi așteptat Beagle a fi una dintre cele mai cunoscute rase de câine. Acești câini prietenoși sunt asemănători cu fermierul harnic - de încredere și rapidă. Divertisment și expresiv, această rasă este un favorit fan.

PROS

Afectuos și prietenos, acest puști este minunat pentru viața de viață. Dacă sunteți adesea distractiv sau împărtășiți campinguri, acesta este un câine grozav care să aibă. Ei nu întâlnesc niciodată un străin și sunt în sus pentru nimic.

Contra

Beagle este un câine de vânătoare și își va urma nasul oriunde. Asigurați-vă că aveți un gard puternic care împiedică scăparea. De asemenea, asigurați-vă că aveți întotdeauna bebelușul dvs. pe o lesă.

4. Câinele de munte Bernese

Bernese Munte câine de mână"Berner" nu este un mic lapdog. Ca și alte rase de lucru, au nevoie de lucruri noi pentru a rămâne fericit. Bucurându-se de sport și de a învăța noi trucuri, această rasă este, în principiu, doar un tip al unui tip. Prietenos cu toată lumea pe care o întâlnesc, nu pot aștepta acele călătorii în parc.

PROS

Afectuos și prietenos, acest câine este minunat cu copii și alte animale de companie. Inteligent și dorește să vă rog, acești giganți sunt ușor de antrenat. O rasă dură, aceste Pooches pot încă să funcționeze majoritatea bărbaților.

Contra

În timp ce extrem de frumos, hainele lor lungi au nevoie de periere și curățare. De asemenea, au vărsat destul de puțin. Jucăuș, mare și puternic, canini în această rasă vor avea nevoie de antrenament de ascultare pornind de la o vârstă fragedă.

5. Copoi

CopoiCâini în această rasă miros ca un câine, slobber și vărsat, dar ca un om înfuriat, există mulți oameni care nu pot trăi fără ei. Un Hound de miros comun, veți vedea că acești puii lucrează pentru căutare și salvare, Departamentele de poliție, Securitatea aeroportului și alte organizații. Desigur, una dintre cele mai bărbățe de câine, sângele este un câine foarte inteligent.

PROS

Sweet și blând manierat, sângele sunt mari în jurul tuturor tipurilor de oameni și copii. În timp ce nu repede, acești bebeluși au rezistență la rezervă. Ele sunt minunate pentru Walkers pe distanțe lungi.

Contra

În timp ce inteligența, aceste pooches sunt independente și încăpățânate. Au nevoie de un antrenor ferm care nu va da fața câinelui. În timp ce este sănătos, ele sunt predispuse la creșterea în greutate, ceea ce va provoca probleme de sănătate.

Rasele de câine manly

6. Boxer

La fel ca mulți tipi de la sala de gimnastică, această rasă are o statură impunătoare care nu se potrivește cu personalitatea sa. Acest câine afectuos este foarte prietenos cu familia, inclusiv copii și alți câini. În timp ce străinii se pot simți timizi, privind corpul muscular al acestui câine, ei nu fac cu adevărat pagedogi buni din cauza prieteniei lor.

PROS

Boxeri sunt inteligente și ușor de antrenat. Ele sunt medii în dorința lor de a lătra și de a rula. Acest câine energic se va adapta la apartament care trăiește atâta timp cât primesc o mulțime de exerciții fizice.

Contra

Boxeri ca un climat blând, atât de îngrijiri trebuie să fie luate atunci când merg afară în vreme rece sau caldă. Acești puii nu fac bine atunci când sunt lăsați singuri pentru perioade lungi de timp.

7. Caucazian Ovcharka

Caucazian OvcharkaAcest câine rusesc este un păstor și este greu. Poate (și va) ucide lupii și urși pentru a-și păstra acuzațiile în siguranță. Soldatul lumii canine, această rasă a fost făcută pentru a supraviețui pălării goale, umede și a frigului amar; Deci, este un cookie dur.

PROS

Independent și sigur, acești canini, de obicei, fac bine cu timpul singur. Curajos și loial, această rasă este o poliție comună, salvare și câine de lucru în zonele vechiului Uniune Sovietică.

Contra

Serios și profesional, acest lucru nu este un câine grozav dacă aveți copii și alte animale de companie. Această rasă nu este potrivită pentru climatul mai cald. Dacă doriți să dețineți acest lucru în calitate de câine însoțitor, sau un câine de gardă, va trebui să fie supus unor formări serioase de pregătire a pachetului, formării de socializare și clase de ascultare.

8. Chesapeake Bay Retriever

Chesapeake Bay RetrieverUn înotător de campioni, nu puteți păstra un "Chessie" din apă. Aceste blănuri sunt sensibile la nevoile lor și sunt active și jucătoare, dar sunt calme și rezervate atunci când situația solicită - ca mulți oameni mari.

PROS

Prietenos, ieșire, și jucăuș, chesapeake bay retriever este un mare cu copii. Loial și protector, acești câini sunt câini de ceas mare, dar de obicei nu sunt agresivi. Un câine dur și adaptabil, pot tolera cele mai multe extreme extreme.

Contra

În timp ce acești câini sunt foarte inteligenți și instruiți, ei sunt independenți și încăpățânați, adesea cred că modul lor de a face lucrurile este cel mai bun. Din acest motiv, au nevoie de un antrenor puternic și încăpățânat.

9. Bulldog englez

Bulldog englezSă nu fie confundat cu "Buldogul vechi englez", această rasă sa schimbat de la vremea strămoșilor săi. Ca și omul modern, aceste trăsături ale lui Canine au evoluat pentru a se conforma noului său loc de muncă - fiind un câine de lapte. O adevărată lay - despre, Bulldog englez este una dintre cele mai cunoscute rase de câine, dar nu se potrivesc bine cu proprietarii activi.

PROS

De asemenea, cunoscut ca buldogul britanic, aceasta este o rasă care este mare pentru proprietarii novici. Leneș, prietenos și sănătos, sunt o rasă excelentă pentru familia de cartofi de canapea. Nu durează prea mult să păstreze acest șezlong curat și întreținut.

Contra

Acești puii sunt cunoscuți de grâu, snort și drool. Deși au dispunerea unui lapdog, ele cresc să fie de aproximativ 50 de kilograme. Acest câine îi place să se răcească și nu-i place să fie în jurul altor câini.

10. Câinele de munte Estrela

Câinele de munte EstrelaO nouă rasă, acest câine a făcut-o în registrul AKC în 2004. O rasă tare și sănătoasă, Estrela meditează aproximativ 16 ani de viață. Aceasta este o viață lungă, având în vedere dimensiunea sa. Ca niște bărbați, această creatură frumoasă nu poate fi cu adevărat deținută cu adevărat.

PROS

Acești câini loiali și intensi fac câini de protecție excelentă. Acest haină lungă și frumoasă a acestui pooch nu seăște cu ușurință, deci este încă ușor de întreținut. Acești puii iubesc copiii.

Contra

La fel ca mulți câini de lucru puternici, acest copil este independent și voit de sine. Ei vor avea nevoie de un proprietar care utilizează formarea pachetului lider și de socializare. În timp ce ei pot iubi copiii, nu-i plac alte animale.

Rasele de câine manly

11. Ciobănesc german

Nu surprinzător, Ciobănesc german este cu siguranță una dintre cele mai cunoscute rase de câine. Câinii inteligenți "de lucru", ciobanii germani sunt folosiți ca câini de poliție, câini de ghidare și câini de mână. Nimble și siguri, acești canini sunt fundașii din lumea câinelui.

PROS

Această rasă face un câine de ceas mare. Acești câini sunt energici și iubiți timpul de joc, dar știu când să fie calm și reținuți și. Băuturile de blană din această rasă sunt inteligente și sensibile la dorințele lor, astfel încât acestea sunt foarte ușor de antrenat.

Contra

Acești puii s-au vărsat foarte mult, poate fi mai bine dacă nu aveți covor în casa dvs. Câinii din această rasă nu-i plac de obicei ceilalți câini. Păstorii germani sunt suspiciosi de străini. Ei iubesc, de asemenea, să mestece lucrurile.

12. Setter irlandez

Setter irlandezAcest câine frumos și elegant este la fel ca dansatorul de sex masculin într-un Waltz. Una dintre cele mai cunoscute rase de câine, setul irlandez a venit de la nevoia de a vâna fără a fi prins în bariere și bramble. Haina de lux, de asemenea, îi acordă aerului de mișcări grațioase. În timp ce este mare pentru a scoate, setterul irlandez este nu un câine bun de ceas.

PROS

Afectuos și ușor de antrenat, această rasă este grozavă pentru oricine cu copii, alte animale de companie și numeroase get-to-adună. Aceste blănuri sunt inteligente și fac minunat într-o familie activă în care este întotdeauna în mișcare.

Contra

Sensibile și puțin nevoiașe, acești pui nu le place să rămână singuri. Ei sunt încă vânători la inimă și au nevoie de un gard robust pentru a păstra din roaming. Setter-urile mari și active, irlandeze, nu fac bine în apartamente.

13. Kuvasz

KuvaszAcești câini albi frumosi sunt un diamant în dur. Mare și lipsită de grații sociale, este nevoie de o persoană puternică și de pacienți pentru a descoperi bijuteria din interiorul câinilor sale de lucru exterioare. Am cunoscut mai mulți bărbați ca asta. Acești gardieni tradiționali de animale sunt Extrem de inteligent - capabil de luarea deciziilor și gândirea independentă.

PROS

Activ și intens, acești canini iubesc în aer liber. Kuvasz nu este o rasă de vânătoare, astfel încât acestea să aibă relativ nici o călătorie de pradă. Dură, sănătoasă și curajoasă, acești câini sunt pregătiți pentru ceea ce puteți găti. Ei fac câini de protecție excelentă.

Contra

În timp ce este foarte inteligent, ei sunt greu de antrenat, dorind să meargă în schimb. Acești pui serioși nu se înțeleg bine cu copiii, străinii sau cu alte animale.

14. Buldog francez

Buldog francezCine spune că un câine trebuie să fie mare pentru a fi una dintre cele mai cunoscute rase de câine? Ca și clovnul de clasă, "Francezi" sunt răutăcioase și luminoase. Nu vă puteți ajuta decât să iubiți fețele lor mici. Deși nu este foarte activ, ei sunt jucăuși și vor da multe ore de divertisment.

PROS

O dimensiune compactă, Buldog francez este minunat pentru apartamente și proprietarii de câini de primăvară. Prietenos cu toată lumea pe care o întâlnesc, este o rasă excelentă pentru familiile cu copii. Inteligent și ușor de antrenat, acesta este un animal grozav pentru omul care vrea un câine de lap.

Contra

Acești câini nu sunt făcuți pentru în aer liber. Ele fac doar bine în temperaturi ușoare. Datorită structurii lor faciale, trebuie luată grijă pentru a le evita obosirea și înfășurată. De asemenea, ei nu fac bine singur.

15. Leonberger

LeonbergerO rasă creată de la mai multe alte rase - Sfântul Bernard, Newfoundland, și Marele Pyrenees se află în linia sa. Un câine masiv, această rasă nu este foarte bine cunoscut. Aceste blănuri nu fac bine în apartamente sau vreme caldă. Asigurați-vă că aveți locul potrivit pentru unul dintre aceste animale pentru a fi fericit.

PROS

Afectuos și jucăuș, acest câine este minunat pentru copii. Acești bebeluși activi se bucură că fac parte din familie și doresc să facă ceea ce faceți. Leonbergerii sunt activi și curioși. Suspicios de străini, "Leul" face un mare ceas.

Contra

Acești puii iubesc să mestece și să coacă și vor avea nevoie de formare pentru a reduce acele dorințe. În timp ce iubesc copiii, ei sunt masivi și pot răni cu ușurință un copil. Ei au nevoie de formare în maniere începând de la puppyhood.

Rasele de câine manly

16. Bullmastif

Acest gigant de snorcare este calm și afectuos în jurul familiei. Suspicios cu străinii, acest câine de familie are încredere că trebuie câștigat. S-ar putea să vă așteptați să vedeți această rasă pe lista mea de rase de câine manly, așa cum au fost făcute pentru a fi un câine de protecție. Bullmastiful preferă să fie nu numai câine de vârf, ci singurul câine din familie.

PROS

Chiar și cu mărimea lor mare, ei sunt ușor de mire și să scape foarte puțin. Ei fac mare ca câini de lucru datorită dimensiunii și puterii lor, dar sunt fericiți de lucru pentru dvs. prin prinderea bilelor și a frisbelilor sau tragând copiii în jurul unui cărucior.

Contra

Datorită dimensiunii lor, au nevoie de formare de ascultare și de socializare pornind de la o vârstă fragedă. Asigurați-vă că sunteți precauți cu alimentele; Această rasă are o tendință de a împacheta pe kilograme.

17. Rhodesian Ridgeback

Rhodesian RidgebackAceastă rasă este musculară și manuală. Au o linie distinctă (creastă) de păr pe coloana vertebrală. Această rasă a fost făcută din mastiffs, câini, danezi și terori care au fost aduse în sălbăticia din Africa.

PROS

Acești câini puternici sunt minunați dacă sunteți în căutarea unui câine care trăiește în principal în aer liber. De asemenea, cunoscut sub numele de "câine de leu african", acești canini fac câini de protecție excelentă. Această rasă ușor de întreținut este jucăușă și energică.

Contra

Ridgebackul este o rasă mare, puternică și independentă; Deci, au nevoie de o pregătire eficientă și cu experiență. Câini în această rasă care nu sunt instruiți și socializați în mod corespunzător pot deveni agresivi. Ei păstrează dracul de pradă și iubesc să rătăcească și să se plimbe.

18. Rottweiler

RottweilerAcești câini sunt calmi, curajoși și grei; ei pot obține până la 130 de lire sterline. Ați fi greu de apăsat pentru a găsi orice caracteristici tradiționale feminine în această rasă. Acești câini musculari sunt puternici și adevărați, loiali și curajoși - nu că femeile nu pot fi.

PROS

Câinii acestei rase nu sunt hiper și nevoiași. Smart și atent, Rottweilers Faceți câini de lucru grozavi. În ciuda reputației lor, ele sunt prietenoase și familiei, dacă nu sunt instruite să fie altfel.

Contra

Formarea trebuie să înceapă cât mai curând posibil, în timp ce sunt încă suficient de mici pentru a fi ușor tratate. De obicei, nu-i plac alte animale. Acești pui nu-i plac singurul timp și devin distructive și agresivi dacă sunt plictisit și singuri.

19. Saint Bernard

Saint BernardCreierul, aspectul, forța, rezistența și loialitatea sunt incluse în acest pachet. Numit după o trecere de munte trădătoare, Pasul Saint Bernard, acest câine este adesea găsit pe listele celor mai bărduințe de câine. Ele sunt independente, iubitoare și robuste. Tot ceea ce trebuia să fie să-și îndeplinească slujba ca salvator.

PROS

O rasă afectuoasă, Sfântul Bernard este grozav pentru casele cu copii și alte animale de companie. Acești puii nu au nevoie de multă exercițiu atâta timp cât sunt capabili să se întindă de câteva ori în această zi.

Contra

Ei nu pot tolera căldura bine, deci sunt cele mai potrivite pentru climatele mai reci. În timp ce prietenos și inteligent, acești blănuri sunt încă greu de antrenat. Îi place să facă lucrurile în felul lor.

20. Vizsla

VizslaInițial din Ungaria, Vizsla este un pointer. Ultimul dintre bărbați rase de câini Pe lista noastră, arătând calea către jocul care este în sus, este un lucru preferat al acestui câine de făcut. De asemenea, se dublează ca un retriever și este minunat la el, la fel ca omul care trebuie să poarte pălării diferite.

PROS

Acești câini prietenoși sunt minunați cu copii, străini și alți câini. Stratul scurt al acestor blănuri sunt scurte și ușor de îngrijit. Ca un alt bonus, au vărsat foarte puțin.

Contra

Un animal adevărat de joc, această canină nu face bine în apartamente. Are nevoie de loc de plimbare și o mulțime de exerciții fizice. Îi place să mestece, coaja și să se comporte ca un câine, așa că asigurați-vă că aveți jucării și mestecă să o păstrați mulțumiți.

Vedeți următorul: 40 cele mai bune rase de câine pentru femei

PIN și împărtășiți cu alți iubitori de câini:

Cele 20 de rase de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De rase de câine