6 Cele mai rapide rase de câine

Cele mai rapide rase de câine

Dacă ați avut vreodată să urmăriți după ce un câine a scăpat de lesa în parc, veți avea o idee despre cât de repede pot rula. Dar cum se traduce acest lucru în kilometri pe oră și cum se compară cu oamenii? Pentru a-l pune în perspectivă, cea mai rapidă viteză înregistrată de nici unul altora decât un șurubul american a fost 27.8 mph pe o distanță de 100 de metri. Dar chiar și cel mai încet dintre cele mai rapide dintre cele șase mai mici pot bate cu ușurință - și pe distanțe mai susținute!

Dar de ce sunt câinii atât de repede? Majoritatea în lista noastră de top șase au fost crescute ca Swththounds: Pentru a prinde sau a prelua prada prin vedere și viteză, mai degrabă decât prin urmărirea hotărâtă de miros. Rasele din această categorie au în mod obișnuit cufere adânci, pentru a ține o inimă mai mare decât câinele mediu de dimensiuni și plămâni extrem de eficienți pentru a menține pomparea sângelui și a oxigenului curge. Picioarele lor lungi și asistența flexibilă înapoi prin alungind pasul lor în timp ce sunt în mișcare și tind să fie slabe și lei, astfel încât acestea nu sunt împiedicate de excesul de greutate. Citiți mai multe pentru a afla mai multe.

Ogar

În timp ce statisticile și comentatorii nu sunt de acord atunci când vine vorba de pozițiile inferioare de pe lista noastră de cele mai rapide rase de câine, nu există absolut nici o dispută de top slot. Ogar Vârful la o înălțime de 45 mph. Un conflict, rasa are originile sale în Europa. Adesea acum folosit pentru cursele de la Greyhound, mai degrabă decât de vânătoare, acest câine devine un animal de companie popular odată ce viața sa de lucru este făcută.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Greyhounds

Greyhound rasa

S-ar putea să credeți că deținerea unui astfel de câine ar fi obositoare, deoarece ar avea nevoie de mult mai mult exercițiu decât poochia medie. De fapt, totuși, acești canini sunt construiți pentru explozii scurte de viteză, mai degrabă decât rezistența și se estimează că dau în jur de 18 ore pe zi, punându-le pe o par cu pisici. Ele sunt, în general, placid, creaturi de docile, dar leagă acea sesiune de sprint cu totul importantă și ei pot să-și ia excesul de energie pe mobilierul tău!

  • Viteza maxima: 45 mph
  • Înălţime: 27 "-30"
  • Greutate: 60-70 lbs
  • Speranța de viață: 10-13 ani

Saluki

Un alt Sighthound pe lista noastră, frumosul Saluki cu urechile sale subterane, cu fața lungă și cădere este legată de oglindă și provine din Orientul Mijlociu. De asemenea, cunoscut sub numele de Greyhound sau Tazi persan, acest lucru este considerat unul dintre Cele mai vechi rase in lume. Cadrul lor delicat și picioarele lungi și subțiri ascund puterea și rezistența imensă pe care o au pentru a-și urmări și recupera prada pe distanțe lungi.

saluki rasa

Ele sunt grațioase, înlăturate și iubesc confortul lor creature, aproape ca și echivalentul lumii câinelui de supermodel. Aceasta înseamnă că pot avea nevoie de mai multă îngrijire decât alte rase: ei necesită socializare pe tot parcursul vieții lor și se ridică la stres în mediul de acasă foarte ușor.

  • Viteza maxima: 42 mph
  • Înălţime: 23 "-28"
  • Greutate: 40-65 lbs
  • Speranța de viață: 10-17 ani

Afgan Hound

Afganul a provenit din regiuni din Afganistan, Iran și Pakistan. Ca un conflict, scopul său principal a fost vânătoarea, uciderea și recuperarea carierei sale. Mulți au fost aduși în Anglia în anii 1800 din India de către ofițerii de armată care se întorceau acasă după tururile lor de datorie. Părul încântător, delicios al lui Afganoși, l-au permis să facă față condițiilor de congelare din munții din regiune.

AFGHAN HOUND RĂSPUNS

În ciuda aspectului lor nobil, mulți afgani iubesc să clovnească și sunt extrem de loiali proprietarului potrivit. Ele pot fi o întreținere ridicată când vine vorba îngrijirea, deşi; și este nevoie de o mulțime de eforturi pentru a păstra acele încuietori lungi, fără fluxuri libere Mats și încurcături.

  • Viteza maxima: 40 mph
  • Înălţime: 25 "-27"
  • Greutate: 50-60 lbs
  • Speranța de viață: 12-18 ani

Jack Russell terrier

Acesta este cel mai mic câine din lista noastră, dar nu lăsați să vă păcălească - are puterea în picioarele sale mici pentru a ajunge la un impresionant de 38 mph! Rasa a provenit din Anglia în urmă cu două secole, când Fox Hunting a fost o distracție majoră. Dimensiunea sa mică a fost un factor semnificativ: proprietarii au dorit un câine care ar putea urma vulpile în găuri în pământ și le-a urmărit.

Această rasă mică feisty are o determinare imensă și curaj. Este, de asemenea, foarte inteligent și energic, deci dacă dețineți unul, va trebui să îl oferiți o mulțime de stimulare și exercițiu pentru a evita plictiseala. Spre deosebire de multe dintre cele mai mari, mai multe rase specializate, Jack Russell suferă de foarte puține condiții de sănătate genetică, astfel încât acestea ar trebui să vă costă mai puțin în facturile Veters.

  • Viteza maxima: 38 mph
  • Înălţime: 10 "-12"
  • Greutate: 9-15 lbs
  • Speranța de viață: 12-14 ani

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru Jack Russell

Dalmatian

Dalmatian, După cum sugerează și numele său, provine din regiunea istorică din Dalmația, parte a zilei moderne Croația. În mod tradițional, în calitate de câine de transport, aceste creaturi nobile au fost folosite pentru a trot alături de antrenorii indivizilor bogați pentru a le descuraja și de a le proteja de hoți. Clubul american Kennel le clasează ca câine de utilitate, cu alte cuvinte, crescute pentru un scop care nu este încă valabil astăzi.

rasa dalmată

Este cu siguranță o rasă distinctă, cu splome negre pe un fundal alb și, bineînțeles, a fost făcută celebre din întreaga lume de către filmul Disney. Ca un animal de companie, este iubitor și credincios, deși poate fi rezervat în jurul străinilor. Precum și viteza, are și o mare rezistență - la urma urmei, oamenii au călătorit distanțe lungi prin transport înainte ca mașinile să fie inventate! Dacă sunteți un alergător sau un drum, atunci, dalmatianul va face o mare câine de companie.

  • Viteza maxima: 37 mph
  • Înălţime: 19 "-24"
  • Greutate: 45-70 lbs
  • Speranța de viață: 11-13 ani

Borzoi

De asemenea, cunoscut sub numele de Rusă Wolfhound, Borzoi este din nou clasificată ca un confruntat și are o formă similară și se construiește la Greyhound. Numele "Borzoi" provine dintr-un cuvânt rus arhaic pentru rapid și este! Ei au fost inițial crescuți pentru vânătoare și reluarea lupilor și au fost cunoscuți că îndeplinesc viteze de vârf de 36 mph. În ciuda faptului că este un câine relativ mare, ele sunt slabe și foarte construite pentru urmărire.

Borzoi rasa

În temperament, ei au tendința de a se lua în serios și de multe ori se vor ocupa de sesiuni de joc viguroase. Dar lăsați-i să privească o veveriță sau o pisică și vor fi plecați înainte să știi asta!

  • Viteza maxima: 36 mph
  • Înălţime: 26 "-34"
  • Greutate: 60-105 lbs
  • Speranța de viață: 9-14 ani
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Cele mai rapide rase de câine