30 De câini de agitate care sunt mai ușor de instruit pentru concursuri

Am văzut toate reclamele și programe de televiziune cu câinele și proprietarul de pe plajă, cu un Frisbee sau în parc care fac freestyle. Dacă acesta este visul dvs. sau dacă chiar visezi cursuri de obstacol în concurență, aveți nevoie de un câine care poate îndeplini sarcinile. Adoptarea unuia dintre Cei mai buni câini de agilitate vă va da un picior cu obiectivele dvs.

Cele mai bune câini de cea mai bună agilitate care sunt mai ușor de instruit pentru concursuriS-ar putea să vă gândiți că nevoia de agilitate trebuie să fie mică și rapidă. De fapt, există multe câini de rasă mare care excelează și în acest sport. Indiferent de dimensiunea sau tipul de câine pe care îl căutați, veți putea găsi cu siguranță unul pe această listă care vă va interesa.

De asemenea, trebuie să vă amintiți că fiecare câine este diferit, chiar câinii din aceeași rasă sau puii din același Littler pot avea foarte mult diferite personalități și abilități. Doar pentru că se spune că o rasă este una dintre cele mai bune câini de agilitate nu înseamnă că fiecare câine din acea rasă va trăi până la acea reputație.

Dacă doriți ca un câine care va excela în studiile de agilitate, asigurați-vă că petreceți ceva timp cu câinele înainte de ao adopta. Acest lucru este valabil în special pentru câinii mai în vârstă, încât să vă gândiți să adoptați. Formarea va juca o mare parte la capacitatea unui câine de a efectua sarcini de agilitate, dar personalitatea sa va.

Dacă vă petreceți timp cu un câine și observați că el ar prefera să-l salveze pe canapea de lângă tine decât să fugi în curte și să se joace, probabil că nu va fi o mare parte a unui maestru de agilitate. De asemenea, câinii încăpățânați se vor dovedi a fi mai greu de antrenat, astfel încât aceștia să nu facă pe cei mai buni parteneri de agilitate.

Citiți mai multe aici: Concursuri de agilitate pentru câini - Cum să începem, știința privind riscurile, rănile, pros & Contra

30 de câini de cel mai bun agilitate
Rase mici, medii și mari

Cei mai buni câini de agilitate

Câini de agilitate de rasă mică

1. Jack Russel Terrier

Cu origini în Fox Hunting, acest mic câine a devenit acum unul dintre cei mai buni câini de agilitate pe cursul de obstacole. Considerată dinamita câinilor, acești puii mici sunt inteligenți, prietenoși și ieșiți. Ele sunt minunate pentru familii mari și active.

Când spun că aceste puține pooches sunt energice, vreau să spun neobosit. Îi place să coacă, să sapă și să fie doar un câine. Imaginați mai sus, Terrierul Jack Russel nu este o alegere bună pentru familiile care trăiesc în apartamente mici.

2. Papillon

PapillonFranceză Pentru fluture, poate că urechile mari de fluture sunt ceea ce face ca Papillon să zboare în competiții. Prietenos cu o personalitate spumante, acest copil de blană este un tovarăș agreabil. Inteligent și Ușor de antrenat, Acesta este un câine grozav pentru trucuri.

În timp ce acești câini sunt prietenoși, ei nu fac bine cu copiii mici. Ele sunt, de asemenea, destul de nevoiașe și nu pot tolera singure timp.

3. Terrier de șobolan

Terrier de șobolanÎncrezător și plin de viață, Terrierul de șobolani este minunat pentru a juca sport și a merge drumeții sau la plajă. Acești puii sunt afectuosi și fac animale de companie de familie mari. Dimensiunea lor mică și părul scurt înseamnă că îngrijirea este un cinch.

Teritorial și posesiv, câinii acestei rase fac cel mai bine ca singurul animal de companie din casă. Vremea rece nu este cea mai bună pentru aceste animale mici.

4. Miniatura Schnauzer

Miniatura SchnauzerAcest câine agricol muscular și accidentat este unul dintre cei mai buni câini de agilitate. Este posibil ca acesta să nu înflețească șobolanii, dar se poate mișca ca ea. În timp ce are suficientă energie pentru a face, nu este enervant hiper. Schnauzers sunt considerați hipo-alergen, deoarece au vărsat foarte puțin.

La fel ca toate rasele de vânătoare pe care le cunosc, acest pupui iubește să latră. Ei vor avea nevoie de formare pentru a le menține de la a deveni o neplăcere.

5. Chineză crescută

Chineză crescutăIndiferent dacă obțineți adevărata versiune "Crested" sau versiunea "Pulberepuff", acești pui mici adorabili pot sări surprinzător de înălțime. Ascultător și social, acești câini fac mari în jurul mulțimilor. Ei au, de asemenea, o energie destul de scăzută și au nevoie de mai puțin exercițiu decât alte rase atletice.

Ca mulți câini mici, acesta nu face bine pe cont propriu. Poate deveni distructivă când este plictisită și singură.

6. Terrier scoțian

Terrier scoțianCâinele "Scottie" recunoscut instantaneu este un favorit printre mulți. Demnificat și independent, fac un site de bun venit la orice eveniment. Afectuos și ieșind, Scottie face bine cu familii mari și mulțimi.

Atâta timp cât primesc suficient exerciții, se adaptează bine la viața de viață. Deși sunt inteligenți, aceste pooches încăpățânați sunt greu de antrenat. Îi place să rătăcească și să se joace și au nevoie de un gard robust.

LEGATE DE: Top 15 cele mai bune kituri de echipamente de agilitate pentru câini

Cei mai buni câini de agilitate

Câini de agilitate medie

7. Shetland Sheepdog

De asemenea, cunoscut sub numele de "Sheltie" sau un "Collie", acești câini sunt foarte asemănători cu omologul lor de televiziune - Lassie. Se pare că pot face orice. Acești câini sunt o parte din cele mai deștepte acolo, ceea ce îi face pe cei mai buni câini de agilitate. Ei fac mari pentru concursuri de agilitate și ascultare.

Imaginați mai sus, acești pui sănătoși iubesc să fie afară, dar ei iubesc, de asemenea, la coajă. Sheetdogii Shetland au o haină frumoasă, dar au vărsat destul de puțin. Fiți pregătiți să vă periați și să vă îngrijim frecvent animalul de companie dacă ați decis să adoptați unul dintre acești câini de agitate.

8. Lagotto Romagnolo

Lagotto RomagnoloStratul curbat pe acest copil drăguț este făcut pentru vânătoarea de apă - un sport trădător care necesită agilitate. Acum, această rasă vânează în principal trufe. Curios și ușor, aceste pooches sunt o mulțime de distracție de a deține. Ele sunt, de asemenea, independente și fac bine cu timpul zilnic.

Dacă nu vă socializați în mod corespunzător lagotto-ul dvs. Romagnolo, ele pot dezvolta tendințe agresive față de străini sau alte animale. Este important să începeți Instruirea de socializare când sunt tineri și o continuă pe tot parcursul vieții câinelui.

9. Dalmation

Dalmation"DAL" este întotdeauna dispus și capabil să meargă în plus. Împreună cu agilitatea, această canină are tone de rezistență. Câinii din această rasă sunt muncitori și ușor de antrenat. Care sunt combinate cu capacitatea lor înseamnă că le vedeți adesea ca câini de serviciu și de concurență.

Acesta nu este idealul crescat pentru a fi în jurul străinilor și a copiilor. Dacă aceasta este o cerință, ei vor avea nevoie de un antrenor de socializare și pachet de pachete.

10. Terrier Tibetan

Terrier TibetanDeși această rasă a fost întotdeauna un animal însoțitor, este încă surprinzător de agil. Sensibil și inteligent, terrierul tibetan iubește să amuse și să se distreze. Acești lapodii tradiționali nu se îndepărtează departe de familia lor.

Haina de pe acest câine aruncă destul de puțin. De asemenea, are nevoie de periaj regulat pentru a păstra de la devenire mat. Ele sunt ușor de plictisit și pot fi distructive.

11. Labrador Retriever

Labrador RetrieverPuternic, agil și ușor de antrenat, acești câini de vânătoare popular fac și câini de concurs mare. Prietenos și gregar, "laboratoare", faceți bine cu toată lumea. Atitudinea lor îi face mari ca câini de familie.

Acești bebeluși au o mulțime de energie și dragoste pentru plimbare. Au nevoie de spațiu pentru a alerga, a juca și a obține exerciții. Labrador Retriever de asemenea, aruncă mult, astfel încât ei vor avea nevoie de periaj regulat pentru a-și menține haina.

12. Redbone coonhound

Redbone coonhoundViteza și agilitatea sunt două dintre cele mai râvnite trăsături ale acestui câine de vânătoare cu părul roșu, dar nu numai trăsăturile sale bune. Acești pui blânzi sunt prietenoși și fericiți, făcând un mare partener pentru tot felul de oameni. Ele sunt inteligente și aruncate puțin.

Ca mulți câini, acești canini iubesc să coacă, iar coaja lor este una puternică. Ele sunt, de asemenea, sensibile și au nevoie de corecții blânde pentru a evita să devină timid și îngrozitor.

LEGATE DE: Formarea de agilitate pentru câini - Ghidul final pentru începători

Cei mai buni câini de agilitate13. Vizsla

Multi-talentat, acest câine își pune în practică versatilitatea ca un indicator, cât și un retriever. Imaginați-vă ce ar putea face pentru dvs. Prietenos și iubitor, Vizsla face minunat ca un animal de companie. Ei au păr scurt care aruncă puțin făcând o briză.

Imaginați mai sus, aceștia sunt câini adevărați. Îi place să mestece, săpe și să coacă. Din păcate, acești câini de agilitate cel mai bun nu se adaptează bine la viața apartamentului.

14. Pudele standard

Pudele standardPoate că cea mai deșteaptă, cea mai intuitivă rasă există, Poodles face excelent în concurența cursului de obstacole. Beneficiile sunt acolo pentru toate dimensiunile acestei rase. Acești câini adaptați pot trăi în tot felul de situații și cu tot felul de oameni. În timp ce energic și sportiv, ei știu și când să fie calm și liniștiți.

Părul lor lung va trebui să fie ținut tăiat scurt sau în mod regulat menținut. Predispus la creșterea în greutate, trebuie să vizionați calorii

15. Shepherd australian

Shepherd australianAceasta este rasa perfectă dacă vă imaginați-vă la plajă, aruncând frisbee pentru câine care primește atenția tuturor. Agile și energice, acest câine nu face doar această listă, dar orice listă care caută câini cu atribute sportive. Ei au, de asemenea, o personalitate câștigătoare.

Aceste Câini cu dublă acoperire trebuie să fie periat în mod regulat pentru a minimiza vărsarea și pentru a preveni covorașul. De asemenea, ei devin distructive când sunt plictisiți.

16. Weimaraner

Weimaraner"Ghost Gray" este un câine dur și tumble cu inima. Când instruiți, evitați să fiți prea dur. Ele sunt foarte sensibile și au nevoie de companie umană. Acești câini de cel mai bun agilitate sunt inteligenți și ușor de antrenat. Au o cantitate suficientă de energie pentru ceea ce aveți în minte.

"Weims" iubesc activitățile câinilor cum ar fi drooling, sapat, lătrat și mestecare. De asemenea, au vărsat multe.

17. Pointerul german de scurte

Pointerul german de scurteUn câine care se confruntă cu exercițiul și alergarea, acesta este partenerul perfect pentru persoana în aer liber. Cu o haină scurtă, scăzută, această pooch de câine este Ușor de întreținut. Prietenos și ieșind, fiți gata să obțineți social atunci când aveți acest animal de companie ca prietenul dvs.

Această canină a fost crescută pentru a ajuta tovarășii umani, și au nevoie de o puternică legătură umană. Preferând o viață activă, ei nu fac bine în apartamente.

18. Siberian Husky

Siberian HuskyIndependent și răutăcios, acest bebeluș are mult mai mult decât atleticismul pentru asta. O rasă prietenoasă, afectuoasă, husky face bine cu copiii, animalele de companie și străinii, cu excepția cazului în care nu este socializat în mod corespunzător. Aceasta este o rasă sănătoasă.

Câinii din această rasă sunt artiști de evacuare. Ei au nevoie de o incintă puternică și sigură. Aceste canini sunt acoperite dublu și preferă un climat ușor la rece.

LEGATE DE: 25 de rase de câine inteligente care sunt cele mai ușor de antrenat

Cei mai buni câini de agilitate19. Kelpie australiană

Un alt câine de herding (imaginat de mai sus), acest animal poate transforma un ban. Neobosit și harnic, este gata să obțină câștigul în competiție. Un pooch ușor de antrenat, acești câini de cea mai bună agitate sunt de încredere și inteligenți.

Ei au uleiuri naturale pentru a le proteja în climate dure - un adevărat câine de lucru robust. Kelpies australiene sunt loiali unui vină. Ei au nevoie de formare de socializare sau ar putea deveni prea teritoriu.

20. Cocker spaniol

Cocker spaniolO rasă populară, acest copil a căzut victimă a practicilor de reproducere necorespunzătoare care au provocat câteva linii să aibă calități nervoase și înfricoșătoare. Iubitor și adaptabil, spanielul cocker este minunat pentru apartamentul de viață. Ei au o cantitate mare de energie, dar de obicei nu sunt o neplăcere.

Un câine de păsări la inimă, ei iubesc să coacă și să urmărească. Asigurați-vă că animalul dvs. este întotdeauna securizat. Haina lor frumoasă necesită îngrijire extinsă.

21. Câine de apă portugheză

Câine de apă portughezăLa fel ca Poodle, vedeți de obicei acest câine cu tunsori ciudate care au fost tradițional utilizate pentru a oferi flotabilitate în ape. Acesta este un câine mai mare care face bine în apartamente atâta timp cât devine o mulțime de exerciții fizice. Iubitor și afectuos, fac un mare câine de familie.

Acești puii sunt timizi și rezervată. Ei vor avea nevoie de socializare începând de tineri dacă vor întâlni adesea oameni noi.

22. Collie de frontieră

Collie de frontierăCu mare agilitate, această rasă este un favorit în spectacole de câine. Ei sunt capabili să omoare orice curs de obstacole cu care se confruntă. Acești câini sunt fundașii din lumea câinelui. Prietenos și ușor de antrenat, acești pui sunt Mare pentru primii proprietari de câini care sunt formatori neexperimentați.

Aceste blănuri nu fac mestecând sau lătrat. Cu toate acestea, granița Collie îi iubește pe oameni și se deprimă dacă sunt lăsați singuri. Cel mai bine este să aveți întotdeauna pe cineva în jurul acestor câini de agitate.

23. Doberman Pinscher

Doberman PinscherAcești câini cresc la o dimensiune mare, dar sunt încă incredibil de grațios. O rasă extrem de energică, Dobermans necesită diete de proteine ​​mari pentru a-și păstra masa musculară ridicată. Aceste canini inteligente și sensibile sunt ușor de antrenat.

Ei vor avea nevoie de socializare și "pachet lider", dar ei o vor ridica repede. Energic și jucăuș, acești câini trebuie să fie exercitați în mod regulat pentru a păstra agresivi sau distructivi.

24. Pembroke Welsh Corgi

Pembroke Welsh CorgiCrescute pentru muncă, picioarele scurte și corpul de stâlp nu pot să arate agili, dar se pare că poate fi înșelător. Cu inteligență și prietenie, acești câini au ceea ce este nevoie pentru a fi reușiți la ceea ce aveți nevoie să faceți.

Stratul Corgi, în timp ce frumos, necesită o mulțime de îngrijire. Vor avea nevoie de periaj regulat și de scăldat pe partea de sus a lor Program regulat de îngrijire.

25. Engleză Springer Spaniel

Engleză Springer SpanielDupă cum puteți vedea, aproape orice câine de păsări ar putea face lista celor mai buni câini de agilitate. De fapt, acesta este altul. Aceste POOCHES au energie, inteligență, rezistență și, bineînțeles, aspectul câinelui de vânătoare.

Ca mulți câini de lucru independenți, această rasă are nevoie de o formare de socializare și de ascultare începând de la o vârstă fragedă. Pentru că au fost crescuți să vâneze, acești câini vor avea nevoie de un împrejmuit în curte și o mulțime de spațiu pentru a alerga.

RECOMANDAT: 12 sfaturi despre cum să stimuleze mental un câine (bazat pe știință)

Cei mai buni câini de agilitate

Câini de agilitate mare

26. Belagian Malinis

Cu un aspect similar unui păstor german, acești câini de cea mai bună agilitate au, de asemenea, caracteristici similare și sunt adesea folosite ca un câine de lucru pentru terapie și forțele de poliție. Blana de pe acești canini este scurtă, ușor de îngrijit - pentru, și aruncă foarte puțin. Jucăuș, energic și robust, sunt minunați pentru familiile în aer liber.

Imaginați mai sus, acești câini nu se înțeleg cu copiii sau cu alți câini foarte bine. Ei au nevoie de instruire cu experiență de formare a pachetului de pachete și de socializare.

27. Ogar

OgarO rasă tradițională de curse, acești puii folosesc mușchii lor puternici pentru a oferi agilitatea și viteza necesară pentru a fi lider al ambalajului. Cu toată agresivitatea practic rasă, acești câini inteligenți sunt ușor de antrenat și mare cu Alte animale și copii.

Asigurați-vă că aveți cel puțin un gard de șase picioare. Acești câini pot sări de înălțimi surprinzătoare și iubesc să arate.

28. Azawakh

AzawakhCu un trot aproape amuzant, acest câine poate face treaba. Are energie și agilitate pentru a face ceea ce trebuie făcut, dar nu este prea energic și hiper. Dacă locuiți într-un climat fierbinte, acesta este câinele dvs. Poate chiar să facă bine cu viața apartamentului obținerea numai a cantităților medii de exerciții fizice.

O rasă de stand-office, au nevoie de formare de lider și de socializare de la o vârstă fragedă. Ei nu sunt pentru proprietarul câinelui novice.

29. Ciobănesc german

Ciobănesc germanAceasta este o rasă mare care este surprinzător de rapidă și agilă. Ele sunt potrivite pentru multe locuri de muncă și, de fapt, efectuează o varietate de ele. Acești câini sunt energici și iubiți timpul de joc, dar știu când să fie calm și reținuți și. Ciobănesc german este inteligent și ușor de antrenat.

Acești puii s-au vărsat foarte mult, poate fi mai bine dacă nu aveți covor în casa dvs. Aceasta este o altă rasă care are nevoie de formare cu experiență și socializare.

30. Negru Terrier rusesc

Negru Terrier rusescCunoscut sub numele de "perle negre ale Rusiei", această rasă nu este un adevărat "terrier". Folosit ca câini de poliție în climatul nordic, ei fac mai bine în vreme rece. Inteligent și rapid de învățat, acești bebeluși sunt ușor de antrenat. Lătratul și vărsarea este păstrată la un nivel minim.

Inteligent și rapid de învățat, acești bebeluși sunt încăpățânați și ca având mâna superioară. Ei au nevoie de un antrenor puternic, cu experiență și o socializare constantă.

Citiți următorul: 10 cele mai bune sporturi de făcut cu câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 30 De câini de agitate care sunt mai ușor de instruit pentru concursuri