15 Sfaturi despre cum să găzduiască un catelus la domiciliu (folosind tampoane de pee)

Toți proprietarii de catelusi curenți sau viitori sunt conștienți de nevoia de vânătoare, dar uneori lucrurile nu merg în conformitate cu planul. Aici este ceea ce ar trebui să știți Cum să găzduiască un catelus La domiciliu, plus 15 sfaturi pentru a face procesul mai ușor și mai rapid.

Ce este un Puppy Pee Pad?

După cum am vorbit despre noi Podcast recente, Puppy Pee Pads sunt cel mai bun instrument pentru antrenamentul casei. Acestea sunt plăcuțe pătrate care stau pe podea și înmuiați mizeria de toaletă a catelului. Ele sunt foarte ușor de utilizat și aruncați o dată murdară.

Testarea pentru a găsi cele mai bune Puppy Pee PadsAceste produse conțin puncte adezive pentru lipirea pe podea și vin în diferite dimensiuni pentru a se potrivi tuturor câinilor. Sandwiched între straturile de scurgere este un nucleu gros. Unele sunt mai bune decât celelalte, motiv pentru care am făcut cercetarea, le-am testat și a clasat Cele mai bune tampoane de pisici de câine Pe baza testelor editorilor noștri, unele dintre ele pot vedea aici.

Odată ce câinele se află pe pad, miezul se întoarce la gel. Puppy Potty Pads au, de asemenea, o suprafață uscată rapid pe partea de sus, astfel încât cățelul tău nu va intra în urină și o urmărește în jurul casei. Câteva tampoane de câine, cum ar fi Coarta de coajă, chiar vin cu iarbă sintetică non-toxică pe suprafață pentru a-ți atrage catelul pentru a merge la baie.

15 sfaturi despre cum să adăposteți un catelus la domiciliu (Folosind Puppy Pee Pads)

Cum să găzduiască un catelus acasăHousebreaking Un catelus are răbdare și consistență, iar procesul este probabil să dureze săptămâni, nu zile. Aceste sfaturi vă vor ajuta să rămâneți pe drumul cel bun cu eforturile dvs. de instruire.

1. Ia-ți catelul de des

Un catelus are o vezică mică, astfel încât vor trebui să pipi de multe ori. Pentru a instrui un cățeluș la pipi afară, va trebui să le scoateți la fiecare câteva ore și, uneori, chiar și în fiecare oră. Pentru unii oameni, care poate fi imposibil. Chiar și pentru cei capabili să facă acest lucru, este un inconvenient evident.

Acest lucru este atunci când trebuie folosite plăcuțele de pisici pee. Pur și simplu plasați plăcuțele de catelus în casa dvs. undeva, întotdeauna în aceeași locație. În loc să-ți iei câinele la același loc în afara, aduceți-i la tamponul Potty când este timpul pentru o pauză de baie.

2. Continuați să căutați semnele

Semnele de a privi sunt atunci când câinele dvs. începe să-și smulgă pământul frenetic, căutând undeva potrivite pentru pipi. Dacă sunteți în continuare în continuare în efortul de antrenament al puilor, ei pot căuta, de asemenea, un loc unde să se ascundă, deoarece deja știu peeing în casă nu este un comportament acceptabil, dar ele nu sunt bune să-și țină pipiul încă.

3. Plasați placa de pee în același loc, de fiecare dată

Când învățați cum să vă purtați un catelus la domiciliu, folosind aceste tampoane pee, este esențial să le plasați în exact același loc, la fiecare dată. Mișcându-l în jurul valorii vor confunda câinele și vă va întoarce în eforturile voastre. Prin păstrarea tampoanelor în același loc, catelul va învăța exact unde să meargă la toaletă.

4. Cratează-ți catelul

Luați în considerare restricționarea zonei pe care catelul le poate rula până când ați terminat antrenamentul de toaletă. Cea mai bună modalitate de a face este să simultan simultan Crate tren un catelus În timp ce și tu îi găsești.

Așezați tamponul Potty în interiorul cutiei de câine (sau un joacă dacă alegeți să utilizați acest lucru în loc de cutii). Dacă catelul are acces liber peste tot, dar are încă accidente în jurul casei, sunt mai multe șanse să meargă la acele locuri a doua oară.

5. Recompensați-le pentru un comportament bun

O parte esențială a gouse-ului eficient a catelusului este utilizarea unei armături pozitive, astfel încât întotdeauna păstrați o aprovizionare de tratamente pentru a recompensa comportamentul bun al catelusului. Câinele dvs. va afla în curând că, dacă folosesc pad-ul Potty pee, în loc de un loc aleatoriu, ei primesc un gust gustos.

6. Nu pedepsi niciodată catelul pentru accidente de baie

Împreună cu un comportament bun de recompensare, nu ar trebui să le pedepsiți dacă au un accident. Acest lucru se va întâmpla adesea pe măsură ce începeți să vă imaginați cum să vă purtați un cățeluș la domiciliu, deci acceptați-l.

Când vedeți că se întâmplă, ridicați ușor catelul pe tampon și utilizați un cuvânt / comandă Cue. Expunerea furiei la catelusul va face ca lucrurile sa fie mai rau si impreuna sa le impreuna sa se strecoara sa se toata din vedere.

7. Să le continui în timp ce sunteți departe

Dacă sunteți, de asemenea, de antrenament cu cratează un catelus, atunci ori de câte ori ieșiți afară, este foarte recomandat să le continui într-o cutie. Dacă nu utilizați o cutie, puteți Alegeți un Playpen să conțină catelul, ceea ce le dă mai mult spațiu și libertate. Nu uitați să puneți jos niște tampoane pee în interiorul cutiei sau la Playpen.

Un instinct natural al catelului este de a mânca, să doarmă și să folosească baie în zone complet separate. Prin limitarea câinelui într-o zonă limitată, creșteți probabilitatea ca ei să nu folosească baia în timp ce ați plecat și veți învăța să o păstrați înăuntru.

8. Începeți cu mai multe plăcuțe de câine pee

Începeți cu mai mult de un câine pee Pad. La început, le puteți lăsa în diferite locuri din jurul casei în care este permis catelul. Treptat, începeți reducerea numărului de plăcuțe de antrenament disponibile până când numai unul rămâne.

S-ar putea să vă găsiți Pune-i înapoi ori de câte ori apar accidente. În special dacă accidentul este în cazul în care un pui de catelus eliminat a fost situat în primul rând. Poate că aceasta este zona lor preferată de a pipi, astfel încât este posibil să aveți nevoie să vă reconsiderați unde ar trebui să fie locația permanentă a padului.

9. Obțineți-le obișnuiți cu un program

Menținerea A Rutina este crucială Pentru toți câinii, indiferent de vârstă. Întrucât catelul crește, cantitatea de ori de care are nevoie pentru a face pe pipi sau poo va scădea și se va întâmpla în cea mai mare parte după ora de alimentare. Dacă câinele mănâncă de două ori pe zi, dimineața și seara, atunci ar trebui să fiți mai atenți la plasarea lor pe tampon.

10. Amintiți-vă de ziua de somn

Câinii dorm foarte mult. Când catelul tău tocmai sa trezit de la un pui de somn, îi aduce imediat la pad. Dacă câinele nu face nimic, încercați din nou în aproximativ 5 minute. Acest lucru se datorează faptului că după un somn lung, este foarte probabil că vezica mică a catelului va avea nevoie de o eliberare.

11. Lesa poate fi de ajutor

Dacă catelul se rătăcește de la pad de fiecare dată când le puneți acolo, apoi intrați în obișnuința de a păstra pe o lesa. Stați acolo până când simțiți că au fost pe tamponul Potty destul de mult. În mod clar, dacă câinele nu face nimic după 5-10 minute, lăsați-i să plece.

12. Lucrați treptat

Când învățați cum să vă purtați un catelus acasă, Este important că vă amintiți să vă măriți treptat libertatea. Odată ce catelul se oprește să aibă accidente, să le permită mai multă libertate. Ar putea fi că puiul a învățat să-și țină vezica mai lungă. Poate că primesc, de asemenea, o idee de unde să meargă la toaletă. În cazul în care aceste accidente se întorc, du-te înapoi o scenă.

13. Mișcați spre ușă

Scopul pentru cea mai mare parte este de a avea toaleta de câine în afara casei. Pentru a realiza acest lucru, începeți să vă îndepărtați și mai aproape de ușa exterioară. Nu vă grăbiți sau cățelușul nu își dă seama că spațiul lor de toaletă sa mutat. Cu răbdare, vei fi în curând lângă ușă. Următorul pas ar fi să-l muți afară.

14. Utilizați o vată verbală

Poate ajuta dacă aveți un cuvânt / comandă obișnuită de a utiliza când plasați catelul pe tampon, cum ar fi "Timpul Pee-Pee."De asemenea, aveți un alt cuvânt pentru laudă. Nu este atât de mult cuvintele pe care le folosim, dar tonul vocii noi folosim când le spunem.

Hack-urile despre cum să adăpostească un catelusCâinii sunt rapizi să învețe asociații cu tonul tău de voce. Când spui "Clever Boy", șansele poți folosi un ton diferit când spui: "Timpul Wee-Wee."Ei vor ști ce ton aparține sarcinii și care frază aduce o recompensă.

15. Lăudați-i imediat

Câinii sunt rapizi să uite ceea ce tocmai au făcut. Dacă laudeți imediat, catelul dvs. va asocia de ce vă recompensați. Odată ce câinele înțelege acest lucru, ei vor căuta această laudă și vor continua să îndeplinească sarcina care aduce o astfel de recompensă gustoasă și fericită.

Citiți următorul: Cât de mult să hrănești un catelus și cât de des ar trebui să mănânce căței

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Sfaturi despre cum să găzduiască un catelus la domiciliu (folosind tampoane de pee)