Cele mai mari rase de câine din lume

Cele mai mari rase de câine din lume

Există ceva despre un mare câine care inspiră multe sentimente în interiorul oamenilor. Unii oameni primesc sentimentul de frică rece și alții primesc sentimentul de respect și de uimire. Cu toate acestea, vă simțiți când vedeți mușchii unuia dintre Cele mai mari rase de câine din lume Rippling, aici sunt 35 de pui peste 70 de kilograme care vor primi pomparea inimii.

Amintiți-vă când vizualizați greutățile, greutățile inferioare sunt femelele și greutățile mai mari sunt bărbații. Deși există excepții de la regulă, canini de sex feminin sunt mai mici decât omologii lor de sex masculin.

Nu fi alarmat de dimensiunea acestor câini. Unele dintre cele mai mari rase de câine din lume sunt, de asemenea, cele mai bune pentru familii și proprietarii activi de animale de companie. Veți găsi, de asemenea, câini pe această listă care vor face o bună funcționare, sportivă și câini de gardă. Oricare ar fi tipul de câine pe care îl căutați, sunteți sigur că veți găsi unul pe această listă!

Indiferent dacă primiți o rasă de pază sau o rasă de însoțitori, toți câinii de pe această listă sunt potriviți pentru persoanele care intenționează să-și petreacă mult timp cu membrul familiei cu patru picioare. Spre deosebire de rasele mici, nu puteți lua doar acești câini atunci când sunt obraznici. De asemenea, nu vă puteți aștepta să le țineți în poziție cu doar un guler sau o lecție. Ei trebuie să fie învățați maniere și ascultarea de la o vârstă fragedă.

De asemenea, citiți: 35 Cei mai buni și mici câini pentru copii

Cele mai mari rase de câine din lume

Lume

Cele mai mari rase de câine din lume din Africa

1. African Boerboel
110 până la 176 de lire sterline

Imaginați mai sus, acești câini sunt cele mai agile ale raselor mastiff. Boerboelul este toată forța și încrederea. Cuvântul "Boerboel" înseamnă "câine de fermă", iar acest pooch poate face totul. Indiferent dacă este necesar să trageți cărucioarele, să protejați animalele sau să protejați proprietățile, este gata și capabil să facă treaba.

Lume2. Perro de presa canario
86 până la 142 de lire sterline

Salutând din Insulele Canare, acest copil independent și inteligent a fost folosit în mod tradițional ca câine de gardă, precum și o farmană în jur. Dimensiunea pură a acestei canini înseamnă că are nevoie de formare bazată pe recompensă, pornind de la o vârstă fragedă. Nu este recomandat familiilor cu copii mici.

Cele mai mari rase de câine din lume din Asia

Lume3. Caucazian Ovcharka
110 până la 198 de lire sterline

Un gardian de animale, acest câine de ciobanesc are o expresie aproape leionică. Ei fac bine cu timpul singur, deoarece au fost rasate pentru a petrece timp cu turmele. Ei nu fac, de asemenea, cu oamenii. Dacă dețineți această canină, trebuie să excelezi la formarea liderului de pachete și de socializare, astfel încât câinele dvs. nu este un pericol pentru familia dvs. și pentru alții.

4Lume. Ovcharka din Asia Centrală
143 până la 176 de lire sterline

Un alt câine de păstie, acest blestem gigant are aspectul dezinteresat în jos. Asta nu înseamnă că nu acordă atenție. Este întotdeauna alertă și gata să vadă în acțiune la primul semn de pericol. Ei văd familia lor ca efectiv și vor fi foarte loiali și protejați, uneori la o vină.

5. Mastiful coreean dosaLume
150 până la 185 de lire sterline

În timp ce această rasă este descendentă a marilor câini de război și sunt rudenii câinilor de luptă de astăzi, care nu face acest lucru iubito Pooch un luptător. Scopul său este ca un câine însoțitor și un câine de spectacol local. Acest pui îi place compania umană și are nevoie de ea pentru a evita să devină distructive sau agresive.

Lume6. Poong San
60 la 90 de lire sterline

Această rasă rară este nativă în Coreea, puii din această rasă sunt drăguț. Au fețe fericite capabile de multe expresii. Aspectul lor poate fi înșelător. Această rasă a venit să vâneze tigrii, pânte, lupi și alte animale mari. Dură și durabilă, pot dormi în zăpadă și vânează în munți.

Lume7. Mastiful tibetan
105 până la 180 de lire sterline

Câini de protecție feroce, mastifful tibetan este, de asemenea, pacient, loial și amabil. Nu este sigur ce cele mai mari rase de câine din lume s-au adunat pentru a crea acest câine. Recent, ei se bucurau de o perioadă de popularitate în China, dar acel moment sa încheiat. Odată ce pretinde-o la 200.000 de dolari un câine, zeci sunt trimiși la abator pentru 5 dolari un cap.Similar: Cele mai multe rase de câine musculare

Lume

Cele mai mari rase de câine din lume din Europa

8. Bucovina Sheepdog
90 la 120 de lire sterline

De asemenea, cunoscut sub numele de Sheepdog din Bucovina din România, este o rasă stabilă care este calmă și iubitoare cu copiii. Imaginerea de mai sus, cele mai mari rase de câine din lume fac, de asemenea, niște paznici mari cu mușchii și curajul de a rezerva. Energic, au nevoie de exerciții fizice și de cameră pentru a rămâne de la a fi o neplăcere. Ei trebuie să fie socializați cu oamenii pentru a evita agresivitatea.

9. Akbash
75 până la 120 de lire sterline

Un tutore turc de animale, Akbash este un câine gardian. Are nevoie de un proprietar care este familiarizat cu personalitatea de câine pură și poate împacheta trenul lider. Ei sunt robust și în aer liber și nu vor fi fericiți să fie un câine de oraș. Veți vedea rar această canină puternică ca un câine însoțitor.

Lume10. Păstorul bulgar
88 până la 125 de lire sterline

La fel ca multe dintre cele mai mari rase de câine din lume, ele sunt un câine de lucru și este cel mai fericit când are loc de lucru și o "slujbă" zilnică de făcut. Un câine de gardă, au fost crescuți să-și petreacă timpul departe de compania umană și să folosească mult gândire independentă. Aceasta înseamnă că sunt considerați încăpățânați și au nevoie de un proprietar cu experiență.

Lume11. Cane Corso
100 la 111 de lire sterline

O privire la acest câine și știi că înseamnă afaceri. Ele sunt puternice, atletice și fac mai bine fiind singurul câine din familie. Aceste pooches nu sunt recomandate pentru Case cu copii mici sau frecvente întâlniri. În timp ce sunt foarte instruiri, este nevoie de cineva cu experiență pentru a face acești canini altceva decât un câine de gardă.

Lume12. Mastiful englez
119 până la 200 de lire sterline

Acesta este un pooch care poate proteja și servi. Ei iubesc copiii și fac minunat cu copiii, dar când pericolul este în jur, vor face orice pentru a-și proteja acuzațiile. Acești pui sunt rezervați în jurul străinilor și nu-i plac pe alți câini. De asemenea, țineți cont de faptul că sunt destul de animale, dar ei fac drool.

Lume13. Grand Bleu de Gascogne
80 la 120 de lire sterline

Un câine de vedere originar din Franța, această canină nu ar trebui să fie niciodată de pe o lesa. Dacă ele prins un miros, sunt după el într-un bliț. Un descendent al câinilor de vânătoare fenicieni mari, acest animal este încă destul de mare. Ei fac mai bine în familii active, în aer liber, care le pot menține ocupate.

RECOMANDAT: 20 de rase de câine

Lume14. Marele Dane
99 până la 200 de lire sterline

Cele mai mari rase de câine din lume sunt înălțimea unui cal mic. Deși nu sunt cunoscute ca fiind agresive, au nevoie de formare de ascultare începând de la o vârstă fragedă. Când te gândești la un taur într-un magazin China, gândiți-vă la o daneză. Ei pot bate cu ușurință copii fără sens. Mesele de cafea nu sunt potrivite pentru acești bebeluși.

Lume15. Irlandez wolfhound
90 la 150 de lire sterline

Acești câini adorabili au un aspect de câine de câine irezistibil. Un adevărat gigant blând, lupul este un mare animal de companie. Nu vă așteptați ca cele mai mari rase de câine din lume să fie un câine de gardă, pentru că ei vor iubi doar străinii, de asemenea. Dacă sunteți în căutarea unui câine mare care nu are un os agresiv în corpul său, atunci acesta este cel pentru dvs.

Lume16. Kangal
91 până la 120 de lire sterline

Din domeniile Turciei vine acest gardian de animale, care este destul de bun la paza familiilor. Aceste pooches au un aspect feroce, iar brawnul și curajul de a sprijini asta cu acțiune. Dacă sunteți în căutarea unui animal de companie însoțitor, asigurați-vă că acest pup este supus unei pregătiri serioase de lider și de socializare.

Lume17. Komondor
100 la 132 de lire sterline

Un câine cu fir, acest copil de blană are păr lung ca Dreadlocks, dar poate fi, de asemenea, păstrat scurt. În timp ce arată fericit și vesel, nu lăsa să te păcălească. Acest gardian de animale maghiari este încă foarte protector. Care nu înseamnă că nu poate excela în competiție sau ca un animal de familie. Ca și cele mai mari rase de câine din lume, are nevoie doar de o pregătire adecvată.

Lume18. Leonberger
115 până la 150 de lire sterline

Acești canini mari iubesc să lucreze. Folosit inițial pe fermă pentru a trage cărucioare, turmă și chiar protejează. Astăzi, aceste pooches energetic fac minunat în căutare și salvare și ca câini de terapie. Le puteți învăța, de asemenea, să vă trageți fericit copiii în coșuri sau în sanie. Ca majoritatea câinilor cu haine groase, ele sunt cele mai sănătoase la temperaturile mai reci.

Lume19. Moscova Watchdog
100 la 150 de lire sterline

Dezvoltat în fosta Uniune Sovietică, acest câine de pază tradițional a fost dezvoltat de la Saint Bernards, păstori caucazieni și câinii ruși reperați. Ele sunt înalte și mari dezosate, dar nu stângace deloc. Ele sunt adaptabile și pot face un mare partener în timp ce încă mai sunt un protector.

Lume20. Mastiful Neapolitan
133 până la 155 de lire sterline

Un animal independent, încrezător, această canină va încerca să fie alfa pentru alte animale și oameni deopotrivă. Acestea fiind spuse, au nevoie de o companie umană zilnică păstrați de la a deveni agresiv. Un tad leneș, acest pui nu are nevoie de mult exercițiu, dar trebuie să se poată întinde de câteva ori pe zi.

Lume21. Newfoundland
100 la 150 de lire sterline

Un câine all-în jurul valorii de această rasă a fost folosit pentru a trage lemnul din pădure sau plase din ocean. Sweet-Naturat și blând, sunt excelente pentru familiile cu copii și o companie frecventă. Aceste blănuri sunt inteligente și ușor de antrenat. Au nevoie de companie zilnică și "treburi" pentru a fi cele mai bune.

MAI MULT: 20 cele mai puternice rase de câine din lume

Lume22. Poloneză Tatra Sheepdog
80 la 130 de lire sterline

O rasă rară, acest câine de gardă are o atitudine "așteptați și vedeți". La protejarea oilor din Polonia, ei adună oile împreună și stau lângă ei - fără să-i las să atace. Deși au avut această trăsătură, au fost pregătiți și capabili să crească aceste acțiuni de protecție cu lupte fizice. Blana lor a fost, de asemenea, ras și folosită pentru lână, la fel ca oile cu care au trăit.

Lume23. Saarloos Wolfdog
79 până la 90 de lire sterline

Creat de reproducerea unui păstor german cu un lup european, această rasă este îndepărtată departe de strămoșul său sălbatic. Acești puii sunt un ecou pentru câinii vechi. Ei păstrează instincte puternice de ambalaj și au nevoie de spațiu pentru a rula și a explora. Un pic timid și stagnost, acest lucru nu este un câine însoțitor. Aceste animale robuste sunt doar pentru viața în aer liber.

Lume24. Saint Bernard
140 la 265 de lire sterline

Recent, realizarea Cartea Guinness Mondială a înregistrărilor pentru cea mai lungă limbă, acest câine este mare & # 8230; unii ar spune gigant. Creat pentru a salva călătorii blocați, cele mai mari rase de câine din lume sunt calm, pacient, iubitor și curajos. Ei fac în continuare câini de lucru excelent astăzi în locuri de muncă în terapie, căutare și salvare, și chiar și în aplicarea legii.

Lume25. Scottish Deerhound
77 până la 110 de lire sterline

Similar în aparență la Wolfhound irlandez, acesta este un alt câine Shaggy care este gata să sară în inima voastră. Deși acesta este un pui mare, este prietenos și jucăuș - dacă nu sunteți alt câine. Ei preferă să fie singurul membru al familiei cu patru picioare. Independent și cu inteligență scăzută, sunt greu de antrenat.

Lume26. Ovcharka din Rusia de Sud
110 până la 155 de lire sterline

Acești bebeluși au păr lung, alb, care atârnă în ochii lor. Ei sunt câini curajoși, care au nevoie să rămână ocupați. Pouches în această rasă pot fi nervoși și au nevoie de blândă, dar firmă, de formare. Ei fac mai bine în familii mai mici cu copii mai mari și cu mașini mari.

LEGATE DE: 20 de rase de câine cu cea mai puternică forță de mușcătură

Lume

Cele mai mari rase de câine din America de Nord

27. Alaskan Malamute
75 până la 90 de lire sterline

Cel mai mare dintre câinii artic, acești canini dublu acoperiți vă vor ține distrați cu o varietate de sunete. Cunoscut ca un câine "vorbind", este iubit de mulți, dar nu fugi pentru a obține încă unul. Imaginați mai sus, malamutul din Alaska se face bine în temperaturi mai reci. Ei au nevoie de un proprietar experimentat, în aer liber, care poate să-l antreneze și să o exercite în mod corespunzător.

Lume28. American Bulldog
75 la 130 de lire sterline

Deși mai mare decât buldogul englez, personalitățile lor sunt foarte asemănătoare. Descendent din Câini de lucru, Această rasă este adesea folosită pentru combaterea câinilor. Asigurați-vă că obțineți puii de la un crescător de reputație care nu se rase pentru calități agresive.

Lume29. Mastiful american
160 la 210 de lire sterline

Creat prin traversarea unui mastiff englezesc cu mastiff anatolian, acești canini drool mai puțin decât alte mastiffs; Cu toate acestea, ele sunt încă destul de mari. Deoarece acestea au fost în principal crescute ca câini de însoțitori, se spune că sunt mai afectuați și mai blândi decât alte rase ale mastiff.

Lume30. Majestic Tree Hound
78 până la 110 de lire sterline

O rasă nouă și relativ necunoscută, această pudină salută de la câinii lui Sfânt Hubert din Franța și de sânge. Inteligent și independent, acești canini prietenoși sunt încă foarte instruiri și fac câini de vânătoare și animale de vânătoare mari. Ca majoritatea câinilor, sunt robust și ușor de îngrijit.

RECOMANDAT: 30 cele mai sănătoase rase de câine care trăiesc mai mult

Lume

Cele mai mari rase de câine din lume din Insulele Pacificului

31. Akita
80 la 130 de lire sterline

Venind în multe culori diferite, sunteți sigur că veți găsi una dintre cele mai mari rase de câini din lume care lovesc fantezia. Văzută în fotografia de mai sus, acești câini sunt loiali și teritoriali. Ele sunt mai bune cu copiii cu care au crescut și nu-i plac alte animale. În ciuda acestui lucru, sunt dornici să vă rog și pot fi instruiți să fie concurenți sau câini de terapie.

Lume32. Tosa inu
132 la 220 de lire sterline

Doar o altă rasă de mastiff pentru această listă, "mastiful japonez" este feroce și capabil. Acești canini mari pot vâna și ucide orice vrea fără asistență din partea omului. Nu este recomandat să aveți acest câine cu copii sau cu alte animale de companie. Doar proprietarii experimentați iar formatorii trebuie să se aplice.

Cele mai mari rase de câine din lume din America de Sud

Lume33. Dogo Argentino
88 până la 120 de lire sterline

O rasă alfa, acești bobine de blană nu pot fi bătuți sau codați. Dacă nu stați ordinea de patch-uri, acest pup va presupune automat că este în partea de sus. Nu pentru proprietarul casual, persoana acestei canini trebuie să aibă cunoștințele și timpul pentru a face acest animal de familie sau companie.

34. Cimarrón Uruguayo
84 la 100 de kilograme

Din Uruguay, această rasă este descendentă câinilor adusi de europeni. Acești puii sunt cunoscuți ca fiind agresivi. Abandonat de coloniștii europeni, acești câini au concurat unul cu celălalt și numai cei puternici au supraviețuit. Deși există exemplare domestice ale acestei rase, istoria lor este cea a câinilor sălbatici. Ele nu sunt animale de companie familiale și care nu pot fi stresate suficient.

Lume35. FILA BRASILEIRO
90 la 110 kilograme

Mastiff brazilian este coborât de rasele Molosser ca sângele de sânge și cu siguranță au aspectul să-l arate. Neîncrezător față de străini, această pooch trebuie să fie socializată în mod corespunzător pentru a evita să devină un pericol pentru alții. De fapt, acești câini sunt foarte anti-sociali și nu fac bine cu compania sau copiii.

Citiți următorul: 4 rase de câine care necesită cea mai mare grijă, întreținere și bani">

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai mari rase de câine din lume