Racingul câinelui de curse

Deși nu au propriile grupuri de rase de câine, rasele de câine de curse sunt câinii construiți pentru viteză. De fapt, de-a lungul secolelor, mulți crescători au capitalizat pe aceste animale unice, de la curse la vânătoare și mai mult. Cu unele rase de câine topping 45 de mile pe oră, nu este de mirare că viteza lor continuă să uimească fanii de curse și proprietarii de animale de companie. Dacă sunteți în căutarea unui câine rapid, energic pentru a vă alătura familiei dvs., luați în considerare una dintre rasele de câine de curse evidențiate aici.

Câini de curse Greyhound

Greyhound

Topping lista noastră de rase de câine de curse este Greyhound. Acesta este cel mai rapid dintre rasele de câine de curse care pot atinge viteze de 45 de mile pe oră. Greyhounds au fost crescuți inițial pentru a urmări cerbul, vulpi și iepure, ca un câine de vânătoare. Acum sunt mai cunoscuți pentru curse. Se spune că acești canini au două viteze, hiperdrive și canapea - făcându-le cu ușurință adaptabil la o viață liniștită acasă.

Temperament

Cu un temperament minunat, aceste rase de câine de curse sunt cunoscute pentru a fi prietenos și non-agresiv. Greyhounds sunt inteligenți și independenți; ei recunosc tensiunea și stresul în casă, răspunzând de obicei rapid mediului lor. Ocazional, acești câini pot deveni destul de timizi și timizi dacă sunt maltratați. În ciuda naturii sale rapide și agile, Greyhound este un câine de energie scăzută, adesea care necesită o plimbare în timpul zilei. Ei pot să devină distructiv când este plictisit, Deci, este important să se mențină o activitate fizică în programul lor. Această rasă de câine de curse are o putere puternică de pradă care le va lua ignorarea aproape orice comandă atunci când ceva și-a atins interesul. Adăugați unitatea de pradă la viteza incredibilă; Greyhound poate dispărea cu ușurință de la dvs. dacă este dată o șansă.

În timp ce cele mai multe garderi fac foarte bine cu alți câini, pisicile, animalele de companie sau câinii mai mici pot fi văzuți ca pradă datorită acționării puternice. Acest lucru poate fi, de asemenea, adevărat pentru ca un câine obișnuit să aibă o pisică în interiorul casei, dar să urmărească animalele din afara proprietății. Din acest motiv, este important să monitorizați pe Greyhound în timp ce interacționează cu ceilalți îndeaproape. 

Houndul afgan

Una dintre cele mai vechi rase cunoscute din lume, Houndul afgan a fost în jur de mii de ani. Deși acest câine de curse rasează o combinație de aloof și demnitate, inteligența și independența lor le aduc cu adevărat la viață. Inițial din munții și deserturile Afganistanului, haina curgătoare a lui Afganish Hound a fost folosită pentru căldură în condiții dure. Houndul afgan este cunoscut ca un câine de întreținere de înaltă întreținere, cu un strat dificil care are nevoie de îngrijire constantă. Haina este bine, cu o tendință de a se încurca ușor. Periajul zilnic și pieptele sunt necesare pentru a menține stratul în stare bună.

Temperament

Deși acești câini nu mai vânează leoparzii sau alte pradă periculoasă, independența lor nu sa schimbat. Houndii afgani sunt adaptabili și afectuosi, permițându-i să prospere în aproape orice mediu. Dar nu lăsați afecțiunea lor să te păcălească; Acești câini sunt gândiți liberi și adesea decid asupra propriilor lor termeni atunci când atenția, atingerea și afecțiunea vor fi oferite proprietarului lor. Houndul afgan este adesea o rasă răutăcioasă, acționând ca un "clovn" pentru familie. În timp ce această rasă este de obicei condusă de nivel de copii (uneori acționând afectuos), este mai bine ca copilul și puii cresc împreună. În mod ideal, cu Afgan Hound ar fi mai potrivit pentru un partener de adult. Câinele are o toleranță mai mică a durerii decât alte rase, care pot fi problematice dacă un copil se ocupă de câine aproximativ. 

Acest câine de curse rase și un conflict și este crescut de a urmări și de a vâna pradă prin vedere, făcându-i fantastic la conresie. Cu toate acestea, aceeași caracteristică o face imperativ ca câinele să rămână întotdeauna lăudat și sub controlul tău. De asemenea, asigurați-vă că curtea are o înălțime, gard sigură pentru a păstra puiul în curte. Acești câini sunt cunoscuți că sunt artiști de evacuare și incredibil de greu de capturat datorită vitezei lor.

Câini de curse Shepherd german

Păstorul german

Clocking la 30 de mile pe oră, păstorul german poate fi considerat o rasă de câine de curse pentru viteza, rezistența și inteligența lor. Adesea folosite de oficialii de drept, ei prosperă sub presiune și excelează la efectuarea unui anumit loc de muncă. Inteligența ridicată a păstorului german îl face pe candidatul perfect pentru aproape orice sarcină. Inițial crescute în turmele de efectivitate, păstorul german este un câine de mare energie care necesită o mulțime de exerciții fizice și stimulente mentale. Fără ea, este posibil să găsiți pantofi de mestecat, găuri în curtea din spate sau la laturi excesive. Al lor fălci puternice poate pătrunde și poate distruge majoritatea materialelor, ceea ce face ca îngrijorarea sănătății și a siguranței. Este important doar să oferiți oase de înaltă calitate sau jucării de preparare sigură, concepute pentru rasele mari.

Temperament

Cursa de câine de curse este cunoscută pentru alooful lor, dar iubitor de natură, adică să se atașeze familiei, dar să nu se ia cu căldură străinilor. Ei fac mari ceasuri, dar nu se pot angaja cu vizitatorii casei. Este important să începeți să vă socializați puiul la o vârstă foarte fragedă cu oameni, animale și noi situații.

Haina lor groasă de blană îi ajută să le protejeze de elemente, dar este cunoscută în lumea caninului pentru a vărsa profund. Nu contează sezonul; Se pare că această rasă înlocuiește în mod constant hainele groase și grele. În ciuda având atributele fizice pentru viața în aer liber, Ciobănesc german face mai bine în casa familiei. Ei tind să sufere de anxietate de separare atunci când au lăsat perioade lungi de timp. Catedra de antrenament și timpul de limitare departe de casă poate ajuta la ameliorarea acestor probleme. 

Câini de curse Dalmatian

Dalmatianul

În ciuda câștigului de popularitate în Disney Classic, acești câini atletici sunt construiți pentru viteză și agilitate. Sunt cunoscuți pentru munca lor ca câini de foc, artiștii de circ de circ și lucrează alături de vânători. Acești câini iubesc să fie acolo unde este acțiunea, mai ales când vine vorba de familia lor. Ei au o mare energie și au nevoie de o mulțime de exerciții fizice zilnice. Ei au fost inițial crescuți pentru a alerga pe lângă căruțe, făcând ca nivelurile lor de energie să pară aproape fără sfârșit. Dacă sunteți un alergător sau jogger, acesta poate fi partenerul perfect de a vă alătura.

Temperament

Împreună cu nivelurile lor ridicate de energie, mulți proprietari sunt surprinși să învețe cât de strălucitoare sunt aceste animale. Ei necesită instruire de la o vârstă fragedă sau vor oferi să ia reini pentru tine. Dalmatianul poate fi un pic de cap atunci când vine vorba de ascultare, făcând formarea consecventă și fermă o cerință a rasei.

Cu pregătirea și socializarea corectă, dalmația se înțelege minunat atât cu copiii, cât și cu alte animale de companie. Mai ales că copiii acționează de obicei ca un coleg de joacă pentru câine. Cu dragostea lor de jocuri și nivele de energie, acest câine poate fi un partener loial copiilor de peste șase ani. Este important să se monitorizeze toate situațiile cu copii mici și copii mai mici, în special datorită naturii musculare, mari și active a dalmației.

Este important să includeți dalmatianul în toate activitățile familiale, inclusiv păstrarea câinelui în interior în cazul în care familia trăiește și doarme. Fiind una dintre rasele de câine de curse, dalmatienii pot suferi de anxietate socială și de separare, urând perioade lungi de timp izolate. Acestea necesită socializarea timpurie cu alte animale, oameni și animale pentru a evita orice Probleme comportamentale.

Câini de curse SalukiSaluki

Această rasă de câini de curse are Cartea Guinness a înregistrărilor pentru cel mai rapid câine. Saluki a fost documentată lovind viteze de 43 de mile pe oră. Considerată una dintre cele mai vechi rase de câine la nivel global, Saluki este o forță care trebuie luată în considerare. Sunt construite pentru viteză, cu un cadru slab și devotament față de familia lor. Aceasta nu este o rasă de încredere în afara lesa, indiferent de cât de bine au fost instruiți, datorită drive-ului lor ridicat de pradă. Fie că pisica, veverita sau un alt obiect în mișcare rapidă, orice mișcare este destinată să-și călătorească dorința de a urmări, cu viteze de aproape 35 de mile pe oră.

Temperament

Această rasă necesită o curte bine stabilită, cu o mulțime de spațiu pentru a rula; Saluki va fi bolț în cazul în care este dat ocazia, făcându-le susceptibili la rularea cu vehicule și alte pericole. Deși au energie excesivă, Saluki iubește găsirea confortului în interior. Ele sunt o rasă liniștită, dar atent și alertă. Ele pot deveni timide și timide fără socializare adecvată, făcând o pregătire timpurie importantă. Deși este posibilă formarea, rasa Saluki este cunoscută să se gândească la ei înșiși, oferindu-și propria lor preferință comenzii dvs.

Această rasă este cunoscută pentru a deveni puternic atașată familiei lor, care trebuie să rămână conectată pe tot parcursul zilei. Saluki poate fi un partener excelent pentru copiii mai mari, cu o dragoste de joc și de interacțiune. Deși nu sunt agresive în natură, construcția lor fizică îi face necorespunzătoare pentru copiii sub opt. Ei nu-i place să fie lăsat singur pentru perioade lungi de timp de timp, făcându-i deprimați dacă sunt izolați de familie.

Câini de curse whippet

Whippet

Inițial, Whippetul a fost creat pentru a fi cel mai bun prieten al vânătorului, mai ales dacă mergeau după un joc mic, cum ar fi iepurii. Astăzi, viteza și agilitatea lor sunt la fel de mari. Cu o acționare puternică de pradă, Whippetul este cunoscut pentru a merge după animale mici, inclusiv pisici. Deși este posibil să vă pregătiți Whippet pentru a socializa și Acceptați animalul de companie, Este imperativ să nu lăsați niciodată cei doi nesupravegheați.

Temperament

Este această unitate de pradă care face ca o lesa de mers pe jos imposibilă. Dacă văd ceva mic, blană sau altfel interesant, chiar și cei mai bine pregătiți Whippet va șurubul la urmărire. Ei nu sunt cei care au renunțat cu ușurință cu ușurință, cu câțiva câini care au urmărit prada pentru mile, făcând recuperarea animalului tău aproape imposibil. Este important să vă amintiți că biciurile necesită o împrejmorare complet în curte, deoarece gardurile electronice subterane nu sunt suficient de puternice pentru a ține un whippet pe Chase.

Whippetul poate deveni teamă de situații noi sau de oameni, făcându-i să se socializeze mai devreme. La domiciliu, această rasă este nedreptănătoare și blândă, dorința de afecțiune și atenție. Îi place să se joace cu copii și să se bucure de snuggling pe canapea la sfârșitul unei zile aglomerate. Un whippet poate trăi într-un apartament atâta timp cât există o zonă împrejmuită pentru ca câinele să ruleze în mod consecvent. În interior, rasa nu este activă, dar ele pot deveni distructive dacă nevoile lor de exerciții nu sunt îndeplinite. 

Racing Dog Scottish Deerhound

Scottish Deerhound

Acești câini mari și frumoși sunt foarte afectuosi oamenilor lor, dar nu sunt cel mai simplu animal de companie pentru un proprietar de animale de companie novice. Ei au o dragoste de oameni, fie că sunt adulți, străini, copii sau alți câini. El are un comportament loial și curajos, dar face un ceas groaznic cu natura lui prietenoasă. Deși sunt destul de activi ca un cățeluș, deerhound scoțian devine în cele din urmă cartofi de canapea ca câine adult. Acești câini sunt notorii că sunt rase leneș pentru a se antrena, mai ales dacă nu găsesc beneficii în formare.

Temperament

În ciuda faptului că au energie scăzută în casă, aceste rase de câine de curse nu este recomandat pentru locuința de locuit din cauza necesității unei curți mari, împrejmuite pentru a alerga. Unitatea lor de înaltă pradă îi va ispiti să alungă dacă este lăsată dezlănțuită sau fără o exploatație sigură în curte. Ca și alte rase cu o unitate de înaltă pradă, garduri electronice nu este recomandat deoarece nu le va împiedica să părăsească proprietatea. Deși este posibil să mergeți pe Deerhound scoțian pe o lesa, este important să vă amintiți că Drive-ul pradei poate și va bate chiar și cel mai greu și cel mai capabil de manipulator peste. Un copil nu ar trebui niciodată, în niciun caz, umblați câinele pe o lesa (chiar și copii mai mari). 

Este recomandat cu fermitate ca orice familie cu animale mici sau animale de companie să nu aducă acasă un deerhound scoțian. Unele deeașuri scoțiene vor urmări un animal (chiar și cu socializare și formare adecvată) în cadrul casei. Ca rezultat, animalele de companie sau animalele mai mici ar putea fi rănite sau ucise în acest proces.

Această rasă de câine de curse este extrem de prietenoasă, cu aproape toată lumea pe care o întâlnește, inclusiv alți câini. Este important ca ceilalți câini să fie suficient de mari să nu declanșeze unitatea de pradă. Datorită naturii iubitoare a deerhound-ului scoțian, acestea nu sunt potrivite pentru protecție sau supraveghetori. Această rasă este curajoasă, loială, blândă și totuși puternică, dar se bucură de compania familiei lor în timpul petrecerii timpului izolat și singur. Ca atare, ele nu fac animale de companie exterioare adecvate. Datorită dimensiunii lor, între 90-115 de lire sterline, socializarea timpurie este importantă pentru a asigura o atitudine bine ajustată.

Gândurile finale

Racingul de câini de curse sunt câini construiți pentru viteză. Din acest motiv, mulți crescători au capitalizat pe această caracteristică, formându-le în mod special pentru curse sau vânătoare. După cum puteți vedea cu lista noastră, aceste rase pot face, de asemenea, animale de companie minunate pentru dvs. și familia dvs. Dacă căutați câine special pentru a vă alătura familiei dvs., una dintre rasele de câine de curse poate fi potrivită pentru dvs.

Citiți următorul: 25 cele mai rapide rase de câine pe planetă

Racingul câinelui de curse

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Racingul câinelui de curse