4 Cele mai bune site-uri de rasă de câine online

Obținerea unui câine este un angajament mare, iar cei mai mulți proprietari viitori - așa că doresc să găsească un animal de companie care să se potrivească stilului lor de viață actual. Similar cu Simptomele de verificare a simptomelor, Există acum site-uri web care pot ajuta aici. Unele dintre cele mai bune site-uri de rasă de câini online vă vor ajuta să vă aducă pe drumul cel bun.

Cand vine vorba de Alegerea câinelui drept Pentru tine și pentru familia ta, multe lucruri vor trebui să fie luate în considerare: Personalitatea, temperamentul, sănătatea în diferite vârste, predispoziția în condiții grave, costurile de îngrijire și îngrijire, modul în care se întâlnesc împreună cu copiii sau cu alte animale de companie și multe altele. Un quiz bun de rasă de câine, când se face bine, poate ajuta cu asta.

Cele mai bune site-uri de rasă de câine online

Selector de rasă de câine iams

1 IAMS Online Dog Dog Choice Quiz

Găsiți-l aici

IAMS, o companie alimentară pentru animale de companie, își păstrează propriile site-uri web care se concentrează pe nutriția PET și îngrijirea sănătății. Ei au un selector de rasa de caine pentru a vă ajuta să găsiți un nou membru al familiei. Trei categorii de întrebări se concentrează pe aspect, comportamente, îngrijire și nivel de activitate.

IAMS are una dintre cele mai cuprinzătoare chestionare disponibile online, iar odată ce ați terminat să răspundeți la întrebări, este disponibilă o listă mare de rase. Fiecare rasă are un procent din cât de compatibili ar putea fi cu dvs. Acest lucru vă permite să obțineți câteva idei diferite înainte de a începe să căutați un pui.

Dogtime câine Quiz

2 chestionar de rasa de câine dogtime

Găsiți-l aici

Dogtime câine de rasă de rasă Quiz trece dincolo de întrebările obișnuite și se înalțe în personalitatea dvs. pentru a vă oferi un rezultat foarte specific. De exemplu, are câteva întrebări care întreabă cum ați răspunde în anumite situații.

În plus față de cele 21 de întrebări, site-ul Dogtime oferă, de asemenea, câteva sfaturi și fapte unice de partea, oferindu-vă mai multă înțelegere a câinilor ca un întreg.

Animale Planet Dog Chestionar

3 quiz de rasa de câine

Găsiți-l aici

Animale Planet Dog Chestionar de rasă este frumos și scurt, cu doar 10 întrebări pentru a finaliza. Acest test vă întreabă mai multe despre ceea ce căutați într-un câine, mai degrabă să vă întrebați despre dvs. Acestea fiind spuse, vă pune întrebări despre gestionarea timpului și cât timp va trebui să jucați și să vă exercitați un puț potențial.

AKC Selector de rasă pentru câini

4 selector de rasă de câine AKC

Găsiți-l aici

Clubul american Kennel (AKC) este un grup foarte bine recunoscut, care este specializat în rasele de câini și recunoașterea lor în țară. Ei au un test de rasă de câine cu 6 întrebări care pun întrebări generale despre stilul tău de viață.

Apoi vă oferă câteva rase diferite pentru a lua în considerare. Dacă nu sunteți de acord cu niciuna dintre aceste rase, puteți selecta rasa pe care ați avut-o în minte dintr-o listă derulantă, permițându-vă să vedeți cum se potrivește câinele cu rezultatele testului dvs.

Ce este un test de rasă de câine online

Ce este un test de rasă de câine online?

Un chestionar de rasă de câini este un chestionar, de obicei făcut online, ceea ce oferă viitoare proprietari de animale de companie o perspectivă cu privire la ceea ce creasta de câine ar putea fi cea mai bună pentru casa lor, ce personalitate să se aștepte de la rasă și cum se poate potrivi stilul lor de viață. La realizarea unor astfel de considerații, un test de selector de câini va lua în considerare câteva detalii diferite.

Așteptați să răspundeți la întrebări despre următoarele:

  • Unde locuiesti (apartament / Home)
  • Cât de activ sunteți
  • Cât de des sunteți departe de casă
  • Cât de mare este familia ta
  • Câți copii aveți, dacă există
  • Dimensiunea curții tale
  • bugetul tău
  • Alte animale de companie din casă
  • Experiența dvs. de formare a câinilor
  • Clima în care locuiți
  • Orice alergii pe care le aveți

De ce aceste întrebări sunt importante

Aceste chestionare de rasă de câini pun multe întrebări, dar fiecare dintre ele este importantă pentru a afla ce câine va fi cel mai bun pentru dvs. și pentru familia ta. De exemplu, știind unde locuiți va determina ce câine va fi confortabil cu climatul dvs., spațiul disponibil și mai mult.

Nu ați vrea să obțineți un câine de sanie, ca un malamut, dacă trăiți în căldura adâncă a sudului. Aceeași idee se aplică Dimensiunea familiei dvs. Unele rase de câine sunt mai potrivite pentru oameni singuri, în timp ce alții sunt Mare cu copii. Alte animale de companie pot juca, de asemenea, un factor. Anumite rase de câine s-ar putea înțelege bine cu alți câini de dimensiunea lor, dar ar putea ura pisicile.

Unele întrebări sunt destul de simple. De exemplu, testul poate întreba Cât de activ sunteți care vă va ajuta să vă dați seama dacă un foarte energic și Rasa de câine activă este cel mai bun pentru tine, sau dacă este mai relaxat cartofi leneși Pup este potrivit pentru familie.

Intreband despre alergiile tale poate ajuta la determinarea dacă o rasă cu păr lung care aruncă o mulțime poate fi luată în considerare sau dacă câinii prietenoși alergici sunt singura opțiune. Experiența deținută de câine și de formare este, de asemenea, o întrebare evidentă: dacă nu aveți experiență anterioară cu câinii și formarea lor, a rasă încăpățânată probabil nu este potrivit pentru tine.

In cele din urma, bugetul tău este o altă considerație mare atunci când obțineți un câine. Unii câini au probleme comune de sănătate care pot apărea în timp ce îmbătrânesc, iar acest lucru poate pune o povară pe portofel. Alți câini pot necesita mai multe investiții în îngrijirea lor regulată. Apoi, există rase de câine sunt low-cost și mai accesibil pentru orice proprietar de animale de companie.

Toate aceste întrebări sunt menite să vă ajute să găsiți tipul de rasă de câine și chiar un câine individual care se va potrivi perfect în familia și stilul de viață. Oamenii care adoptă câini pe un capriciu și o consideră că un meci sărac va fi forțat să aducă câinele înapoi la adăpost sau mai rău - să le abandoneze. Aceste cele mai bune site-uri de rasă de câine ar trebui să fie primul dvs. Go-to Place.

Obținerea unui câine este un pas mare pentru orice familie, deci nu o tratați ușor. Faceți cercetarea și veniți cu câteva rase diferite pentru a vă gândi înainte de a începe să vă uitați la adăugarea unui câine la domiciliu.

Citiți următorul: 50 de întrebări de adopție a câine adăposturi întrebați

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Top 4 cele mai bune chestionare pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 4 Cele mai bune site-uri de rasă de câine online