20 Sfaturi rapide despre cum să aplicați pentru lucrările legate de câini

Cât de uimitor ar fi de a lucra cu câini în fiecare zi? Dacă v-ați gândit vreodată să vă schimbați cariera sau ați terminat școala, am câteva sfaturi pentru dvs. Fiind un iubitor de câine nu este singura calificare, deci nu presupuneți că va fi o sarcină ușoară de a ateriza un loc de muncă legat de câini.

Sfaturi rapide despre cum să aplicați pentru lucrările legate de câiniCu oamenii devenind mai conștienți de nevoile lor câinii lor, locurile de muncă legate de câini în acest domeniu au crescut de zece ori. Aceasta înseamnă că există o oportunitate amplă de a găsi un loc de muncă pe care îl veți lucra cu unul dintre cele mai preferate animale, un câine.

De la groomers de câine la animalele de companie Sitters la câini de câine la formatori de câini la antreprenorii de animale de companie la Pet Nutritionisti la & # 8230; Sunt Multe tipuri diferite de locuri de muncă în această industrie.

Dacă ați fost deja prin intermediul cursurilor de formare adecvate pentru locul de muncă, sunteți interesat, sunteți deja pe drum. Cu toate acestea, dacă începeți doar să priviți într-o carieră legată de câini, aveți un drum lung de parcurs (și am trecut prin acea calea mea).

Permiteți-mi să explic următorii pași pe care trebuie să o luați pentru a obține o slujbă legată de câine pe care ați căutat-o ​​de la ziua în care te-ai îndrăgostit de canini.

Citiți și: 6 cele mai bune locuri de muncă pentru proprietarii pasionați de câini

20 de sfaturi privind aplicarea pentru locuri de muncă legate de câini

Sfaturi privind aplicarea pentru locuri de muncă legate de câini

1. Există rase la care ți-e frică?

Nu toți câinii sunt creați egali. Unele rase au o Tendința de a fi mai agresivă decat altii. Dacă există o anumită rasă, sunteți obosiți, menționați acest lucru atunci când aplicați loc de muncă.

Nu vreți să intrați într-un job orb, mai ales dacă vă este frică de spanielii Cocker și majoritatea clienților sunt făcuți din ele.

Întrebați-vă de ce vă este frică de această rasă. Ai fost mușcat când erai mai tânăr? Poate luați ceva timp și vizitați cu un câine de acea rasă și vedeți că doar pentru că unul a fost rău, nu înseamnă că toți sunt.

RECOMANDAT: Cum să depășești o teamă de câini

2. Cunoaște-ți rasele

Cunoașterea diferitelor rase și temperamentele lor pot fi un avantaj imens atunci când solicitați un loc de muncă care lucrează cu câinii. Veți ști ce să vă așteptați și cum să rezolvați anumite dificultăți atunci când apar.

Diferitele rase au nevoi diferite, și cunoașterea elementelor de bază vă vor duce mult mai departe.

3. Aplicați peste tot

Nu aplicați la un loc, aplicați pentru fiecare loc de muncă de câine pe care îl vedeți că este disponibil. Șansele pe care le veți angaja devine mult mai puternică. În plus, acest lucru vă va asigura că veți ateriza un loc de muncă legat mai devreme decât mai târziu.

Dacă nu aveți abilitățile necesare necesare pentru o anumită loc de muncă, puteți întreba, de asemenea, dacă puteți internaliza. Devenind un intern, aveți ocazia de a lucra și de a învăța totul din partea de jos. Este o modalitate foarte bună de a-ți lua piciorul în ușă.

4. Întreabă întrebări

Cereți o mulțime de întrebări despre locul de muncă. Faceți-vă cercetarea înainte de a intra și afla tot ce puteți. Știți ce va fi necesar pentru dvs. și cum este mâinile la locul de muncă.

Prin a fi pregătit înainte de un interviu și știind ce implică locul de muncă, angajatorul vede că sunteți foarte interesat de poziția. Solicitarea întrebărilor corecte, vă pregătiți și, de asemenea, șeful dvs. viitor viitor.

LEGATE DE: Câine walker locuri de muncă - unde și cum să găsească o muncă bună de mers pe jos?

Sfaturi privind aplicarea pentru locuri de muncă legate de câini

5. Dezvăluiți limitările dvs

Dacă aveți vreunul. Problemele din spate într-un loc de muncă exigent fizic nu va funcționa. Dacă Poop, Pee și Puke te fac să-ți spui intervievatorului. Nu are rost să-ți iau un loc de muncă când nu te vei bucura de ea.

Da, vor fi aspecte pe care nu le veți dori, dar toată lumea are limitările lor. De aceea, în avans va fi cel mai bun pentru tine, cât și pentru angajator.

6. Cereți un stagiu

Dacă nu aveți abilitățile necesare pentru locul de muncă în cauză, puteți întreba întotdeauna dacă oferă stagii.

Devenind un intern, aveți ocazia de a lucra și de a învăța totul din partea de jos. Este o modalitate foarte bună de a-ți lua piciorul în ușă.

Citiți și: 15 cele mai profitabile afaceri de companie de companie de afaceri pentru a începe astăzi

7. Să fie deschis pentru a lucra în sus

Pentru a merge împreună cu numărul 6 pe lista mea, dacă vă oferiți un loc de muncă și începeți cu un salariu mic, știți că vă puteți lucra în lanțul de comandă.

Când un angajator potențial vă oferă un loc de muncă în care vă plătiți și învățați, nu-l întoarceți. Este un mod minunat de a arăta că sunteți dispus să puneți experiența de lucru și să câștigați experiența.

8. Fiți pregătiți pentru o concurență puternică

Când căutați o muncă în lumea câinelui, știți că va exista o concurență acerbă. Iubitorii de câini sunt peste tot și majoritatea dintre ei doresc să Faceți o carieră din acea dragoste.

Nu este o industrie ușoară de a intra, la fel și cercetarea dvs. și să fiți pregătiți în interviu. Va trebui cel mai probabil să bați zece candidați, dacă nu mai mult.

9. Fi pregătit pentru ore lungi

Fiți conștienți de faptul că majoritatea locurilor de muncă care lucrează cu câinii tind să necesite ore lungi. Asta înseamnă timp departe de familia ta, pat, și chiar câinii tăi. Munca este foarte plină de satisfacții, deci dacă orele lungi nu vă pun off, aveți cu siguranță o șansă!

CITESTE MAI MULT: 15 cele mai profitabile afaceri de companie de companie de afaceri pentru a începe astăzi

Sfaturi privind aplicarea pentru locuri de muncă legate de câini

10. Fi pregătit pentru muncă grea

Câinii sunt o muncă grea. La sfârșitul zilei sunt încă un animal și vor face ceea ce doresc. Poate fi înapoi de rupere a muncii pentru a le îngriji, mai ales dacă aplicați pentru o poziție de îngrijire a câinelui.

Nu este în nici un caz să lucrez ușor cu un animal care îi place să facă ceea ce vor. Dar, cu timpul vine respect reciproc și înțelegere. Dacă știi că lucrarea nu va fi ușoară, ești pe jumătate acolo.

11. Nu poți juca doar cu câini

Dacă credeți că veți juca cu câinii toată ziua, gândiți-vă din nou! Este încă un loc de muncă, iar locul de muncă trebuie făcut.

Vor fi momente când veți obține ocazia de a juca cu puii, dar aceștia sunt puțini și departe între ele. Nu uitați să vă separați munca de la joc și veți face foarte bine.

12. Accentuați calificările

Dacă aveți vreunul Calificări legate de câini sau orice alt tip de realizare care vă va ajuta să vă aduceți lucrările, să discutați despre asta. Spuneți intervievatorului cum v-ați calificat și unde. Nu uitați să vorbiți despre dragostea dvs. și pentru câini!

Du-te la toate și le impresionezi cu abilitățile tale. Acest lucru nu este momentul să fii modest. Aceste animale au nevoie de oameni mari pentru a avea grijă de ei. Este sus să explicați de ce sunteți cel mai bun candidat la locul de muncă.

13. Experiența anterioară

Vorbește despre experiența dvs. anterioară. Dacă câinii câinii au mers câini sau a organizat un fond de strângere de fonduri pentru câini, menționați-o. Spuneți intervievatorului. Nu lăsați nimic. De îndată ce vorbești despre ceva, ești pasiune, oamenii au observat.

14. Nu vă subestimați

Dacă vi se oferă o oportunitate de angajare, nu credeți că nu o puteți face. Cineva ți-a dat o șansă pentru că au văzut ceva ce i-au plăcut în tine. Știți că puteți face orice dacă vă aplicați.

Dacă lucrarea este foarte nouă pentru dvs., faceți o cercetare și citiți-o. Vedeți unde vă puteți potrivi mai bine, mergeți în pregătire și pregătiți pentru orice.

LEGATE DE: 15 motive pentru care ar trebui să începeți un blog de câine chiar acum

Sfaturi privind aplicarea pentru locuri de muncă legate de câini

15. Este probabil că veți fi mușcați

Lucrul cu câinii și știind că mușcă este jumătate din bătălia câștigată. Dacă sunteți mușcați, nu o luați personal. Ceva ar putea merge pe care nu-l cunoașteți.

Este foarte probabil că veți fi mușcați o dată, de două ori sau chiar de câteva ori când lucrați cu câini. Aceasta este realitatea ei. El este încă un animal la sfârșitul zilei și trebuie să respectați acest lucru.

16. Spune-le cât de curat ești

Da, nu glume. Curățenia este lângă evlavie, iar în câine, bolile lumii muncii se pot răspândi foarte repede. Nu uitați să menționați că sunteți foarte igienică.

17. Răbdare

Acest lucru se întâmplă pentru ambele părți ale acestei monede - răbdare atunci când caută un loc de muncă în industria câinilor și răbdarea când lucrați cu cei patru prieteni cu picioarele. Dacă nu primiți primul loc de muncă pe care l-ați solicitat, nu renunțați la speranță.

LEGATE DE: 15 cele mai bune site-uri și resurse pentru bloggerii PET și petreneur

18. Comite 100%

Când solicitați un loc de muncă, comiteți 100% la el. Nu face lucrurile la jumătatea drumului. Faceți lucrarea, faceți cercetarea și mergeți cu încredere și cunoașterea pe care o puteți lua pe ceva ce vă aruncă.

19. Rămâneți pozitiv

Chiar dacă vă întoarceți de zece ori, rămâneți pozitiv. Locul de muncă potrivit va veni la tine. Cineva te va angaja. Nu renunța la speranță. Vreodată. Ai asta în sac!

20. Continui să cauți

Când ați solicitat un loc de muncă, nu stați și așteptați. Aplicați pentru fiecare lucrare câine pe care îl găsiți. Trimiteți-vă CV-ul la toată lumea. Dați-i oamenilor care lucrează cu câini care nu angajează nici măcar.

Ieșiți-vă acolo și răspândiți cuvântul pe care sunteți pe piață pentru a lucra cu câinii. Nu stați acasă și așteptați ca lucrurile să vină calea voastră. Ieșiți și faceți-le să se întâmple.

Citiți următorul: 17 deduceri fiscale pentru proprietarii de câini 

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 Sfaturi rapide despre cum să aplicați pentru lucrările legate de câini