Interviu expert: ar trebui să ajute copiii să pregătească câinele de familie?

În cazul în care copiii ajută la antrenamentul câinelui de familie

În cazul în care copiii ajută la antrenamentul câinelui de familieÎn cazul în care copiii ajută la antrenamentul câinelui de familie? Aceasta este o întrebare pe care mulți proprietari de animale de companie se întreabă. Unii sunt nervos că câinele nu va asculta copilul, în timp ce alții sunt îngrijorați că câinele va fi prea mult pentru ca copilul să se ocupe. Sincer, lăsându-ți copilul să ajute la instruirea câinelui de familie va fi mai bine pentru amândoi și va face lucrurile mai ușor pentru tine! 

În această săptămână am reușit să vorbesc Melissa Shamblott, co-fondator al Campa de câine pentru copii!TMVorbea cu mine despre importanța de a permite copilului dvs. să lucreze cu câinele dvs. Există multe beneficii atât pentru câine, cât și pentru copil, ceea ce este exact ceea ce se concentrează tabăra ei.

Tabăra de vară de 4 zile pentru copii acceptă copii de la 5-13 ani. Copiii sunt rupți în grupe de vârstă cu grupări separate pentru 5 până la 8 ani și 9 până la 13 ani. Există, de asemenea, o opțiune avansată de tabără pentru vârsta de 8-13 ani care au experiență anterioară a taberei.

În fiecare zi, copiii practică controlul ascultării și siguranța câinilor. Ei ajung să participe la un sport distractiv câine și să facă o ambarcațiune legată de câini. Copiii învață lucruri noi despre specia caninei pe tot parcursul săptămânii, ceea ce îi ajută să înțeleagă mai bine animalul de companie. În fiecare săptămână, ei sunt vizitați de vorbitori de oaspeți pentru a afla despre locurile de muncă cu câini și Câini de lucru de asemenea.

LEGATE DE: Copiii dvs. știu cum să fie în jurul câinilor?

Deci, copiii ajută la antrenamentul câinelui de familie?

În cazul în care copiii ajută la antrenamentul câinelui de familie

De fapt, se pare că Melissa și cu mine avem multe în comun. Amândoi am câștigat grade în educația elementară. Ne-am iubit munca noastră cu copiii, dar am simțit groaznic de a părăsi câinii noștri acasă de la sine toată ziua.

Am decis să devin scriitor și să rămân acasă cu câinii și copiii mei în timpul zilei. Melissa a decis să-și combine cele două iubiri într-o idee minunată pentru un program de tabără de vară pentru copii, care ar implica și tovarășii lor canini. Ce idee buna!

Totul a început cu mai mult de 8 ani în urmă, când Melissa și soțul ei au decis că a fost timpul să obțineți primul lor câine de familie. Au lucrat cu un antrenor de câini numit Maureen Haggerty, și Melissa a ajuns să rămână în contact cu ea de-a lungul anilor.

Haggerty a cumpărat în cele din urmă un teren mare de teren pe care spera să-l transformă într-un fel de sport sportiv. Știa că Melissa a avut o pasiune pentru copii și, pe măsură ce proiectul a continuat să dezvolte perechea realizată că pot să lucreze împreună pentru a crea ceva uimitor pentru Copii și câini.

Desigur, câinii care vin la tabără trebuie să fie bine socializați cu copiii și cu alți câini. Nu fiecare familie are un câine care se potrivește acestui proiect de lege, iar unii copii iubesc cu adevărat câinii, dar familia lor nu are voie să aibă unul dintr-un motiv sau altul. Acești copii pot participa în continuare la tabăra de câine pentru copii!TM.

Membrii personalului își aduc câinii la tabără, astfel încât să poată fi partenerul cu copii care nu au un câine sau al cărui câine nu este suficient de socializat pentru a veni la tabără. Câinii care vin în tabără trebuie, de asemenea, să aibă o pregătire anterioară. Părinții nu pot renunța la copiii lor cu un catelus nou nou și se așteaptă ca câinele să vină acasă complet instruit.

Melissa mi-a spus că primul lucru pe care la realizat despre câini și copii este legătura pe care o fac și legatura puternica care crește între cei doi atât de repede. Câinii au o modalitate de a înțelege ce are nevoie de copil. Ei se joacă cu ei când se simt energic și le vor strânge atunci când copilul se simte în jos.

Câinii nu au capacitatea de a ne judeca, și asta este ceva pe care atât de mulți copii se luptă cu viața lor de zi cu zi.

Copiii se simt judecați de părinții lor, profesorii lor și colegii lor. Tot ce fac este examinat și sunt întotdeauna corectate pentru a face lucrurile în mod greșit. Câinii nu fac asta.

Copiii se pot afla în jurul unui câine, iar câinele îi va iubi necondiționat, indiferent de ce. Desigur, le iubim necondiționat, dar uneori este mai greu ca un copil să-și dea seama. Dacă aveți sau vă ridicați în prezent câinele în jurul copiilor, sunt sigur că știți exact despre ce vorbesc.

LEGATE DE: Zece cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii

În cazul în care copiii ajută la antrenamentul câinelui de familie

Această tabără îi ajută pe copii să învețe să înțeleagă câinii și cum comunică. Ei învață ascultarea câinilor, câine de mers pe jos și chiar puțin despre miros. Ei învață ce înseamnă un câine să aibă o viață sănătoasă și fericită.

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care părinții le întreabă atunci când se gândesc la adoptarea unui câine de familie este ", care rase sunt cele mai bune cu copiii?& # 8221; Melissa nu se gândește la așa ceva. Ea crede că mai mulți părinți ar trebui să se întrebe & # 8220; care trăsături ar trebui să caut într-un câine care va fi în jurul copiilor mei?& # 8221;

Cel mai popular câine de familie este Retrieverul Labrador. Deși laboratoarele sunt cunoscute pentru că sunt bune cu copiii, asta nu înseamnă că toate laboratoarele se bucură de a fi în jurul copiilor. De asemenea, păstorii germani sunt cunoscuți mai mult pentru ei Abilități de protecție, Dar niște păstori sunt, de asemenea, foarte iubitoare și câini de familie.

Melissa spune că trăsăturile pe care ar trebui să le căutați includ:

  • Dispoziție prietenoasă
  • chiar și temperament previzibil
  • comod
  • jucăuş

Ea spune că căutarea unui animal de companie cu aceste trăsături este mult mai importantă decât găsirea unui câine care arată drăguț sau alegerea unui câine de familie bazat pe rasă singur. Melissa mi-a spus, de asemenea, că ei văd adesea câinii la tabără care nu sunt un meci bun pentru copil. Câinele nu este interesat de copii sau să participe la activitățile la tabără.

Unii câini nu se bucură de a fi în jurul copiilor mici, dar iubesc să se joace cu copiii mai mari.

Din păcate, acest lucru poate duce cu ușurință la un câine devenind frustrat și agravată cu copilul dumneavoastră. De asemenea, poate duce la copii care se înfurie și frustrați cu câinele. Nici unul dintre acestea nu este un rezultat bun. Când adoptați un câine de familie, asigurați-vă că canina este o potrivire bună pentru toată lumea din familia dvs. - poate dura ceva timp pentru a găsi doar câinele drept pentru dvs.

În cazul în care copiii ajută la antrenamentul câinelui de familie

Am luat cu siguranță drumul lung pentru a ajunge aici, dar pentru a răspunde la întrebarea mea inițială - Da, copiii ar trebui să fie cu siguranță implicați în formarea câinelui de familie. Nu numai că este distractiv și interesant pentru ambele, este, de asemenea, să fie un beneficiu pentru tine pe termen lung.

Adesea, când adulții Antrenează un câine Ei uită că există copii în casa lor, care vor trebui să dea comenzilor câinilor la un moment dat sau altul. Dacă câinele este instruit numai de un adult, el va vedea adultul ca lider de ambalaj și va începe să creadă că copiii sunt colegii lui.

LEGATE DE: 2016 Top 15 cele mai bune kituri de antrenament de agilitate pentru câini pentru câini

Nu vrei asta. Vrei ca câinele tău să-ți asculte și copiii. Dacă permiteți copiilor dvs. să ajute la procesul de instruire, câinele va începe să înțeleagă că trebuie să asculte pe toți oamenii din familie - atât mari, cât și mici.

Campa de câine pentru copii!TM este un program foarte unic, dar dacă există ceva de genul acesta disponibil în zona dvs., cu siguranță va fi o oportunitate minunată pentru câinele și copilul dumneavoastră. niste Câine de câini va funcționa în mod specific cu familii și vor fi o mare opțiune pentru dvs.

Există o mulțime de resurse acolo pentru a vă ajuta să învățați să vă antrenați câinele cu copilul tău. Formarea câinilor ar trebui să fie cu siguranță un efort de familie și cu siguranță va plăti pe termen lung. Verificați-vă biblioteca locală pentru câteva cărți de pregătire pentru câini și faceți o cercetare în profunzime online.

Trebuie să iau acest timp să mulțumesc Melissa Shamblott Pentru a lua timp să vorbească cu mine. A fost minunat să aud despre Campa de câine pentru copii!TM, și am fost surprins să aflu că avem multe în comun. Nu uitați să verificați site-ul lor pentru mai multe informații. Dacă aveți întrebări sau comentarii, vă rugăm să vă simțiți liberi să le lăsați mai jos și să nu uitați să vă anunțați dacă vă bucurați de interviu!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu expert: ar trebui să ajute copiii să pregătească câinele de familie?